NY MOTIVASJON OG RABATTKODE PÅ BLOGGEN

Gjett om jeg ser med nye øyne nå. Og ikke minst er tankegangen litt bedre enn hva den var i dag tidlig. I dag startet jeg dagen med å være umotivert, men på tross av det, lurte jeg meg selv på trening med å kjøre på med mye lettere vekter og med færre reps. Det skulle være nok til å få meg på trening det. Tirsdag ble pakken min sendt, og i kveld når jeg kom hjem, lå den i postkassen. Jeg vil tippe det tok ti sekunder å åpne pakken og ta den på.

 

Dette er et sponset innlegg.

Det skal bli finere og bedre bilder av denne om litt, men jeg måtte bare ta den på med en gang og vise dere.

Den finnes også i flere farger. For å se flere varianter, besøk Brazfit og bruk min rabattkode som gir 15%. Rabattkode, randiae15.

 

For å følge meg og bloggen tettere, følg meg på linkene under.

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Brazfit #Sponset #Reklame #Trening #Fitness #Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #fit #Treningsblogg #Styrketrening #mars #torsdag

 

-Randi Annette-

 

JEG TRENGER MOTIVASJON.

Det er et ork. Det er slitsomt og det er rett og slett bare et forferdelig stort tiltak. Jeg snakker om motivasjonen til å dra på trening. Dette kommer av at jeg ikke har et program lengre når det gjelder treningen og jeg har i det siste ikke kjent på den samme gleden. Det er kjip følelse, men jeg tror nok jeg vet hvorfor det har blitt sånn. Men, for å snu dette og for å finne fram gleden igjen, så begynte jeg å spørre meg selv hvorfor og hvordan.

Hvorfor dra på trening. Jo, det var jo enkelt å svare på. Jeg vil trene fordi jeg vet det er gøy. Jeg liker å starte dagen med en treningsøkt og jeg får opprettholdt mine resultater fra treningen.

 

Hvordan jeg skal komme meg dit. Jo, jeg har jo føtter som alle andre. Jeg er også veldig heldig som har treningssenteret 15 sekunder unna der jeg bor. Men, like vel kan det virke langt og tungt. Jeg tar på meg en tights og en sportstopp for å starte sakte, men sikkert. Da er det kanskje lettere å komme seg av gårde. 

 

Matematikk og støvsuging av gulv står også på menyen her hjemme i dag , før jeg skal dra på jobb. Jeg starter så sent som klokken 14.00 i dag, så det er ikke noe tidspress heller. Det handler vel bare om å komme seg opp og ut.

 

Tenkte det var greit å fortelle dere om dette i dag, da jeg ikke så ofte har slike dager. Hele poenget her, er å vise dere at jeg har slike dager jeg også. Det handler om å bestemme seg. Og jeg vinner vel mer enn hva jeg taper på å trene. Økten legger jeg jo opp til meg selv også.

 

Tvi Tvi.

 

#Trening #Motivasjon #Umotivert #Hverdag #Helse #Humør #Mars #Torsdag #lat #inspirasjon #trening #Vår

-Randi Annette-

 

Lene Aleksandra Øien -min inspirasjon.


 

Selv om jeg har en annen historie, så kjenner jeg meg veldig igjen i det Lene Alexandrea står for og hva hun sier. Hun har hatt fokus på glam tidligere, og nå til helse og fokus på det å være bra nok. Og hun var nok mer enn bra nok før også, men som hun selv sier, så har hun virkelig funnet det hun brenner for, nemlig hennes eget selskap, LA Lifestyle. Min historie er ikke lik hennes , men min opplevelse rundt det å vokse og endre livsstil og tankegang, der har vi nok vært svært like. Jeg har fulgt henne i mange år, og det siste året har hun virkelig imponert meg, og det stort. 

