Nytt innkjøp. Jåleri, selvfølgelig.

I helgen måtte jeg kjøpe meg litt pynt for trynfjøla mi. 

Det ble en ny leppestift og en ny brynkost. Brynkosten jeg hadde greide jeg å legge igjen på 3t, så da måtte jeg kjøpe meg en ny. Godt å ha tid til å shoppe litt også. Det er fortjent når man jobber og står på, synes jeg.

 

Leppestiften jeg kjøpte er mer rosa enn den på bildet. Jeg bruker denne som er rødlig også, men er mest glad i den som jeg kjøpte nå som er litt rosa. Den er ifra Loreal og jeg kjøpte både leppestiften og brynkosten på Cubus på Solsiden her i Trondheim. Jeg hadde skikkelig flaks fordi jeg kjøpte den siste av begge deler.

Litt flaks må man ha.

Jeg er skikkelig spent på morgendagen da jeg skal være hjemme å passe på min godeste samboer som skal opereres. Når han er å opererer skal jeg fjerne shellaken på neglene mine for så å hente han rundt halv ti. Håper for all del at han holder seg på beina og ikke besvimer eller noe. Slike ting takler jeg dårlig.

 

Tvi-tvi.

 

#Leppestift #Cubus #Solsiden #Trondheim #Bryn #Sminke #Makeup #Fashion #Mote #Rosa #Rød #Lepper #Shopping #Blogg #Blogger #Moteblogg #helse

 

 

-Randi Annette-

To SUPRE styrkeøvelser for rumpa fra meg til dere.

Jeg hadde lyst til å prioritere min bedre bakdel på trening i dag, nemlig rumpa.  Den har i grunn blitt trent lite sett bort ifra sykling til og fra jobb. Formen er heldigvis tilbake så jeg gledet meg skikkelig til å trene i dag.

 

De to øvelsene jeg skal anbefale dere er følgende:

Knebøy

Utfall

 

Jeg glemmer litt av å bruke smithmaskin, men den ble brukt i dag. Den er genial til knebøy av den grunn at jeg tør å ha på litt mer vekt, samtidig som jeg kan fokusere på teknikk. Jeg husker det var slik jeg begynte å lære meg knebøy. Men, hovedsaklig så er utfall veldig kjekt å kjøre i smithmaskin. Da står jeg på en stepkasse og setter den ene foten langt bak.

Knebøy er i grunn grei å kjøre med vanlig stang, men for å få variasjon synes jeg personlig at det er greit. Men, det finnes ingen fasit, naturligvis.

Har dere testet utfall i smithmaskin? Hva synes dere?

 

 

#Knebøy #Squats #Squat #Smithmaskin #utfall #Trening #Helge #tips #Trondheim #Inspirasjon #2xu #2xutights #Blogg #Blogger #treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Jeg er crazy. Jeg vet.

 

Når et bildet sier mer enn tusen ord, ja her har du det.

Nå er jeg klar for å innta 3t for å løfte litt vekter igjen. På grunn av det fine været som har vært har jeg hatt lange og late dager med soling og stort sett litt sykling. Sykkelen blir tatt fram igjen i dag. Jeg tenker det hver gang jeg sitter på sykkelen at sykkel er genialt. Det går jo så utrolig fort.

 

I dag tenkte jeg skulle prøve meg på smithmaskin i dag. Knebøy og utfall er hovedfokuset i dag. Da passer det greit å varme opp med sykling på vei til trening.

Skal dere trene i dag? Er du flink til å bruke smithmaskin?

 

#Smithmaskin #Knebøy #Squats #karitraa #3t#Cashall #FOto #Fotoshoot #Shoot #Hverdag #Blogg #Blogger #Sprek #kardio

 

 

-Randi Annette-

MANDAG. Er dere klare?

Da var helgen over for denne gang og mandagen er her igjen. Er dere klare for å starte uken?

Jeg er klar som et egg. Dagen starter jeg med kardio på 30 minutter før det blir jobb. Det er utrolig godt å starte dagene med en gåtur eller trening, men det har dere som har fulgt bloggen lenge fått med dere.

 

 

I morgen blir det styrketrening da jeg har mer tid til overs. Nå må jeg stikke av gårde.

 

Håper dere får en fantastisk dag.

 

#Trening #Fitness #Løping #kardio #Cardio #Karitraa #Foto #Hverdag #Blogg #Blogger #Mandag #Inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette

Å som jeg har koset meg i sola. Sjekk dagens utfordring her!

Jeg har virkelig koset meg i dag. Jeg angrer litt på at jeg er så fornuftig at jeg bruker solkrem med faktor 30. Jeg har jo fått farge, men er langt ifra brun slik som de jeg soler meg med om dagen. Jeg skal vurdere å gå ned i faktor, for å si det sånn. Ja, jeg er opptatt av å få farge. 30 er kanskje greit å bruke i ansiktet og på brystet, men ellers kan jeg gå ned i så fall halvparten. Jeg er vel litt vel redd for å se ut som 40 når jeg er 30. Litt hysterisk, kan vi vel kalle det.

