Del 2 av året 2015

Da er jeg klar for å dele del 2 av året som snart er forbi. Jeg ser at bildene og selve bloggen har vokst litt bare det siste halvåret. Det er utrolig godt og ikke minst gøy å se for en blogger. Jeg er ikke så flink til å se igjennom gamle innlegg, men det er akkurat dette som er så gøy med å lage en hel oppsummering av året for dere lesere. Da får jeg selv se at bildene har blitt bedre, og selve helheten er bedre. Jeg har fortsatt mye å gå på, men jeg skal ikke glemme at dette er en hobby. Det skal være gøy. Jeg kunne tenkt meg å blitt flinkere med redigering av bilder. Men, det kommer seg sikkert.

 

April, mai og juni kommer her. Bursdag og masse gode søtsaker. Som jeg er veldig svak for.

 

Og litt bilder av hår. Masse gode tips til hår og mote på kategorien frisørtips/mote.

 

 

 

Mitt godeste og eneste fadderbarn, Mikael har jeg også brukt mye tid sammen med. Han lå over hos oss for første gang i juni. Jeg elsker denne lille sjarmøren. Tær har vel aldri vært søtt, før jeg så disse.

 

Litt foto i kjedelige stunder har det også blitt litt av. Og et forsøk på redigering av bilder. Og litt shopping.

 

 

Oppskrift på deilige sjokoladefondant finner dere her.

 

 

 

Oppskrift på en sunnere dressing, link her.

 

 

Min sponsor, NOKA har også vært en stor del av denne tiden, og de er fortsatt med i min hverdag. Det finnes en egen kategori for Nokadietten dersom du vil lese mer om det.

 

Bilder fra Mausund, min hjemplass. Pappa og onkel Rolf sitter sammen på bildene lengre ned.

 

 

Nye klær fra Nelly.com ble handlet for første gang. Aldri vært glad i å shoppe på nettet da det helt sikkert er for lite eller for stort. Men, jeg var heldig denne gang.

 

 

Jeg blir aldri for gammel til å leke meg. Jeg fant en bratt skråning og rullet ned. Det var skummelt, men veldig gøy.

 

En annen sponsor av meg, Strongr.com har også vært en del av meg dette året.

 

Det er ingen tvil om at året 2015 har vært et år med trening, shopping og foto. Jeg ser fram til å vise dere del 3, men først er det kalkun og fest med gode venner. Med fest mener jeg en alkoholfri fest, men gøy skal det bli uansett.

 

G O D T   N Y T T  ÅR.

 

 

#Nyttår #Nyttårsaften #Oppsummering #2015 #Blogg #Desember #2016 #Shopping #Nelly #Idyll #Foto #Bilder #Fitness #Fit #Trening #Helse

-Randi Annette-

 

DEL 1 av året 2015.

I år skal jeg gjøre en liten vri, nemlig dele året 2015 i fire deler. Jeg har dette året blogget veldig mye og det har også skjedd en god del. Starten på året var helt fantastisk. Jeg bodde i min egen nye leilighet med min fantastiske samboer. Og året 2015 begynte bra.

Fra et innlegg i januar. For å lese hele innlegget, trykk her.

 

Det hele startet med at jeg var innom bloggen min for å se hvor mange lesere som hadde vært innom bloggen, noe jeg alltid gjør. 

Jeg fikk etter hvert en melding av en jeg trener kampsport med. “Kjendis du da liksom. På Nettavisen.no å greier”. Jeg skjønte ikke hva han pratet om, men kort tid etter så jeg at Nettavisen.no hadde et av mine innlegg på siden sin.

“Plass 67 på blogglisten i hele Norge er jeg nå. I Trondheim ligger jeg på plass 6, så dette må jeg bare nyte. Utrolig gøy at det jeg skrev var så interessant. Det er gøy å bruke mye av tiden sin på det å blogge når det gir slike resultater. Det å få sponsorer og det å inspirere andre gir meg så utrolig mye giv og glede. Det er noe jeg setter stor pris på.

 

Takk til dere alle som følger bloggen min å gir meg hyggelige tilbakemeldinger. Jeg har ikke kommet så langt uten dere”.

