Hvis jeg ikke var frisør.

Jeg har spurt meg selv noen ganger og jeg har også blitt spurt av andre. Hva var det som gjorde at du ble frisør? Hva tror du at du hadde jobbet med hvis du ikke ble frisør? 

 

Grunnen til at jeg valgte å gå frisørlinjen og bli en frisør er av to grunner. Den ene grunnen var at jeg hadde noen jeg så opp til som ville bli frisør. Og at jeg måtte bestemme meg i veldig ung alder om hvilken retning jeg ville gå. Jeg husker det sto mellom frisør og kokk. Jeg tenkte veldig mye på dette og vi var tre elever i min lille klasse på ni, som ville bli kokk. Jeg elsket å lage mat. Jeg brukte mange timer på kjøkkenet og det var lite som var så gøy som å stenge familien inne på stuen så jeg kunne lage mat til de. Men, jeg tenkte som så. Mat, det kan jeg å lage, men det å klippe, det kan jeg ikke. Så da gikk det opp et lys for meg. Frisør, det var det jeg ville bli.

 

Nå har jeg jobbet i yrket i ti år, inkludert det ene året jeg jobbet som ryddehjelp da jeg gikk frisørskolen. Å jeg finnes ikke lei. Det er så riktig for meg. Jeg elsker å se resultater av den jobben jeg gjør. Jeg elsker følelsen av at kundene spør om kortet mitt, at de er så fornøyd, med akkurat meg.

 

 

Jeg har jo som dere vet, en stor lidenskap og interesse av trening, helse og kosthold. Det er på en måte min store hobby. Bloggen min og trening, er det jeg verdsetter veldig høyt. Det er viktig å finne sin greie. Sin egen hobby. Noe man brenner for.

 

Å så til det spørsmålet andre har stilt meg og jeg selv har stilt meg.

Hva tror du at du hadde jobbet med hvis du ikke ble frisør? 

Kanskje ernæringsfysiolog eller personlig trener? Det er jo det nærmeste jeg kommer det å hjelpe andre mennesker, det å se andre lykkes. Slik har jo min rolle som daglig leder vært også. Se andre lykkes. Se at man jobber sammen mot et felles mål. Det er jo helt fantastisk å se andre lykkes, nettopp på grunn av den jobben du selv har lagt i. 

 

 

Heldigvis så vet man ikke hva som skjer i morgen, om tre måneder, et halvt år eller fem år. Livet er spennende, tøft, råttent, bra, urettferdig og fantastisk. Jeg kjenner det er godt å leve. Kjenne på spenningen om at man ikke vet alt. Men, en ting er sikkert. Det å være frisør er definitivt det jeg vil jobbe med. Hipp hurra for stolthet ovenfor frisørfaget. Det er viktig å følge drømmene sine. Jeg er i så fall glad jeg fulgte min.

 

 

God fredagskveld.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

#Blogg #Frisør #Samfunn #Stolthet #Oktober #Høst #Fredag #Hår #Fashion #Mote #Press #Mote

 

 

-Randi Annette-

 

Jenter som sloss.

Ja, jeg er ei jente som liker å sloss. Jeg liker å være på matta der jeg kan være eksplosiv, være teknisk og føle meg sterk. Jeg elsker rett og slett å sloss.

 

Merk dere selvforsvar.

Jeg har drevet med kampsport i syv år nå og jeg er så glad i denne sporten. Jeg legger meg ned i sengen etter disse treningene og kjenner at kroppen har fått en god trøkk eller to. Men, det er kontroll, adrenalin og høy puls som står på spill. I går var jeg på styrketrening og der ble det fokus på mye som er bra å trene når man holder på med kampsport. Det var fokus på muskelgrupper som rumpa, lår, skuldre og mage. I tillegg var det høy puls fra start til slutt, da øvelsene ble gjort svært hurtig. 45 sekunder hard jobbing, 15 sek pause og nye 45 sekunder på en ny øvelse. Totalt ti øvelser. Å dette tre runder.

