S H O P P I N G! Sjekk ut mine kupp her!

Jeg lovet å vise der dette, å her kommer det. Min store shopping dag. Jeej. Endelig fikk jeg prioritert det. Det handlet bare om å blitt dratt med på det, rett og slett. Jeg har i min jobb en dresscode som er sort og hvit, å da blir det lite kjøp av klær med farger, men jeg ser det er kjedelig å ikke skille en arbeidsdag med en fridag. Så da ble det litt farger.

 

Denne kjøpte jeg på Only for 149,-

 

 

 

 

Denne var gjennomsiktig, men kjøpte med en hvit singlet som jeg kan bruke under.
Denne er også kjøpt på Only for 199,-

 

 

 

 

Hvit topp som er litt kortere, men fin til bukser med høyt liv. Så slipper jeg å gå å vise magen hele tiden. Litt mer gjennomsiktig bak, men ikke helt.

Kjøpt på Vero Moda for 179,-

 

 

 

Singletter som er grei å bruke alene eller under plagg. Genialt da dette er min dresscode på jobb. 

Only, 80,- pr stk, eller 140,- for to.

 

Øredobber i lys rosa som passer til det meste, men også mine nye overdeler.

Vero Moda, 40,-

 

Sko som ikke er min stil. Sånn egentlig, men jeg syntes de var kule og behagelige. Greit å ha litt nye og lysere sko til sommeren.

 

 

 

Dinsko, 399,-

 

 

Hva synes du om det å shoppe? Så du noe her du likte?

 

God helg <3

 

 #Randiae #Only #Veromoda #Shopping #Bags


-Randi Annette-

Det tar på, liksom

I dag har jeg fått gjort det jeg skulle gjort for lenge siden. Det har lenge vært et MUST, men det har liksom ikke blitt prioritert. Men, i kveld fikk jeg rotet meg av gårde. Endelig litt shopping. Tenkte å vise dere hva jeg hadde shoppet, men nå kjenner jeg at jeg må ordne meg og legge meg. Ny arbeidsdag i morgen. Så dersom dere har lyst til å se det jeg fikk shoppet så gjerne sjekk bloggen min i morgen <3

Håper dere får en fortsatt fin kveld og ei flott helg.

 

 

En godnatt klem fra meg, til dere.

 

-Randi Annette-

Har du noen favoritter?

Det er mange merker, typer, smaker og konsistens på de ulike barene som er på markedet. Selv har jeg opplevd at enkelte barer smaker som papp. Tørt og har en ekkel konsistens. Om man ikke liker karamell, så kan man ikke regne med at man liker en proteinbar med smak av karamell heller.

Men, skal det være sjokoladesmak, så skal det smake sjokolade og ikke papp. Det kan vel alle være enige om.

Men, har du en favoritt når det kommer til Noka sine proteinbarer? Her har du noen av deres utvalg.

 

Av disse er det Noka med banan og sjokolade, å karamell konfektbar som er mine favoritter.

 

Er du glad i kaffe så har de også en cappuccino bar. Jeg synes den er veldig god. Skikkelig sjokolade med god samvittighet.

 

-Randi Annette-

Hadde du en fin dag med fri og sol i går? Sjekk ut min dag her.

Ingenting er som å nyte en finværsdag med sol, fri og godt selskap. Å kaffe. Jeg skulle starte med å sole ryggen siden den ikke har fått noe sol tidligere. La meg på magen, løste kryssord og nøt kaffen min. Å som jeg koste meg. Etter to timer steking av kroppen fikk jeg besøk av min beste venninne og vi stekte rundstykker. Smurte på godt pålegg og satte oss på verandaen og slarvet, spilte kort og spiste den deilige lunsjen.

 

Etter hvert bestemte vi oss for å grille. Å det å finne en grill var ikke så enkelt. Vi var innom tre plasser før vi endelig fikk tak i en grill. Å så godt som det er med grillmat. Det er skikkelig godt. Det ble grillet svinepølse. Ja, det heter vel indrefillet av svin, men min forklaring på hva jeg ville grille var svinepølse. Å godt var det.

