Sunn på en fredag. Usunn, mente jeg.

Jeg trener så mye og jeg spiser så mye sunt. Ja, jeg har hørt det før, Det var en gang, pleier jeg å si da. Jeg har vært og er opptatt av det å ha en god helse, men en god helse for meg er ikke bare det som er uten sukker. I denne ferien har jeg hatt lørdag hver eneste dag, for å si det enkelt. Akkurat som jeg liker det når jeg er på ferie. I dag var vi nok en tur inn til gamle byen, Gdansk. Tjue minutter med trikken, og der var vi igjen i den fine byen.

 

En deilig dessert etter frokost og lunsj var midt i blinken.

 

 

Men, jeg måtte dele. Hun vi bestilte av tolket oss som at vi ville ha en som vi skulle dele, selv om det ikke var det vi ba om.

Men, som dere vet – sharing is caring

 

 

 

 

 

34 norske kroner kostet dette til sammen. To vafler, to iskuler og en kaffe. Det er nesten bare kaffekoppen på en kafe i Norge det. 

 

I morgen reiser vi hjem igjen til Trondheim. Om jeg liker det, er jeg ikke sikker på. Jeg har absolutt greid å vært her flere dager. Det tyder bare på at Gdansk var verdt å besøke.

 

-Randi Annette

Kjærestepar

Dette har vært en av de aller beste dagene så langt. Det vil si at dagen i dag slo dagen i går. Vi hadde en helt spesiell tur inn i gamlebyen i Gdansk i dag, og det var helt ubeskrivelig fint der. Etter å ha gått av trikken, gikk vi to minutter, og plutselig var vi midt i gamle byen som plutselig åpnet seg foran oss. Et utrolig flott øyeblikk. 

 

 

 

 

 

Etter å ha gått i selve byen og tatt en øl, dro vi til en park og satte oss ned for å spise en bolle som vi kjøpte på en lokal liten butikk

 

 

 

 

Vi som ikke er vant med å være sammen mer enn to til fire dager, får nå en hel uke sammen. Samtidig det å reise vekk og bare ha oss selv å tenke på, var virkelig noe vi trengte. Det er ingen tvil om at kjærligheten må dyrkes og tas vare på. Det er ingenting som kommer av seg selv, eller går av seg selv.

 

Men, det vet vel de fleste av oss. Det å verdsette og sette pris på det man har er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. På ferie får vi tid til akkurat det. Noe vi alle kan ha godt av.

 

 

-Randi Annette-

En enkel frokost i Gdansk.

Vi gjorde det enkelt denne gangen med tanke på hva vi ville ha inkludert på vårt opphold her i Gdansk. Vi bestilte et trestjerners hotell, som etter min mening fortjener minst en stjerne ekstra. Vi har jo treningsrom og badstue som vi kan bruke så mye vi orker. Frokost og middag bestilte vi ikke, da vi satset på å finne noe i nærheten. I går og i dag gjorde vi det svært enkelt.

 

Varme og ferske rundstykker med enkelt pålegg, og en smoothie som vi får kjøpt på en butikk ca fire minutter unna. Jeg er ikke så kresen på mat, så dette var for meg kjempe godt.

 

 

 

 

Ofte kan det enkle være det beste. 

 

-Randi Annette-

Shopping i Gdansk.

Da har jeg fått shoppet en del allerede. Det er et godt tegn. Hjemme i Trondheim finner jeg aldri noe jeg liker. Og når jeg først finner noe jeg liker, går jeg bananas. Slik som jeg gjorde i dag i Gdansk.

 

 

To overdeler, et belte, en bukse og ei stor veske.

 

 

 

 

Buksen var mildt sagt fantastisk god å gå i. Den overgår nesten joggebukse. Skikkelig baggy.

 

Jeg har gått og gått i hele dag. Jeg har vært innom tre ulike kjøpesenter og tror dere ikke jeg gikk på ei som har vært kunde på den tidligere arbeidsplassen min?! I Gdansk liksom. Hva er sannsynligheten å treffe på kjente fjes her, og akkurat der jeg var!? Den er liten altså. Det var utrolig gøy. Vi så på hverandre, og så bort like raskt. Helt til vi fikk øyekontakt igjen og hun sa, hei. Det var morsomt og tilfeldig.

Etter shoppingen dro kjæresten min for å trene, og jeg satte meg ned med norsk. Jeg har enda ikke blitt helt frisk, så jeg har sår hals og hodepine stort sett hele tiden. Så da var det greit for min del å droppe treningen. 

 

 

Nå skal vi finne oss en restaurant for å spise. Det er skammelig billig her og veldig god mat. Anbefaler så langt Gdansk på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Klar for Gdansk med kjæresten min.

