LANGE LATE DAGER.

 

Denne uken har jeg rett og slett ikke vært så flink til å sette av tid til trening, men jeg har derimot vært utrolig flink til å sette av tid til å være sosial. Det å ikke studere er jo en helt annen verden. Jeg har jo ekstremt mye tid til overs. Det er jo fantastisk. Det har blitt en del besøk og jeg har også hatt en del besøk. Her om kvelden satt jeg meg ned med godt selskap ved sjøen og tok en pils. Og senest i går satt jeg i gresset å spiste burger og nøt livet i godt selskap. Lange late og sene kvelder med god samvittighet. Det er det som gir livsglede for mind el. Opplevelser med hyggelige mennesker.

 


 

Nå er det bare to arbeidsdager igjen før det blir ferie på meg. Det er rart å tenke på, da det virket så lenge til for en stund siden. Men dagene går og jeg er glad jeg har noe å fylle dagene med. Ellers hadde det blitt kjedelig og ensformig. 

 

Nå har jeg blitt mer lyse brun enn hva jeg var i går. Neste stopp – jobb.’

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

HUN VAR BARE TRE DAGER GAMMEL

Noe så skjørt, lite, vakkert og nusselig. I går fikk jeg endelig møtt Nora, mitt kjære fadderbarn. Det var utrolig flott å få lov til å komme på besøk så tidlig. Da Mikael kom til verden, fikk jeg komme på sykehuset, og han var også bare to dager gammel da jeg fikk møte han for første gang.

 

 

Da jeg kom på besøk så startet jeg med å bygge litt sammen med MIkael så han også skulle få litt oppmerksomhet. Det tror jeg er viktig. Det blir flere i hjemmet som krever oppmerksomhet, og en nyfødt baby trenger ofte det i starten. Så da er det ekstra viktig å være bevisst på å fordele denne oppmerksomheten.

 

 

Dersom du har lyst til å se det første møte jeg hadde med Mikael, så kan du trykke her.

 

Hun sov i armene mine hele tiden. I over en time. Også fikk jeg gi henne flaske. Det var stas. Det ble tatt en del bilder også, men skikkelige bilder skal jeg ta over ferien. Da må vi jo ha på fine klær og pynte henne. Jeg kan nesten ikke vente til hun får så langt hår at jeg kan flette håret hennes. Det gleder jeg meg til.

 

Selv er jeg ikke klar for barn da jeg kjenner jeg har så lyst til å reise og oppleve mer. Thailand er for eksempel en plass jeg vil reise til. Pluss at jeg nå skal studere i tre år og jobbe litt etter det. Men da er det greit å ha fadderbarn og venner som har barn. 

 

 

Da har jeg to hjerteknusere i mitt liv. Mikael og Nora. Jeg føler meg heldig.

 

-Randi Annette-

 

MOTIVASJON

Nå vil jeg bare gi dere en liten boost av motivasjon. I så fall så ønsker jeg å gjøre et forsøk.

 

Jeg har selv fått tilbake treningslysten for fullt, og grunnen er enkel – jeg har funnet ut hva jeg liker. Det finnes ikke bare en treningsform eller en måte å trene på. Det finnes så utrolig mye forskjellig. Jeg for min del elsker styrketrening, og er mindre glad i kondisjonstrening. Men en fin kombinasjon kan fungere, som for eksempel intervaller der pulsen stiger. Men nevner du jogging for eksempel da har jeg ramlet helt av. Det misliker jeg nemlig svært mye.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Så dersom du kjenner selv at du har lyst til å finne treningsgleden eller bare rett og slett motivasjonen, så kan du ta en titt på punktene nedenfor.

 

* Finn din treningsform

* Er du medlem av et treningssenter, så har du et hav av muligheter

* Du kjenner du burde trene, men finner ikke helt lysten. Book deg på en time, og du har en avtale du ikke kan avlyse

* Du har kommet inn i en god flyt med treningen men kostholdet henger etter. Rydd i skap og skuffer. Lag den en sunn handleliste

* Sett deg konkrete mål. 

* Bestem deg for når du kan ha en spisedag, dersom det kan hjelpe på motivasjonen

 

Selv har jeg ikke noen spisedager, men spiser det jeg ønsker når jeg vil. Men det er klart jeg prøver å bruke hodet og ikke minst tenke over hva jeg putter i meg. Pluss at når jeg trener så trener jeg fryktelig hardt. Vi alle er forskjellige, men vi har alle ansvar for vår egen helse.

 

Jeg trener såpass mye nå fordi jeg synes det er gøy. Det er min største hobby. Men jeg begynte med det for å forebygge skader da jeg jobber som frisør. Snart 11 år i yrket, og jeg har ikke angret et sekund.

 

Lag deg selv en plan og noen mål. Du må ikke vente til mandag. Og heller ikke etter ferien. Så lite som å gå tur i ferien kan jo gjøre godt. Tror du ikke?

 

-Randi Annette-

 

VINKVELD OG KOS.