 

Etter å nedprioritert trening og kun prioritert det å sitte i ro og slappe av fikk jeg litt lyst til å å en tur på ladestien, men samtidig var jeg sliten og trett etter å bare vært i ro hele dagen. Jeg blir også litt sliten av å være i sola i mange timer. Men, hva har man venner til? Jo, de har du fordi de kan hjelpe deg å komme seg opp og ut. Så da tok jeg kontakt med ei annen god venninne og vi gikk en tur. Jeg sa jeg kunne være med på å gå en liten tur, men hun ville heller gå en litt lengre en annen gang, hvis jeg ikke orket å gå noe lenge og langt. Så da sa jeg at jeg ble med på en lengre tur, noe jeg absolutt ikke ville, men det skader jo ikke å gå litt, tenkte jeg.

 

 

 

 

 

Det ble 7 km gåtur. Det var ikke en tur jeg så på som liten, så det ble en lang gåtur. Noe godt, sier jeg. Ble skikkelig godt å finne sengen etter det. Verdt det. Skikkelig verdt det, spør du meg.

 

 

-Randi Annette-

 

Det er så deilig med frukt i sommerværet. Sjekk ut min friske versjon.

 

Jordbær er noe som tilhører sommeren, for min del. Å det er enda bedre å blande litt frukt som gir gode og friske smaker.

Med litt yoghurt, jordbær, banan og appelsin har man fått en fin og frisk blanding. Her har jeg strødd litt kanel på siden jeg er så glad i kanel.

 

Å det er ingenting som smaker så godt som dette når det kan nytes i solen.

 

Det er så deilig. Håper værgudene er snille med oss. Jeg så det skulle være fint i to uker nå. Men det høres for godt ut til å være sant. Det er lov til å håpe da.

 

Kos dere i dette flotte været. Det er jo fri også. Ekstra godt da, spør du meg.

 

-Randi Annette-

Er du tom for ideer når det kommer til mat? Sjekk her.

Det kommer tider der man er litt i tåka over hva man skal lage seg til middag. Å kanskje lunsj til jobb eller skole. Jeg har vært litt smart, vil jeg si. Jeg bruker å fryse ned i bokser med ferdig stekt kylling dersom jeg lager mye når jeg først steker slik at jeg kan fryse ned. Da er det bare å ta opp en boks når jeg trenger å ha det enkelt. I tilfelle her så har jeg tatt opp en boks med ferdig stekt karbonadedeig. Så var det bare å være litt kreativ å komme på hva jeg kunne gjøre.

 

 

Salat er et bra alternativ til det meste av middager, så det ble en veldig enkel salat med ruccolasalat og mais. Så kokte jeg ris og blandet kjøttet inn.

 

 

Å der var middagen klar. Å dette i en boks som jeg tok med meg på jobb slik at jeg hadde litt mat rett før trening og etter trening. Perfekt.

 

-Randi Annette-

Fremgang gir medgang og motivasjon

Det er så gøy å endelig få til å mestre de tunge og fæle øvelsene på treningen. Å de er vel ikke fæle i grunn, bare sykt tungt der og da. Men, det er vel en grunn til at jeg stadig gjør det om og om igjen. Nå er vi kommet til lillelørdag og det er igjen fri i morgen. Så er det plutselig helg igjen. Denne uken kommer til å flyge. I kveld blir det å trene jujitsu igjen. På mandag skulle jeg egentlig trene jujitsu, men jeg var så sykt trøtt etter å stått opp klokken 04.50. Jeg mellomlandet i København og dro rett på jobb. Å da var kroppen såpass sliten at jeg måtte faktisk legge meg å sove i 30 minutter etter jobb for å komme meg til hektene igjen. Så det gikk heldigvis fint. Da kom jeg jo på trening i går. Ja, jeg setter stor pris på det å få trene. Jeg elsker det. Det gir meg så mye. Energi, fremgang, motivasjon og noen ganger litt stølhet.