Da har jeg og min bedre halvdel fått pakket i en og samme trillekoffert. Og enda er det jo plass til mye mer. Jeg har vel strengt tatt pakket mer enn han, men det kom ikke som noe sjokk for noen av oss. Vi skal være i Gdansk i fire netter, og det er ikke nødvendig med så alt for mye heller. Men, litt må vi jo ha med oss.

 

Håret er nå krøllet og klar for reise. Litt godt å føle seg fin når man skal reise. Før var det om å reise i joggebukse og se mest mulig ferieklar ut. Det har endret seg, for å si det sånn.Med mindre jeg reiser til sydligere strøk da. Da er treningstights digg å reise i.

 

Nå skal jeg nyte hver eneste dag og hvert sekund med kjekkasen her. Det gledes med nok en opplevelsesrik reise med han. Vi har vært kjærester i over fem år nå, og vi har virkelig fått reist masse og skapt minner sammen. Ja, litt klissete må jeg få lov til å være når jeg først får muligheten.

 

Nå vet jeg ikke når dere hører ifra meg neste gang, men det er bare å følge med på min instagram, @Randiae. Så skal jeg i så fall prøve å holde dere oppdatert der om det blir litt stille her på bloggen.

 

Dere får ønske meg en god reise og en god ferie.

 

-Randi Annette-

Straks pakket og klar- Gdansk.

 

Så langt har jeg kommet med tanke på pakkingen for reisen jeg skal på i morgen. Jeg har forandret personligheten min utrolig mye de siste årene. Og hva som gjør det, det vet jeg ikke. Jeg har alltid vært den jenta som har likt å planlagt ting flere dager i forveien, og det å pakke før en reise, ja, det kunne jeg starte med en uke i forveien. Det sier meg at jeg har blitt mer avslappet, noe jeg har hatt godt av. Jeg hører stemmen til søsteren min i hodet mitt noen ganger.

 

“Fortsetter du å stresse slik som du gjør nå (jeg var 13 år..), kommer du til å dø av hjerteinfarkt før du fyller 40!!!!!”.

 

Merk mine ord, tenke hun sikkert. Ikke at det nødvendigvis er derfor jeg har begynt å stresse ned, men ja. Hun hadde et poeng den gangen.

 

VI har betalt for bagasje på 20 kg til sammen. Det vil si at jeg må pakke det jeg trenger, og ikke det jeg tror jeg kanskje kan få bruk for. Mye kommer til å bli med i håndbagasjen, for å si det sånn. Data, kamera og bøker er noe av det. Og det er ikke rent lite med tanke på vekt.

 

 

 

Pass fikk jeg ordnet for tre uker siden. Godt med et nytt pass og et bildet der jeg ligner på meg selv. Jeg tenker nok det samme om ti år tenker jeg.

Da er det bare å hente trillekofferten om litt for å pakke. Men, jeg må vente på min bedre halvdel så jeg får diskutert litt om hva jeg faktisk kan trenge. Bikini og treningsklær skal være med. Det er et stort ønske å få en opplevelse på spa. Trening er det også mulighet for på hotellet, og det er jo bare å stå opp tidlig å få trent litt. Vi begge liker det, så sjansen for at det blir en økt er meget sannsynlig. 

 

Vi reiser så klart ikke til Gdansk for å trene, men å skape minner sammen. Og jeg gleder meg.

 

-Randi Annette-

Lyst på mitt treningsprogram?

Jeg har nå endelig kommet i en grei form som tilsier at det å trene er greit. I går trente jeg mest med egenvekt og lettere vekter, men i dag så presset jeg grensene litt.I dag tenkte jeg å dele dagens treningsprogram med dere.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg startet med å jogge i noen minutter og gikk deretter over til å tøye før jeg begynte med styrketreningen.

Knebøy – 4 runder og 5 reps (4 x 5)

Bulgarske utfall – Med en manual i hver hånd (3 x 8)

Skulderpress – Med manualer (3 x 6)

Sidehev – Med maualer (2 x 6)

 

Totalt tok økten 45 minutter. Jeg kjente at kroppen hadde fått nok trening etter siste øvelsen, så da lyttet jeg og sa meg ferdig. Det var gode og tunge øvelser på programmet i dag, så det er greit å ikke kjøre for hardt etter sykdom. Jeg er kjempe fornøyd med dagens innsats  – virkelig.

 

 

Hva står på ditt program for dagen? Legg gjerne igjen en kommentar, uavhengig om det står trening eller ikke på ditt program.

 

 

#Trening #styrketrening #treningsprogram #fitness #fit #inspirasjon #Motivasjon #Helse #Treningsblogg #blogg #foto #bildet #fotoshoot

-Randi Annette-

Jeg greide det – endelig.

