Hver dag er en NOKA dag.

Hver dag er en NOKA dag. det består av 2-3 måltider med NOKA, Det kan være at jeg starter dagen med en NOKA milkshake og spiser en NOKA bar og en NOKA gryte med smak av grønnsaker eller spaghetti bolognese. Mettende og kjempe godt.
Å middagen er ofte stor siden jeg trener såpass mye. Den varierer jeg med, men spiser 2-3 NOKA måltider hver dag.

 


Å ikke minst så vil jeg bare si at det å unne seg ting som sjokolade, pepperkaker og slike ting, det må dere aldri slutte med. Tenk så kjedelig og ensformende livet blir da? Jeg tror slike ting går i hode på deg dersom man er for streng. Ingen blir tykk av en bit sjokolade. Å dersom du trodde at man blir tykk og mister muskler av å unne seg det, så må jeg desverre innrømme at det ikke har tatt mine muskler eller gjort meg tjukkere over rompa.  Jeg spiser alltid noe kos i løpet av uken. Å glad er jeg for det.

Jummy 🙂

 

-Randi Annette-

Julegøy med masse kanel og sunnere sukker, nemlig sukrin.

Risengrynsgrøt er noe jeg tidligere var skikkelig hekta på. det var en periode jeg spiste risengrynsgrøt to ganger i uken over en lengre periode. ELSKET det, rett og slett. Men, nå spiser jeg det aldri. Det er ikke så mye næring i det, så da blir det ikke så mye av det. Husker da jeg var liten så var det ofte grøt på lørdager til middag.

Med litt smør og sukrin å ikke minst kanel som jeg elsker, ble grøten utrolig god.

Sukrin er uten kalorier og uten kunstige søtningsstoffer. Altså, et genialt alternativ.

 

En god ingrediens som setter prikken over ien når det kommer til risengrynsgrøt så er det å tilsette litt vaniljesukker. Det blir godt. Å en annen ting er å tilsette en rømmegrøt i risengrynsgrøten. Da snakker vi julegrøt da.

Prøv også litt spekemat til. Utrolig enkelt og veldig godt.

 

-Randi Annette-

For en reise jeg har vært med på.

Det hele startet med at jeg fikk opp lysten til å se på kjøp av leilghet. Jeg fyllte 25 år og jeg følte at nå skal jeg eie noe selv. Få dager etter begynte jeg å se etter visninger. For tre dager siden fant jeg noe interessant. Å i går skulle jeg ta en av de største valgene i mitt liv. nemlig å signere på et kjøp av en leilighet.

 

Skikkelig nervøs og spent. Det var utrolig å kjenne på disse følelsene. Følelsene kjentes som en stor forelskelse og mestringsfølelse gange 10. Minst.

 

Jeg husker hvor redd og nervøs jeg var gangen her. Helt forferdelig. Men, nå er alt i boks. Splitter ny leilighet venter på meg, å jeg gleder meg. Det er helt utrolig, Alt dette har jeg klart selv og jeg er kjempe stolt.Hvem på min alder klarer å stå på egne bein å kjøpe en 3 roms leilighet? Jo, det er MEG det 😉

 

Følg  gjerne min facebooksidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no og like den du også 🙂

 

Lik dette innlegget dersom du unner meg den nye leiligheten.

 

-Randi Annette-

 

IIIIIIk. Jeg sprekker snart.

Dette er nesten ille. Det er så nervepirrende. Kjøp av leilighet er virkelig noe som gir spenning i hverdagen. Ingen tvil om det. Jeg ofret treningen i går for å dra på visning. Ofte når man drar på visninger så er man alltid spent etter å ha sett leiligheten og drømt seg litt bort, men denne gang ei. Det var ikke noe med leiligheten som gjorde at jeg begynte å drømme meg bort. Å det var jo i grunn godt. På den siden at jeg slipper å tenke mere på det. Men, jeg har en i siktet men det er forferdelig usikkert enda hvordan det blir.

 

Tiden vil vise. Det er jo ikke noe stress, men det hadde jo vært ypperlig å fått seg noe eget. Det er jo noe alle og en hver ønsker. Eller?

 

 

Skikkelig stort hus. Det er godt å leve på den lille rosa skyen. Så vi får se. Det er ikke noe tvil om at året 2014 byr på masse flotte opplevelser.

 

Er du selv på boligjakt?

 

-Randi Annette-

To uker igjen.

