Jeg digga crossfit.

I dag var jeg med ei som heter Birgitte på Crossfit og jeg må si jeg digget det fra start, til slutt. Det var godt å bli sett av trener og ikke minst få tilbakemeldinger. Jeg får ikke noe kommentarer når jeg trener styrke alene, så det var veldig kjekt å bli sett. Jeg har lært mye i dag. Frontbøy har jeg aldri utført før, så det var veldig kjekt å få en innføring i hvordan den skulle utføres på riktig måte. Birgitte var også en god støttespiller der. Jeg syntes det var vanskelig å ikke få følelsen av å bli kvalt, men teknikken ble litt bedre enn den var da jeg kom.

 

Å en av de største utfordringene var å henge så lenge som mulig i 3 minutter. Jeg kjente det svei skikkelig etter bare noen sekunder, men jeg klarte utrolig nok å henge i 1 minutt og 31 sekunder. Der ble jeg skikkelig overrasket over meg selv. Men, jeg klarte nok å holde ut så lenge fordi vi var flere som hang sammen. Så i dette tilfelle kom konkurransemenneske i meg veldig godt fram.

 

Har du prøvd å hengt slik før? Ikke jeg heller, før nå.

 

Ta tiden din neste gang, og prøv å slå min rekord. Jeg tror ikke jeg tør å slå 1 minutt og 31 sekunder igjen. I ren frykt for å drite på draget. Men, som jeg sier til meg selv. Egoet må legges til side. 

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

#Trening #Crossfit #Trondheim #Trdby #Helse #Høst #Trondheim #Karitraa #Kt #Blogg #Treningsblogg #Pullups #Chins #Styrke

 

 

-Randi Annette-

Crossfit. Noe for meg??

I dag skal jeg prøve meg på noe helt nytt, nemlig Crossfit. Jeg ble kontaktet av ei jente på instagram som ville trene sammen med meg, og da er ikke jeg så vanskelig å be. Men, det å møte opp på noe som ikke er så kjent for meg, er litt skummelt. Men, jeg får bare bite tennene sammen og få fram selvtilliten. 

Som dere ser på bildet under, så har jeg faktisk jogget en gang i sommer. Jeg angrer litt nå på at jeg ikke har jogget mer. For kondisjon og utholdenhet er nok veldig greit å ha når man skal trene crossfit. Mulig jeg tar feil, men jeg tror ikke det er så langt ifra sannheten.

 

I skrivende stund sitter jeg å spiser havregrynsgrøt og tar en kopp kaffe med pappa, mens han sitter å leser i Shapeup og ser på fine oppskrifter. Ja, han reagerte på at navnet mitt sto på feil person. Bra han er såpass våken.

 

For dere som ikke leste bloggen i går, så kan dere se bildet av meg som nå er i Shapeup. Ja, jeg er kjempe stolt over det.

 

 

Dere får ønske meg lykke til i dag med Crossfit.

 

 

 

#Trening #Helse #Høst #Blogg #Treningsblogg #Crossfit #Fit #Motivasjon #Shapeup #Shapeupnorge #Mote #Magasin #Cardio #Kondisjon #Styrke

 

 

 

-Randi Annette-

Bildet fra Shapeup og konkurranse.

Jeg tenkte å vise dere bildet av meg som er i Shapeup i butikkene nå og ut oktober. Jeg har fått så mye hyggelige kommentarer i dag av folk som har sett meg i bladet Shapup. Mange har sagt at de skal kjøpe det fordi jeg er i det, og det er jo super hyggelig å høre. Det er vanskelig å ikke være stolt over det kjenner jeg.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg vil også minne dere på at konkurransen som min sponsor Brazfit har gående.

 

 

De fleste av dere har kanskje sett denne konkurransen før, men for dere som besøker bloggen for første gang, eller som ikke har fanget den opp, så får dere en mulighet nå til å delta nå

 

Deltagelse er enkelt og dine vinnersjanser er gode. Du trenger bare å gjøre følgende:

1. Lik og følg BRAZFIT på facebooksiden og instagram. Lik dette bildet på siden deres og del det gjerne.

2. Følg @Randiae på instagram

3. Lik bildet (med konkurransen og de 3 nyhetene)

4. Skriv i kommentarfeltet på bloggen her om hvilken tights du liker best, 1, 2 eller 3 og skriv gjerne hvorfor

5. Del dette innlegget med dine venner på Facebook og # (Hastag) dine venner for for ytterligere vinnersjanser

 

Vinneren  trekkes den 30/9-2015 og vinneren annonseres på www.brazfit.no og på BRAZFIT sine sider på Facebook og Instagram

 

Lykke til alle sammen og takk for hjelpen

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #Shapeup #shapeupnorge #Høst #Magasin #Blogg

 

 

-Randi Annette-

.

 

 

Jeg er i det nye SHAPEUP BLADET!

