SJEKK UT MITT HALLOWEEN KOSTYME

Halloween er her, og jeg har ikke i mine yngre dager feiret Halloween, men tar enkelt igjen dette i voksen alder. Det er jo helt greit. Man er ikke gamlere enn hva man føler seg.
Jeg syntes at kostymet i seg selv var litt vel sexy og søtt enn skummelt, så jeg måtte stikke innom en lekebutikk for å handle noe blod og hoggtenner. Så ble det i grunn ikke så aller verst

 

 

Det var ingen som sa de fant meg heller. Kanskje det var tennene som holdt de unna….

 

 

 

 

Det hendte seg at den ene tannen stakk rett ut eller at den holdt på å falle ut. Så jeg fant ut at jeg måtte passe på når jeg skulle drikke at den ikke gikk rett ned. Men bortsett fra det var det et morsomt antrekk.

 

 

 

 

 

Om du skal kle deg ut eller ei – ha en fin Halloween.

 

 

#halloween #kostyme #halloweenfest

-Randi Annette-

OH – HELLO WINTER

Nå er det vel ingen tvil om at vinteren har kommet. Det er ikke min favoritt årstid -tvert i mot. Men jeg var ganske klar over at den ville komme før eller siden, så når den nå kom, så vart det bare å omstille seg. Det var en overgang å sykle med vinterdekk også når jeg byttet om, men nå er jeg vant med det også. Men de kalde morgenene med snø og kald vind ser jeg virkelig ikke frem til.

 

Men så er alternatviet å ta buss og bruke mye lengre tid frem og tilbake til skole/jobb -det utgår. Da får jeg bare bite tennene sammen og kle meg godt. Så får jeg en frisk start på dagen på kjøpet. Og ikke minst er det penger spart.

 

 

Savner sommeren allerede. Men vinteren kan bli fin den også – det er jeg sikker på.

 

Gleder meg skikkelig til å komme meg hjem å krype under pleddet å slappe av. Men først skal jeg jobbe noen timer.

 

Ha en fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-

Søndagskveld og kos

Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren å var en smule sjokkert og nesten litt små stresset. Klokken på stekeovnen fanget min oppmerksomhet da jeg så klokken var over 22.00. Oi, nå er det ikke lenge til jeg må krype til sengs – tenkte jeg.
Helt til jeg så på mobilen å ble nesten litt lykkelig over å se at jeg kunne sette meg godt ned i sofaen med god samvittighet en times tid.

 

 

 

 

Det er full rulle igjen i morgen, så det å legge seg i rett tid er ikke en dum Idé.

 

 

Nå skal jeg slappe av med litt ost og kjeks til en film før jeg finner sengen. I kveld blir det virkelig godt å legg seg. Og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å starte på med en ny uke i morgen. Mandager er faktisk ikke så aller verst.

 

-Randi Annette-

SUNNERE MIDDAG FOR DE SINGLE

Er du singel og synes det er gørr å stå på kjøkkenet? Eller føler du generelt at du ikke strekker til? Da er du ikke alene.

 

 

Jeg er ei som har likt å lage mat og ikke minst det å bake, helt siden jeg var ei lita jente. Mamma, pappa og farmor, spesielt, var flink til å involvere meg i det som foregikk på kjøkkenet. Jeg har mye å takke de for den dag i dag. Bildene av meg som barn, er ofte der jeg står å vasker kopper eller baker boller. Så det er kanskje ikke så rart at det stod i mellom det å bli frisør og kokk da jeg skulle bestemme meg for et yrket. Valget ble tatt på følgene grunnlag: Mat, det kan jeg å lage. Men, det å klippe, det kan jeg ikke. Det må jeg lære meg.

 

Men over til singellivet og middag. Det å gjøre store innkjøp er lurt. Måle opp antall gram pr pose som fryses er gull verdt. Og ellers når det gjelder tilbehør, kan man variere med 3-4 ulike grønnsaker som skjæres opp og stekes. Eggnudler er også veldig godt med svin i strimler og grønnsaker med litt soyasaus.

 

 

Også har vi taco – det er aldri feil. Jeg elsker taco og kunne ha levd på det hver eneste dag. Ta opp en posjon fryst kjøttdeig før du drar på skole eller jobb. Når du kommer hjem så er det bare å steke kjøttet mens du kutter opp grønnsaker og annet tilbehør. Det er snakk om at det tar deg 10 minutter å lage middag. Og det blir gjerne sunne middager dersom du har handlet på forhånd. Stikker du innom butikken når du er sulten, ja det vet de aller fleste av oss hva som kommer til å havne i handlekurven – sjokkis.