Okei. For at dere faktisk skal forstå hvor utrolig digg det er å endelig kunne dra på trening etter seks dager uten på grunn av sykdom, må dere være like glad som meg i å trene – først og fremst.

 

Jeg ble jo svett av ingenting, så jeg lyttet til kroppen og tok det rolig så jeg ikke skulle bli dårlig – igjen. 

 

 Klærne på bildet er sponset av BRAZFIT.

 

For å nevne litt om dagens trening, så startet jeg med å varme opp med å ro. Deretter gikk jeg over til mageøvelser, der jeg kjørte to forskjellige øvelser for å la det brenne ekstra i musklene. Ellers ble det stort sett øvelser på overkroppen. Godt å få til en økt etter så mange dager med forfall.

 

Inneholder sponsede lenker

 

Litt er jo bedre enn ingenting, men det er heller ikke noe vits i det å kjøre kroppen for hardt når den trenger hvile. Så jeg har vært veldig flink til å lytte til kroppen. Det er i så fall sikkert.

 

Besøk nettbutikken til BRAZFIT her, og bruk min rabattkode randiae15 som gir hele 15% avslag.


 

Nå har jeg jo ferie, så dagen i morgen får jeg nesten ta litt som den kommer. Det er jo det som er ferie. 

 

 

#ferie #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #helg #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

Fra blondine til brunette.

Det å jobbe som frisør er utrolig gøy og det er nok mange med samme utdannelse som meg som er enig i det. Utfordringer møter vi daglig, noen større enn andre. Generelt sett så er ingen dager like. Det er alt ifra de som går til frisøren for første gang, til de som kommer hver tredje – sjette uke.I mitt tilfelle i går, hadde jeg en kunde som var til frisøren for aller første gang. Moren hennes jobber nemlig som frisør utenfor Oslo, så jeg fikk æren av å gjøre det moren hennes ikke ville gjøre. Nemlig det å fagre henne til en brunette

 

Håret var ekstremt slitt og tørt, og det hadde vært kjekt å få klippet litt, men det ønsket hun ikke. 

 

 

Jeg startet med å kure håret og bygge det opp, for så å sette inn en forpigmentering helt ytterst i lengdene der hun var nesten helt hvit. Forpigmentering hindrer at tuppene blir matte og suger til seg alt for mye pigment. En risiko, men det er viktig å gjøre håret klar for en slik prosess med rens og hårkur.

 

Og slik ble resultatet. En skulle tro hun var brunette da hun kom inn i første omgang. For hun kledde det mørke håret så godt, så jeg glemte nesten hvodan hun så ut med blondt hår. Det sier bare at hun kledde det brune håret utrolig godt.

 

 

 

 

Med tanke på at hun hadde ettervekst og en veldig ujevn farge, ble resultatet veldig bra.

 

 

 

Både jeg og kunden ble utrolig fornøyd. Det er så gøy å få prøve seg på det å få noen fra lys til mørkt også. Stort sett har det vært motsatt. Men, nå er det nok mørkere og mer gyldent hår mot høsten.

 

Dersom du liker utfordringer og er glad i å gi av deg selv – bli frisør.

 

 

Ha en super fin dag. Følg meg gjerne på instagram, @randiae.

#blond #ombre #joico #hår #mote #trend #fashion #stil #foto #photo #hairstylist #stylist#høst #frisør #modell #model #blondiner #brunette

 

-Randi Annette-

Mirakelkur, ja takk.

Da var det lørdag, og det betyr for meg, jobb. I dag er det som jeg nevnte i går, tid for nok en utfordring med tanke på hårfarging. Så dette blir skikkelig spennende. Dagen her er jo den siste før jeg går ut i ferie, og det kjenner jeg skal bli utrolig godt. Men, helt ferie kan jeg ikke ta. Studiene må bli med på tur. Slik er det å studere via nettskole. Alt er opp til en selv.

 

 

Nå synes jeg det er på høy tid at jeg skal bli frisk også. Forrige uke trente jeg fire ganger, og denne uken har det så langt bare blitt mandag. Det er så kjedelig. Mest av alt er det jo kjipt fordi bloggen her har stort sett tatt for seg trening og den slags. Nå er den mer som en hverdagsblogg med masse prat om studier og sykdom. Jeg lover dere at trenden her skal snu. Jeg vet bare ikke helt når.

 

 

Frisk er jeg ikke helt enda, men det er noe jeg håper blir bedre for hver dag. Det sitter så himla godt i halsen, så det kommer vel ikke til gå over før jeg skal reise til Gdansk, er jeg redd. Med mindre dere vet om en mirakelkur da, vel og merke.

 

Jeg får nøye meg med en kopp te i mellomtiden, så får vi se om det lindrer litt her og nå i så fall. Ellers ønsker jeg dere alle en fin dag videre. Hold dere friske og raske.

 

-Randi Annette-