Sol, sommer og kos. Å litt trening selvfølgelig.

Herlig. Ja, det er ikke annet å si om disse dagene som har vært. Sol og varme. Å ikke nok med det, jeg har fri i dag. Men det å starte dagen med en treningsøkt er ikke å forakte.

70 minutter med hard styrke og cardio. Det vil si, styrketrening i hurtig tempo. Jeg trodde seriøst jeg skulle dø!!! Jeg trente alt det jeg vanligvis ikke trener. Noe som er å anbefale hvis man virkelig vil svette, banne og kjenne at man bruker musklene på en annen måte.

Det var snakk om dobbel frontknebøy med Kettebells, skulder press med Kettebells, markløft, pullups, løping med vekter, og en øvelse til jeg ikke husker hva heter. Jeg har lenge trent pullups, men ikke etter å slitt meg ut på alt annet. Alt dette gjorde jeg hurtig i 1 time. Det var rett og slett helt jævlig. De 10 minuttene før trente jeg litt mage i et greit tempo, så gikk jeg over til denne sirkeltreningen. Jeg todde jeg skulle svinme av. Haha, å ikke nok med det. Jeg skal trene jujitsu og grapling i kveld også. Huff, sånn kan det gå på en fridag.

 

Uansett var det sol og varmt ute, så etter å slitt meg ut ble det litt mat og kos ute i sola.

 

Havregryn med rosiner og biola drikkeyoghurt.

 

Melon, banan, nøtter og tørket frukt.

 

Å masse vann. Nå er det bare å samle masse positive tanker i hodet for å forberede seg til fight i kveld.

 

Ønsker dere lesere en fin dag. Uavhengig om dere skal slite dere ut på å sole dere eller å trene 😉

 

-Randi Annette-

 

 

En helt vanlig dag og jeg skulle på et lite ærend. Noe helt uventet skjedde og jeg ble belønnet. På postkontoret av alle plasser

Jeg skulle et lite ærend på posten og måtte sette med ned fordi det var kø, som det da ofte er på slike plasser. Jeg la fort merke til en spesiell person som virket litt “uvanlig” og litt i sin egen verden, kan man si. Pratet litt med seg selv og var rett og slett ikke helt med i vår verden. Ikke 100% i så fall. Så det var ikke til å unngå denne personen.

Etter hvert  ble det vedkommende sin tur, å som jeg sa, det var ikke til å unngå å legge merke til denne personen. I det jeg skulle til å gå til en ledig skranke, så jeg at vedkommende plukket opp noe ved en annen person sm sto like ved meg som lignet på et kort. Mulig et bankkort, tenkte jeg. Men, jeg skulle bli ferdig og komme meg tilbake på jobb. Etterhvert hørte jeg at damen som sto like ved meg lette etter et bankkort i vesken sin. Jeg så på den personen som for litt siden hadde plukket opp noe ved henne og gjemt det i sin egen pengebok. Det skjedde på noen få sekunder og jeg viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Hva om det var noe hun hadde mistet tidligere eller om jeg rett og slett hadde sett feil?! Tenkte jeg….

 

Men, jeg bestemte meg for å forhøre med med damen som sto borte ved meg om hun hadde mistet et bankkort, å det hadde hun. Da pekte jeg på den mistekelige personen å sa at vedkommende plukket for litt siden opp noe som lignet et bankkort.

Damen forhørte seg med vedkommende og det stemte. Det var hennes bankkort hun hadde tatt. Å ikke nok med det. Det var hennes avdøde søster sitt kort. Så det gjorde ikke ting eklere.

 

Damen jeg hjalp takket meg og ga meg et smil, å jeg svarte at det skulle bare mangle. For det handlet bare om det å ta ansvar og i så fall spørre før man begynner å anklage noe eller noen.

I det jeg gikk hørte jeg noen som rope etter meg, “du damen”. Jeg snudde meg og damen som jeg hjalp vinket meg bort. “Her, versågod.” 100 kr rettet hun i mot meg og sa at jeg var utrolig snill og jeg reddet dagen hennes. Hadde det ikke vært for meg hadde dagen hennes vært helt grusom og ødelagt, å strøk meg over skinnet. 

Jeg kunne ikke ta dette i mot sa jeg, det var jo så lite. Men, for hun betydde dette alt. Jeg takket henne stort. Må innrømme jeg hadde lyst til å gi henne en god klem fordi hun var så god og snill.

