Gjør dere klare for 1 desember og julekalender.

Siste dag av november er her, og nå er det bare å ønske desember velkommen. I morgen er det klart for å åpne luke nr 1 her på bloggen, så det er bare å følge med. Det kommer til å bli åpnet en luke for hver dag. Jeg kan røpe at det vil bli noe som passer til både jenter og gutter. Gamle og unge, så dette gleder jeg meg til.

 

 

Hvis du gikk glipp av dette innlegget der du kunne komme med innspill, så er det bare å klikk deg inn, og legge igjen en kommentar.

 


 

 

Nå skal jeg spise kveldsmat også etter hvert legge meg. I morgen skal jeg stå opp klokken 06.00, for så å trene klokken halv sju. Så jeg trenger all den søvnen jeg kan få. 

 

Håper dere får en fin natt og at dere får en fin start på desember.

 

 

Trening #Fitness #Helse #Blogg #mote #Motivasjon #Inspirasjon #Kalender #Julekalender #Jul #fit  #Treningsblogg #Helse #Styrketrening #foto

-Randi Annette-

 

Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset.

 

Da er det siste dag i november, og tiden går virkelig fort. Alt for fort, spør dere meg. Jeg har en haug av oppgaver å gjøre i norsken, pluss at jeg skal holde litt liv i denne bloggen. Det er ikke bare enkelt det heller, skal jeg fortelle dere. Jeg skulle ha tatt meg en fotoshoot, og ikke bare en, men opp til flere for å ha bilder til denne bloggen. Det tar tid, les, mye tid.

 

Jeg velger jo selv å blogge, og det kan jeg bare ikke slutte med. Det er det som er min hobby og det er da jeg slapper av aller mest. Så det å kutte den ut, er ikke et tema. Har jeg ikke tid til å blogge en dag, så får det bare bli sånn. Men, jeg har mange oppgaver som krever at jeg presterer. Alt ifra sponsorer til jobb, og ikke minst skolebenken. Men, jeg har greid det før, så jeg greier det nok denne gangen også.

 

 For øyeblikket så koker det litt inni meg, da jeg bare må få sortert litt hva jeg må gjøre, og når. Studiene for eksempel, har jeg nå igjen å lese ut en bok der jeg har omtrent 120 sider igjen. Så må jeg jobbe med å sammenligne to bøker og drøfte tema oppvekst. Her skal jeg senere sende inn en video om dette som skal vare 10-20 minuttter. Også har jeg ti tekster å lese og sammenligne. Pluss at jeg må sette meg inn i tema om hva som er typisk norsk, og sende inn en video der jeg presenterer dette emne i 5-10 minutter.

 

Dette er en brøkdel av mine oppgaver. Tenkte å la dere få slippe å sovne iløpet av dette innlegget, med mindre dere allerede har sovnet da. Det er tørt, vanskelig og krevende, men jeg skal ikke gå mer i detaljene nå. Uansett i du har en jobb i dag, og du er fornøyd med yrket du har valgt, sleng deg på nettstudie for å ta studiekompetanse. Det er kjempe lurt. Ja, det er tøft og vanskelig, men for en mestringsfølelse du får etter å ha lagt bak deg noen år med blodslit og fortvilelse.

 

Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset. Sommeren 2017, kan ikke komme fort nok. Jeg skal være så stolt av meg selv når jeg er ferdig med studiekompetanse. Folk kan si det man vil om norskfaget og hvordan det var. Dere skulle bare visst hvordan det er i dag. Det kan nemlig ikke sammenlignes, i følge norsklæreren min som prøver å trøste meg med det.

 

Dette var dagens. Hvis du holdt på å sovne under denne lesingen, så skjønner du hvordan jeg har har det nesten daglig med å studere. Harde fakta, men sant, det er det.

 

-Randi Annette- 

 

 

 

Nå vil jeg gjerne ha hjelp.

Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender. Det vil ikke minst komme sunne og gode oppskrifter. Kalenderen er åpen for enda flere tips, så derfor spør jeg nå dere.

 

Hva ønsker dere at jeg skal ha med i årets kalender?

 

 

 

Legg igjen en kommentar, så kan det være jeg henter din inspirasjon. 

 

Ha en fantastisk kveld videre.

 

 

Trening #Fitness #Helse #Blogg #mote #Motivasjon #Inspirasjon #Kalender #Julekalender #Jul #fit  #Treningsblogg #Helse #Styrketrening #foto

-Randi Annette-

 

 

Morgentrening og rabattkode.