Jeg er så heldig å få være i denne utgaven av Shapeup. Der er det bildet av meg med litt tekst. Jeg har svart på noen spørsmål når det kommer til trening som det er verdt å lese om. Men, det har skjedd en liten trykkfeil. Bildet av meg har en tekst som ikke er min. Det vil si at jeg har byttet med en av de andre jentene som ble intervjuet. Så det er bildet av meg med et navn som ikke er Randi Annette. Så dersom du kjøper det, så vet du jo hvordan jeg ser ut og hva jeg heter, så da er det ikke noe problem.

 

Bildet av meg ser dere nederst til venstre. Det står Martine 27 år, men som nevnt tidligere så har bildene byttet plass ved et uhell. Shapeup har beklaget seg over dette. 

Det var veldig gøy å stikke på Rema 1000 å kjøpe et blad med bildet av meg selv i. Det å spise frokost og lese om seg selv i et blad er ikke noe jeg er vant til. Shapeup er et fantastisk blad i seg selv så jeg synes det er en stor ære å få være i det bladet. Trening og helse er noe jeg brenner for og virkelig liker. Det å skrive om trening og gi dere oppskrifter, gi dere motivasjon gir meg så mye. Å nå, har jeg kommet i det mest populære bladet som handler om helse og trening. Det må jeg si er en stor ære og ikke minst en stor drøm. Jeg kunne lett ha blitt vant med dette.

 

 

Slik ser utgaven ut denne gangen.

 

Som dere ser så er det mye gode tips i utgaven som kom nå. Alt ifra program for pullups, mat for muskler og dobbelt så sterk på 12 uker. Dette er bare en smakebit. Selv skal jeg ta med meg dette bladet på reise når jeg skal til Oslo og København i helgen. Det blir litt reising og da er dette flott underholdning.

 

Håper dere får en super sprek dag.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

#Shapeup #Shapeupnorge #blad #Pullups #Intervju #Blogg #Blogger #Treningsblogger #Trondheim #Trdby #Oslo #København #Helse #Hverdag #Høst #Kosthold #Motivasjon #Instagram

 

 

-Randi Annette-

 

 

Jeg droppa styrketrening framfor noe nytt.

Planen i kveld var å trene styrke med min kjære samboer. Men, når han droppa trening ble det utrolig tungt å motivere seg selv til å trene. Spesielt fordi jeg var veldig sliten etter jobb. Men, så fikk jeg lyst til å trene yoga. Jepp, Yoga. Jeg har ikke trent Yoga på sikkert 7 år. Så i og med at kroppen var sliten så passet det midt i blinken. Jeg fikk trent, men da med god hensyn til kroppen. Instruktøren var veldig behagelig. Hun sa ting som traff meg skikkelig.

“Ikke tenk på hvordan dagen har vært. Vær her og kjenn på pusten. Fokuser”.

 

 

Å så har jeg enda en glad og en ganske morsom nyhet å fortelle. Jeg kjøpte meg nemlig noe på en butikk i nærheten av der jeg bor. Følg med på bloggen i morgen.

 

Ha en super kveld.

 

#Trening #Yoga #3t #3tilsvika #Helse #Trondheim #Styrke #Styrketrening #Fitness #Høst #Blogg

 

 

-Randi Annette-

Endelig mandag.

Det er ikke mange som kan stå opp å si, endelig mandag. Jeg elsker mandager fordi det føles som en ny start. En ny uke, en ny start med nye muligheter. I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, til en forandring. Det var utrolig godt. Jeg stod opp, tok meg en dusj, vasket badet og ryddet på kjøkkenet. Kokte meg egg som jeg skal ha med på jobb, lagde meg en kopp te og spiste NOKA musli til frokost. Å nå sitter jeg å slapper av og blogger. Det er så utrolig godt og avslappende å sitte å blogge.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg nevnte for dere at jeg skulle ha en oppfølgingstime med en PT på søndagen som var. Det ble endret da han skulle reise vekk. Så da får jeg finne en dag det passer. Når det gjelder programmet mitt, så synes det det er litt tungt. Med det så mener jeg at knebøy og markløft ikke er så ønskelig å ha på samme økten. Det er veldig tunge løft og jeg tror jeg kan prestere bedre ved å ta en av de og ta øvelsene annen hver gang. Jeg har uansett testet ut begge deler, så jeg får høre hva han har å si.

 

Etter jobb så skal jeg hente pakken min ifra min sponsor, NOKA. Å så skal jeg trene litt i kveld. Det blir godt.

 

Hva skal du trene i dag?

 

 

 

#Noka #Nokadietten #Diet #Diett #Sponset #Sponsor #Reklame #Fitness #Styrketrening #Styrke #Knebøy #PT #Trening #Blogg #Høst #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Bilder fra hotellet, The Thief.

Her får dere se flere bilder fra det fantastiske 5 stjernes hotellet i Oslo, The Thief. Bare legg merke til den kule rulleskøyten i bakgrunnen på bildet under. Den hadde passet perfekt i min leilighet. Men, jeg får nøye meg med et bildet.

 

 

 

 

 

 

Det var så fint. Anbefaler dere å sjekker ut dette hotellet dersom dere vil unne dere noe så flott som dette.

 

 

 

#Thethief #Hotell #Reise #Oslo #Designe #Interiør #Inspirasjon #Blogg #Mote

 

 

-Randi Annette-

Klar for litt morgentrening.

