Utrolig strengt, men det er det som må til

Jeg har vært lat i disse dager. Tenkt på sol og fint vær i første rekke. Et ork å skal trene inne, men det er der jeg får gjort det jeg skal.

I det siste har jeg fokusert på å trene rygg, armer og rompe. Det er i grunn det jeg synes er mest gøy også. 

Samtidig har jeg gått til og fra jobb (40 minutter pr vei), syklet til og fra trening, (10 min pr vei) og trent styrke i alt fra 30-50 minutter. Men, jeg sliter med en ting, å det er å få i meg nok mat.

Jeg ser jeg får i meg nok protein, men ikke like mye karbohydrater. Litt usikker på hva jeg kan lage som inneholder det jeg trenger. Ikke vits i å trene når jeg ikke spiser nok. Kostholdet teller hele 70%, så det er super viktig.

 

Kanskje du kan hjelpe meg? Gi meg gjerne dine sunne og gode råd, så skal jeg teste det ut 🙂 Drømmen er å kan lage klart alt dagen før, fryse ned i porsjoner at alt blir en lek.

 

-Randi Annette-

Ka skjer me Trondheim da ??
 

Skjer’a?
Hvem skulle tro at selveste bartebyen, Trondheim skulle få over 1 uke med sol og fint vær?! Ikke jeg.
Det har vært helt utrolig digg. Mye sol, grilling og utekos.

 

Jeg kjenner det er kjipt å tenke på at August er rett rundt hjørnet. Å så kommer september. Så er sommeren over. Enn om vi kunne fått konstant sol og minst 20 varmegrader hver dag i fra April-August?

Det hadde vært så utrolig flott.

 

Kos dere videre i sommer.

-Randi Annette-

Et realt sjokk som jeg av god grunn ikke burde blitt sjokkert over

Jeg har jo alltid vært super engasjert i det som har noe med trening, kosthold og livsstil å gjøre. Lev livet mens du ennå har det. Ja, noe i den duren.

Jeg har nå i over 2 mnd ikke trent opp til 6-8 gang i uken, jeg har ikke KUN spist søtsaker og helgemat i helgene, men også midt i uken. Det var jo ferie i 3 uker, samtidig så kunne jeg ikke trene pga den foten som ble skadet. Å jeg var fullstendig klar over hva jeg holdt på med.

Jeg viste at jeg kom til å miste (i mine øyne) den flotte kroppen når jeg ga F i hva jeg gjorde og ikke gjorde. Men, det skal sies at jeg har hatt det utrolig flott med å ikke tenke så mye og bare koset meg. Jeg vet at jeg kommer til å komme tilbake dit jeg var om jeg starter nå og ikke senere. Så, nå har jeg startet for fullt. Foten kan jeg jogge med og det er ingen unnskyldninger. Jeg har vært forkjølet i 2 uker nå, men jeg har trent de dagene jeg har følt meg litt bedre.

Jeg fikk mitt største sjokk da jeg såvidt fikk igjen knappen på den ene buksen min. Jeg sto å gapet å snakket til meg selv, “Seriøst?!”.

Da var det bare å gå ned i fryseren og legge i fra seg isen igjen å få opp øynene. Jeg nekter å kjøpe meg nye bukser, for det sier bare en ting. Å det er å akseptere og ikke gjøre noe med det.

 

Jeg vet jeg ikke er tykk eller er overvektig, men når jeg ikke trives med meg selv så må jeg ta tak i det. Jeg tror de fleste som legger på seg kjøper nye bukser og kaster de som ikke passer lengre. Så slik går det gradvis da.

Det er godt å unne seg ting. Jeg beundrer de som klarer og vil være 100% beviste til en hver tid, men det er ikke slik jeg ønsker å ha det. Jeg vil leve etter “alt med måte”.

Tror jeg hadde blitt lei meg dersom jeg har bedt en venninne på middag å hun har bare plukket i maten fordi det ikke er 100% sunt. Eller at den skåla med snop blir bare rørt av meg selv. Da hadde jeg nok blitt lei meg og skuffet.

Jeg hører mange er i samme situasjon som meg, så de forstår godt hva jeg sier.

Men gjør du?

 

Det er greit med motivasjons bilder av seg selv. Så vet man at man har vært der og skal komme tilbake 🙂

 

-Randi Annette-

Nyt nå når du enda kan :-)

Middag og dessert. Ikke dumt i denne sommer varmen. Det er vell strengt tatt nødvendig. Livet er for kort til å ikke spise is. Nam,

 

Sitter du å nyter varmen med god mat og is, eller er du ikke helt der føler du?

Bring it on. For sent å angre når sommeren er over 😉

 

-Randi Annette-

Flere friske tips til lunsj som passer perfekt i denne sommer varmen.


Cottage chees med eplebåter. Å artigsaft.

 

Eplebiter og fersken med vanilje kesam. Like godt som det ser ut til, om ikke bedre.

 


Cottage cheese, banan med kanel og rosiner

 

Rett i koppen. Fersken biter i vanilje kesam.


 *Kos*

 

Så, hva blir med deg på jobb når du finner ut at du har sett feil på bussruten og må løpe i fra alt du holder på med for å rekke bussen?

