HELLO WEEKEND!

La roen senke seg, tenker jeg i dette øyeblikk.

 

Kjære vene for en dag det har vært. Jeg har syklet frem og tilbake, hit og dit. Å dere som bor i denne byen har vel observert det regnværet som gikk over til snø, som gikk tilbake til regn igjen og som aldri tok slutt.

 

Svett, våt og sliten.

 

Det er vel stort sett det jeg har vært i dag. Første sykkelturen var på litt over 7 km. Så det har blitt 18 km på sykkelen totalt i dag. Det i seg selv er ikke så alt for mye, men med det været som har vært så har det føltes ut som forferdelig langt.

Avsluttet dagen med å jobbe der jeg knapt hadde tid til å si hei til mine medarbeidere, men fikk fikset seks kunder, og det var jo stas.

 

 

Det beste er at jeg skal reise hjem til pappa i morgen. Har blir jo 62 år i morgen!! Å da tar jeg tidlig helg, men et tonn med bøker blir jo selvfølgelig med. Så frihelg blir det ikke sånn sett.

 

Nå skal jeg straks finne sengen, for nå er jeg forferdelig sliten.
Da er det bare en ting å si – god natt.

 

-Randi Annette-

TO KVALITETSØKTER I BOKS!

Etter en lang periode med sykdom og lite trening er jeg endelig tilbake i god form. Slutten av januar ble det helt stopp da jeg ble usatt for forkjølelse og skikkelig slapphet. Januar ble helt grei treningsmessig med 14 økter.

Februar har vært helt elendig. Kun 6 økter så langt.

 

I dag kjørte jeg på med en skikkelig god styrkeøkt med høy kvalitet. Med det så mener jeg at det var konkrete øvelser for å øke eksplosiviteten og samtidig bli god på trekkøvelser. Den økten smakte det virkelig godt av.

Men ikke nok med det. Etter å ha støvsuget og lagd middag, tikket det inn en melding om at jeg kunne få skyss til Jujitsutreningen. Det vil si at jeg sparte meg 45 minutter på sykkel tur-retur, medregnet vind og den slags.
Da var jeg ikke vanskelig å be.

 

2 kvalitetsøkter altså. Det er mandagen sin det. Om jeg var trøtt og sliten i kveld etter en lang dag på skolen? Ja, gjett om. Men angret jeg?

 

MAN ANGRER ALDRI PÅ EN TRENINGSØKT!

 

Sjekk instagramkontoen min for bilder fra de to øktene (@Randiae).

 

-Randi Annette-

JEG HAR MELDT MEG PÅ WOX TRØNDELAG – IGJEN!

Da er det nok en utfordring for denne jenta. Nemlig et krevende, vått, villt, tungt, morsomt, vondt og smertefullt hinderløp.

I fjor var den på 8 km med 40 hinder. I år er det 10 km med over 40 hinder, men det hindrer ikke meg i å tøye mine grenser.

 

Bring it to me!

 

Dere kan lese om hvordan jeg beskrev min opplevelse med WOX for første gang her.

 

 

Når bildet her ble tatt, var det snakk om bare noen få timer til jeg skulle delta på løpet.

 

Nå som jeg har erfaring med løpet, vet jeg hva jeg må øve på og hva som er mine svakheter. Selv om jeg har erfaring med det, vet jeg ikke helt sikkert hva som venter meg. Men en liten anelse har jeg jo.

 

Håper dere vil følge meg på veien på min instagramkonto, @randiae

 

Det gledes. Det er ikke mer å si om det.

 

-Randi Annette-

NÅR LITT ER BEDRE FOR MEG ENN INGENTING

Endelig en liten smak på det jeg har savnet. Nemlig litt trening. Jeg hadde et ønske om å komme meg på en liten løpetur i går, men det ble ikke noe av. Men i dag så fikk jeg meg en treningsøkt, og da på sykkel.

Jeg syklet i totalt 30 minutter og jobbet i sone 5 i 20 minutter, og ja, jeg må si det var litt som en straff til meg selv – kanskje. Det var lite som minnet om det å ha det gøy, men jeg gjennomførte og greide å tyne meg skikkelig.

For dere som ønsker, så kan dere følge meg på min instagram @randiae og på Strava.

 

 

Det har vært en skikkelig dårlig periode med trening, men jeg har ikke stresset noe over det. Blir det sykdom så blir det sykdom. Så blir det ekstra godt å trene når jeg faktisk får meg en liten treningsøkt.

 

Deilig å ha et avslappet og sunt forhold til trening. Det er også noe jeg ønsker å formidle med bloggen min også. At det er ikke så viktig å telle antall treningsøkter, men heller kvaliteten på hver økt. Å at det er ikke noen andre du trenger å konkurrere med, bortsett ifra deg selv.