 

Selv kommer jeg ifra en liten øy, langt ute i havet. Jeg var den usynlige jenta på skolen. I så fall følte jeg meg veldig usynlig. De gangene jeg ble lagt merke til, var det fordi jeg enten hadde klippet håret, eller at jeg hadde nye klær. Og jeg fikk ofte høre at jeg var veldig lav og at jeg hadde små føtter. Og de bølgene jeg hadde i håret, fikk de til å si at jeg lignet på en sau. Enn det. Det er latterlig å tenke på i dag. Jeg er glad i mine 162 cm og de små føttene som bruker størrelse 37 og 38 i sko. Jeg er glad i det lille fallet i håret som er igjen, de naturlige fine bølgene i håret mitt. Jeg liker det. Noe jeg absolutt ikke gjorde før.

 


 

Jeg har alltid vært flink i gym. Gymtimene var jeg aldri den som var dårligst. Jeg behersket det utrolig bra, og det ga meg selvtillitt. Jeg var aldri sikker på hvem jeg var. Hvem jeg kom til å bli som ungdom, og i så fall ikke som voksen. Jeg fikk oppmerksomhet fra gutter etter hvert, men jeg trodde aldri på de. Jeg tok ikke det de sa til meg seriøst, fordi jeg tenkte de bare tullet med meg. Jeg var jo ikke noe pen og jeg var ikke den jenta en gutt kunne falle for. Hvorfor falle for meg som er så lav?  Jeg som ikke har noe spesielt, eller ser noe spesiell ut, tenkte jeg.

 


 

Årene gikk. Jeg brente meg på noen forhold, som har gjort meg til den jeg er i dag. Noen forhold var fine og spesielt ett av de, var det verste marerittet. 

Les: Han truet meg og stengte meg inne.

 

Styrken jeg har fått i dag er nok på grunn av det som en gang var. Jeg har gått ifra det å være usikker på meg selv, til å være kvinne. En kvinne som vet hva som er viktig. Hva som betyr noe og ikke minst hva som er verdt å bruke energien på. Jeg trenger ikke å høre eller lese om hva folk mener om meg. Jeg føler det. Jeg ser hvem som støtter meg, hvem som tar kontakt og de som ikke gjør det. Og det er faktisk helt greit det. Jeg vet hvem jeg orker å bruke energien på og hvem som betyr noe for meg. Jeg er opptatt av å bli en bedre utgave av meg selv. Og de som hindrer meg på veien, gjør meg bare sterkere. De som er sjalu på meg og det jeg har fått til, skal ikke stoppe meg. Det bare trigger meg enda mer.

 


 

 

Slik som min inspirasjon har skrevet

“Endring ER mulig!” Mange tvilte på min vei da jeg i 2008 ønsket å gjøre en endring i livet mitt. Jeg kunne valgt å lytte til de eller å stole på min intuisjon og tro på meg selv. Jeg valgte å ta sjansen på å kaste meg utenfor komfortsonen og ut i det ukjente. I 2008 tok jeg steget hvor jeg tok kontroll over mitt eget liv. Fra “Glamourmodell” til “Livsstilsentreprenør” hvor jeg eier og leder mitt eget selskap LA Lifestyle ‪#‎teamlalifestyle‬ . Jeg er forfatter, personlig trener og mental trener. Nå holder jeg foredrag, leder treningsreiser og holder egne kurs. Jeg brenner for å pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og å nå sine mål. Det handler om å tåle smerte og sprenge grenser💥 Og grunnen til at jeg VET endring er mulig er fordi “I Walk the talk”. Jeg har ikke bare utdannet meg og lest alt i teorien. Jeg har kjent endring på kroppen og vet hva jeg snakker om. Endring er spennende og gøy! Det vil alltid være noen som ikke har tro på deg og som forsøker stikke kjepper i hjulene dine fordi de er sjalu for at du faktisk får det til. Ikke la de stoppe deg! Gi faen i de! “Endring ER mulig!