 

 

 

 Og utover året ble det tatt noen bilder. Mye foto, noe jeg synes er utrolig gøy.

 

Jeg postet også mye gode og sunnere alternativer til mat også. I arkivet februar og mars 2015 finner dere masse. Trening har også helt klart vært til stedet.

 

 

 

Og noen turer hjem til Mausund, til katten og pappa. Der blir det ofte en tur med båt og litt fisking. Noe trening og ikke minst se på den flotte naturen. Du ser bilder av ørn lengre ned. 


 

 

Dette var DEL 1 av året 2015.

 

#Nyttår #Nyttårsaften #Oppsummering #2015 #Blogg #Desember #2016 #Natur #Ørn #Idyll #Foto #Bilder

-Randi Annette-

Dagen før dagen.

I dag er dagen før dagen. 

Jeg kom til Trondheim for omtrent fire timer siden og jeg har siden da pakket ut, sett på de fine julegavene jeg har fått, spist en god lunsj, sett noen episoder av The Blacklist, noe jeg vil anbefale dere alle. Og sist, men ikke minst, løst noen grufulle matematikkoppgaver. Jeg holder på med det binære tallsystemet og det oktale tallsystemet. Ja, det er enkelt når man først har satt seg inn i det, men ellers er det vanskelig. Det er jo tross alt over ti år siden sist.

Etter hvert skal jeg gjøre som alle år, nettopp å skrive noen innlegg om hvordan året har vært. Dette året er det året jeg har blogget aller mest av mine år som blogger. Jeg startet med ett innlegg for det hele året. For så å dele det inn i to deler. Men, dette året har bydd på utrolig mye så jeg velger i år å dele det inn i fire. Januar, februar og mars i ett, april, mai og juni, ect. Jeg har bare vært nødt til å prioritere matematikk framfor trening og blogging i dag. Jeg synes i grunn det er fornuftig også.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-

En avslappet dag og jeg er udugelig.

Dette må være den mest roligste dagen jeg har hatt i jula. Har ikke gjort så mye utav meg, annet enn å besøke min gammelonkel på hjemmet og løst noen idiotiske oppgaver i matematikk. Oh yes. De er helt forferdelige. Jeg skjønner det i det jeg får hjelp, og når jeg sitter med det alene, skjønner jeg ingen ting. Det er så utrolig frustrerende. Føler meg skikkelig udugelig, til tider. 

 

 

Mye spill, god mat, is og sjokolade. Og en god film. Det er det som hører julen til. Jeg har vært så heldig å få fri mye av denne jula ifra jobben, så jeg har virkelig koset meg. Men, uken har gått fort. I morgen reiser jeg tilbake til Trondheim og da er det bare å venne seg til de vanlige rutinene igjen. Jeg er veldig glad i rutiner, men det er absolutt godt å gjøre noe annet også.

 

 

 

Mitt høydepunkt i julen her må være selveste julaften da jeg feiret med min familie.

Hva er ditt beste minne ifra denne julen?

 

 

#jul #desember #Ferie #Jobb #Rutiner #Familie #Venner #Kos #Hygge #Blogg

-Randi Annette-

Jeg er et svakt menneske, jeg også.

Det har vært noen fine dager her på Frøya og jeg koser meg skikkelig. Slapper av maksimalt, noe kroppen min har veldig godt av. Kjenner litt på en dårlig samvittighet når det kommer til matematikken. Bøkene er med, men det er skikkelig vanskelig å finne motivasjonen til å sette seg ned. Men, jeg må virkelig ta tak i det. Det er så godt å bare være i havgapet og ikke stresse med noe. Kjenner jeg liker det litt for godt.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Det å spise det vanlige frokostmåltidet mitt var også etterlengtet. NOKA musli med ekstra lett melk. Det har vært noen gode og lange måltider ved frokostbordet nå i jula, noe jeg virkelig har satt pris på. Men, når man legger seg mett og våkner mett, er det på tide å ta tak i kosten igjen.

