POWERNAP I SOLEN ETTERFULGT AV EN KVELDSTUR

Dagen startet med å jobbe og jeg var mildt sagt sulten på sol når arbeidsdagen var over. Men etter jobb ble det å spise middag på en restaurant. Og da var det å pakke utav to biler med flyttelass. Så jeg satte meg vel ikke ned før klokken var nærmere fem. Og etter en boks med øl i solveggen sovnet jeg. Ha-ha. Men det var så godt.

 

Etter en powernap ble det en gåtur til Hammarvatnet.

 

 

 

En gammel kjole jeg kjøpte når jeg var 23 år. Passer forsåvidt like fint enda. Det er en kjole jeg kun har brukt i syden, men nå som sydenvarmen er kommet til Frøya, fungerer den fint her også.

 

 

Og her er utsikten til hammarvatnet. Det foregikk en fiskekonkurranse like ved for både voksne og barn. Men vi nøyet oss med en fin gåtur.

 

 

 

Nå er det bare å senke skuldrene og nyte helgen med familien min. Ønsker dere alle en fortsatt fin helg.

 

-Randi Annette-

MIN HAGE – 100% HELGAJOBB!

Jeg er så utrolig glad over å ha fått kjøpt drømmehuset. Greit nok det er gammelt, men det er noe som vi kan gjøre noe med. Også den hagen vi har. Utrolig fornøyd med den altså.

 

I helgen har vi hatt over 30 grader og da er det utrolig flott å benytte seg av hagearbeid. Den er ingen tvil om at denne hagen krever at den blir vedlikeholdt, men i og med at utgangspunktet er såpass bra, så er det rett og slett bare kos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plenklipping, luking av ugress, klipping av hekken og vanning av plenen har vært helgens arbeid. Rett og slett stas.

 

 

Nå er det bare å slenge seg på sofaen og nyte kvelden med familien min, i vårt nye hjem.

 

-Randi Annette-

EN LITEN OPPDATERING

Jeg må nesten komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd, men også hva jeg gjør om dagen. Jeg har ikke akkurat tatt meg tid til å sette meg ned med det å blogge på kveldstid i det siste, og det har sine naturlige årsaker. Her kommer det en liten oppdatering, som jeg personlig synes er greit å dele med dere lesere.

 

Jeg har avsluttet livet mitt i Trondheim (hjelpes, det hørtes dramatisk ut, men ja, jeg har flyttet fra byen).

Nå bor jeg veldig sentralt på Sistranda som er på Frøya, og her har jeg også kjøpt et utrolig stort hus på nesten 200kvm. Ikke nok med det, men jeg har også startet som frisør på Hårfagre, der jeg har jobbet i snart en måned. Så her har det ikke skjedd rent lite. Jeg har vel mer eller mindre åpnet en ny dør og gått all in, vil jeg si.

 

Når hele Norge ble stengt ned, var det ikke noe poeng å sitte i Trondheim å vente å at noe skulle skje. Jeg måtte tenke litt lengre, og se for meg hvor jeg ville være etter endt utdannelse og hva som føltes naturlig å gjøre, men samtidig hva som føltes ut som et trygt valg. Så jeg endte opp med å leie ut leiligheten min i Trondheim og flytte.
Om jeg har angret eller vært redd i lys av valget jeg tok? Nei, ikke et eneste sekund. Jeg er heldigvis en person som tilpasser meg skremmende fort til både miljø, mennesker og jobb. Det aller meste blir vel slik man gjør det til selv, sies det.

 

Om dagene er jeg på jobb fra tidlig morgen til ettermiddag, og da er det bare å dra hjem for å pakke utav esker og gjøre et forsøk på å få ting i mer system. Og når kvelden kommer er sofaen utrolig god å slenge seg nedpå.

 

Nå til helgen har jeg lyst til å ta meg en sykkeltur, etterfulgt av hagearbeid. Jeg har nemlig en utrolig stor og flott hage som må tas vare på. Jeg skal vise dere noen bilder om ikke så alt for lenge.

 

 

Men nå skal jeg ta kveld.

Sov godt.

 

-Randi Annette-

 

HEKTISK TID – EN SPENNENDE TID I MØTE

Jeg trodde jeg skulle få mer tid til å blogge etter å ha levert bachelor, men der tok jeg feil.

 

Det har gått i ett. Og det har det vel strengt talt gjort i hele 2020, men etter bacheloren ble levert ble det å jobbe. Kroppen har mer eller mindre vært på høygir konstant, og med travle dager på jobb og nedpakking av hus, blir det lite krefter til overs. Men nå som bilen er pakket med masse ting og tang, kan jeg bare slappe av og nyte kvelden før uken starter på ny i morgen.

 

Og morgendagen blir en utrolig stor dag for min del.

 

Da skal jeg nemlig få nøklene til det nye huset, og innflyttningen starter med det samme. Permanent innflytting blir det nok ikke de første dagene, men nærmere helgen er målet. Det skal bli godt å starte et nytt kapittel i et nytt hus, på et nytt sted.

 

Forandring fryder – jeg kan nesten ikke vente. Måtte morgendagen bli perfekt.

 

-Randi Annette-