 

Ja, endring er mulig, som Lene Alexandra sier. Og det har jeg selv kjent på. Jeg var en gang ei usikker jente, og nå er jeg en selvsikker kvinne som har oppnådd store og mindre mål her i livet. Jeg gleder meg til å se hva livet og framtiden har å by på. Dette er bare et av mange kapitler i livet mitt.Og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Takk til Lene Aleksanda, spesielt fordi du får alle til å føle seg bra nok akkurat slik som de er.

 

#lenealexandra #Kjendis #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Styrke #Kvinner #Hets #Mot #Teamlifestyle #la #Lalifestyle #livet #helse

-Randi Annette-

Barnefoto fra påskeferien.

Jeg synes barn er så herlige, og det å ta bilder av barn er også veldig gøy. I påsken tilbringte jeg spesielt mye tid med tantebarna mine. Emrik, WIlliam, Saga og Vilja. Sistnevnte tok jeg ikke noe bilder av, da bildene av de tre andre ble tatt da de var på besøk hos meg i Trondheim. Kameraet ble ikke brukt så mye da jeg var på Frøya.

 

Emrik likte godt å være barnemodell. Jeg bare sa hva han skulle gjøre, og der var vi godt i gang.

 


 

Saga, Emrik og William.
William syntes det var mest gøy å lage grimaser. Noe jeg også kan forstå.

 

Les: Barnefoto av mitt fadderbarn
 

 

Jeg fikk også hilse på Victor. Det er sønnen til en venninne av meg som bor på Hitra.

 

 

 

Les: Babyfotografering

 

Foto er og forblir gøy. Selv for en amatørfotograf som meg.

 

#foto #barn #Familie #venner #Påske #fotogram #Amatørfotograf #Frøya #Trondheim #Hverdag #canon #selfie #Blogg #Påskeferie #mamma

-Randi Annette-

Kardio på vei til jobb.

Jeg skal innrømme en ting. Det å ha ferie er veldig godt. Det å våkne til en alarm, er ikke like hyggelig. Jeg var skikkelig trøtt da alarmen ringte klokken 07.00 i dag. Jeg har ikke sovet mye lengre enn klokken 09.00 i ferien, men klokken sju var i drøyeste laget kjente jeg. Men, opp og stå måtte jeg. Jeg valgte å ikke pakke ut i går fordi jeg ville bare slappe av og gjøre minst mulig. Ferien har bestått av masse folk så det var godt å bare sette seg ned i sofaen og ikke gjøre noe som helst når jeg kom hjem til meg selv.

 

 

Været ser også helt fantastisk ut. Nå som jeg ikke har busskort, så tenkte jeg å tørke støvet av sykkelen min og sykle til jobb i dag. Det går så mye kjappere og jeg slipper å vente på bussen. Det er så kjedelig å vente ti minutter her og ti minutter der. Jeg bruker jo kanskje bare 15 minutter til og fra jobb med sykkel. Litt kardio på vei til jobb er jo helt greit det også. Så jeg får håpe at snøen er borte for godt nå.

 

 

Nå er jeg klar for vår, lysere dager og varmere temperatur. Jeg er skikkelig ferdig med store vinterjakker, kulde og snø.

 

Hva ser du mest fram til med tanke på at våren nærmer seg?

 

#Vår #påske #blogg #hverdag #tirsdag #familie #trening #helse #foto #Bilder #Cardio #kardio #Sykkel #ferie

-Randi Annette-

Og slik var min påske.

Nå er påsken over om noen timer, og da tenkte jeg å oppdatere dere om hvordan påsken min har vært. Selv har jeg ikke vært like aktiv på bloggen som jeg bruker, men det har vært veldig godt å lagt pc og mobil litt vekk i den uken som har vært. Ferie er ferie. Det har også blitt litt ekstra snop nå i påsken. Det har jeg virkelig satt pris på. Jeg tenkte som så at jeg er såpass flink ellers, at det å kose seg litt ekstra i påsken var absolutt lov. Jeg vet det blir strammere rammer om litt, så da fant jeg ut at jeg måtte gi meg selv denne gulroten før jeg må holde meg unna alt dette.

