Vitaminbomber mottas med takk.

I dette tilfelle skal jeg snu bloggen litt opp ned ved å spørre dere om gode tips. Nå er det tør hals og en frossen kropp som er i fokus og jeg trenger gode tips ifra dere når det kommer til vitaminbomber. Det er så mange kjerringråd ute å går så jeg tenkte at jeg skulle spørre dere om gode tips. Alle har et eller annet de bruker å gjøre når forkjølelsen har brutt ut for fullt. Å ikke minst, før den bryter ut. For min del har den allerede begynt, så jeg håper at kroppen får til å jobbe godt for å knekke denne trenden før den setter seg skikkelig.

Jeg må uansett si at det er bedre å få forkjølelsen nå enn når det var så fint vær. Jeg syntes virkelig synd på de som var syke da. Det er som man sier, at en sykdom passer aldri. Dette er tredje gangen i år at jeg er syk. Men, en forkjølelse og litt feber er noe man blir kvitt på få dager, heldigvis. Dere kan lese mer om hvordan det var i februar, da jeg lå med kraftig manneinfluensa.

 

Nå skal jeg hive i meg litt frokost og en varm kopp med kaffe. Håper dere holder dere friske og raske. Ikke nøl med å komme med gode tips med tanke på forkjølelse. Ha en fantastisk dag.

 

 

#Forkjølelse #Sykdom #Helse #Syk #Mandag #hverdag #Blogg #kosthold #mat

 

 

-Randi Annette-

Weakness is a choice. I choose to bestrongr.

Det er som overskriften sier. Svakhet er et valg. Jeg velger å bli sterkere. Strongr er en av mine sponsorer og jeg er utrolig glad for jeg er en av fem som ble valgt ut til å fremme Strongr-women. I går var jeg å lekte meg litt, om jeg kan si det slikt. Hadde en utrolig morsom fotoshoot og jeg fikk virkelig testet min komfortsone. Jeg er livredd for høyder. En ting at jeg sprang 226 trappetrinn i Granåsen – det var skikkelig høyt det også. Å det skal sies at jeg sprang 113 trappetrinn, to ganger, og ikke 226 på rappen. Det gikk mye bedre enn jeg trodde. Jeg syntes derimot det var skikkelig skummelt å sitte på en smal fjøl og se nedover mot trappetrinn som var under meg. Var ikke 100% trygt å sitte der, men dere får se på bildene under hvordan jeg sakte, men sikkert kom meg opp. Det var mestring for ei som er livredd høyder.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Det var faktisk ganske vanskelig og ekkelt å komme seg opp. Jeg hater høyder. Men, jeg velger å trosse frykten min – step by step.

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 

 

#Strongr #BEstrongr #Teamstrongr #Sponset #Reklame #Trening #Fit#Fitness#Ferie #Tips #Motivasjon #Inspirasjon #Blogg #Treningsblogg#Helse #Strongrwomen

 

-Randi Annette-

Yeah, it sucks.

Det at hodet vil mer enn kroppen er kanskje ikke så ukjent blant de fleste av oss. Hele helgen ble snudd på hodet da jeg egentlig skulle ha vært hjemme hos pappa, men på grunn av dårlige værmeldinger, ble jeg her i Trondheim. Jeg hadde tenkt å trene litt, men en snikende forkjølelse har tatt over. Sår hals og slapphet er et dårlig utgangspunkt for trening. 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

 

Til lunsj i dag ble det grønnsaksgryte fra NOKA, som er min hovedsponsor. Jeg er utrolig glad og takknemlig for det lange samarbeidet vi har hatt igjennom tre år. De har virkelig fått meg til å benytte meg av et variert og et sunt kosthold. Så takk til NOKA, for at dere har hatt troen på meg.

 

Nå, litt TV og kaffe.  Ønsker dere en fortsatt fin dag.

 

 

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

#Noka #Diett #Nokadietten #Mat #Helse #lunsj #Lørdag  #Oppskrift #Sponset #Reklame #Sponsor

 

 

-Randi Annette-

FOTO FASHION, DEL 2.