 

Ofte er jeg litt fjern og i min egen verden. Ofte tenker jeg at jeg ikke vil bli innblandet i noe og tenker ikke over ting så ofte, men når det var noen som stjal rett foran meg så sier det seg selv at jeg måtte gripe inn. Det var jo flere der som må ha fått med seg dette. 

 

Hva tenker du om min opplevelse? Har du vært borti noe lignende?

 

-Randi Annette-

Noen kommer og noen går. Rip og hvil i fred er ikke noe hyggelige statuser å se på facebook.

Under 2 uker har det skjedd 2 dødsfall der jeg har blitt skikkelig lei meg for. Det er ikke rart når man kommer fra en liten plass og mister en nabo. Det er noe med alle oss som bor eller kommer fra den lille øya.

Alle kjenner alle. Alle er unike på hver sin måte. Ikke alle går over ens, ikke alle liker å se hverandre og snakke med hverandre. Men, vi bryr oss om hverandre, innerst inne.

Jeg er født med en egenskap som er bra og mindre bra. Det er sikkert mange å remse opp her, men en av de er å virkelig kjenne på hva de rundt deg kjenner og føler. Jeg kan sitte med en person som forteller en historie om det å ha mistet noen. Jeg kan virklig kjenne sorgen ved å bare tenke meg til den og knytte det opp i mot en sorg jeg selv har kjent på. Jeg kan gråte når jeg ser på idol, av alle ting. Fordi jeg ser hvor mye det betyr for dem å oppleve det.

Merkelig, men slik er jeg. Ikke rart jeg har fått hørt at jeg er en god lytter. Jeg setter meg inn i situasjonen og lytter. Ikke stopper de opp å forteller om den gangen jeg opplevde noe slikt å bare fortsetter å prate om meg selv og hvor mye verre jeg har det. Nei, det er ikke en god lytter.

 

På de 2 ukene som har gått har jeg sett 2 RIp statuser på facebook og det er ikke noe hyggelig. Bare det året her har 3 stk som har vært nær meg på en eller annen måte, tatt farvel. 

Men, poenget er at i dag får man ikke en telefon. Neida, man ser det på facebook. Jeg håper at alle kan tenke seg godt om før de skriver noe slikt. Spesielt om det ikke er noen man kjenner direkte. Heller tenke på at det er kanskje noen nermere som ikke har fått den beskjeden enda. Alle kan være etterpåkloke, men det er bare en tanke som har slått meg etter alt dette.

 

Det er på ingen måte noe galt å skrive slikt, men det er trist for de etterlatte å for beskjeden på denne måten. Men, det er slik det er blitt i dag. Nettet er IN og nettet er kommet for å bli. Noe som er bra. Alt har vell positive og negative sider.

 

Det at ei skjønn jente  har nå forlatt oss, er ufattelig trist. Så ung. Så flott og blid. Det er uvirkelig. Min fadder som er så god har mistet sin engel. Tøffe tider gjør man heldigvis bare sterkere. Det tar tid, men tiden legger alle sår.

 

Er man trist og lei, tenk på muligheten morgendagen bringer. Se hva du har oppnådd og hvor du er i livet. Dit har du kommet ved erfaring og tøffe opplevelser.

Det er derfor du er den du er.

 

-Randi Annette-

Nå har jeg blogget i 1 år. Å når jeg ser 1 år tilbake, skal jeg si jeg er meget fornøyd.

Jeg har trivdes med å blogge og det å trene og prøve ut ulike oppskrifter på sunnere mat.

Det som er så gøy er at jeg blir selv motivert av å lese bloggen min selv. Da mener jeg av det jeg startet med å skrive. Det er ikke så mye som har forandret seg, å det er bra. Jeg skrev mye om trening og jeg trente mye, som jeg også gjør den dag i dag. Da er det en grei måte å holde motet oppe, for har tross alt holdt på slik i 1 år.  Se bare her, 1 år tilbake.  http://randiannette.blogg.no/1336390568_trening_blir_du_motiv.html

Også denne linken er motiverende.http://randiannette.blogg.no/1336916164_mitt_treningsprogram_.html

 

Så da skal jeg være fornøyd med at jeg har klart å holdt på slik i så fall 1 år. Det er gøy. Alle opplever nedturer. Noen med at de ramler av dietter eller det å holde seg til sunn mat og andre motivasjon til å lese og studere.

