STYRKETRENING OG FARGETEKNIKK KURS.

Dagen i dag har gått i ett, men den har også vært svært effektiv. Jeg starten dagen med skole og blogg, som den ofte gjør. Så ble det omsider jobb og rett etter jobb, ble det en treningsøkt på 3T Solsiden. Der trener jeg så og si aldri. Jeg tror det må være over et halvt år siden sist jeg var der. Og siden jeg er så godt i gang med å trene på andre sentre, så tenkte jeg å teste ut 3T Midtbyen i morgen.

 

Etter trening skulle jeg på et fargeteknikk kurs igjennom JOICO som gikk ut på ulike teknikker med tanke på balayage, striper, ombre, flerkombinasjon av farger ect.

 

Skole, blogging, jobb, trening og kurs. Mer effektivt blir det nesten ikke.

Jeg kan samtidig benytte anledningen til å fortelle kort om kurset. Kurset jeg var på i dag gikk ut på fargeteknikker så jeg ble skikkelig inspirert og motivert av litt påfyll. Måten man kan skape skygge og lignende gjør jobben kreativ, noe vi frisører elsker. Hår og skjønnhet er så fantastisk da det stadig kommer nyheter. Jeg har jobbet som frisør i snart 11 år, og jeg blir aldri ferdig utlært, da det stadig kommer nyheter. Så det er noe av det som gjør faget mitt så fantastisk.

 

Det kommer stadig nye teknikker og produkter, så det er rene julaften flere ganger i året for vår del. Plutselig kommer det nyheter og kjekke tips som kommer godt med. Det ble liksom applaus og julbel over nyheter som JOICO kommer med. Så gå til en salong som har JOICO sine farger neste gang du skal farge håret ditt.

 

Frisørfaget altså. Det er fantastisk det.

-Randi Annette-

SISTE MULIGHET TIL Å VINNE TRENINGSKLÆR TIL 2000 KRONER.

Siste dag i februar er her, og det betyr at konkurransen til BRAZFIT er over i morgen. Du har fortsatt muligheten til å delta. Dere kan være så heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner.

 

 

Sponset innlegg.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 

Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening 

 

-Randi Annette-

FOTO – KRIGSSKIP

Et blogginnlegg som har ligget på utkast i ett år. Eller, nesten ett år. 28.02.2016, for å være korrekt. Jeg hadde sikkert ikke en grunn for å dele de. Det har jeg i grunn ikke nå heller, men ja. Her er de. Jeg kunne ha lekt meg litt her med skygger og redigering, men bildene ble tatt svart/hvitt, så da deler jeg de med dere slik de originalt er.

 

I fjor var det masse oppmerksomhet rundt disse båtene. Kanskje ikke så rart?!

 

 

 

 

 

Også en annen stor båt. Ikke så spennende i grunn. Men, jeg fikk de i så fall ute på bloggen nå, så slipper de å støve ned på ei mappe jeg aldri dukker innom.

 

Nå som de er ute på bloggen, skal jeg logge av og dra på besøk. Ønsker dere alle en super kveld videre.

-Randi Annette-

 

SPORT SHAKE OG STYREFEST

Det er ikke lov til å være trøtt klokken 07.00 og da har sovet i 9 timer. Da har jeg muligens sovet litt for mye tenker jeg. Jeg var så trøtt når klokken var halv ti i går kveld, så jeg la meg tidlig. Sovnet sikkert klokken 22.00. Hodet føltes like tung ut som en murstein i det alarmen ringte, men opp det skulle jeg. En avtale er en avtale.

 

NOKA sport shake med smak av sjokolade ble inntatt rett etter jeg stod opp, og da var jeg klar for å stikke å trene. I dag ble det en liten syrefest for lår og rumpe, så det var ikke noe kjære mor på trening i dag heller. Det er lenge siden jeg hadde en plan som jeg fulgte til punkt og prikke. Nå tar jeg det som faller meg, noe jeg også liker veldig godt. Selv om jeg har god erfaring med å føle en plan over flere uker. Men, jeg trenger det å kan leke meg og ha flere muligheter. Ellers faller motivasjonen betraktelig.

 

Sponset innlegg.

 

Bruk Noka Sport Shakes når du vil:

  • Øke din yteevne og kapasitet betydelig
  • Forbedre dine blodverdier betydelig
  • Ha en komplett sammensatt næring
  • Kontrollere balansen mellom muskler og fett

 

Nå må jeg nesten komme meg avgårde til jobb. Håper dere hadde en fin helg, og at dere får en fin start på uka.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

Jeg + vektløfting = sant?

