TRENGER DU TRENINGSMOTIVASJON? DA KAN DETTE HJELPE PÅ!

Reklame | Brazfit

Mange kan kjenne på at det er litt vanskelig å komme igang med treningen nå i den spesielle og travle tiden vi er inne i. Julen er like rundt hjørnet, og vi legger opp til at vi både skal være slitne og travle. Et plaster på såret kan være å gi dere en veldig god mulighet til å fylle opp treningsgarderoben med nye treningsklær, som kanskje kan bidra til at du kommer deg ut døren og faktisk vil trene. Eller motivere en god venn med en fin julegave.

 

Nå har min sponsor 50% avslag på nettbutikken, uansett før pris. Det er black friday vet dere! For å vise dere andre bilder enn kun det som er på nettbutikken, har jeg satt sammen flere bilder for dere her. Ikke for å skryte over hvor høy jeg er, men jeg er 162cm lang, og bruker stort sett medium i treningsklærne.

 

Pris: 300kr

 

 

Pris på tights: 400kr.

 

 

 

 

 

Pris på tights: 350kr

 

 

Pris på tights (sportstoppen er dessverre ikke tilgjengelig mer): 350kr

 

 

Pris: 350kr

 

 

 

 

 

Pris på tights: 350kr

 

 

Pris på overdel: 200kr

Da har dere fått en smakebit.

 

Treningsklærne kan jeg anbefale på det sterkeste, da jeg har hatt de i flere år, skriften holder seg og kvaliteten er veldig bra med tanke på hvor mye de har blitt brukt. Ingenting er bedre enn å være fornøyd når man inviserer og bruker penger på noe nytt.

 

Kos dere, ta vare på dere selv og nyt helgen.

-Randi Annette-

UKAS ØKT PÅ MAXTRIM – TØFFERE BLIR DET IKKE!

Jeg trodde med meg selv at det var omtrent et halvt år siden sist jeg var med på en gruppetime. Men så feil kunne jeg ta. Det er faktisk ett år siden – tiden har virkelig rast avgårdet. Jeg sliter med motivasjonen i henhold til trening. Og det er faktisk helt greit. Men det er klart at jeg skulle ønske at jeg nå etter endt studietid kunne ha prioritert det litt mer. Men jeg ser det er flere faktorer til nettopp dette.

 

For det første har Covid-19 satt en demper og hindret meg på veien. For det andre så har jeg flyttet fra mine rutiner og må nå jobbe med å få nye gode rutiner. Og sist men ikke minst, det er mørkt ute klokken 16.00. Jeg tror helt ærlig at som student, så registrerte jeg ikke at det hadde regnet konstant i tre uker. Eller at det ble tidlig mørkt. Det sier mye om den boblen jeg har vært i de siste seks årene.

 

Men i går bestemte jeg meg for å teste en gruppetime som de har på Maxtrim – ukas økt! Jeg har vært på lignende timer på andre treningssenter før, men dette skulle bli den første på Maxtrim.

 

En stepkasse og en vektstang var alt jeg trengte – og en god dose indre motivasjon for å gi 100%.

 

Jeg har trent helt greit, men det har bestått av kun styrketrening. Dette skulle bli noe jeg sent ville glemme.

 

Det var slitsomt fra start til slutt. Men det beste med denne timen var at vi alle jobbet alene, i vårt eget tempo og det var flere runder. Med flere runder kunne vi få en erfaring ved å ha fullført den første runden, for så å legge en plan for den neste. Startet jeg for hardt fikk jeg en lærepenge, og måtte gjøre endringer i kommende runde. Det beste med denne timen var at jeg følte vi var sammen, vi var et team som skulle fullføre alle disse øvelsene og rundene. Om jeg skulle ha utført dette på egenhånd, er sannsynligheten stor for at jeg har funnet årsaker til å avslutte tidligere.

 

Det mange tenker er at gruppetimer ikke er noe interessant og at det er skremmende. Men til dere kan jeg virkelig anbefale dere Ukas økt.

 

  • Det er ingen som ser på deg og analyserer det du gjør. Alle har mer enn nok med seg selv
  • Det er din tid du tar av – gjør den verdt det
  • Gjør instruktøren oppmerksom på at du er ny eller er usikker. Jobben deres er å ta hensyn til at det er flere på ulike nivå på en og samme time. Og Marita som har denne timen er veldig oppmerksom og dyktig.