 

 

 

Jeg er skikkelig glad i god mat og hygge. Så jeg har virkelig koset meg. Ingen alkohol, men jeg har unnet meg litt sjokolade på tross av prosjektet med Cornelis Elander. Jeg er et menneske jeg også. Og jeg vil ikke fremstå som at jeg har klart meg uten dette nå i juletiden, når jeg ikke har greid det. Så derfor forteller jeg det slik som det er.  Men, jeg har trent 21 dager av 28 dager i desember.Og det er stor mulighet for at det blir i dag også. Så treningen har jeg vært flink på. Alkoholen også. Men, sjokoladen nå i jula har jeg vært svak for. Men, som dere vet, er jeg skikkelig svak for sjokolade. Så det at jeg greide meg uten sjokolader å flere uker nå før jul, er jo et under i seg selv.

 

Jeg er et svakt menneske, jeg også. Ha en fortsatt fin dag.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Reklame #Musli #Frokost #Oppskrift #Sunn #Jul #Desember 

-Randi Annette-

FIT PÅ MAXTRIM PÅ FRØYA.

Jeg har vært så heldig å bli sponset av MAXTRIM på Frøya for å trene der i jula. MAXTRIM er et treningssenter som ligger på Sistranda på Frøya, og der var jeg sist på besøk for omtrent 10 år siden. Jeg trente der noen ganger da jeg gikk på Frøya videregående skole, i 2004-2005, men det var på et helt annet nivå enn hvor jeg er nå. Da var det gjerne slik at jeg trente og deretter spiste noe godt som bonus fordi jeg har vært flink å trene. 

Noen som kjenner seg igjen?

 

Dette er et sponset innlegg.

 

I dag var det øvelser som knebøy, bulgarskeutfall, skulderpress, sidehev, foroverbøyd sidehev og legcurls som stod på listen. De to førstnevnte var overraskende lette i dag og det tyder på at jeg må øke til neste gang. Sist jeg trente var det tungt nok, så det er godt å se at det går den rette veien.

 

 

I morgen skal jeg trene igjen. Jeg har trent skikkelig mye, selv om det er jul. Det er skikkelig godt å få trent litt. Man føler seg skikkelig lat og tung i kroppen etter mye julemat og kos. Dersom du er på Frøya, så stikk innom MAXTRIM du også.

Husk å besøsk BRAZFIT og benytt deg av det gode tilbudet som gir 30% Rabattkode, christmas30. Det er siste mulighet i dag.

 

Ha en fortsatt fin kveld. 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. Del gjerne innlegget så flere får benyttet seg av den gode rabatten.

 

 

#Brazfit #Sponsor #Sponset#Reklame#Trening #Fitness #Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #Kalender #Julekalender #Jul #fit #Cornelisutfordring #Iformmedcornelis #Hollywoodtreneren #Treningsblogg #Helse#Styrketrening #Maxtrim #Frøya

 

-Randi Annette-

Jeg ble tatt på sengen. Av nissen.

Det er ikke hver dag man våkner til dette. Jeg tror nesten jeg aldri har opplevd det heller. 

 

Jeg våknet av et rabalder ute på stuen. Soverommet er vegg i vegg med stuen så det var ikke vanskelig å høre hva som foregikk. Det dundret på et vindu og inn kom det en mann som ropte og støyet fryktelig. Plutselig hørte jeg en liten jentestemme som sa, nissen er her. Nissen har kommet. Jeg hørte nissen si – er det noen snille barn her? Og en jentestemme si, JAAAA. Jeg kunne høre nissen lese opp navn på pakkene. De alle var til til ei jente som heter VIlja, men plutselig hørte jeg nissen si, til Randi Annette fra julenissen. Og inn kom nissen på soverommet. Høy, masse hvitt skjegg og en rød fin drakt. Nissen var heldigvis ikke så tullete at han hoppet i sengen, men han rekte fram pakken og sa, værsågod.

 

Jeg ble tatt på sengen. Av nissen.

 

Og i pakken kunne jeg finne disse.

Fine tøfler ifra svigers. De er skikkelig gode, fine og varme. Håper dere fikk besøk av nissen i år selv også.

