Gå ikke glipp av denne mannen!

I løpet av den andre uken min i Alanya, var jeg i to bursdager. Det ble mye god mat og ikke minst kake. Når jeg kom hjem igjen til Trondheim var det også flere bursdager i vente. Jeg feiret min bestefar som ble hele 95 år gammel på søndag, å i går feiret jeg mitt søskenbarn som ble 17 år. Kort sagt, mye god mat, kaker og is i det siste. 
Å når det gjelder bestefar så er han ikke “bare” en bestefar. Om du trykker på denne linken kan du se hvem han faktisk er. Jeg er skikkelig heldig som har han som en bestefar. Han er så morsom, snill, blid og helt fantastisk. Rett igjennom, en flott mann.

 


 

Jeg er heldig.

 

 

-Randi Annette-

Sunn lunsj er ikke så dumt.

 

 

Nå er det bare å nyte herligheten utendørs. Dagens lunsj er Spaghetti Bolognese fra Noka og en fresh banan fra Rema 1000. Sunnere blir ikke lunsjen.  En god start når jeg ikke har startet med treningen enda etter ferien. Det er nesten uhøflig å “klage” på varmen, men det er noe annet å sitte i bikini enn det å være fullt påkledd når man sitter i solen. Eller, shorts og tshorte er kanskje ikke så mye, men det er faktisk veldig varmt med det også. 

Nå kom skyene å det var faktisk deilig. En varm lunsj fra Noka var midt i blinken nå som skyggen kom for en liten stund. Så får jeg gå løs på bananen om litt. Ønsker dere alle en riktig fin dag <3

 

-Randi Annette-

En pause gir meg mer drivkraft.

I skrivende stund sitter jeg på et berg i korsvika å ser utover mot havet. Det er sol, varmt og fredelig. Jeg prøvde å starte dagen med å lure meg selv med å få lyst til å ta en joggetur, men så lettlurt var jeg tydeligvis ikke. Jeg har fått det til en gang, men det er en måned siden. Det å jogge er nemlig ikke noe jeg liker å gjøre. Det har kanskje dere som har fulgt bloggen min en stund fått med dere.
Jeg skal begynne å trene på et nytt senter etter hvert, å forhåpentligvis innen august. Da er det bare å begynne med de samme gamle rutinene. De har gitt meg mye fremgang så jeg kan nesten ikke vente. 

 

Bildet er i fra Mai da jeg trente med kjæresten min og to kompiser av han i Aalborg.

 

Gleder meg til å begynne å lage de gode rettene og bli inspirert. Det å lage god mat er noe av det beste jeg vet. Jeg kan nesten ikke vente. Nå er jeg klar.

 

-Randi Annette-

 

Ferien er over, å første arbeidsdag er kommet.

Da var det mandag å jobben kaller igjen. Det føles som en evighet siden jeg var på jobb, selv om det er snakk om kun to uker. Det er alltid godt å komme tilbake til jobb igjen etter ferie. Det er godt at alt av rutiner kommer på plass igjen. Jeg trives med avbrekk fra rutiner, men samtidig er rutiner noe jeg liker også. Nå har jeg ikke trent skikkelig på en måned heller, så det gleder jeg meg veldig til å komme i gang med igjen. Godt med litt pause og fri ifra rutiner, synes jeg.

 

Håper du har hatt en fin ferie, eller får en fin ferie dersom du ikke har hatt det enda.

 

-Randi Annette-

Det er nesten ikke til å tro! Snart er jeg lykkeligste jenta!

Om jeg trives på denne sykkelen? Ja, det skal sies at jeg gjør. Jeg elsker det. Men, en annen ting er å se noe for seg å det å faktisk se det med egne øyne. Jeg snakker om min største drøm, så langt.

 

 

 

Her holder de på å bygge leiligheten min. Jeg kan nesten ikke vente. Det å fysisk se min leilighet. Det å peke å si, der er den. Min leilighet. For en følelse.

 

 

Jeg er en glad og fornøyd jente i kveld.

 

-Randi Annette-

Oppsummering av min sommerferie!

Nå er jeg hjem igjen å det betyr at jeg har et bra nett. Å da få jeg lastet opp bilder også. Passer meg veldig bra.

 

 

 

Her er vi på tyrkisk aften.

 

Lunsj på stranden som var himmelsk, å mer som en middag.

 

Klar for litt party.

 

 

 

 

 

 

 

Bursdag med herlige nordmenn.

 

 

 

Soling på den herlige stranden.

 

Tid for litt sminke.

 

Frukt og kjærlighet

 

 

 

Jeep-safari med denne kjekkasen 

 

 

 

 

Inne i en Moske

 

Middag etter Jeep-safari på flåter. Utrolig fint.

 

Middag på stranden. Langbord på stranden var en opplevelse for seg selv. Veldig fint. Nå er det bare å leve på minnene via bilder.

 

 

-Randi Annette-

Om jeg liker det? Tvilsomt.

Dette må være den første gangen i mitt liv at jeg sitter igjen med en følelse av at jeg ikke vil reise hjem fra ferie. Å jeg tror jeg vet hvorfor. Som regel når jeg har reist på ferie har det ofte blitt tur med venninner, å ikke med min kjæreste.  Det vil  da si at det har ikke skjedd så veldig mange ganger, men da har jeg hatt noen hjemme som venter på meg. Nå er han jo med å da kunne jeg gjerne klart enda en uke, kjenner jeg. Men, to uker er veldig greit det også.

 

 

Nå blir det ikke ferie før i høst. Det blir spennende. 

Men nå, hjemreise. 

 

-Randi Annette-

Siste feriedag har kommet.

Nå er dagen kommet.  Å i morgen drar jeg hjem igjen.  Det har vært en skikkelig bra ferie, som har gått fryktelig fort. Det tyder på at det har vært en skikkelig bra ferie. I går ble det kun Jeep Safari på oss. Vi skulle egentlig på båttur, men det var ingen der vi skulle møte opp. Helt greit egentlig siden jeg sovnet som en sten etter Jeep Safari.  Fikk sove en time før vi gikk til stranden.  Der satt vi med herlige nordmenn.  Helt ved strandkanten på et langbord. Det var flott å se solen gå ned og høre at sjøen slo mot stranden. Idyllisk. Siden nettet er så dårlig så får jeg vise dere bilder senere.

 

Ha en fin dag.

 

 

-Randi Annette-

En opplevelsesrik dag i vente

Nå er det kun tre dager til jeg skal reise hjem igjen å det er blandende følelser om det. Men, jeg skal få en opplevelsesrik dag i dag med min kjære. Vi skal på jeep safari i seks timer. Der kan vi være heldige å se ville dyr.  Etter det skal vi på båttur i fem timer. Det blir på ettermiddagen og kveldstid denne gangen. Det har jeg aldri prøvd før. Sikkert utrolig mye fint å se. Kan være vi ser ville skilpadder og delfiner også. Så vi får se hvor heldige vi er.

 

 

 

Så dagen før hjemreise blir å ligge på stranden, ta noen bilder å helt til slutt avslutte ferien på en restaurant inne i sentrum med en herlig gjeng fra Norge som vi har vært litt sammen med her. Godt med opplevelser og mye å se frem til. Å ikke minst, mye å se tilbake på.

 

 

-Randi Annette-

En av de bedre mellommåltidene man kan få i varmen.

 

Jeg har fått med meg at det har vært veldig fint, godt og varmt hjemme også, men det å nyte en veldig frisk og god vannmellom i syden er uansett noe annet, spør du meg.

 

 

 

 

Jeg var så heldig her om dagen. En som delte solseng ved siden av meg og min kjære nede på stranden hadde kjøpt seg altfor mye vannmelon, så han ville bli kvitt halve melonen. Å den var gedigen. Siden det er bare jeg som spiser vannmelon så ble det dannet et stort smil om min munn. Det var akkurat dette jeg trengte.

 

 

Frukt er så mye bedre her enn hjemme. Mer saftig og mer smak. Å ikke minst er det kjempe billig også.

Vinn-vinn.

 

 

-Randi Annette-