I går så ble det litt vel sent for min del, da jeg ble bedt på vinkveld. Det var utrolig hyggelig å bli invitert på det. Men klokken ble jo nesten ett i natt før jeg sovnet. Så det ble ganske sent, men det var så verdt det. Det var så hyggelig. Å jeg skjønner godt at folk synes det er godt å slappe av med et glass vin, for det var utrolig kos.

 

 

 

Nå er det heller ikke lenge igjen til ferien min starter. Det skal bli så utrolig godt at jeg finner nesten ikke ord. Da kan det bli så sene kvelder at jeg trenger knapt å følge med tiden. Det ser jeg virkelig frem til.

 

Dette ble nok tidenes korteste innlegg, men jeg sov heller litt lengre i dag i og med at det ble litt sent. Kommer sterkere tilbake.

 

-Randi Annette-

 

 

JEG HAR BLITT FADDER – IGJEN.

Hurra meg og hopp, sier jeg. I går fikk jeg en gladmelding om at lille Nora har kommet til verden. Jeg ba på mine knær om at hun måtte klekke ut denne skjønnheten før jeg gikk ut i ferie, så jeg slapp å ha dårlig samvittighet over å ikke være i nærheten når dette skjedde. Og Linda gjorde så godt hun kunne og jeg er takknemlig for det. He-he. Ja, litt humor oppe i det hele er vel på sin plass på en mandags morgen.

 

Her sitter jeg med høy feber og er skikkelig dårlig. Men en avtale var en avtale, så jeg skulle passe på han. Bildet er tatt for to år siden, da første fadderbarnet mitt skulle ligge over og var bare 10 måneder gammel. Nå har Mikael blitt storebror.

 

 

Det å bli fadder synes jeg er skikkelig stas. Dersom man selv ikke har noen faddere eller har noe forhold til det, så skjønner jeg at det ikke virker noe spesielt. Men for meg som ikke er tante til noen barn, så er det å bli fadder utrolig spesielt. Man føler seg som en tante, vil jeg si. Og nå er jeg så heldig å ha blitt fadder til Mikael og Gudmor til Nora. Jeg vet helt ærlig ikke forskjellen på gudmor og fadder – sånn sett. Men det jeg nå vet er at jeg skal bære Nora i dåpen. Et lite google søk ville nok kanskje gitt meg svaret på det, men akkurat nå må jeg gjøre meg klar for trening og jobb.

 

 

Ellers håper jeg dere har hatt en fin helg, for det har i så fall jeg hatt. Festligheter og masse gøy. Og det hele toppet seg med at Nora kom til verden.

 

 

-Randi Annette-

 

JEG LOVET MEG SELV EN TING

Det å prøve og teste ut det som er ukjent har jeg veldig godt av merker jeg. Jeg har jo sagt det opp til flere ganger til meg selv at jeg har lyst til å finne mer glede i det å gå turer i marka, og ikke bare være på treningssenter. Så i går tok jeg tak i det når jeg hadde tid. Jeg gikk meg en tur i marka.

 

Først en skikkelig hard treningsøkt med kombinasjon av styrke og kondisjon, så dro jeg en tur oppi marka. Det var så fint og ikke minst fredelig.


Klærne er sponset av Brazfit.

 

Grønt, idyllisk og vakkert. Dette sier de er terapi, og jeg kan godt forstå det. Lyden av fossen, fuglene og naturen. Det skulle en ikke tro kom ifra meg, men jeg skjønner at folk liker å se dette.

 

Jeg lovet meg en ting etter at jeg var i Hosten å gikk tur i marka. Og det var at jeg skulle teste ut det å gå i marka litt hyppigere så jeg fant gleden med det. Det gjør jo så himla godt.

 

 

Jeg er ikke så stor, men jeg følte meg ganske liten der jeg så opp på det store treet. Jeg er jo ikke mer enn 162 cm over bakken. Så kanskje ikke så rart at jeg følte meg liten i skogen.

 

 

Er du et naturmenneske, eller er du tvert i mot? Jeg tror alle kan finne gleden i det, bare man tester det ut og skaper en hyggelig opplevelse utav det Ene og alene, eller sammen med noen.

 

God søndag.

 

-Randi Annette-

STYRKEN ER TILBAKE

Da var det lørdag og det jeg så glad for, av den enkle grunn at jeg har fri. Jeg startet dagen med å ligge på sofaen å se Vampire Diaries (ja, jeg synes det er en bra serie), og om litt skal jeg stikke å trene. Motivasjonen er på topp etter en humpete uke, og jeg synes det er godt å kjenne at kroppen har styrken og det som skal til for å få en god treningsøkt igjen. I dag skal jeg være med på en time på 3T-Ilsvika, så det blir ikke noe søndagstur, for å si det mildt.

 

 

Foto: Nandita Myre Paulsen.

