Noen sunnere valg :)

MAT 🙂

Jeg er litt gira på å teste ut noe nytt når det kommer til mat.
Jeg har i den siste tiden prøvd ut ganske mye, men det som er mitt problem er at jeg spiser og spiser. Har enormt til matlyst 😉


Det jeg er ut etter noe som er enkelt å lage, noe som er godt og sunt.

 

Har du noe tips eller noe du har prøvd ut som du vil dele med meg? 🙂 
Ikke nøle med å slenge igjen en kommentar 😉

 

-Randi Annette-

Flettfrid :-)

Det enkle er ofte det beste 🙂

Flettfrid 😉
Det er det enkleste når sykkelhjelmen skal på.
Jeg synes bare øynene mine ser skikkelig creepy her, men dere får leve med det 😉

Røde lepper på selveste dagen jeg ble dagligleder var heller ikke feil 🙂

Hva synes du om fletter? Jeg synes det er genialt siden det tar 0 tid og det ser også helt greit ut 🙂

En hilsen til dere lesere fra flettfrid

-Randi Annette-

Musklene mine ble til fett.. Ehh.. stemmer det?

 

Hvorfor sier folk at muskler kan bli til fett?

Det er en misforstått og dum myte. Fettvev og muskelvev er to helt forskjellige komponenter i kroppen. De har helt forskjellige oppgaver, strukturer og reagerer på trening på ulike måter. Fett kan aldri bli muskler, og muskelceller kan aldri bli fettceller.
Ganske logisk, eller?

Jeg trodde at det hadde skjedd med meg. Jeg gikk jo NED 3 KG på 2 måneder da jeg ikke trente på grunn av ferie og at jeg var sykemeldt etter en operasjon i foten.
Derfor trodde jeg at mine muskler hadde blitt til fett siden musklene ikke er like synlige og at jeg vet at muskler veier mere enn fett.
Det mest triste nå er at jeg tar frem vektene jeg brukte for nå snart 3 måneder siden, men de er ALT for tunge siden jeg ikke har trent like hardt. Det sier seg vell selv når man går i fra det å spise sunt, trene 3-8 ganger i uken til å sitte på rompa og kun spise. Kunne ikke gå noe særlig heller før det hadde gått 3 uker….
Så nå har jeg mye hard jobbing foran meg.


Det skal bli Cardio og styrke trening i ukene som kommer. Men kjenne det er tungt bare å tenke på det. Sommeren er over hvert øyeblikk…. 
Men hva skal til for å holde hodet oppe?

Mitt tips er å IKKE sammenligne deg med noen andre. Vi er tross alt skapt ulike, har ulike gener og ulike meninger ved det å trene.
Hva liker du å trene?
🙂

-Randi Annette-

Driftskurs for en fersk leder ;-)

Ja, da begynner det å nærme seg svært seriøst dere, eller seriøst har det alltid vært, men nå er det slik at jeg har vært et kurs som går på det å drive en salong i riktig retning og det å forstå gangen i å lykkes selv og lykkes igjennom medarbeiderne mine i salongen.


Få fremgang og vokse.

 

 

Jeg sto opp klokken 04.00 og dro til Oslo. Siden jeg kom frem kl 08.30 så satte jeg meg ned med en kopp kaffe. Det er utrolig fint der det holdes kurs i Oslo. 

 

Slik ser det da ut i gangen der jeg satt å ventet på at kurset skulle starte. Jeg har vært på dette kurset en gang tidligere, men det er helt nødvendig å delta ofte på slike viktige kurs for å oppnå resultater.

 


Kaffe var heller ikke feil så trøtt og sliten som jeg var. Sov jo bare 3 timer natt til mandag….


Kurset holdt på fra klokken 10-16. Tiden gikk overraskende fort og det var kjempe interessant.


 

For dere som ikke kjenner meg så godt eller ikke i det hele tatt, så ELSKER jeg å fly!! Jeg er super interessert i fly og spesielt jagerfly. Ergo, ting som går fort, er stort og bråker masse 😉
Det vil ikke si at jeg vet stort om fly, men det er veldig kjekt å sitte klistret til vinduet når jeg flyr :-p Drømmen er å sitte på jagerfly. Det kribler skikkelig bare jeg ser bilde av et :-p

 

 

Men for min del ble det å sitte å vente på å gå ombord i Norwegian 😉Hjemme ventet min godeste Jørgen som hadde dekket bordet meg reker og tilbehør.

Det var prikken over i’en 😉

 


Har du noe erfaring innen leder?
Hvilke tanker gjør du deg når det gjelder å drive en butikk?


Jeg kan nesten ikke vente til september begynner 😉-Randi Annette-


Helgen som gikk :-)

I helgen som var hadde jeg fri 😀

Kjempe godt. Da hoppa jeg på en båt og dro over fjorden og besøkte jeg en av mine bedre venninner, Ingrid.


 

 

 

Her er vi sammen i Alanya i 2 fantastiske uker for 2 år siden.