 

Mine treningsøkter er basert på det. Kun det å konkurrere med meg selv. Jeg kan selvfølgelig ha forbilder, men da på et nivå der jeg ikke sammenligner meg selv med de. Grunnen er enkel. Vi har trent forskjellig, har ulike mål og muligheter. Det er viktig å ikke glemme.

 

Har du noen forbilder og konkrete mål? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

 

HJEM KJÆRE HJEM

Lite kan sammenlignes med denne følelsen – følelsen av å være hjemme.

 

Det er et fantastisk fint vær. Litt vind, men det tåler vi. Solen skinner og det er så idyllisk. Jeg er svært ofte heldig med været når jeg kommer hjem. Det er ingenting å klage på.

Bildene i dette innlegget er tatt tidligere, men de forteller hvordan været er her og nå.

 

Planen i dag er å få lest en god del og jeg er godt igang. Men nå var det virkelig på tide med en god pause. Senere i dag skal jeg henge litt sammen med pappa. Han inviterte meg med på en båttur, men jeg måtte dessverre si nei og prioritere studiene. Men etter det har jeg masse tid sammen med han.

Så får vi se om jeg greier å lure meg selv til å jogge meg en tur. Jeg har ikke jogget utendørs siden desember, så jeg burde egentlig fått til en løpetur. Jeg er ikke så glad i det å jogge, men det tar jeg som en utfordring.

Jeg skulle egentlig delta i et løp, men jeg solgte min billett som jeg hadde for 10km som arrangeres 1 mars. Men grunnet en løpeskade i kneet, så var det fornuftig av meg å selge den og heller trene opp kneet mitt. Verre enn det er det ikke.

Fine, gode og snille pappan min.

 

Selv går jeg å tror at det er lørdag og har en skikkelig helgefølelse. Noe sier meg at denne uken blir lang. Men det føles helt fantastisk ut, spør dere meg.

Å til helgen skal jeg tilbake til Trondheim for å jobbe., så her må jeg nyte hvert sekund.

Det er noe med det å være hjemme. Ute i havet.
Det er virkelig noe jeg kan anbefale dere. Å for å bare nevne det, så ble min kommune Frøya kåret til NORGES BESTE HOTELL. Tenke på det dere.
Så nå er det bare å besøke Frøya og øyrekka. Det kommer dere ikke til å angre på.

 

Lag dere en god dag. Det skali så fall jeg gjøre.

 

-Randi Annette-

NÅR DET BARE ER EN TING Å SI – UBESKRIVELIG

Ja, det er faktisk ubeskrivelig. Det er nesten to måneder siden jeg var hjemme på Mausund sist gang, så nå er det bare å nyte hvert eneste sekund.

 

Pappa var så snill å lagde fiskemiddag til jeg kom hjem, noe jeg gjerne alltid foretrekker når jeg kommer hjem.

 

Og dessert ble det også. En deilig og søt berlinebolle. Det passet meg utmerket.

 

Nå skal jeg slappe av med en god bok, det vil si studering. Jeg fikk lest litt tidligere i dag også, men det gjenstår fortsatt litt jobb.

Å resten av kvelden? Jo den skal nytes med å slappe av og lade batteri. Det har vært en hektisk dag, men samtidig en veldig fin dag.

Så da er det bare å nyte hvert sekund og la roen senke seg. Men først – lesetid.

 

Og skulle du ha noen ønsker om tema du vil jeg skal skrive om eller om det er andre ting du skulle lure på, så er det bare å legge igjen en kommentar.

 

Lag dere en god kveld.

 

-Randi Annette-

NYT DAGEN – PLUTSELIG ER DEN OVER.

Hei og hopp.

Nå er det bare å nyte siste rest av helgen, før hverdagen er tilbake. Dagene går så utrolig fort, så det er viktig å nyte de små øyeblikkene.
Jeg lever i et konstant jag, som helt sikkert mange av dere også kjenner dere igjen i. Det er rutiner, jobb og forpliktelser som står på planen vår hver eneste dag.

Så mine helger der jeg har fri, ja de er virkelig hellig for min del. Litt studering blir det naturligvis, men det er noe annet å kan komme seg vekk fra bylivet for så å sette seg ned med dette i andre omgivelser.

 

Forandring fryder sies det.

 

Sjølukt, strand, sol og stillhet. Det er helgefølelsen sin det.

 

Med litt annet skotøy så hadde dette bildet sett litt bedre ut. Men det er ikke så lenge til man kan bade og ligge på stranden. I så fall velger jeg å tenke sånn. Tiden går fort nå.

Å til slutt vil jeg takke dere alle som har gitt med så mange fine positive tilbakemeldinger på blogginnlegget mitt som dere kunne lese i går, men også i dag, på Adressa.no og Trdby.no. Linken til innlegget finner dere her.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. Husk å nyt dagen. Plutselig er den over.