Jeg var så heldig å bli invitert på trening med ei knasende god jente som kan det å by på krutt, eksplosivitet og ikke minst – underholdning. Hun er utdannet PT og går selv på et kurs innen vektløfting, så jeg fikk lyst til å prøve meg når hun skulle øve på teknikker. Jeg hadde ikke tenkt å prøve så mye da jeg var livredd for å drite meg ut. Men, jeg så ikke så teit ut, ikke alltid i så fall.

 

Teknikk er noe jeg har stor respekt for. Jeg vil heller terpe masse med lav vekt, enn høy vekt og ende opp med vridninger og skader.

 

 

 


Øvelse gjør mester.

 

 

Min gode venn, Ann Elin hadde teknikken på plass. Et kjempe forbildet for meg med tanke på styrketrening – generelt. Hun var faktisk min personlige trener for fem år siden. Og nå, 5 år senere trener vi faktisk sammen. Det må jeg si jeg synes er utrolig morsomt.

 

 

RÅSKAP!!

 

Så jeg har masse å jobbe med når det kommer til dette. Så vi får se om jeg blir bitt av basillen, eller om dette blir noe jeg trener på nå og da.

 

Jeg + vektløfting= ????

 

 

-Randi Annette-

Den perfekte venninnekvelden. Magisk.

I dag skal folk bake og kose seg med fastelavnsboller. Jeg er vanligvis veldig flink til å føle med på disse tradisjonene, men i dag nøyer jeg meg med noen boller og vegaboller fra fyseren. Men det er så klart mye bedre når de er ferske.

 

I går kveld hadde jeg som nevnt besøk av ei venninne, og jeg koset meg skikkelig masse. Det ble ost, kjeks og rødvin for min del. Levende lys, mimring og masse latter. En perfekt venninnekveld altså.

 

 

 

 

 

 

 

Det ble tent lys og det gjorde atmosfæren rett og slett magisk. Skikkelig kos.

 

 

 

Ellers har dagen i dag gått med på å gjøre lekser og trene. Det ble tatt noen bilder der jeg prøvde meg på noe jeg aldri før har prøv. Bildene kommer på bloggen senere.

 

Kos dere med boller, brus og kaffe. Så skal kose meg med Tv og en Vegabolle…..

 

-Randi Annette-

CRABBIES, OST, KJEKS OG VIN

Da har jeg kommet meg hjem ifra jobb og nå har jeg kjørt fort over med støvsugeren for å få fanget de søte små leilighetskaniner som stadig kommer til helgen på besøk. Så har jeg tent litt levende lys fordi jeg venter besøk av ei kjempe jente, nemlig Connie. Vi skal sette oss ned i sofaen min, prate om det meste og nyte litt godt i glasset. Og ikke minst, ost og kjeks. Det er så himla godt, så nå gleder jeg meg til å nyte lørdagskvelden på en fantastisk måte.

 

Avslapping og kos- rett og slett.

 

Også har jeg crabbies ginger beer. Jeg synes den er kjempe god. Har du smakt den? Mange sier den blir så søt, men jeg synes den er perfekt jeg.

 

 Åhh nå kjenner jeg at skuldrene senkes. Nå ble det jammen meg helg her. Håper dere får en fin kveld<3

 

-Randi Annette-

Slik lykkes du med kvinner

Det slår meg som et realt slag i trynet når jeg leser de ulike overskriftene som flyter på sosiale medier. Jeg kom over en overskrift på en nettside i går som lød som følgende: Slik lykkes du med kvinner. Hvordan skal jeg tolke den? Er vi kvinner så sabla vanskelig å fange? Eller skal man se det ifra et annet perspektiv, som for eksempel at kvinner er så himla vanskelig å leve med, så her får du jammen meg et tips på hvordan du lykkes med kvinner?

 

Toppen av kransekaka var at det var for de som hadde pluss abonnement som skulle få disse tipsene, andre fikk bare forholde seg til overskriften, og selv gjøre seg opp en mening om hva som faktisk var historien bak. Vi kvinner kan være utspekulerte, det er ikke til å stikke under en stol. Jeg selv for eksempel kan være så slu at jeg samler opp den pappen jeg bruker igjennom en uke i en stor eske og setter den inne på boden.

 

Så tenker jeg som følgende:

Kjæresten min kommer jo hjem igjen om få dager, og han har jo mulighet og tid til å ta den ut.