Det å gå trapper etter dette var en ren komedie i seg selv. Jeg har så langt hatt tre gode treningsøkter denne uka og i dag tar jeg meg fri fra trening, Men, i morgen er jeg klar for en liten økt igjen.

 

 

Håper dere får en fin dag. Og samtidig vil jeg få takke dere som tar dere tid til å kommentere, like og dele mine innlegg. Det setter jeg stor pris på. Takk til dere som er trofaste lesere, dere som titter innom nå og da og til dere som besøkte bloggen min for første gang i dag.

You’re the best.

 

 

 

#Fight #fighter #Trening #Kampsport #selvforsvar #Trondheim #Blogg #Blogger #Styrketrening #Helse #Trening #Høst #Rumpa #lår #Hverdag #blogglisten

 

 

 

-Randi Annette-

Er dette jay or nay på halloween?

Jeg skal etter planen være med på en fest til helgen som kommer og da skal jeg kle meg ut. Jeg har et antrekk liggende, men det er hverken skummelt, ekkelt eller fælt.

 

Er dette noe som egner seg til Halloween?

 

 

 

Jeg så på en side der de viste antrekk som egnet seg, og da var dette faktisk med. Så da er det i følge media godkjent.

 

 

Men, hva sier du?

 

 

#Halloween #Fest #Party #Kjole #Blogg #Mote #Gøy #Lek #Utkledning #Inspirasjon #Tips #torsdag #Oktober

 

 

-Randi Annette-

Å jobbe som frisør. Kreftfremkallende?

Jeg hadde egentlig et helt annet blogginnlegg som jeg skulle poste i dag, men på grunn av at jeg kom over en artikkel på en nettside, ble det derfor noe helt annet. Som frisør så kjente jeg at det kokte litt inne i meg. Ja, vi som er frisører jobber med kjemikalier og vi jobber i en salong som fort blir støvete. Men, er dette riktig måte å framstille frisørfaget på?

 

 

I disse dager er det de med mastergrad som sliter å få seg og jobb og yrkesfagene trenger flere. Så kanskje det sitter en håpefull gutt eller ei jente med en drøm om å bli frisør, der foreldre skremmer de unna fordi det kan være kreftfremkallende?!

 

Den såkalte fryktlisten så slik ut.

Skiftarbeid

Frisør

Rødt kjøtt

Syltet frukt

Kaffe

Salt

 

Det var mer enn dette også, men listen var lang. Så for min del som er frisør, som jobber turnus og drikker kaffe ,er jeg i faresonen. Det er flott at det blir satt fokus på dette og det kan være jeg er for naiv og ikke tar dette så alvorlig som jeg kanskje burde. Det kan vi diskutere.

Men, skal vi være redd for å få kreft så må vi holde oss unna ganske mye. Da kan man ikke være ute så mye heller på grunn av solstråler. Nei, jeg vil ha fokus på at yrkesfag som snekker, rørlegger, frisør og lignende skal bli satt mer i fokus. Det er ikke slik at alle må ha en master for å bety noe i samfunnet. 

 

Dette var dagens.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

 

#Kreft #Avis #Nett #Nettavisen #Frisør #Kreftfremkallende #Naiv #Samfunn #Helse #Oktober #Hverdag #Blogg

 

 

-Randi Annette-

Mine ti beste selfies.

Her skal jeg gjøre en liten vri fra sist jeg lagde et innlegg med mine selfies. Denne gangen skal jeg vise dere bilder jeg synes er en av mine fineste. Å med det så mener jeg ikke at bildene av meg er så fine, men jeg liker selve bildet i sin helhet. Farger, stil, motiv og outfit. For min del så føler jeg at noen av bildene forteller en historie, men det er kanskje fordi jeg selv vet hva som skjedde den dagen bildene ble tatt og lignende.

 

Her kan dere lese om mine ti verste selfies.