 

 

Men, det har også blitt litt fisk. Det hører liksom til når jeg er hjemme på Mausund.

 


 

Og trening ved havet. Det ble ikke en skikkelig stor økt, men litt ble det. Skikkelig trening ble det ikke før da jeg kom på MAXTRIM på Frøya der jeg fikk trene på et senter med skikkelig utsyr.

 

 

 

 

Og litt kanelboller. Eller, Vegaboller som de egentlig heter. Det ble det spist en god del av. Jeg er mer gira på boller og brødbakst enn smågodt. Så det ble litt boller nå i påsken.

Les: Oppskrift på Vegaboller.

 

 

Og besøk av tantebarn. Her ser dere Emrik. En skikkelig sjarmør.

 

 

Så i korte trekk ble det tid med pappa, kjæresten min, svigers og tantebarn. Jeg jobbet en dag og ellers var det bare kos. Lite av det som skjer ellers i hverdagen som er trening, skole og jobb. Så sånn sett, er jeg fornøyd. Påskeferie ble påskeferie. Nå er kroppen oppladet og klar for jobb, trening og skole.

 

Fortell meg gjerne om hvordan din påske har vært.

 

#påske #blogg #hverdag #familie #mat #ferie #oppskrift #boller #helse #mandag #Helse #Påskeferie #Oppelvelse #Samfunn

-Randi Annette-

Barnefoto og trilletur.

I går kom det fine været til Frøya og det var helt fantastisk. Jeg ville benytte anledningen til å treffe venner som jeg ser så alt for lite. Denne gang ble det Hilde. Hun er ei jeg ble kjent med når jeg bodde på Frøya i år 2004-2005. Hun har rukket å gått gravid og fått et barn som nå har blitt 7 måneder gammel. Så ja, det er i så fall to år siden sist vi møttes. 

 

Her sitter tøffeste Victor som fikk prøve solbriller for første gang. Legg merke til klærne som Hilde har strikket selv.

 

 

 

 

 

45 minutter gåtur og et godt selskap. Jeg må innrømme at jeg er litt små stresset. Det er så mange på min alder som har fått barn. Og ikke bare ett. Og mange har giftet seg også. Det er så klart ikke noe å stresse med, men jeg innser at jeg begynner å komme i en alder der mange stifter familier. Eller, det har jeg vel følt lenge. Men, det er en tid for alt. Og det er viktig å kjenne hva en selv vil. Det sier jeg i så fall til meg selv.

 

Den siste dagen på Frøya har kommet for denne gang. Ønsker dere en fortsatt fin dag.

 

-Randi Annette-

FIT PÅ MAXTRIM PÅ FRØYA. MASSE BILDER.

Etter mye kos med kanelboller og smågodt, var det godt å kunne trene litt igjen. Først en gåtur på 45 minutter, for så å trene styrketrening i 45 minutter. En kanon god økt på treningssenteret Maxtrim, på Frøya. Det var rett og slett deilig. 

Dette er et sponset innlegg.

 

Sittende roing.

 

Les:Fit på maxtrim på Frøya

 

Nedtrekk. Kjempe god øvelse for rygg og skuldre.

 

 


 

Jeg er svært konsentrert når jeg trener. Fokus, fokus og fokus.

 

Militærpress.
Det må være nesten ett år siden sist, om ikke mer siden jeg trente denne øvelsen. Den gang klarte jeg ikke mye mer enn 20 kg. Men, i dag klarte jeg 30 kg. Det kaller jeg framgang. 

 

 

Og grimaser hører til. Fokus og grimaser. Dersom du ikke ser så stygg ut som jeg gjør, så tar du ikke i nok. Så da vet dere det. Få fram rynkene for det de er verdt.
WORK HARD!
 