Det å se på kalenderen var både gøy og skummelt.  Nå er det akkurat 2 uker til jeg skal opp til gradering. Det er jo på en måte en eksamen. Jeg må trene inn teknikker som kreves at jeg skal kunne til å få bære det brune belte. Å gjett om jeg skal gi alt på den graderingen.

 

Det er ikke like viktig i dag for meg hvilken farge det er som det var før. Men, det er helt klart en stor drøm å få svart belte før jeg fyller 30. Å det er jo lenge til. Noen år i så fall 🙂

 

 

Mye styrke og teknikk er fokuset nå. Men kardio får jeg ogaå prioritere.  Selv om det er kjempe kjedelig. 

 

 

 

Eller hva syns du?

Uansett, brunt belte først 🙂

 

-Randi Annette-

Treningsskade passer jo bra nå. Eller ikke.

Etter helgen har ikke den ene skulderen min vært på G. Aner ikke hva som har skjedd. Men det gjør litt vont. Får håpe det gjør seg med en rolig helg at jeg får slappet av.

Når det ikke ble overkropp så ble det å trene knebøy og ellers litt legger. Ble skikkelig demotivert av å trene siden jeg hadde vont så da ga jeg meg etter 15 minutter. Utrolig kjipt, men sånn ble det.
 

 

Uansett, jeg fikk trent litt.
Å ellers har dagen bydd på mange overraskelser. Ikke minst nå når jeg er i kjøp av leilighet. Føler jeg er så nær, men er samtidig ikke helt der. Så jeg får se. Mulig jeg sitter med en leilighet allerede før helgen. Hvem vet ?

 

-Randi Annette- 

Mye i vente.

Mye i vente for tiden. Ikke nok med at jeg er på leting etter leilighet, men det er jo snart jul oppi alt også. Å ikke minst gradering. Det er ikke bare få baller i luften. Men, det er vell godt med litt ekstra spenning i hverdagen. 

Det gjelder å ha tungen rett i munnen her. En ting om gangen. Først er det leilighet og gradering som må prioriteres. Julegavene er jo allerede i boks så det er bare kosen med det å pakke de inn som er igjen. Å det er jo en lett sak.

Å julen kommer vell brått på de fleste, gjør den ikke? 🙂

 

Nå er jeg uansett klar for å trene litt styrke. Koble av litt med litt trening gjør ofte susen. Det er så godt å bare komme seg ut og bort, la tankene fly av gårde. Det er noe jeg elsker å ikke minst ser frem til.

 

Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

 

Egenpleie med stylet hår og fotpleie

Med stylet hår var var jeg klar for litt egenpleie før helgen kom. Det er jo aldri feil å stelle seg. Men, det beste av alt var å starte dagen med å bare sette føttene i et deilig fotbad for så å legge med ned å få stelt føttene til Tonje.

Her lå jeg å slappet av hos Tonje som driver Axis kropp og helse. Hun holder til på Elixia Lade og Elixia Teglgården.

Mitt egen nyttårsforsett blir å ta mere egenpleie. Det er jo så mye stress i hverdagen, så da må man ta litt ekstra vare på seg selv.

 

#fotpleie #egenpleie

-Randi Annette-

Bilder av min 25 årsdag. Herlig, rett og slett.


Bursdagsdagen startet med en milkshake fra Noka før det ble en god gåtur til trening. En herlig styrkeøkt med nye pers. Utrolig godt å bli gamlere å samtidig løfte mere. Hele 25 år vet dere.

 


 Hjemmelad karbonade med godt tilbehør etter trening gjorde susen.

Å sjokolade. Det er også utrolig godt. Er skikkelig svak for sjokolade.

Så var det å ordne sveisen til jeg skulle møte mine nærmeste over en middag og etter hvert kino.

Ikke minst var det gøy med gaver. Det er alltid hyggelig 🙂

 

En skikkelig fin dag, rett og slett 🙂

 

-Randi Annette-

 

Hipp hurra for meg :D

Da var tiden kommet å jeg har blitt hele 25 år. Dagen har jeg tilbragt så langt sammen med min kjæreste. Vi har slappet av,jeg har fått flotte gaver og trent styrke. Veldig gøy å trene sammen med noen. Nå er håret fikset og makeupen på. Så nå skal jeg ut å treffe mine nærmeste venner for en god middag og avslutter med kino. Gleder meg 🙂

 

Bilder kommer senere 🙂

 

Ha en flott kveld videre.

 

-Randi Annette-