 

Ellers er dagen full av planer og jeg nyter hver dag jeg får fullt ut. Det er så himla godt å ikke ha noe som henger over meg, rett og slett bare fritid. Jobb er det som må gjøres, naturligvis, men ellers så er fritt frem. Det er så godt og jeg nyter det virkelig.

 

Men nå må jeg få i meg litt mat før jeg skal svi vekk noen kalorier. Ønsker dere alle en super fin dag, og dere må huske på en ting: 

Nyt hver dag dere får – det gjør nemlig jeg.

 

#trening #fitness #fit #helse #treningssenter #motivasjon #inspirasjon #juni #sommer #styrketrening #foto #modell #photoshoot #trondheim

-Randi Annette-

 

JEG SKAL OMSKOLERE MEG.

Da har jeg lyst til å dele noe nytt og spennende med dere. Jeg har en leder i magen, og den vil jeg bli bedre kjent med. Jeg har seks års erfaring som faglig leder og fire år som daglig leder. Og etter å ha jobbet med personal, budsjett, markedsføring og den slags, så kjenner jeg at jeg har blitt bitt av basillen. Så derfor har jeg valgt å gå en annen retning, selv om det er frisørfaget som står meg nærmest. 17 juli i år har jeg vært i yrket i 11 år, og jeg må si det er utrolig morsomt å ha så mange års erfaring innen et så spennende yrke.

 

Grunnen til at jeg vil omskoleres er enkel. Frisørfaget er et usikkert yrket på mange måter, og helsen er viktig å ta vare på. Jeg trener masse og har et sunt kosthold, men slitasje er vanskelig å unngå. Derfor velger jeg å studere videre i tre år til for å få en bachelor og da blir det mest sannsynlig innenfor økonomi og administrasjon.

 

 

 

Jeg elsker frisørfaget og jeg har blitt så ufattelig glad i kundene mine som jeg har hatt i så mange år. Så ja, det sitter langt inne på mange måter, men igjen så må jeg tenke på meg selv her.

 

Livet er fullt av overraskelser på godt og vondt. Og jeg er heldigvis skrudd sammen på den måten at jeg klarer å komme meg igjennom det jeg vil. Selv om jeg er på en måte veldig redd, så har jeg masse å se frem til. Fadderuka, bli kjent med studenter og ikke minst lære masse om meg selv.

 

 

Er du redd for å tenke utenfor boksen? Eller hopper du mer enn gjerne på noe nytt?

 

-Randi Annette-

BELØNNING TIL MEG SELV – JEG HAR SHOPPA

En skulle kanskje tro at jeg har tatt helt av her, og det er kanskje tilfelle også. Jeg har nemlig lovet meg selv at jeg skulle belønne meg med noe fint etter all den harde jobben jeg har lagt ned i det å få fullført generell studiekompetanse. Jeg tenker tilbake på da jeg var daglig leder og studerte historie og naturfag på samme tid. Jeg er jo bare helt rå. Det er i så fall det alle andre forteller meg. Så jeg prøver å fortelle meg selv at jeg har vært flink og det jeg har fått til er imponerende.

 

Det jeg sa at jeg skulle unne meg etter disse årene var en ny linse til kameraet mitt. Men jeg ombestemte meg. Så det ble heller sminke, ny mobiltelefon, to nye kjoler og et skjørt. Så nå kommer det nok noen pakker i posten om ikke så alt for lenge.

 

Ser ut etter postmannen som skal komme med pakkene på døren. 


Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

 

Det er alltid godt med noe nytt. Og det å belønne seg selv etter hard jobbing er virkelig på sin plass. Så det å shoppe ellers er jeg dårlig på, men igjen så kjøper jeg det jeg har lyst til og føler at jeg trenger etter å virkelig ha fortjent det. Ellers setter man ikke like stor pris på det tror jeg.

 

Er du flink til å unne deg ting etter dine mål? Eller shopper du ofte og kjøper det du vil, når du vil?

 

Lag dere en god dag da dere <3

 

-Randi Annette-
 

EN DAG MED PAPPA

I dag har jeg hatt fri og jeg startet dagen med en treningsøkt. Ellers har jeg fått gjort unna noen ærend som jeg hadde. Blant annet det å hente mitt studiebevis da jeg fikk generell studiekompetanse i vår. En kjempe god følelse å hente det og se at det nå er i boks. 

 

Pappa er også her i byen. Etter at vi hadde vært på kafe, kjøpte han seg en kjempe fin skinnjakke. Eller tøff, er vel det riktige ordet. Og jeg hadde et mål om å kjøpe to bursdagsgaver, men jeg endte dessverre opp med å finne kun en.

 

Bildet er ifra da jeg og pappa var i Gdansk i Mars i år.

 

Jeg har sovet så dårlig de siste nettene, og jeg kjenner at øynene holder på å ramle igjen. men klokken er knapt fire på ettermiddagen, så jeg må nok holde de oppe en stund til. Godt å være trøtt når man kan. Jeg har jo tross alt fri i dag.

 

Ønsker dere alle en fin dag videre.

 

-Randi Annette-