 

 

#Julenisse #Jul #Opplevelse #Familie #Kjærlighet #Kos #Hygge #Desember #Julegave #Gaver

-Randi Annette-

2.juledag. Outfit og trening.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder jeg tok i går da jeg og pappa var ute å gikk tur. Vi var ganske heldige fordi det begynte og regne og blåse skikkelig rett etterpå. Sjøen lå fint og stille, helt til det tok helt av. Jeg følte for å se sjøen og nyte øyeblikket. Jeg er jo oppvokst ved havet, så det var skikkelig godt. Frisk luft er alltid godt. 

Legg merket til det fine skjerfet jeg fikk i gave hos min kjære samboer.

 Dette er et sponset innlegg.

I dag tok jeg meg en treningsøkt også. Det var utrolig deilig. Jeg la også ut en liten videosnutt på min instagram om de ulike øvelsene. Nå har jeg inntatt et måltid med NOKA musli og om litt skal jeg reise til Frøya til min kjære samboer. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg vise dere de fine gavene jeg fikk. Utrolig hvor mye fint jeg fikk.

 

Håper dere koser dere og slapper av litt etter alt som har vært før julen. Det har helt sikkert vært litt stressende hos de aller fleste av oss. 

 

 

#Jul #Familie #helse #Trening #Cornelis #Corneliselsander #Iformmedcornelis #mote #outfit #Instagram

-Randi Annette-

Min julaften.

 

Først og fremst vil jeg bare si hvor fantastisk min julaften ble i år. Det er ikke for å fremstå som perfekt, men, i år følte jeg meg hel igjen. Hele familien var samlet og jeg kunne ikke fått det bedre. I går var vi hos min søster og feiret. Der fikk vi servert god julemiddag og jeg nøt det virkelig. Litt sjokolade og en liten smak av riskrem gjorde seg. Jeg merket godt at jeg ikke har spist noe søtt på over fem uker, for jeg ble veldig fort kvalm, av veldig lite. Men, selv om jeg er med på prosjektet til Cornelis ELander, så har jeg fått lov til å spise julemiddag. Alkoholen holder jeg meg unna, men et godt måltid nyter jeg gjerne.

Nå har jeg og pappa spist en kjempe god frokost og om litt skal vi gå oss en liten tur i nærområdet. Og på formiddagen skal vi på julelunsj til noen slektninger. Det gleder jeg meg veldig til.

Håper du har hatt en fin jul. Nyt dagene og jeg håper du får en fin romjul. Ta vare på deg selv.

 

-Randi Annette-

 

 

 

God jul. Spesielt til dere i en vanskelig tid.

I dag er det julaften. Mange har det trygt og godt. Har masse mat på bordet og ingen bekymringer. Jeg tenker spesielt på de som ikke har det så godt. Selv synes jeg julaften kan være litt tøff med tanke på min fortid, men jeg prøver så godt jeg kan å legge det vonde til side, og heller se at jeg faktisk har en familie og mat på bordet. 

 

I dag skal jeg feire med pappa og min storesøster med samboer. Det er tre år siden familien var samlet, så dette skal blir skikkelig koselig. Gleder meg veldig. Mitt bidrag til julemiddagen i år er medisterkaker. De ble akkurat ferdige. Om ikke så alt for lenge skal jeg og pappa dra til min søster. Det blir så utrolig koselig. Endelig skal hele familien samles.

 

 

video:xiaoyingvideo1450945582696

 

 

 

I dag fikk jeg også gjort unna en treningsøkt. Stod opp klokken halv åtte og trente fra ca klokken 08.15 til 09.30. Det var godt. Det var ikke så mange å se på trening, men det var ca 8- 10 stykker. Med god samvittighet er det nå bare å slappe av og nyte julaften og resten av julen. Se på jula som noe hyggelig, selv om det kan være vanskelig. Det var først da Askepott kom på skjermen at jeg kjente at julen virkelig var her. Har ikke kjent på julestemning i det hele tatt. Men, med en god julefrokost, kaffe med et snev av kanel, klementiner og Askepott. Da var det jul i hjemmet.

 

Kos dere videre. Nyt dagen og nyt tilværelsen. En stor klem til dere alle ifra meg. 

 

 

#Blogg #Jul #Julemat #Hjemmelagd #Trening #fit #Ftiness #Iformmedcornelis #Familie #hygge #Kos #Hverdag #julaften

-Randi Annette