 

Book deg en time, tør å utfordre deg selv og gi jernet. Du har faktisk alt å vinne.

 

-Randi Annette-

 

HIPP HURRA FOR MEG – BURSDAGSJENTA DET ER MEG!

Nå er bursdagsuken og selve burdsdagen omme om ikke lenge. Nå er kroppen hele 32 år. Det er skikkelig merkelig å si det høyt, men jeg venner meg nok fort til det. Det var ti ganger verre å bli 30 år. Det var første gang i livet der jeg opplevde at bursdag ikke var stas. Og det skremte meg litt skal jeg innrømme.

 

I år, som i fjor, ble jeg skikkelig vertet opp av min bedre halvdel lenge før selve bursdagen. På torsdag kom jeg hjem fra jobb til levende lys, roser og biffmiddag. Og jeg hadde ikke avsluttet en hvilken som helst arbeidsdag. Jeg hadde min aller siste arbeidsdag som frisør etter over 14 år. Da var det fint å komme hjem til det som møtte meg.

 

 

Selve prosessen med det å skulle slutte som frisør har jeg på mange måter stått i før også, i lys av at jeg tross alt har valgt å ta en bachelor innen markedsføringsledelse. Men en ting er en tanke, men annen ting er en faktisk hendelse.

 

Nå har jeg fått en skikkelig flott mulighet jeg aldri skal ta for gitt at jeg har fått, og jeg er motivert og nysgjerrig på hva fremtiden bringer. Så jeg kunne vel kanskje ikke fått en bedre bursdagsgave (i frykt for å skuffe de som har gitt meg fine gaver; jeg er veldig takknemlig og godt fornøyd altså).

 

Her er bursdagskaken som min bedre halvdel lagde tidlig i dag som en overrakselse, og jeg stod for pynten. Litt innsats måtte jeg tilby tenkte jeg.

 

 

 

Nå er det familietid med bonusbarna mine som jeg er så utrolig glad i og takknemlig for at jeg har i livet mitt. Kveldsmat og kortspill står nå for tur. Perfekt.

 

-Randi Annette-

 

40% PÅ UTVALGTE VARER I NETTBUTIKKEN – HØSTSALG ER KJEKT!

Reklame | Brazfit

Salg er virkelig hett om dagen og det er mer eller mindre salg i en hver nettbutikk. Og det jeg liker ved det er mye, men det aller beste med det er at vi nå får muligheten til å sitte godt i sofaen under trygge omgivelser, samt at vi kan få mer tid og kos med familien vår. Det er helt perfekt, spør dere meg. Men det er klart det er en annen siden av den saken også med tanke på de fysiske butikkene som trenger at vi besøker de, men det tenkte jeg ikke å ta opp i dette innlegget.

 

 

Brazfit som jeg er ambassadør for har nå 40% på utvalgte produkter i nettbutikken, og det er fortsatt mulig å sikre seg noen godbiter der.

 

 

 

 

 

Tightsen finner dere her.

 

Sportstoppen tilhører et sett, og her finner dere den. Husk min rabattkode, randiae20 som gir 20% avslag. Besøk gjerne min instagramkonto, Randiae for flere treningsklær.

 

 

 

 

-Randi Annette-

MIN HALLOWEEN-FEIRING! #BARNEVENNLIG

I går var det halloween og dette skulle bli min aller første feiring med barn. Og jeg vet nesten ikke hva som er best. Hallovin eller halloween. Tok dere den?

 

Jeg har hatt kraftig hodepine i en uke nå, og den har ikke tenkt å gi seg med det første. Men på tross av det satte jeg min form i siste rekke. Hva gjør man ikke for barna liksom. Etter å ha sovet noen timer på dagen, var jeg klar for å servere en knallblå gele med et øye, som en ekstra overraskelse. Og det var vel første gang jeg kunne se at de var skeptiske til noe godt å bite i.

 

 

Men jeg tok den ikke helt ut alene. Jentene var bedt på halloweenfest med to andre jenter. Der fikk de servert fargerik mat, giftig julebrus, røde muffins med mere.

 

 

 

De danset, lekte gjemsel, spiste, spiste og spiste.

Jeg syntes det var utrolig morsomt å få oppleve denne dagen med barn. Kjære vene hvor takknemlig jeg er for å ha søte små i livet mitt – virkelig <3

Feiret du i går?

 

 

-Randi Annette-