 

 

 Dette bildet tok jeg rett etter jeg kom hjem ifra begravelsen til min kjære bestefar i høst.

 

 

Dette bildet ble tatt i Sunny Beach.

 

 Dette bildet tok jeg også rett etter jeg kom hjem ifra begravelsen til min kjære bestefar.

 

 

 

 

 Bare for gøy hjemme i stua.

 

 

 

Dette bildet ble tatt etter samme begravelse som nevnt over.

Samme med dette. 

 

 

 

 

 

 

En vanlig dag med foto hjemme i stua.

 

 

Bildet er tatt i Sunny Beach. Et bildet med en blå kjole. Dette må være første og siste gang dere får se meg i en slik kjole. Med mindre jeg reiser til syden og bruker den.

 

 Jeg har minimalt med fine bilder i vanlige klær. Så da er det vel på sin plass å vise dere mine ti beste treningsbilder? Det kommer det også.

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

Ha en fantastisk dag. Snart er det helg dere.

 

 

 

#Foto #photo #Bilder #Fotoshoot #Shoot #Kjole #Blogg #Blogger #Høst #Oktober #Hverdag #Mote #Tirsdag

 

 

-Randi Annette-

 

Før og etterbilder av en kunde.

Jeg fikk en stor utfordring her på jobb. En kunde av meg ville ha en kortere frisyre, men samtidig ha følelsen av å ha litt lengde. Håret var krøllete og langt. Jeg tok utfordringen. Jeg fikk lov til å ta bilder før og etter som jeg kunne legge ut på bloggen. Sjekk denne forandringen.

 

Bildene er tatt med mobilkamera. Jeg beklager over dårlig kvalitet på bildene.

 

 

 

 

 

Jeg ble kjempe fornøyd og kunden min gikk ut en halv meter høyere. Da vet jeg at jeg har gjort en god jobb.

 

#Hår #Frisør #Frisyre #Gutt #Herre #Før #Etter #Førogetter #Forandring #Trondheim

 

 

 

-Randi Annette-

Velkommen inn i mitt hjem.

Jeg hadde for noen dager siden besøk av en venninne som hadde en kommentar da hun kom inn.

“Jeg prøvde å få litt hjelp med hva jeg kunne gi deg i gave som passet leiligheten din. Jeg var inne på instagram for å se om du hadde lagt ut noen interiørbilder, men der var det kun bilder av treningsklær, treningsbilder og mat. Så da måtte jeg bare finne på noe”, sa hun. Jeg fikk servietter og fine duftelys. Jeg elsker lys.

 

På bildet under ser dere et fat jeg kjøpte på Aalens og noen lys og pynt jeg hadde gjemt i en liten skuff. Så nå har jeg tatt det fram og lagt ut bilder på bloggen og min instagram. Så nå er hun sikkert fornøyd.

 

 

På veggen har jeg en stor klokke og har nylig fått hengt opp en lampe som jeg kjøpte på lampehuset. Ledningen henger litt løst enda, men skal få festet den når jeg har fått kjøpt det jeg trenger. Skal kjøpe meg en list som skjuler den.

 

 

 

En komode fra Ikea med en lysestake fra Bohus.

 

 

Å et bildet av meg og min storesøster. Bildet ble tatt for omtrent 6-7 år siden.

 

Så da min gode venn som ikke hadde sett noen interiørbilder, nå har du fått sett det.

 

 

#Interiør #hjem #Fådetfint #Leilighet #Mitthjem #Bilder #Blogg #Mote #Trend

 

 

-Randi Annette-

 

SØNDAGS FRES!

Er dere klare for å gi jernet? Det er nemlig jeg. Her sitter jeg på stuebordet mitt og blogger i min flotte BRAZFIT tights og drikker FRES. Det kaller jeg en god start på dagen.

 

Inneholder sponsede lenker. 