 

Uavhenging av om jeg er singel eller i et forhold, så er jeg alltid flink til å planlegge middagen og spise relativt sunt. Perfekt er jeg langt ifra, men jeg er flink med det å gjøre store innkjøp, for så å fryse ned i posjoner.

 

Tenk smart:

* Skirv en handleliste å ha en fast dag du handler. Lørdag eller mandag for eksempel.

* Frys ned i passe posjoner. Jeg bruker å fryse ned 160-180g kjøtt

*Ha alltid salat og grønnsaker tilgjengelig

*Yoghurt, nøtter, banan og gulrot er noe jeg spiser nesten daglig

* Ikke glem fisk. Det er et hav (bokstavelig talt) av muligheter

 

 

Masse lykke til.

 

#Singel #kjæreste #mat #økonomi #tips #inspirasjon #middag

-Randi Annette-

DERFOR ER MORGENTRENINGEN GULL VERDT

Som mange av dere allerede vet, så foretrekker jeg å trene på morgenen. Det er for meg det aller beste. Da har jeg god samvittighet på ettermiddagen og kvelden til å gjøre andre ting, og faktisk bare ligge i sofaen. Ikke at det skjer så ofte, for jeg har jo ikke ro i baken til det. Men skulle jeg nå ha lyst til det, så vet jeg at jeg har gjort unna min trening for dagen, å kan gjøre akkurat det jeg vil.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

I dag morges trente jeg i en halvtime. Jeg liker å trene 45-60 minutter egentlig, men i dag handlet det mer om å få skviset inn en treningsøkt. Så da ble det sirkeltrening med seks ulike øvelser. Hovedfokus i dag var på rumpe og lår, så ble det noen øvelser på bryst, øvre del av rygg og mage.

 

 

Hva synes dere forresten om treningsklærne på bildene? Hvitt treningstøy er utrolig fint – synes jeg.

 

 

 

 

 

Jeg filmet noen øvelser i dag som jeg skal få lagt ut på instagram. Håper de ble bra da jeg fikk stadig beskjed om at minnekortet var fullt. Så filmene ble avbrutt støtt og stadig. Uansett, her er min instagramkonto. Hold deg oppdatert og få treningsmotivasjon: Randiae

 

Ellers vil jeg ønske dere alle en fin dag.

-Randi Annette-

TAKK FOR ALLE HILSNINGER

Blogginnlegget mitt på Adressa.no har fått folk til å sperre opp øynene – ja, det er sant at det finnes kapsler med glitter for å kunne skinne litt eksta der nede…… Les innlegget her om du vil lese mer om det.

 

Jeg er så glad for at jeg kan få frem mine synspunkt å stå frem som et (så godt som) godt eksempel på at det naturen har gitt oss, ikke trenger å være så ille. Å nei, jeg er ikke i mot at folk endrer på utseende sitt, jeg sier bare at man kan være vakker ner nede uten glitter også.

Glitter og glam – det er jo vakkert det.

 

Jeg setter uansett utrolig stor pris på dere som har gitt meg positive tilbakemeldinger på både instagram, sms, facebook og snapchat. Det er utorlig hyggelig.

 

 

Nå skal jeg på lunsj med en kunde av meg som jeg har klippet og farget i nesten 11 år. Det er utrolig hyggelig å få en slik invitasjon. Spesielt for meg som er student. Da er dett gull. Ellers håper jeg dere får en fin dag, om det er med eller uten glitter og stas.

 

Lag dere en god dag.

 

#adressa #meninger #kropp #helse #inspirasjon

-Randi Annette-

MID – SEASON SALE I HELGEN. MASSE BILDER.

Jeg fikk for litt siden en mail ifra sponsoren min, Brazfit om at denne helgen vil det være en helg med gode rabatter på treningsklær. Og da passer det godt å informere dere om dette tilbudet.

 

Det er 30% rabatt på nettbutikken og rabattkoden du bruker er sale30. Alltid fri frakt. Så skal du handle julegaver eller gi en sporty venn litt ekstra motivasjon, da er det lurt å benytte seg av tilbudet her. Tilbudet varer til og med 22 oktober klokken 23.59.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så mye fint. Vanskelig å velge hva man vil ha, men med denne rabatten så får man mye for pengene.

 

 

 

 

For eksempel den tightsen dere ser på bildet under (fargen jeg har på tightsen er utsolgt, men finnes i flere farger).

Før pris: 649,-  Denne koster nå 454,30,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penger spart er en ting. Men det å trene i kule treningsklær, det gir masse motivasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere bilder på min instagramkonto: randiae

 

 

 

Jeg har en BRAZFIT LOGO på min bloggside til høyre. Der finner dere direkte link til nettbutikken. Nå kan julegavehandlingen starte. Jeg har allerede startet.