Jeg har masse motivasjon med å spise riktig og det å trene masse. Men, jeg har ikke et ønske om å få dårlig samvittighet ved å spise en stor plate med stratos i helgen, å litt smågodt. Spise godt med mat og det å kose meg. Jeg lever heller sunnere i ukedagene og tenker på at jeg få i meg rikelig med næring og trener riktig for å oppnå resuiltater. Det å unngå skader og det å holde seg frisk og rask. Spesielt da i og med at jeg jobber som frisør. Det å ha en sterk rygg og være vant med å utsette kroppen for tøffe og tunge treningsøkter, det hjelper på.

 


Bildet er i fra februar da jeg var i syden i år. Skikkelig cardi økt.

 

Jeg har nå i en liten periode blitt litt matlei. Ikke lysten på noe og kommer ikke på noe å lage. Da er det greit å lese de flotte bloggene som er der ute for å bli inspirert. Mange flinke folk der ute.

Her sitter jeg på en søndag å har så utrolig lyst på noe smågodt. Gummi greier eller sjokkis. Men, har klart å holdt meg rolig og ikke gått ut døra.

For det er nemlig ikke synd på meg. For har vell spist nok godis for hele uka som kommer. Men, så er det snart helg også da 😉

 

Blir du motivert av noen mat eller treningsblogger der ute? Gjerne kom med tips 🙂

 

-Randi Annette-

Oi, en større kompis. Kjempe koselig.

 

 

 

En litt større kul eller muskel. Håper det er en muskel ?! Ja, det må være det.

Samtidig litt mere definert på skulderpartiet og litt mindre fett på kroppen. Det er greit å se fremgang mer bilder. Ikke at jeg har kjempe stor forandring på 5 mnd.

Men,jeg er fornøyd og ønsker å være her jeg er nå, for her trives jeg. 

 

Er i veldig bra form, god kondisjon og blitt sterkere. Hadde garantert oppnådd noe helt annet resultat dersom jeg hadde gått på diett, hatt en PT eller trent sammen med noen som kunne motivert meg og delt sine erfaringer. Savner det å ha noen å trene styrke sammen med. Jeg tør ikke å løfte alt jeg klarer i alle styrkeøvelsene. Som for eksempel knebøy og benkpress der det kan være kjekt å ha noen som står ved deg å kan hjelpe deg. Å det trenger man ofte  om man skal pushe seg lengre enn hva man gjør nå. Da er det lettere å legg på litt ekstra vekt for du har noen ve deg som kan hjelpe deg om du sliter litt.

 

Men for øyeblikket blir det uansett lette vekter og mange reps. Det er greit det også inni mellom.

 

Hvordan går det med din trening?

 

-Randi Annette-

Det kruses med Ducati Monster. Eksosrype for alle penga.

Haha, en fredagshildesn fra eksosrypa, til dere 😉

 

 

 

 

 

Haha, man er ikke gamlere enn hva man er, å jeg er under 30 år, så da er det lov til å være litt barnslig.

Har ikke lappen så får bare <leke kjøre>, men gøy er det. Masse lyd, fart og spenning. DIGG!!

 

Får sitte på da, så det dekker litt av mitt behov i så fall.

 

Ha en ekso(s)tisk kveld da dere.

 

-Randi Annette-

Teffelant. Har du noen gang sett noe slikt? Et sykt stort dyr. Eller elefant. Med andre ord, sirkus.

Jada, jeg var på sirkus her forleden med ei venninne og hennes sønn. En super unnskyldning for å føle seg som barn igjen. 

Men, det var ikke så mye som var for kun barn, men det var for alle fra 1-100 år. Der var en opplevelse og det stinket dritt over alt. Herlig.

 

Se så søøøt 😀

 

Ikke jeg som har klippet disse dyrene, for  si det sånn. Makan på skamklipping skal man se lengre etter. Å ja, de stinket.

 

 

Det som ofte er på slike surkus er at det står folk utenfor med store plakater at de ikke vil ha dyr på sirkus. Det er mye annet de ogs gjør. Som å sjongere, ta salto og rollespill.

 

Hva mener du om dyr på sirkus?

 

-Randi Annette

Vanilje kesam kan brukes til så utrolig mye. Se hva jeg bruker den til :)

 

Salat med vanilje kesam er utrolig godt. Fungerer som en dressing slik at salaten blir mere frisk og ikke minst med litt mere næring.

 

 

Fyll opp en halvspist vanilje kesam med hakket frukt. For eksempel honning mellon, appelsin eller epler.

 

Her har jeg hakket honning mellon. Greit etter en treningsøkt eller dersom du skulle få lyst på noe søtt.

Try it.

-Randi Annette-