 

-Randi Annette-

VALENTINESDAGEN MIN

I dag er det som de aller fleste av oss har fått med selv, selveste valentinsdagen. Den er for mange en fin og viktig dag, men også en helt vanlig dag. Noen ganger får jeg lyst til å grave litt dypere i dette.

 

Synes enkelte at det er teit å feire fordi man selv er singel eller er sammen med noen som ikke er romantisk? At man helst hadde sett for seg litt ekstra oppmerksomhet midt i uken av sin kjære? Ikke vet jeg. Men det jeg vet er at vi alle er forskjellige.

 

Å jeg? Jeg er romantisk jeg. Jeg er både lur, kreativ og god på en slik dag. Men i år feires den ikke for min del.

Eller stopp litt. Hva er feiring av valentinsdagen?
Kan det være det lille øyeblikket på skolen når en venn fortalte meg at jeg skulle få noe i dag, men det ble glemt igjen hjemme? At den tanken er en måte å føle seg sett på? Ja, for meg er det det.

 

Eller er det glasset med saft som står på bordet, den kjeksposen som ligger ved min side i sofaen med en pakke kremost med smaken av Afrikans paprika fra TINE? Ja, kanskje det kan være så enkelt som det.

Noen ord. En ekstra tanke. Eller rett og slett saft, ost og kjeks.

 

Ja, det kan jeg leve med.

 

-Randi Annette-

ET GLEDELIG GJENSYN – OG 70 KRONER FOR ROMKAKE

I dag får jeg besøk av ei god venninne av meg som jeg ikke har sett på 1 år nå. Vi begge bor i samme by, og vi har avtalt å møtes flere ganger, men det har bare ikke blitt sånn.

Så i dag kommer hun på besøk hos meg, og da er det ekstra digg å ha noe å by på. Å når det gjelder det med å ha noe  by på, så tenkte jeg å fortelle dere at Soknedal Bakeri Ila har i dag romkake til 70 kroner. Så for deg som ikke fikk nok kake i går, så har de noe du kan bite i.

 

Selv fikk jeg ikke spist noe kake i går, så jeg tar igjen kosen i dag istedenfor.

Jeg var hos Sokendal Bakeri Ila her om dagen å tok disse bildene, og i og med at jeg så at de hadde tilbud på kake, så ville jeg være litt snill å reklamere for de selv også. Jeg har god tro på karma, så da vil jeg gjerne være litt snill og behjelpelig når jeg kan.

Åpningstiden er til klokken 17.00 i dag,  og tilbudet gjelder også kun i dag.

Håper dere som feiret i går fikk en fin dag.

-Randi Annette-

GRATULERER MED MORSDAGEN – EN GAVE FRA MEG TIL DERE

Reklame | Brazfit

Hvor koselig er det ikke med morsdag? Jeg tror dette er det første året jeg ikke er lei meg og tris, for å være helt ærlig. Jeg må si jeg liker den trygge jenta jeg har blitt. Jeg har forandret meg så utrolig mye personlig bare det siste året, og da til det bedre.

Jeg kan fokusere på det som er kjipt om jeg vil, men jeg ønsker heller å være glad på andres vegne på denne dagen. Selvfølgelig er det trist at mamma er død, for all del. Men, jeg har hatt så my fine opplevelser med denne dagen som jeg heller ønsker å fokusere på.

Jeg pleide alltid å lage kaffe og mat på sengen hennes som liten. Selvlagd kort også, naturligvis.

Men i voksen alder så har jeg fått gleden av å hatt mange barn i livet mitt. Alt ifra tantebarn til fadderbarn, og barna til mine venner.

 

Så her kommer det litt bildedryss av en kul gutt som heter Emrik, som jeg var tante til for noen år siden. Og hva passer vel ikke bedre enn meg og en kul kid – der jeg trener i treningsklær fra Brazfit?!

 

Og for dere som lurte, jeg har fått tillatelse til å dele disse bildene.

Trening utendørs med barn. Flere fordeler med det. Masse latter, svette og frisk luft.

 

I dag så vil Brazfit nemlig gi noe ekstra til dere. Dere kan få hele 40% på hele nettbutikken i dag, nettopp på grunn av at det er morsdag.

Så kanskje du har noen du vil overraske? Hva er vel bedre enn å få noe uventet? Det beste jeg vet er overraskelser. Å treningsklær blir det aldri nok av.

 

Dagens kode er: mor40

Vanligvis så gir jeg dere 20%, og dere vil alltid finne koden dere trenger ellers på min Instagramkonto, @randiae

 

Ønsker dere alle en super flott dag videre. Nyt øyeblikkene og de gode samtalene. Selv skal jeg sitte med nesen i mine økonomibøker. Så dere vet ikke hvor heldige dere er.

 

Nyt.

 

-Randi Annette-