Det er litt gøy å bare kjøre på, rett og slett. Ikke tenke at alt skal være så fantastisk – så plettfritt. Disse bildene ble tatt etter jeg var i begravelse. Jeg satte opp håret i en ball, uten å tenke på at det skulle se så rent og fint ut. Øynene var såre og ømme, men jeg fikk andre tanker og andre følelser ved å ta disse bildene. 

 

Flere bilder her —–>   FOTO FASHION

De betyr i så fall en del for meg, selv om det lyser amatør fotograf utav bildene. De har en historie og en betydning. Det trenger ikke alltid være så perfekt. For meg handler det ikke om å bare vise seg ifra de beste sidene, men også de svake. Bilder kan være med å vise nettopp dette.

 

Håper dere likte bildene.

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her. 

Og min instagram, @Randiae.

 

 

Ønsker dere en fantastisk lørdag.

 

#Bilder #foto #Trondheim #Fashion #Fotofashion #black #Photo #Canon #Kamera #Selfie #Mote #Inspirasjon #Blogg #Moteblogg #lørdag #Helg #Helse #Hverdag

 

 

FOTO FASHION

Foto er så gøy, selv for en amatør som meg. Men, så lenge jeg synes det er gøy så skal jeg bare fortsette med det. 

 

 

Tidsfordriv er en fin ting. Det er nok av travle dager så da var det koselig med en liten shoot her hjemme.

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her. 

Og min instagram, @Randiae.

 

 

Ønsker dere en fantastisk fredag.

 

#Bilder #foto #Trondheim #Fashion #Fotofashion #black #Photo #Canon #Kamera #Selfie #Mote #Inspirasjon #Blogg #Moteblogg #Fredag #Helg #Helse #Hverdag

 

 

 

-Randi Annette-

En minnerik og en tøff dag er over.

Jeg vet ikke om det fordi jeg spiste for mye kake eller om det er det at jeg begynner å bli forkjølet. Hele kroppen føles som ett tonn og jeg er ru i halsen. Gårsdagen ga virkelig uttrykk på meg. Så kanskje det er en solid blanding av sorg og en kommende forkjølelse. Jeg tror dagen i går var den mest følsomme og den mest krevende dagen jeg har hatt på lenge. Men, på den andre siden, den mest fantastiske. Det å bære kisten til sin egen bestefar ga meg styrke, men det gjorde også fryktelig vondt. Det var tungt på mange måter. Selve styrken å gjøre det er en ting, men den var fryktelig tung å bære. Jeg gråt. Jeg gråt masse.

 

Da jeg kom hjem ville jeg bare uttrykke mine følelser ved å ta bilder. Det at jeg begynte med å ta bilder har hjulpet meg mye. Jeg tar det ikke så tungt at de ikke har den beste kvaliteten, men jeg bryr meg om å få uttrykket mine følelser via bildene mine. Jeg uttrykker jo masse glede og følelser ved å ta bilder når jeg trener. Det samme gjelder den andre siden, den som er litt mer sårbar.

 

Jeg er uansett glad for at dette nå er over. Hele to uker er lenge med tanke på begravelse. Det er ofte mye lettere når det er overstått, så nå er det mye lettere å slappe av. Det har vært tøft å fremstå så positiv og uttrykket masse glede når man innerst inne er i en slik prosess. Men, min bestefar, Phjort, var en humorist og en som satte pris på livet. Denne egenskapen skal jeg ta med meg videre. Jeg er jo målrettet, glad, positiv og en humorist selv også. Så da er det bare å rette opp ryggen og se framover. 

 

Først og fremst skal jeg nyte helgen og lade batteriene. Nå tar jeg snart helg.

 

 

#begravelse #pjort #bestefar #perhjort #sorg #familie #helse #adressa

 

-Randi Annette-

Dette blir det siste dere hører ifra meg.

Jeg legger bloggen til side. Dette blir det siste dere hører ifra meg. Denne dagen er litt spesiell. Det er mye tanker, mye følelser og jeg har en stor utfordring foran meg. 

 

Jeg skal i begravelse.

Jeg kjenner jeg er helt tom og jeg må fokusere og slappe av så godt jeg kan. Jeg tror dagen vil gi mange inntrykk og dagen her vil jeg huske resten av mitt liv. Det blir en stor dag da det er en stor og kjent mann som har gått bort, om jeg kan si det slik. Det er definitivt den største begravelsen jeg kommer til å oppleve.  Så dette blir det eneste dere hører ifra meg i dag, men jeg er tilbake i morgen. Nå legges alt som heter telefon og Internett til side.