Jeg var med tre venninner i en park i seks timer der vi koset oss med kortspill, mat og soling. Etter hvert ropte magen på litt mat, så jeg dro hjem å lagde meg pizza og fikk besøk av ei venninne som jeg delte resten av kvelden sammen med. Rett før vi dro fikk jeg et lite innfall. Jeg skulle løpe opp en veldig bratt skråning og rulle ned. Jeg skal love dere jeg var redd, men små barn har store gleder.

 

 

 

 

Det var kjempe skummelt og veldig gøy. Dagens utfordring.

Ikke nok med at det har vært måse over alt de siste dagene på grunn av at de ser mye mat, men til og med sau (!!!!!), var det er jeg satt. Plutselig dukket det fram en sau og to lam. Utrolig søte da, men de var grei å ha på avstand.

Nå er det straks klar for leggetid. Nye sengetøy er lagt på og rommet er godt luftet. Det blir nok utrolig DIGG. Håper dere har det bra og at dere har hatt en fin dag.

 

 

Instagram: @Randiae

 

#Sol #Sommer #Utfordring #Venner #Spill #Lek #Moro #Blogg #Blogger #Familie #Mat #Middag #Trondheim #Helse

 

-Randi Annette-

 

 

Derfor velger jeg produkter fra TINE.

TINE har et stort utvalg av produkter, men er det noe jeg kjøper hver eneste uke, så er det yoghurt naturell og ekstra lettmelk.

 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Dere som har fulgt bloggen min vet at jeg er sponset av NOKA og det er da veldig naturlig for meg å velge TINE sine produkter. Jeg er veldig fornøyd med smaken, men det er også en utrolig fin kombinasjon med tanke på trening.

For å se en annen kombinasjon og med en annen type melk ifra TINE, trykk på linken her.

 

 

 

De gangene jeg får lyst på noe godt, så lager jeg meg en skål med TINE ekstra lettmelk, frukt, bær og eventuelt havregryn. For å se en annen variant, trykk på linken her.

Viser

 

 

Slå av adblock for å se videoen under- hvis du ønsker det  

#TINE #Tinemelk #Lettmelk #Ekstraalettmelk #Protein #Sponset #Sponsor #Blogg #Blogger #NOKA #Reklame #Oppskrift #Næring #Helse #Trening #fitness

 

-Randi Annette-

Akkurat her sitter jeg. Flott, ikke sant?

Akkurat nå sitter jeg her å koser meg i sola. Det er så idyllisk. Jeg blir ikke lei av å si denne setningen, “livet er herlig”.

 

 

Litt alkohol på bloggen i dag, men det får gå.

Litt snacks, god drikke og kortspill. Det er noe som passer meg helt utmerket. Det er koselig.

 

Det er bare å nyte disse dagene. Det har ikke vært og det blir sikkert ikke så alt for mange av dem.

 

Håper dere har en fantastisk dag. Nyt sola.

 

#Sol #Park #Trondheim #Blogg #Blogger #sommer #Livet #Helse

 

-Randi Annette-

 

 

My freckles.

Nå har jeg vært veldig flink til å klage den siste tiden over at solen aldri har kommet fram. Eller, den har jo vært innom, men den har hatt det travelt med å forlatt oss som er her i Trøndelag. Men, nå når den endelig er her, kommer jo disse fregnene fram da. Å nei, jeg er ikke så ekstremt glad for at de kommer til syne. Det er jo søtt og fint på andre, men ikke meg selv. Jeg må liksom vise legitimasjon for å kjøpe meg nesespray og paracet. Jeg ser ikke akkurat eldre ut med disse fregnene. 

Når det gjelder episoden om den gangen jeg måtte vise legitimasjon, kan dere lese på linken her.

DERE ANER IKKE HVOR FLAUT DET VAR!!

 


 

 

Nå skal jeg straks hive meg på sykkelen å steke meg i sola i parken med min gode venninne, Ingrid. Jeg lå faktisk over til henne i natt. Det var veldig gøy. 

Just like old days.

 

Ha en fin dag da folken. Kos dere. Å husk solkrem

 

 

-Randi Annette-

I love summer.


Nå har jeg virkelig koset meg. Jeg føler meg skikkelig glad over å ha fått litt sol på kroppen. Ikke minst det å tilbringe en hel ettermiddag og kveld med ei god barndomsvenninne med god drikke, snacks og kortspill. Å masse latter, slik som det alltid er.

 

 Hva kvelden bringer videre, vet jeg ikke. Å det kjenner jeg er helt greit. 

Hva skjer hos deg i kveld?

 

-Randi Annette-

By’n min, Trondheim.

Hei dere, nå er sommeren kommet til Trondheim igjen.  Jeg er fortsatt på jobb, men har en liten pause. Om litt skal jeg treffe ei venninne og vi skal lage oss noe godt å spise før vi skal slenge oss i en park og slappe av litt i det fine været. Kameraet er med så jeg håper hun er forberedt på litt bilder. Å hvis ikke, så får hun bare ta det på sparket.

 

 

Bildet over er tatt ifra området jeg bor i. Er det ikke flott? Nesten like flott som det er hjemme der jeg kommer ifra. Men, det er bare nesten.

 

Gleder meg til jeg skal ute å nyte været.

 

 

L A G  E N  F I N  D A G.

 

#Trondheim #Foto #Shoot #Fotoshoot #Sol #Trondheim #By #Livet #helg #lørdag #Blogg #Blogger

 

 

-Randi Annette-