 

 

Men, jeg er også glad i å bruke tiden min på gode venner. Jeg har virkelig innsett de gode verdiene av det å ha gode venner. Jeg har i den siste tiden brukt mye tid med en del venner, å det har gitt meg mye. De gir meg energi og trivsel i hverdagen. Jeg er så takknemlig for at jeg har så snille og kjære venner. De vokser ikke på trær, så det er viktig å pleie vennskap. Det er flott når det er begge veier, å ikke bare den ene som alltid tar kontakt. 

 

 

Men, folk er i dag veldig opptatt med sitt. Det beste med gode vennskap er når man ikke har møttes på flere uker, å kanskje år. Å alt er som det var sist gang man møttes. Det er en god opplevelse det.

Så, hurra for trening, venner og livet.

 

-Randi Annette-

Time flies. Dette er så viktig!


Nå er det ikke lenge igjen. Nå er tiden jeg har gledet meg til kommet. I så fall føles det sånn. Mai er snart over, juni er rett rundt hjørnet.  Å det er skikkelig rart å tenke på. Det kjennes på humøret og det kjennes at jeg føler jeg har det bra. Treningen synes jeg går fint, noe som betyr mye for meg. Jeg opplever mestring og at jeg får noe utav det. Det gir meg motivasjon til å fortsette. Det at juni er rundt hjørnet minner meg på at sommeren ER faktisk kommet. Det betyr dager med sol, grilling, kos og hygge. Ferie og lange late dager.

 

Å det at tiden går litt fort, betyr også at jeg er nærmere det å flytte inn i leiligheten min. Det er så mye å se frem til. Det gjør meg så utrolig lykkelig. 

 

Det er utrolig viktig å ha noe å se frem til.  Om det er frihelg, det å skal reise eller det å bare nyte en flott sommerdag. Lev i nuet og se fremover. Livet er for kort til å fokusere på det negative. 

Ha en fortreffelig kveld ♡

 

-Randi Annette-

SE BILDENE FRA KARNEVAL I AALBORG 2014!

 

Jeg hadde ingen anelse om hva som ventet meg da jeg skulle være med på Karneval i Aalborg, men at det skulle bli gøy, det hadde jeg et håp om. Kostymet var “finn willy” og jeg og min kjære kjørte sammen som et par i kostymet. Det gjorde det hele litt ekstra gøy. Neglene lakkerte jeg dagen før slik at det skulle passe med antrekket mitt. Klokken 06.50 sto jeg opp lørdagsmorgen for å sminke meg og ordne håret.

 

 

 

Se så flotte vi var. Skikkelig radarpar.

 

Her er vi på vei med litt bagasje med litt øl. Okei, litt mye øl.

 

 

Her har vi de fire nordmennene som er i Aalborg og studerer.

 

 

Legene har rigget seg opp. Laget en vogn med alkohol. Å det var mer som vodka med farge.

 

 

Skoene var enda røde, men nå er de mer som svart meg litt rødt.

 

 

 

 Mye folk. over 25.000 som gikk i tog og toget startet på tre ulike plasser i sentrum også møttes alle sammen på midten og gikk videre sammen. Folk kom å så på oss, tok bilder. Mange løp bort til oss å sa at de fant oss. Finn Willy, jada. Gøy var det.

 

 

 

Veldig fint vær og sol. Da må man brette opp slik at man får lit farge på kroppen.

 

 

Viktig å passe på at folk får i seg nok veske. Her er Dr.Tue.

Her satt vi i parken å koset oss utover kvelden. Det var masse liv. Skikkelig gøy. Det var konsert og skumbading på andre delen av parken. Her satt vi i ca 4 timer etter å gått i tog i 3-4 timer. Vi gikk ikke så langt, men det tok tid å røre på seg i denne store folkemengden.

 

 

 

 

 

 

 Edru 1 og 2. Det er lov å kose seg på Karneval. Dette var en opplevelse jeg sent kommer til å glemme. Kjekt med bilder. Da varer minnene for alltid. Å enda godt var det å kjenne på følelsen at jeg snart er ferdig med avstandsforholdet. Nå er det nøyaktig 17 dager til jeg får min kjære hjem, for alltid <3

 

-Randi Annette-