I dag skal jeg trene med min bedre halvdel og vi skal få presset oss til det ytterste og vi skal hjelpe hverandre med å få denne økten god.

 


For å se denne tøffe tightsen og flere, besøk siden til BRAZFIT her.

 

Følg gjerne med på min instagram, @Randiae. Kanskje det dukker opp noe der i løpet av økten?! Kjenner at energien fra FRES har begynt å komme. Det er så digg og så nyttig og drikke FRES før trening. Elsker det.

 

 

 

#Fres #Sponset #strongr #Teamstrongr #Bestrongr #Brazfit #Trening #Tights #Søndag #Helg #Fitness #Foto #Photo #Shoot #Trondheim

 

-Randi Annette-

Er dere klare?

Jeg spør gjerne om dere er klare, for om jeg selv er klar, det vet jeg ikke. Denne uka har vært så rar for min del. Har ikke hatt snøring på hvilken dag det har vært i det siste og nå sies det å være lørdag. En skikkelig rar følelse. Det er litt godt å kjenne på seg at det er helg når det først er det, synes jeg. Å det som er enda mer rart er at oktober snart er over. DET kan vi vel være enige om. 

 

Folk har begynt med julegaver og butikkene er fylt opp med julepynt og julelys. Jeg kjenner at jeg er ikke klar for det en gang. Jeg var forleden på et stort kjøpesenter her i Trondheim å skulle bruke opp et gavekort jeg hadde. Jeg fant et fint fat der jeg kunne sette lys på og jeg så de hadde tilbud på noen store fine lilla lys. Jeg begynte å tenke på advent at jeg kanskje skulle kjøpe meg fire lilla store lys til advent. Helt til jeg hørte meg selv si det høyt, da var det bare å løpe utav butikken. Jeg endte opp med det fine fatet, en stor pakke med hvite lys og en sjokolade. Det er jo ikke rart at folk tenker slikt når man står midt i julestemningen midten av oktober.

 

Jeg trøster meg med at tiden går fort og at snart er det vår og sommer. Og for dere som følte at jeg tråkket på dere, så beklager jeg dette. Jeg har bare veldig lyst på sol og sommer.

Det var dagens utblåsning. Nå skal jeg på jobb og gjøre en god gjerning. 

 

 

 

GOD HELG.

 

#Helg #Lørdag #Oktober #Jul #Shopping #Stemning #Blogg #Høst #Sommer #Ferie

 

-Randi Annette-

Fredagstrening.

Denne uken har vært skikkelig travel, så dette blir min tredje treningsøkt så langt. Etter planen skulle denne dagen vært uten trening, men det har nå vært to dager opphold på grunn av andre prioriteringer. Men, det er helt greit å bytte litt på dagene.

 

I dag skal jeg trene med en kollega og jeg har satt sammen et program som går på underkropp.

Jeg kan ikke noe for det. Men, jeg liker faktisk dette bildet veldig godt.

 

Dagens treningsøkt ser slik ut.

Markløft

Hipthrust

Globet squat

Bulgarsk utfall

Planke

 

Magen får trent seg på alle øvelsene på en måte, men for å fokusere på muskelgruppen, mage / core, så tar jeg med planken, og helt sikkert flere øvelser som går på magen. Jeg har kun en time å trene på, så jeg håper det blir tid til alt. Jeg holder på med 4 reps for øyeblikket, så jeg regner med jeg kjører det på dette programmet også. Egentlig er programmet mitt noe helt annet, men det er gøy å legge opp treningen for den jeg skal trene med. Hennes ønske var underkropp og mage, og da ble dagens program slik som dere ser over.

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 Hvem vet. Kanskje dukker det opp en video på instagram?

 

Det ble noen problemer med dette innlegget i dag tidlig, så poster det igjen nå i kveld.

 

#trening #Høst #Helse #Underkropp #Kropp #Fit #Fitness #Oktober #Fredag #Helg #Trondheim #3t #Inspirason #instagram

 

 

-Randi Annette-