Dagene byr på overraskelser.

Dagen i dag ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg. Å det handlet om at jeg hadde en fin plan for dagen da jeg gikk til jobb, men dagen ble fort endret. Det ble ikke noe trening med min kjære, heller ikke laks til middag og heller ingen husarbeid. Han måtte reise fra byen på grunn av jobb å det er jo greit, men litt kjipt naturligvis da han akkurat har flyttet hjem igjen. Men, jeg skal ikke klage. Det ble lasagne til middag å jeg har ellers pakket til ferie. Så ellers har jeg slappet av. Må si dagen ble super uansett.

 

 

Jeg er kanskje litt for vant med å være alene. Dagen føles ut slik den alltid har gjort. Så det er godt. Det eneste som mangler er sol og sommer. Trenger det nå når jeg skal snart ut i ferie. Må gå an å få en forskjell på følelsen av sommerferie og høstferie. Eller, hva sier du?

 

-Randi Annette-

NOKA- Milkshake med noe ekstra fra AXA.

Noka sine milkshakes er utrolig gode. De finnes i ulike smaker, å her har du den ene varianten, nemlig vanilje. Før trening bruker jeg å innta en slik milkshake for å ha noe å gå på. Å for de tyngre øvelsene er det greit med litt ekstra karbohydrater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En liten neve med AXA store havregryn er alt du trenger.

 

 

 

Rist løs og nyt <3

 

-Randi Annette-

Når man får lyst på noe godt.

Når man har lyst på noe godt og enkelt, så må man bare tenke deretter også.

 

 

 

 

En deilig dessert som inneholder naturell yoghurt, kiwi og et dryss av store havregryn fra AXA. Akkurat nå sitter jeg med denne skålen å koser meg. Litt lyst på alt i dag kjenner jeg. Is for eksempel hadde vært godt, men jeg får klare meg med denne.

 

-Randi Annette-

To bright? I don’t care.

 

 

Sa noen blitz? 

 

Helgen var hjertelig velkommen denne gangen også, å det rare med det er at den snart er over igjen. Det er utrolig hvor fort en helg går når man hygger seg. De to siste helgene har jeg vært ute på livet i bartebyen å jeg har stor koset meg. Det har vært skikkelig vellykket. Jeg har ikke skjemt meg bort så mye med det å dra ut på byen i helgene tidligere, men heller vært med venner å sett en film og spist en bedre middag. Så variasjon er absolutt viktig.

For min del har vel også treningen vært i stor fokus. Ofte er man så sliten dagen etter en kveld på byen at man orker knapt annet enn å slappe av innendørs. Men, i dag er jeg i god form og ikke noe slappfisk. Så da får jeg helt sikkert gjort noe fornuftig. Som husarbeid, om det kan sees på som fornuftig på en hviledag.

Men, først noen nystekte rundstykker med godt pålegg. Å alene tid. Kan nesten høres ut en plan for dagen.

 

Ha en fin søndag mine lesere. Nyt når den nytes kan <3

 

-Randi Annette-

Når det er helg ♡

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdagskos er noe man må unne seg. En pizza uten klissete deig og som har DIGG fyll, det er en sikker seier det.

 

Det gledes til i kveld. Måtte det smake like godt denne helgen også 🙂

 

– Randi Annette-

Dagens.

Mellom måltid, lunsj og middag. Eller, ikke all middagen for dagen, men det jeg skal hive innpå før treningen.

1 eple i båter, 3 kokte egg, Noka taco gryte, Noka karamell bar og hjemmelagde karbonader med salat. Digg proteinrik mat som metter, smaker godt og er sunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokser er geniale å ha. De irriterte vettet av meg før da de bare var der for å ta opp plassen min. Men, nå er jeg veldig glade i de. Noka er noe for seg selv. Det er ikke mye styr å ha med seg det heller rundt om kring.

 

Ha en god dag.

 

-Randi Annette-

That feeling.

 

Det tar ikke lange tiden før det skjer noe endringer. Det er snakk om fremgang og hva man mestrer under treningen. Etter å fått i meg mindre mat enn vanlig, rørt meg mindre på grunn av sykdom, så er det utrolig hvor mye dette påvirker treningen. Jeg merket dette spesielt under knebøy. Der tok jeg sist 80 kg, å kjente at neste gang skulle jeg øke. Etter sykdom hadde jeg ikke mulighet til 80 kg en gang. Det var skikkelig frustrerende. Det viser bare hvor mye kosthold og trening sitter sammen. Lite inntak av mat og lite trening gir lite fremgang. Men, det gir meg bare motivasjon til å fortsette. Men, igjen så er det to uker ferie om litt, så jeg stresser ikke med å komme meg der jeg var. Nå tar jeg det helt <piano>, å tar livet med ro.

 

Har jeg lyst til å trene super hardt, så gjør jeg det. Kjenner jeg at kroppen er tung og litt lei, da tar jeg mindre øvelser og fokuserer heller på få spesifikke muskelgrupper. Det er ikke alltid like lurt å gape over alt å gjøre alle øvelsene på en og samme trening. Jeg merker i så fall litt forskjell på det selv. Er jeg utslitt etter tre øvelser, så er det noe som ikke stemmer. Det kommer selvfølgelig an på hvordan jeg har lagt opp programmet mitt. Bruker alltid å starte med baseøvelsene, men hvis jeg vet jeg ikke får trent styrke mer enn en gang i en uke, så er det fort å overdrive litt.

 

 

På fredag har jeg en avtale med en PT. Det blir spennende. Å sikkert mer som slitsomt. Men, jeg skal takle det også.

 

 

-Randi Annette-

Å slik var min helg.

 

Å da var mandagen her igjen.  Helgen har vært utrolig bra. Det ble utført to treningsøkter i løpet av helgen å det gjorde godt. Ellers ble det en tur ute på byen.  Rart jeg fikk med meg baken hjem igjen, for den ble shaket, for å si det sånn. Tror jeg sto konstant å danset i to timer. Utrolig gøy!

 

I går var jeg på en liten reise utenfor Trondheim.  Det var skikkelig koselig.  Burger, brus og is. Da er det helg da. Eller dagen derpå. 

 

Uansett, ny uke har begynt å den starter faktisk ikke med jobb og trening, men jobb og besøk. 

Pizza, spill og venner. Kan man få det bedre?

 

 

-Randi Annette-

Dagens kos!

Endelig inn i varmen igjen etter å stått streikevakt. Nå skal jeg tulle meg inn i dyna og nyte et bedre måltid av NOKA, å samtidig se en episode av InkMaster.
I dag er det NOKA sin tacogryte som står på menyen som dagens lunsj. Den inneholder sterke og gode smaker som taco skal, å det er godt for halsen. Det gir godt med varme og metthet. Hva mer trenger man da?

 

Via bilder har jeg tenkt å vise dere hvor enkelt en god og varm lunsj kan gjøres. Nyt bildene og test ut NOKA sin tacogryte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt mine lesere. Dette smaker virkelig godt, jeg lover dere <3

 

#Randiae #Noka #Nokatacogryte #Nokadietten #Diett #Taco #Lunsj

 

-Randi Annette-