 

#treningsklær #sponset #reklame #trening #fintess #motivasjon #inspirasjon #treningsblogg #rabattkode #julegavetips #tips

-Randi Annette-

TRAIN HARD(ER)

Med hender som var såre etter kettlebells i går, dro jeg på trening til halv syv der jeg teipet hendene og hadde på treningshansker. Good to go.

 

Treningen bydde på masse øvelser der jeg måtte jobbe ekstra med grepet, og det var en øvelse der jeg måtte tilpasse litt. Og grunnen var enkel, fordi der var øvelsen Kettlebell sving. Og det er jo derfor jeg har sår i hendene mine fra treningen i går.

 

Men så godt det er nå, den gode følelsen av å ha trent allerede. Nå er det fredag og jeg kan smile over å ha fullført en treningsøkt fra morgenen av, så nå har jeg fri til å gjøre det jeg vil etter skolen, med god samvittighet.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Så nå har jeg fullført tre økter så langt denne uken. Jeg er skikkelig fornøyd med det. Hva som driver meg? Jo, det er den fantastiske følelsen jeg får etter treningen. De fine treningsklærne som jeg kan bruke som en ekstra motivasjon. Jeg føler meg pigg, flott og sterk etter en god økt. Og hvem vil vel ikke kjenne på den følelsen?

 

Trening er ikke alt, men for meg betyr det enormt mye. Det gir meg noe – eller rettere sagt, veldig mye.

 

Hva betyr trening for deg? Følg meg på instagram om du vil: @randiae

 

#trening #Helse #kettlebells #motivasjon

-Randi Annette-

TRÆLENE LØSNET UNDER TRENING

Dette har vært litt av en dag. Dagen startet med at jeg stod opp klokken 06.20 for å dra på skolen der jeg var i syv timer. Vel hjem kom jeg og middagen ble enkel, men god – vi snakker da om taco. Rett etterpå var 45 minutters søvn på sin plass. Jeg var rett og slett kjempe trøtt, men planen var å trene på tross av det. Så da meldte jeg meg på time på 3T-Ilsvika der jeg skulle bryne meg på en time jeg aldri har vært på før, nemlig Kettlebells i 55 minutter.

 

Det var en råkul time, selv om det bydde på litt svinn. Jeg har træler i hendene, og nå har den ene trælen løsnet fullstendig, så det ser mindre deilig ut. Det svir som bare det også, så nå må jeg nok teipe det godt når jeg er på jobb å skal klippe hår, samtidig som jeg må bruke hansker når jeg vasker hår. Og på trening, kanskje bruke hansker. Jeg vurderer å trene allerede i morgen igjen.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg er så fornøyd med #TRAININSANE tightsen min fra Brazfit. Den sitter som et skudd og den er kjempe behagelig. Den brukte jeg på trening i dag, og til den aktiviteten jeg var med på, passet den utmerket.

 

Direkte link til nettbutikken finner du her, og ved å bruke min rabattkode, får du 20% avslag uavhengig av om det er rabatt fra før. Alltid fri frakt.

 

 

Forrige uke ble det kun en trening, men denne uken har jeg som mål å trene tre til fire ganger. Trener jeg i morgen tidlig, så har jeg fullført tre økter, så jeg skal si meg fornøyd med det. Så får jeg se om søndagen byr på muligheter for å trene litt.

 

Håper at såret mitt gror fort. Har du noen erfaringer med træler som løsner slik som det har gjort til meg? Har du andre tips enn at det bør få luft når det kan, og samtidig teipe det under trening, legg gjerne igjen en kommentar.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

FULL RULLE OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Er ikke det Randi Annette i et nøtteskall? Jo.

 

Jeg har vært bortreist og i tillegg så har jeg hatt masse av gjøremål liggende over meg, så da faller dessverre denne bloggen litt bort. Det er lite profesjonelt av meg, men heldigvis så har jeg fått inntrykk av at mine lesere har forståelse for det. Det har også blitt lite trening den siste tiden, det vil si en uke. Så da blir det naturlig lite blogging av den grunn også.

 

Still going strong

 

Men for å gjøre det godt igjen, så kan jeg forsåvidt spørre dere hva dere vil jeg skal blogge om. Har dere noen spesifikke tema eller spørsmål rundt noe, så ikke nøl med å spørre. Så skal jeg se hva jeg får til ut ifra det. Kanskje en god gammeldags spørsmålsrunde? 

 

Ellers håper jeg dere har det bra og at dere vil få en fin dag. Selv ser jeg frem til å trene, for det er virkelig på tide.

 

-Randi Annette-