Vi helgen selvsagt på å mimre om da vi var på tur sammen for første gang og IKKE den siste. 

Spise god mat, alt for mye snop og så ja, 4 skrekk/action filmer. 


Jeg mener det er viktig å ta vare på sine venner. Det er så alt for sjelden at man tar seg tid eller rett og slett det å prioritere å besøke vennene sine.


Jeg tror det ligger mye i det at man enten tenker tanken, men gjør ikke noe med det, eller at man ikke kommer på å tenke på det en gang.


Selv er det flere jeg ønsker å ha mere kontakt med enn hva jeg har, men det må jo være gjensidig 😉


Hva gjorde du i helgen som gikk da?

 

 

-Randi Annette-

Denne kommer du til å bli HEKTA på!!

 

Ekte matglede. Jeg trives så utrolig godt på kjøkkenet at jeg har ikke ord. Her om dagen lagde jeg en god dressing, om jeg kan kalle det for det. Den passet utmerket til kjøtt. Evt koteletter eller biff.


Slik gjør du:

3SS Matfløte
1TS Dill krydder
1SS Sennep (er du glad i sennep eller generelt sterk mat, da kan du ta 1,5 SS). Bland dette sammen i en skål og server ved.

Jeg var skeptisk, men måtte jo bare prøve. Har jeg noe rester eller noe jeg får lyst til å ha i, så gjør jeg det. Du kommer til å bli positivt overrasket 😉

-Randi Annette-

Dette burde du også gjøre!

 

I dag var det skikkelig vanskelig å komme seg opp for å dra på trening. Det regnet masse og jeg var super trøtt. En unnskyldning, men også fakta.


Da regnet hadde gitt seg, hev jeg meg på sykkelen og trødde av gårde.
Da trente jeg 50 minutters styrke. Jeg hadde vell stort sett IKKE et smil om munnen på grunn av at jeg er ikke i nærheten så sterk som jeg var for 2,5 mnd siden. Men det kommer seg vel, gjør det ikke???

Jeg har kjent så mye på hvor sliten jeg har vært i føttene siden operasjonen i juli. Har gått lengde med bandasje og plaster. Dekket foten med pose når jeg har dusjet. Så jeg var impulsiv og bestilte meg fotpleie rett etter jobb.


Tror du dette var deilig eller??
Rett etter å ha stått og gått masse og bare gå i 20 sekunder og sette seg ned med føttene i et deilig fotbad?

Etter 1 time med en ubeskrivelig deilig opplevelse stakk jeg innom Rema 1000 og kjøpte litt frukt.
Nå kan jeg endelig sette meg ned etter å ha vasket gulvet og ryddet, (kl 21.30). Salat til kvelds i kveld også måtte jeg selvfølgelig lakkere de glade neglene mine på de ny pleiende føttene mine.

UBESKRIVELIG. DU MÅ BARE TA DEG TID TIL DET. OM DU ER EN MANN SÅ BURDE DU OGSÅ GJØRE DET!!!!Ha en god kveld videre, godtfolk 😉


-Randi Annette-

Det var bra, så ble det bad og nå.. Smooth ;-)

Dårlig hår dag, ikke klippet seg eller farget håret på 2 måneder. Nødløsning?!


 

Ei flette som ikke gjør at etterveksten blir så synlig, ikke et fokus og man ser ikke hvor slitt det EGENTLIG er.

Her er fletta flettet på “vranga”, altså utenpå håret.


Dagen etter så begynte jeg ikke på jobb før kl 14, men jeg MÅTTE få fikset håret. Jeg møtte derfor opp på jobb til kl var 09.00 og da ble det endelig farget og luggen klippet. Lengdene fikk vi ikke tid til, så det får vente.


 

En liten matbit og lesing av nyheter til fargen er virket ferdig

 


Vente, vente….


 Et mørkere hår. GODT.

Faktisk begynner det å bli langt også…


Deretter ble det gulrotkake og kaffe men en god venninne.
Så ikke dette koselig ut?

Det var en super god kake 🙂-Randi Annette-

Da ble det endelig :-)

 

Her om dagen kjøpte jeg meg en ny TV. Det var på tide. Jeg hadde en kasse som jeg så på tidligere, men nå har det blitt andre saker.
Nemlig en 46 SMART LED TV med 50 HZ. Vurderte å kjøpe med 100 HZ, men da ble det en tusenlapp mere, så da ville jeg heller koste på meg forsikring for den prisen.Det ble noe annet, for å si det slik. Nå gjenstår det bare å få alt på plass, fortsatt. Ting tar tid, men det blir bra til slutt 🙂


-Randi Annette-

Hva er trendy i 2012??

Hva synes du er trendy?

For å opprettholde glansen i ditt hår er det et MUST å bruke fargesjampo, evt en kur med kombinasjon av protein og fuktighet. Balsam er også viktig for å lukke skjellaget og for å få en silkemyk følelse.

Men andre mener dette er trendy

-Randi Annette-