I går utsatte jeg treningen fordi jeg var rett og slett på etterskudd når det kom til søvn. Jeg vet at søvn er lik så viktig for meg for å fungere på trening, så da prioriterte jeg å sove ut i går. Å trening på en fredagskveld utgår da det er min egen kosekveld foran skjermen med litt underholdning. Så da får jeg ta igjen det tapte i dag. Jeg skal trene med en av mine medarbeidere igjen nå klokken 08.00. Da er det gode øvelser som står på planen.

 

Markløft

Pullups

Facepulls

Benkpress

Mage

 

Dette er et sponset innlegg.

 

På Brazfit sine sider kan dere bruke min rabattkode for å få 15% på hele butikken. Koden du bruker da er randiae15

 

 

 

 Over ser dere to av mine beste øvelser når det kommer til de skråmagemusklene. En ball kan brukes til så mye og ikke minst er den grei å ta med seg inne på stua for å trene eller ute som jeg gjorde på bildene her.

 

Å så må jeg få nevne konkurransen som er til og med 30 september.

 

 

Deltagelse er enkelt og dine vinnersjanser er gode. Du trenger bare å gjøre følgende:

1. Lik og følg BRAZFIT på facebooksiden og instagram. Lik dette bildet på siden deres og del det gjerne.

2. Følg @Randiae på instagram

3. Lik bildet (med konkurransen og de 3 nyhetene)

4. Skriv i kommentarfeltet på bloggen her om hvilken tights du liker best, 1, 2 eller 3 og skriv gjerne hvorfor

5. Del dette innlegget med dine venner på Facebook og # (Hastag) dine venner for for ytterligere vinnersjanser

 

Vinneren  trekkes den 30/9-2015 og vinneren annonseres på www.brazfit.no og på BRAZFIT sine sider på Facebook og Instagram

 

Lykke til alle sammen og takk for hjelpen

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram

 

 

-Randi Annette-

Bildedryss fra Oslo.

Jeg var på hotellet, The Thief i Oslo på onsdag. Og her ser dere bilder jeg tok ifra møterommet. Travle folk som skal rekke et møte, rekke jobben eller kanskje finne seg en taxi. Det var faktisk litt gøy å se på travle Oslo en tidlig morgen.

 

 

The Thief er et av de mest kjente og de beste hotellene i hele Oslo by. Det er et 5 stjernes hotell og det er ubeskrivelig fint der.

 

 

 

 

Jeg har flere bilder jeg skal vise dere senere. Ønsker dere en fin dag videre.

 

 

#Oslo #Thethief #Hotell #byliv #Stress #Kaos #Livet #Jobb #Fredag #Helg #Hverdag #Møte #reise #Jobb #FOto #Bilder

Olympia og konkurranse.

Klar for trening? Ikke jeg heller – egentlig. Men, jeg har bestemt meg for å være med på en time med Olympia på 3T Ilsvika om en times tid. Jeg har knapt noe kondisjon og jeg har nok en gang greid å hive i meg masse middag. Mat er noe jeg elsker så det er ikke enkelt å begrense inntaket. Å denne gang skal jeg nok en gang delta på en heftig time. Det blir sikkert så jeg holder på å kaste opp igjen Det skjedde nemlig sist gang jeg var med på timen, Olympia. Jeg spise litt for mye pizza den gangen. Å jeg finner nok tidsnok ut om jeg har spist for mye fisk til middag denne gangen. 

 

Men, nå skal jeg gå bort ifra det verste som kan skje, og heller fokusere på hvor gøy og utfordrende det blir.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

I og med at jeg er ambassadør for Brazfit, tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok ut da jeg trente utendørs. Men, også en fin konkurranse som er ferdig om noen dager.

 

 

Min sponsor, Brazfit har nå en stor konkurranse gående. Jeg har nå to plagg ifra Brazfit og jeg er skikkelig fornøyd. Jeg synes de er så gode at jeg har byttet ut kosebuksa med den gode tightsen på kveldene. For å se bilder av min tights fra, trykk her.

 

 

 

Vi skal snart lansere flere spennende NYHETER i BRAZFIT ENERGY & POWER Serien og lanserer i disse dager en konkurranse blant alle våre følgere på Facebook og Instagram, for å vite hvilken NYHET dere liker best!

Deltagelse er enkelt og dine vinnersjanser er gode. Du trenger bare å gjøre følgende:

1. Lik og følg BRAZFIT på facebooksiden og instagram. Lik dette bildet på siden deres og del det gjerne.

2. Følg @Randiae på instagram

3. Lik bildet (med konkurransen og de 3 nyhetene)

4. Skriv i kommentarfeltet på bloggen her om hvilken tights du liker best, 1, 2 eller 3 og skriv gjerne hvorfor

5. Del dette innlegget med dine venner på Facebook og # (Hastag) dine venner for for ytterligere vinnersjanser

 

Vinneren  trekkes den 30/9-2015 og vinneren annonseres på www.brazfit.no og på BRAZFIT sine sider på Facebook og Instagram

 

Lykke til alle sammen og takk for hjelpen

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram

 

 

-Randi Annette-