 

 

Pullups.

 

 

 

 

 Nå som jeg ikke hadde noe proteinpulver med meg, så ble det et enkelt NOKA måltid. Det er proteinrikt det også.

 

 

 

Planen er å trene på Maxtrim i morgen også. Gøy å trene på andre senter innimellom. Den største utfordringen er å finne riktig garderobe. For dere husker kanskje hvordan det gikk sist gang jeg trente på et nytt senter?!

 

Les: Jeg skulle til å kle av meg i herregarderoben

 

For å følge meg og bloggen tettere, følg meg på linkene under.

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Brazfit #Sponset #Reklame #Trening #Fitness #Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #fit #Treningsblogg #Styrketrening #Maxtrim #Frøya

 

-Randi Annette-

Jeg blir aldri voksen.

Min fadder, Ann Bente kom innom jobben min for en uke tilbake. Hun gjorde virkelig det hun kunne for å få tid til å se meg. Det var noe jeg virkelig satt pris på. Veldig stor pris på. Hun kunne fortelle at hun hadde noe til meg og det var to små påskeegg. Jeg ble skikkelig glad og takknemlig for det. Hun kunne fortelle meg at det ene var til min kjæreste, og det andre til meg. Hun sa en gang til meg at jeg ikke kom til å få noe julegaver og bursdagsgaver mer. Det var da jeg hadde blitt konfirmant. Det er veldig vanlig at man ikke får gaver eller gir gaver, for den del, etter at barn har blitt konfirmert. Men, tror dere hun sluttet? Det gjorde hun aldri.

 

 


 

Jeg greide å holde meg en uke uten å åpne det, og jeg ble glad da jeg kunne få se hva hun hadde funnet på. Det var fylt med sjokolade og karamell, for det meste. Noe av det jeg elsker aller mest. Og ikke minst, en pengelapp. Det kommer alltid godt med. Utrolig gøy å være 27 år og få noe slikt. Jeg er evig takknemlig for dette.

Hadde hun pakket det med knapper eller et lite brev, hadde jeg blitt fornøyd. Bare tanken på at hun tenkte på meg, betyr mye.

 

 

Nå skal jeg snart på jobb noen timer før jeg skal reise til Frøya. Der blir jeg til mandag. Denne ferien har virkelig vært fantastisk.

 

Ønsker dere en fortsatt fin påske.

 

 

#påske #ferie #påskeferie #gave #fadder #familie #venner #smågodt #Søtt #påskeegg

-Randi Annette-

Langfredag som ble veldig lang, men god.

Langfredag har vært lang, men også veldig god. Jeg var litt spent på hvordan dagen kom til å utvikle seg med tanke på at jeg våknet med et hodet som føltes forferdelig tungt. Men, det kom seg heldigvis. Jeg fikk meg en økt på trening i dag og den ble mer enn bare god. Jeg tok pullups og jeg overgikk meg selv, fullstendig. Jeg tok tre pullups med 2,5 kg ekstra to ganger. Så tre pullups med 5 kg 2 ganger. Det gikk over all forventning. 

 

Etter trening fikk vi besøk av noen fra Sverige. Søsteren til kjæresten min med tre barn. Det var utrolig koselig å leke og tilbringe tid sammen med de. Gøy å være litt tante igjen også.

 

Etter masse lek, begynte jeg å lage middag. I dag ble det selvfisket fisk til middag. Hjemmelagd fiskegrateng er så utrolig godt, så i dag fikk svenskene smake på norsk fersk fisk. Det var helt fantastisk.

Les: Oppskrift på hjemmelagd fiskegrateng

 

Nå er vi ferdig med å tegne og leke, så snart blir det vi voksne som skal leke oss. Her blir det brettspill og godt selskap. Jeg har virkelig fått mye utav denne dagen, og det er kjempe godt.

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-