Joda, gårsdagens lunsj ble svært enkel. Å faktisk ikke dum, men det var vell ikke meningen at det skulle bli dette til lunsj

 


Lompe med tunfisk. Utrolig spennende, men heldigvis så går alt i grisen. Jeg spiser alt.

 

Håper du får noen friske tips her dersom du ikke synes at brødskiven smaker i denne sommer varmen.

 

Nyt været folkens.

 

-Randi Annette

Iskaffe. Kanskje du kan hjelpe meg?

Kaffe. Det er både godt og nødvendig, for de fleste.  Men, nå som solen steker og det heller smaker  bedre med noe kaldt, så er det kanskje bedre med iskaffe.

Dersom du har den  perfekte oppskriften  på iskaffe, ikke nøl med å skrive til meg 🙂

På forhånd,  TAKK ♥

Kos dere i solen 🙂

 

-Randi Annette-

 

Etter å tatt det første skrittet er du i god gang.MOTIVASJON!!Her må jeg selvfølgelig reklamere litt for klubben min, Trondheim jujitsu-klubb. Gleder meg til jeg kan være på matta igjen.

Men, jeg får da slitt meg ut på treningssenteret også, uten tvil 😉

I går ble det som vanlig oppvarming på elipsemaskin i hurtig tempo i 10 minutter, skulderpress, mage i slynge og hip-thrust med 20 kg, Effektive 30 minutter. Rekker ikke mere når jeg skal på jobb til kl 10.00, men andre dager får jeg trent en time. Det er ganske greit så tidlig på morgenen, synes jeg.

Man klarer å bli sliteen etter 30 minutter også 😉


 Hehe, ikkje bra.

 

Så rekker jeg en kjapp frokost før jobben kaller også. Perfekt 😉

God trening til deg og en flott dag til dere andre 🙂

Nyt det fine været.

-Randi Annette-

Ny uke og nye muligheter. Trening og atter TRENING!

For de som går å har vont i en fot, skulder eller noe, TREN. Jeg har nå etter bare 4 økter med trening blitt så mye bedre i foten. Kjører hardt på elipsemasin i 10 minutter for å få opp pulsen maksimalt og for å få blodsirkulasjon i foten. Tenker å kjøre 10 minutter for så å øke når jeg kjenner at foten er med på det. Men, det var så lite som skulle til for å få den med på laget. Hvis jeg skal løpe på mølle, bør jeg nok ha godt med støtte at jeg ikke tråkker over så fort igjen.

 

Konkurranse

Så nå er det uke nr 2 der jeg skal stå opp kl 07.10 og være på elipsemaskinen kl 07.45. Det er ingen snarvei for å komme der jeg var for 2 mnd siden, så nå er det bare å starte på igjen.

Dette er målet mitt.


Så da er det bare å jobbe med seg selv. Det er greit med bilder underveis, for da ser man at man har faktisk vært der om man skulle få en skade eller miste motivasjonen.

Ta bilder og sett deg mål. Jeg tar bilder hver mnd for å se fremgang. Det er bilder som jeg har for meg selv og for min egen del. Kjempe greit, synes jeg.

 

God trening 🙂

-Randi Annette-

Broken </3

Ja, det skal ikke være enkelt. Det gjør vont, men det var verst der og da. Skal ikke være enkelt alltid. Smerter kan være så mye og kjennes på ulike måter.Men, det er vell selvforskylt.

Jåleri og atter jåleri.

Slik så de ut en varm sommer dag i starten på juli 2013

 

Men, så kom vi til en uværsdag i midten av juli, 2013. Der jeg skulle håndtere en dør. 

Så måtte det opereres litt. 

 

 

Ja, slik kan det gå.

Pass deg for skumle dører 😉

 

-Randi Annette-

 

Baconsnurret kamskjell med en deilig gulrotpure.

 

 

 

 

 

Dette er for 2 personer.

Ingredienser ,gulrotpure: 4 små gulerøtter, olivenolje, salt og pepper

Fremgangsmåte: Skrell og gutt gulrøtter i biter. Ha bitene i en kasserolle og dekk med kokt vann slik at de er akkurat dekt. (Varm vannet i en vannkoker så blir det effektivt).
Når de er fordampet og møre, kjører du alt til en glatt pure’ i en blender/ stavmikser.
Tilsett olivenolje og smak pureen til med salt og litt pepper. Viktig at du holder pureen varm,

 

Kamskjell, Fremgangsmåte:  Krydre kamskjellene med spisskummen og rull  dem i bacon (kan sløyfes) eller om ønskelig, spekeskinke. Alt skal være dekt.

Benytt en varm og god stekepanne uten olje eller smør, å stek kamskjellene i ca 1 minutt på hver side. Med bacon varmet jeg de litt lengre. Baconet hadde jeg i biter rundt, så de falt fort av, så med remser er det nok bedre.

 

Finn frem dype skåler fordel pureen. Legg deretter 2 og 2 kamskjell i pureen og hell litt olje over til slutt.

Du aner ikke. Dette smakte DIGG!

 

Følg meg gjerne på Randiae på instagram 🙂

Nyt

-Randi Annette-