 

Jeg kan også finne på følgende:

Kjæresten min og jeg sitter i sofaen på stuen. Han sier han skal lage seg mat, og spør om jeg også vil ha. Jeg takker nei fordi jeg er mett. Han går på kjøkkenet og lager mat. Når han kommer tilbake, ser maten hans kjempe god ut, og jeg sitter å stirrer på han til han skjønner at jeg vil ha. Det ender opp med at jeg spiser like mye som han, av hans mat.

 

Så kanskje han lykkes med meg fordi han klarer å se på meg som en liten sjarmør som etterlater papp til han som gjør at han får holde formen sin siden han må bære pappen jeg har samlet opp…. Eller… At han sier i det han går på kjøkkenet, okei. Da lager jeg en eller to ekstra da. For jeg kjenner jo deg…
Jeg lo litt for meg selv og tenkte litt rundt dette.

 

Er det mer utfordringer med oss kvinner? Eller har man lyktes når man kjenner sin partner så godt som i vårt tilfelle?

 

Så gutter, er vi så himla vanskelig å lykkes med?

 

#kvinnfolk #Kvinner #Damer #debatt #Media #sosialemedia #trondheim #blogg #lykkelig #forhold #Kjæreste #Menn #mannfolk #vinter #tema #trondheim

-Randi Annette-

 

Jeg kan si A, men ikke B.

Fredagskvelden kom jammen meg overraskende kjapt. Jeg synes ikke det var lenge siden jeg satt her og det var fredag og helg. Det går så forferdelig fort, at jeg rekker nesten ikke å henge med. Jeg må også innrømme at jeg liker at ukene går fort i den perioden jeg er i akkurat nå. Det er liksom noe som skjer hele tiden, hver eneste dag. Men, det er jo akkurat sånn jeg liker det. Desto flere baller det er i luften, desto bedre har jeg det.

 

 

Det er en del jeg har lyst til å fortelle dere, men noe av det må jeg vente med å fortelle om en uke, og noe annet får vente til nærmer våren. Jeg går å tripper, smiler, kjenner på en spenning og ja. Har masse morsomt å tenke på i disse dager. Jeg vet det er litt dårlig gjort av meg å si a, og ikke b. Men, det må jeg bare beklage. 

 

Nå skal jeg se litt på Senkveld før jeg legger meg. I morgen skal jeg nemlig på jobb, så da må batteriene lades. Håper dere har en fin fredagskveld.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-
 

Sjokkomelk gjør deg feit.

Sjokkomelk som man får kjøpt ferdigblandet i butikken gjør deg feit. Om et halvt år vil den gi deg masse næring og den anbefales å drikke etter trening, fremfor en proteinshake. Nå er poteter, ris og brødmat noe man kan spise med god samvittighet, men om ett år er det farlig å spise det. Nå er lettbrus noe man kan drikke med god samvittighet, men om et halvt år er det farlig.

Skjønner dere hvor jeg vil?

 

ALARM!

 

Det jeg vil frem til er at det de sier er farlig å spise i dag, sier de er sunt og bra for helsen din om et halvt år. Er dere ikke enige? Det er kanskje gjort et forsøk, som da ikke kan anses som en påstand. Det må vi også huske. 

 

Vi leser oss syke og jeg er redd for at de som slettes ikke bør lese og ta dette innover seg gjør det. Små barn som nekter å spise poteter ved middagsbordet fordi de har fanget opp at potet gjør deg feit. Eller det å ikke spise etter klokken 18.00 gjør deg feit. Jeg synes det er så hårreisende at jeg greier ikke å IKKE si noe. Jeg husker jo selv da jeg var liten. Poteter var farlig. Brød gjorde oss feite, noen påstår det enda i dag. Og stekt potet på pannen var nesten døden. For det tettet alt av årer og gjorde deg feit. Det er ikke snakker så mye om er mengden og hyppigheten. Jeg husker det så godt at jeg var skeptisk til stekte poteter etter å sett noe på TV-skjermen da jeg var for ung til å forstå bedre.

 

Så hvorfor så stort hysteri? Kan vi ikke bare snakke med legen for å sjekke helsa, enn å skremme hver eneste en? Eller bare slå av hørselen når slike reklamer og dokumentarer dukker opp. Er du i tvil så snakk med legen. Det er i så fall mitt beste råd. For det kan ikke gå an å unngå det som en overvektig person bør unngå, dersom du selv har en normalvekt. Da er det helsa det går på, og vi alle er forskjellige.

 

Makan.

 

#hysteri #kropp #Helse #Trondheim #foto #bildet #Hysterisk #kroppspress #Protein #proteinshake #mote #usunn #sunn #Helg #Februar #adressa #side3 #side2 #nettavisen

-Randi Annette-