 

Et lite, sårt, og følsomt innlegg fra meg, til dere.

 

 

 

-Randi Annette-

Overraskende nok, så kan jeg å bake.

Hadde noen bakere sett meg på butikken og ikke minst på kjøkkenet når jeg bakte denne kaken, så tror jeg de har blitt litt små sure. Jeg er for det første dårlig til å følge en oppskrift til punkt og prikke, da jeg liker å prøve meg fram på min egen måte. Jeg sto for eksempel ikke med noe huskelapp da jeg skulle handle, så det ble til at jeg bare så for meg hva som er godt i en kake, og handlet deretter. 

Banan, jordbær, sjokolade, vaniljekrem og krem. Jeg lagde denne kaken i forbindelse med min samboers 26 årsdag. Han elsker bløtkake og jeg elsker sjokoladekake. Det hadde jo vært greit å lagd en kake jeg selv ville ta et stykke av også, tenkte jeg. Så da ble det til at jeg lagde noe som passet oss begge, nemlig bløtkake med innslag av sjokolade.

 

Selve bunnen er laget av banan, melk, egg, mel, smør med mer. Å jeg lagde et lag med krem og vaniljekrem, hakket sjokolade og drysset over for å få en liten sprø overraskelse. Selve sjokoladesmaken kommer snikende mot slutten når du spiser. Så det var litt godt, faktisk. Det ble også lagt små skiver banan inni. Jeg er ikke så fryktelig glad i banan i store mengder, så jeg var redd at bunnen i seg selv skulle smake for mye banan, men heldigvis ble den perfekt. På toppen lagde jeg bare et mønster med sjokoladesaus, drysset mer av sjokoladen på toppen og pyntet med jordbær.

 

Hva synes du? Ble du fristet?

 

 

 

#Kake #Bakst #Bursdag #Hverdag #Fest #Jordbær #Banan #Vanilje #Sjokolade #Inspirasjon #Oppskrift

 

 

-Randi Annette-

Det er snakk om hår. Se denne forandringen.

Her om dagen hadde jeg et stort prosjekt. Jeg kan ikke komme på at jeg har hatt et så stort prosjekt på en og samme dag før – dette tok meg fire timer. Det krevde mye å få lysnet det da jeg gjorde det med en teknikk som krever veldig mye og ikke minst tid. Kunden ønsket å få det en del lysere, men ville ikke bli for blond heller.

Så da måtte jeg finne en måte å gjøre det mest mulig skånsomt, men samtidig få et resultat som kunden ønsket.

 

Før

 

Etter.

 

Med tanke på at utgangspunktet hadde ulike farger og nyanser, ble resultatet mye jevnere enn jeg hadde trodd. Klipte også av 15 cm, så det ble en bli ny dag, uten tvil.

 

Håper at kunden selv er fornøyd og at dere likte det.

 

 

#Frisør #Freelights #Highlights #Striper #Blond #mørkblond #Hverdag #Illumina #Wella #Mote #nspirasjon

 

 

-Randi Annette-

Jeg er en av Team Strongr jentene..

Jeg er så heldig å ha blitt valgt ut til å være med i Team Strongr jentene. STRONGR WOMEN er noe som er en sportsernæring som er utviklet både av og for kvinner. Det er bare å glede seg.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Om noen få dager vil jeg få en fin pakke ifra Strongr.com der jeg skal teste ut deres produkter. Det er utrolig gøy å få denne æren synes jeg. Jeg har stor respekt for produktene og de som sponser meg. Så dette har jeg gledet meg kjempe lenge til å fortelle og nå kan jeg bare vente en dag eller to tiil jeg får en flott pakke i posten.

 

 

Når jeg får produktene skal jeg ta bilder og vise dere. Dere kan i mellomtiden lese mer om produktene ved å trykke på linken her.

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

#Strongr #BEstrongr #Teamstrongr #Sponset #Reklame #Trening #Fit #Fitness#Ferie #Tips #Motivasjon #Inspirasjon #Blogg #Treningsblogg #Helse #Strongrwomen

 

 

-Randi Annette-