Eggedosis av Randi Annette

 

Når fikk man lyst på eggedosis sist gang? Det må være mange år siden. Men, når jeg får lyst til å prøve noe så kjører jeg bare på. Det ble varmet opp frosne bær som jeg hadde i glassene som gjorde eggedosisen litt bedre og litt friskere. Ofte kan bli bli litt kvalm av eggedosis, slik jeg husker det. Så da prøvde jeg meg litt frem. Hvis du ikke er så veldig lysten på mye eggedosis så kan du halvere mengden.

 

Ingredienser: 4 stk egg, 4 ss sukrin og flotte glass.

Slik gjør du: Dersom du ikke har så lyst på mye eggedosis, kan du tenke 1 egg pr person. Altså, 1 egg og 1 ss sukrin er det du trenger for en person. Visp dette godt sammen til du har en luftig og fin eggedosis. Hell i varme bær. Nytes med en skje.

 

Er du ikke lysten på sukrin som ikke inneholder alt det som finnes i sukker, så bruker du vanlig sukker.
Her ble det servert i ølglass fra Frankrike for gøy. Server gjerne i vinglass.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg