Nok en gang er jeg å finne på en nettavis.

Det er gøy å se så mye ord ifra min godeste coach, Cornelis Elander. At han er fornøyd med meg og den innsatsen jeg har gjort, gjør meg skikkelig glad. Jeg har virkelig stått på og jeg synes selv at jeg har vært flink. Faktisk, veldig flink.

 

Les her om meg på nettavisen Hitra-froya.no

 

Jeg sprakk i jula etter fem uker med å være flink med kosthold og jeg sprakk i går kveld da min bedre samboer spiste kanellboller, kake og sjokolade etter at vi hadde en bursdagsfeiring her i går. Så jeg spiste en kanelbolle og tre biter melkesjokolade. Jeg vet det ikke skader noe for min del. Jeg er menneskelig og jeg kan oppleve det å sprekke jeg også. Det er greit at det skjer, men da ikke hele tiden. Ikke hver dag og ikke i store mengder. Jeg håper og tror at min coach er enig i det. Nå gjør jeg jo dette for min del. For å bli sterkere og mer markert. Og det har jeg oppnådd, selv om jeg sprakk i jula og i går. Jeg synes det er viktig å skrive om det også. For alt jeg vet har dere selv trent bra denne uken, men sitter med litt dårlig samvittighet fordi dere sitter å spiser snop som ble igjen ifra lørdagskosen. Og kanskje dere tror at de som er så flinke utad ikke spiser slikt og gjør alt etter boka.

 

Nei, dårlig samvittighet for det skal dere ikke ha.

Kropp er ikke alt. Utseende er heller ikke alt, men det betyr mye for oss. Folk forventer det kanskje av oss også, fordi samfunnet har gjort noe med oss. Trening er hot om dagen og det å spise sunt er noe alle skal gjøre, i følge samfunnet.

For min del så handler det om å sette seg mål og jobbe i mot målet. Vil man komme dit på et halvt år, så kan du kose deg i hverdagene og i helgene i starten av målet. Men, skal du oppnå resultater hurtigere, oppnå motivasjon og giv, da bør du nok være langt mer strengere. For meg har det fungert veldig bra. Men, men har en stor interesse for trening og helse. Og det er det ikke alle som har.

 

 Så poenget mitt med dette innlegget er at det er ikke sikkert at de jentene eller guttene du ser opp til er så flinke som du tror, eller som de sier at de er. Ta det du både ser av bilder og det du leser med en klype salt. Det gir deg bare unødvendig dårlig samvittighet.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

#trening #Frøya #Froya #Hitra #Helse #Avis #Nettet #Journalist #Intervju #Hollywood #Nettavisen #Kropp #Blogg #Treningsblogg #Trdby #Trondheim #Foto #Søndag #Kroppspress #Samfunn #Corneliselander #Iformmedcornelis

-Randi Annette-

FY FAEN, OM JEG KAN FÅ SI DET RETT UT.

Jeg holder ikke akkurat igjen nå når jeg sier dette, men det håper jeg dere forstår også. Jeg er så forferdelig stolt, glad og gira at jeg kan ikke få sagt det. Jeg hadde tidenes økt nå i kveld, og jeg må få takke min store helt, nok en gang. Cornelis Elander, han er virkelig en man burde satse på når det kommer til det å få et treningsprogram. Jeg har overgått meg selv mange ganger i løpet av de ukene her, men i kveld overrasket jeg meg selv skikkelig.

Jeg presser meg selv mye mer nå enn noen gang, jeg takler smerte og jeg har blitt veldig flink. Ja, jeg må faktisk få skryte litt av meg selv oppi alt dette også. For ja, det betyr mye at man har en god coach, men det hjelper lite hvis man selv ikke er flink til å presse selv selv. Jeg takler smerte bra og jeg tør å trene hardt når det kommer til styrketrening, noe mange jenter er redde for. Jeg har virkelig lagt sjelen min i dette. Og jeg synes rett og slett at jeg er rå flink.

 

 

Jeg sier meg fornøyd og tar helg med god samvittighet. I dag var min femte økt for uka, og i morgen blir det nok en økt. 6 økter på en uke er mer enn nok, men i og med at det ble litt mindre sist uke på grunn av begravelse og reise, så tar jeg det tapte igjen denne uken.

 Og dersom du har trent en gang denne uken, eller ikke i det hele tatt, så er du ikke mindre flink enn meg. For du er nemlig akkurat så flink som du selv mener du er. Det er folk som mener jeg har en stygg kropp også. Helt sikkert. At jeg trener for mye og spiser for sunt. Ja ja, tenker jeg. La de få tenke det om meg da. Jeg har det bra med meg selv og jeg har lyst til å spise masse, men da sunn mat.  Med dette ønsker jeg dere alle en

GOD HELG.

 

Lev livet ditt som du vil, så lever jeg livet mitt som jeg vil.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjek t#Fitness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #Diett #nettavisen #Trondheim #blogger #Fitnessblogg

-Randi Annette-

 

Se min hårete forandring. Masse bilder.

For et kråkereir. For et herpa hår. Ja, det trenes mye om dagen og det vaskes og herjes med. Heldigvis finnes det gode frisører på denne planeten, og ikke minst på min arbeidsplass, Sjakk Matt Solsiden.

Jeg er evig takknemlig. For se her. Et hår som har skreket etter en ny farge og en god klipp. VI har jo ikke tid til slikt så det blir oftest gjort kjappe løsninger for at det skal se greit ut. Men, denne gangen ble det satt av fire timer timer til meg og mitt hår. Faktisk litt over det.

Her har jeg fått en farge over det hele, men da ikke en farge som sitter så godt. Aller mest for å jevne ut håret slik at det det ble et bedre utgangspunkt å jobbe med.

 

Her ser dere mest hvordan fargen ble, før en hårklipp.

 

Og her har jeg fått klippet håret. Det har også blitt glattet ut, så håret vil ikke se slik ut når det er naturlig da jeg har litt naturlige bølger i det. Håret er også satt vekk på den ene siden med spenner. Men, jeg ville vise dere fargen og at håret har blitt ca syv cm kortere.

Og her ser dere bak. Det ser ikke så fint ut hvis man tenker på linjer, men det er fordi jeg har satt opp håret på ene siden. Men, som jeg nevnte så ville jeg vise dere fargen og lengden jeg har fått. Jeg er super fornøyd. Det er noe med det få tid til det og ikke minst ikke stresse seg igjennom. For mitt hår hadde litt av en historie, om jeg kan si det slikt.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

G O D   H E L G.

 

#Hår #Mote #Trend #Fashion #Hårfarge #Brunette #Frisør #Frisyre #Trondheim #Foto #Instagram #Blogg #Blogger #Lørdag #Helg

-Randi Annette-

 

 

 

Om det sto om liv, er uvisst.

Dere vil ikke tro hva jeg var vitne til i dag. Nemlig det man oftest leser om. Jeg var akkurat på vei ut ifra 3t etter en treningsøkt, der jeg så ei eldre dame. Jeg la merke til henne med en gang ford hun hadde på seg en fin blå hatt. Plutselig hører jeg et skikkelig brak. Jeg snudde meg brått fordi lyden var så nærme. Der så jeg en stor isklump på størrelse på en stor knyttnevne lande rett ved siden av henne. Jeg ropte til henne å spurte om det gikk fint. Hun gikk videre opp den bratte veien og ble stående der å se opp på den høye bygningen. På vei inn ytterdøren til bygget jeg bor i, traff jeg på en mann som skulle ut å lufte hunden sin. Jeg stoppen han og fortalte han om det som akkurat hadde skjedd. Jeg ba han om  være forsiktig og at han måtte unngå å gå så nærme husene. Det var et skikkelig brak i det den landet på asfalten. Jeg tør ikke å tenke på hvordan det ville gått dersom den traff henne i hodet.

 

Om det kunne stått om liv, er uvisst.

Ekkelt er det uansett og vi tenker ikke over slike ting hvis man ikke leser om det. Så derfor har jeg nå i all hast laget et innlegg om dette så alle dere kan være oppmerksomme rundt akkurat dette.

Det skader ikke at jeg skriver det og deler denne opplevelsen med dere. Dersom dere anser dette som et nyttig innlegg, er det bare å dele. Jeg har en ekkel følelse inne i meg enda, for jeg tør ikke å tenke på hva som kunne skjedd.

 

 

-Randi Annette-

Treningen som gikk over all forventning.

I går bestemte jeg meg for å ikke trene før jobb da jeg ikke følte meg helt i form. Men, når klokken var rundt ni i går kveld, kjente jeg at energien kom og jeg ville ta en liten økt. Jeg kjente at kroppen var med, men ikke 100%, så da la jeg heller opp økta deretter. Tjue minutter er uansett bedre enn ingenting, og jeg var fornøyd med økta, selv om den ikke ble som den skulle etter hva planen sier. Men, det førte til at jeg heller fikk tidenes økt i dag tidlig. Så det å slappe av og lytte til kroppen er absolutt viktig, har jeg erfart.

Dette er et sponset innlegg

Jeg startet dagen med en NOKA Sportshake og ikke minst Firestarter PWO fra Strongr Women for å kickstarte treningen.

Jeg økte i tre ulike øvelser i dag og det var så utrolig godt. Skikkelig deilig når det går denne veien. Pullups har stagnert litt i det siste, men nå er noe som skjer. Det er nok veldig vanlig at det stagnerer i noen øvelser eller at de er tyngre. Det går opp og ned, men det er greit det. Så lenge jeg fullfører økta og tilpasser etter formen så er jeg fornøyd.

Har du selv opplevd at noen øvelser stopper opp litt og at du ikke blir sterkere? Fortell meg gjerne ved å legge igjen en kommentar.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

 

#Technutrition #Noka #SPonset #Reklame #Diet #Diett #helse #Strongrwomen #Trening #Overkropp #Pullups #Chins #FIrestarter #Power #Fredag #Instagram

Thursday

Jeg slet skikkelig, men jeg kan takke meg selv for det. Jeg er nok litt for sta, men jeg har nå lært – håper jeg. Jeg la meg nemlig i går med en kraftig hodepine, og jeg nektet å stå opp for å ta paracet. Jeg tar det kun hvis det er krise. Jeg skal ha skikkelig vondt hvis jeg skal ta tabletter. Men, det å ligge en time uten å sove på grunn av hodepine blir bare for dumt. Jeg hadde gledet meg til ei økt i dag med pullups og andre gode øvelser, men nei. Jeg måtte heller sette meg ned med matematikken som også er noe jeg må prioritere oppi alt det som skjer rundt meg. Og det går ganske greit på den fronten også. Lettere enn jeg hadde sett for meg.

 

 

Nå får jeg sette meg ned litt igjen med matematikken og jobbe godt en times tid. Det er helt klart nødvendig med litt pause inni mellom. Ellers koker det skikkelig i hodet. Jeg skal også begynne å gå på en skole fra og med neste uke der jeg skal ta med meg oppgaver å jobbe med andre. Det tror jeg er god læring. Og jeg er mer stolt av å ta det steget for å sørge for å bli flink, enn å sitte selv og jobbe dobbelt så hardt. Det er ikke noe tvil om at det krever mye å sitte alene og pugge matematikk enn å ha noen som kan jobbe med meg. Så det å faktisk treffe andre som studerer og sitte i en klasse er nok ikke så dumt. Skal man få en god karakter så er det nok lurt å gjøre det.

 

Det blir ofte slik man legger det opp til selv. Tenker nå jeg da.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-

En hel side i avisen – om meg

I dag fikk jeg sett i avisen selv og det var utrolig gøy å lese. Jeg må få skryte av journalisten her da jeg føler at hvert eneste ord er som om jeg kunne sagt det selv. Da er det virkelig godt og gøy å lese. Hadde ikke vært det samme hvis jeg ikke kjente igjen alt som var skrevet svart på hvitt, men det gjør jeg -heldigvis.

 

Bildet er ifra avisen Hitra-Frøya.



Dere kan lese mer rundt dette på linken her.

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

#trening #Frøya #Froya #Hitra #Helse #Avis #Nettet #Journalist #Intervju #Hollywood #Nettavisen#Kropp #Blogg #Treningsblogg #Trdby #Trondheim #Foto

-Randi Annette-

Gårsdagens lille happening.

Det ble nok en fantastisk dag i går, sett bort ifra en ting som satte en liten demper. Jeg våknet med et hode som dunket og jeg følte meg ikke helt pigg, men jeg bestemte meg for å dra på trening, men da halvere økta og heller ta litt færre reps. I knebøy så ville jeg teste meg selv litt, når jeg uansett ikke skulle følge programmet mitt slavisk. Jeg har før prøvd å løftet min egen kroppsvekt ti ganger, men ikke tjue. Så da lagde jeg en liten utfordring til meg selv, nemlig det å ta min egen kroppsvekt som er ca 60kg i knebøy, tjue ganger. Skal ikke si at det var super lett, for det var ikke tilfelle. Men, det som var tyngst var å gjøre det tjue ganger. Jeg er veldig glad i det å løft tungt, men da ikke så mange flere reps enn 6-8. Men, man kan ikke bare gjøre det man synes er gøy hele tiden. Litt utfordringer må det være.

 

Også fikk jeg masse hyggelige meldinger og snapp av venner som hadde sett meg i avisen, Hitra-Frøya og på nettet. Det var hyggelig. Jeg får se avisen selv i dag, så jeg gleder meg til å vise dere som ikke har sett det og fortelle mer om det også.

Dette blide ble tatt forrige uke.

På jobb skjedde det også noe gøy som jeg skal få vist dere senere når jeg har litt bedre tid enn akkurat nå. Jeg har farget håret mitt, og det en del mørkere. Jeg måtte se meg selv i speilet to ganger da jeg stod opp for jeg hadde glemt at jeg hadde gjort det. Det kan skje den beste.

Nå sitter jeg å spiser havregrynsgrøt med sjokoladesmak som har et høyt innhold av proteiner. Veldig godt, faktisk. Spesielt for meg som elsker sjokolade. Jeg er vel i overkant glad i det. Jeg misunner de som ikke er glad i kaker og søtsaker. De vet ikke hvor bra de faktisk har det. Jeg spiser med øynene til vanlig, men i dette prosjektet har jeg vært veldig flink til å hold meg unna. Så klapp på skulderen til meg selv.

 

Ha en fin dag, med eller uten sjokolade.

 

#Trening #Helse #Hår #Foto #Shoot #Fotoshoot #Mote #Fashion #Trondheim #trdby #Blogg #Januar

-Randi Annette-

Intervjuet med journalisten er nå på trykk.

I dag kan dere lese om meg på Hitra-Froya.no. Dette bildet er på forsiden av Hitra-Frøya avisen og dere kan også lese om meg på nettet, Hitra-Froya.no

Det er utrolig gøy å både bli sett og hørt etter all den harde jobben jeg har lagt i det å bli sterkere og bli mer markert. Det var kun det som var målet mitt med dette, og det i seg selv er i grunn store nok mål. Det gjelder å sikte langt, men da ha små mål på veien. Og trening har vært min hobby i mange år, men denne gangen var det mer konkret og ikke minst en oppfølging jeg ikke ville vært foruten. Cornelis har fått opp øynene mine på mange måter, og jeg har vel aldri lært så mye om meg selv og generelt trening som nå.

 

Et morsomt bildet jeg lagde da jeg startet med dette prosjektet. Ja, man river seg noen ganger i håret av frustrasjon. Men, se hvor langt jeg har kommet.

 

Helt ifra Hollywood, har han gitt meg både ris og ros. Med ris kan jeg vel trygt si at jeg har vært på fester og på julebord og bare siklet etter et ribbestykke og pinnekjøtt, men har vært nødt til å holdt meg unna. Og når jeg da klarte det, skjønte jeg fort at det handlet bare om disiplin. Er grunnen til å holde seg unna godt for noe så er det kanskje verdt det. Og jeg sa til meg selv opp til flere ganger at dette var bare for noen uker, så dette fikser du. Noen uker av hele ditt liv. Ja, det kunne jeg vel klare. 12 uker høres bedre ut enn 3 måneder. I så fall i mitt hodet.

 

Men, hva med deg? Har du noen mål? Er nyttårsforsettet i vasken eller er du fortsatt i det? Husk at du kan starte på igjen i dag. Må ikke vente helt til mandag.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

#trening #Frøya #Froya #Hitra #Helse #Avis #Nettet #Journalist #Intervju #Hollywood #Nettavisen #Kropp #Blogg #Treningsblogg #Trdby #Trondheim #Foto

-Randi Annette-

Dette sier det norske folk om kroppen min.

Etter jeg har tatt tak i meg selv med tanke på kosthold og trening, har jeg opplevd en forandring når det kommer til både kropp og prestasjon. Når jeg var på Nettavisen.no kom det inn noen kommentarer som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Jeg er fortsatt på Nettavisen.no på Side3, faktisk rett under den annonsen med en hambuger. Det er jo litt humoristisk i seg selv.

 

 

Uansett, her er det noen kommentarer fra folk i dette landet

(Gunnar): Er vel en bra prestasjon, men må vel si at hun ser penere ut på “før” bildet.

(Anders):  Stakkars deg Gunnar. Redd for jenter som er i form. Hvordan kan du se om hun er penere på før bildet? En ser bare ryggen hennes på begge. Sniff sniff. Her lukter det vissen mann lang vei.

(Min PT): Synes hun ser bra ut både før og etter Gunnar, og som Anders skriver så er det jo bare ryggen hennes du her ser – så er det ikke imponerende hva hun har fått til? Nå behøver ikke dette å være alles mål og ønske, men hun ønsket altså å ta treningen “to the next step” – og det har hun da så virkelig klart!

(Dame på 23 år): Dette er jo helt fantastisk! Og et godt eksempel på hva menneskekroppen er i stand til å utføre, helt rått 🙂

 

Så det er mange der ute som har meninger om kroppen min. Men, ikke bare min. De aller fleste som trener får høre ifra folk at de enten spiser for lite, for mye,og at de trener for mye. Og i så fall hvis man begynner å få synlige muskler.Og de er også flinke til å si at det ikke er fint, men jeg synes det er synd de ikke ser at vi alle er forskjellige. Det er tydeligvis enklere å fortelle til en person som er sterk og har synlige muskler at det er for mye. Enn til folk som har for mye fett på kroppen, at de burde slanke seg. I så fall er det min oppfatning. Men, ingen er vel redd for å si sin mening over Internett, men man må huske at vi er forskjellige og vi alle vil ulike ting. For min del var det å se hva jeg kunne få til på noen uker. Om jeg i det hele tatt kom til å se annerledes ut og om jeg kom til å prestere så mye mer på trening.

 

Det at jeg vil utfordre meg og få en endring med mer synlige muskler får være opp til meg. Det er i så fall uten farlige stoffer som ganske mange i dag tar inn i kroppen. Og det er greit at noen velger å gjøre det også, men det er synd det må gå så langt. Det er ikke feil av folk å sprøyte ting i kroppen, hvis det gir dem et bedre liv. Og for meg er trening bra, for det får meg til å føle meg bedre. Det er så klart trist at folk legger seg under kniven for å gjøre noe med selvbildet, når det helt sikkert kunne vært mye hjelp i det å snakke med noen om problemene sine.

Jeg liker at kroppen og utseende ser naturlig ut, men for noen er ikke synlige muskler naturlig. Dette er en evig runddans. Restylane, silikon og muskler, bare for å nevne noe. Det er synd det for noen fører til at de føler et press. Jeg ønsker i så fall ikke å fremstille som er dårlig forbildet, men det er jo alt for mange som ikke har et godt selvbildet. Og det er da vanskelig å ikke tråkke noen på tærne, for det vil alltid være noen der ute som blir truffet. Trist, synes jeg. Forferdelig trist.

 

 

#Kroppspress #Kropp #Norge #Trondheim #Restylane #Silikon #Kroppen #Januar #Helse #Blogg #mandag #Fit #Fitness #Konkurranse #Nettavisen #side3 #trening #Hverdag #Kosthold

-Randi Annette-