En bedre start på dagen ble det nok en gang i dag, med trening klokka 06.00. Det å stå opp er seriøst som en lek. Det er ikke tungt i det hele tatt, noe jeg ikke skjønner mye av. En skulle kanskje tro det er tungt, men jeg tror det handler om gleden bak det å stå opp. Jeg synes trening er kjempe gøy, og da er det lettere å stå opp også. Det ble ikke så mye mer enn seks timer søvn, så jeg har kanskje ikke sovet så mye, men det går overraskende greit.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

I dag ble det omtrent 50/50 med tanke på trening av under og overkropp. Jeg kommer til å legge ut noen videoer på min instagram, @randiae.

 

 

Husk at du også kan benytte deg av min rabattkode når du handler treningsklær hos Brazfit. Bruk rabattkoden randiae15 som gir 15%, uavhengig om det er en rabatt på det du handler i utgangspunktet.

 

Nettsiden besøker du ved å trykke her.

 

Ønsker dere fortsatt en sprek tirsdag, og en flott uke.

 

#tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit #inspirasjon #treningsblogg #sponset #rabattkode

-Randi Annette-

Makan hønsehue.

Jeg blir forvirret av å ha fri ifra jobb på en ukedag. Jeg har hatt søndagsfølelse i hele dag, og det ser ikke ut til at den følelsen forsvinner med det første heller. Jeg har brukt dagen på tre ting, og det er å slappe av, trene og gjøre lekser. Nå har jeg jobbet med norskfaget i tre timer, så nå skal jeg ta meg en tur på besøk til ei venninne. Avkobling med god samvittighet på en søndag… Mandag.

 

 

Makan til hønsehue. Jeg er ikke egnet til å ha fri jeg. Men, jeg skal ikke klage da, for det er jo utrolig godt med fri inni mellom. Det er bare så utrolig kjedelig å blande disse dagene. Det blir en kort uke da, det er sikkert. 

 

Nå skal hønsehue ta seg en tur ut for å dra på besøk. Kanskje frisk luft hjelper på?!

 

 

-Randi Annette-

 

Jeg feira meg selv i går.

 

Og slik så jeg ut på min bursdagsfeiring i går. Ja, jeg har sagt jeg elsker bursdag og det å feire, men jeg tar det tilbake. I så fall feiring med alkohol. Venner skal spandere, skåle ect. Kroppen her er ikke lagd for alkohol, men en fest kan den tåle. Så her legger jeg ikke på noe filter, men sier det som det er. Jeg har følt meg bedre enn dette, foråsidetsånn.

 

 

 

 

 

Dette glasset har vært med meg på mine bursdager ganske mange år nå.

 

 

 

 

 

Her var vi 17 stykker. Fullt hus og super koselig.

 

 

 

 

 

 

Sminken ble lagt av ei venninne, og jeg ble veldig fornøyd. Morsomt å bli sminket med tusenvis av ulike børster, ulike skygger og utstyr jeg knapt har sett. Jeg gjør sminken med fingrene, og jeg bruker kun foundation, litt rouge, øyenskygge og maskara. Vipper satt jeg på også, noe jeg i så fall aldri bruker. Men, jeg følte meg veldig fin da.

 

-Randi Annette-

 

 

Klar for å feire bursdagen min.

Endelig var dagen her. Jeg er så barnslig så jeg gleder meg til bursdagen min lenge før den kommer. Jeg ble 28 år på tirsdag, men den blir feiret med gode venner i kveld. Dagen i dag har gått i ett fra vi stod opp og til nå. Jeg sov lenge i dag, og det var skikkelig godt. Vanligvis står jeg opp mellom halv seks og syv, så i dag sov jeg til jeg våknet. Skikkelig godt.

 

Nå er leiligheten litt ommøblert så det blir plass til 16 stykker her inne. Så fult har det aldri vært før.

 

Håret er krøllet, men hverken de riktige klærne eller sminken er på. Her går jeg i ei rød t-shorte og en grå shorts. Og krøllete hår da. Ei venninne har tilbydd seg å sminke meg, så da skal hun få lov til det. Tenkte det var greit å spise ferdig før jeg begynte med å kle på meg de klærne jeg skal ha på, så da får jeg se skikkelig fin ut med dette, før jeg blir veldig fin med det jeg faktisk skal ha på..

 

Håper dere får en fin kveld, og at helgen har vært fin så langt.

 

Her blir det fest.

 

-Randi Annette-

Morgentrening og gode rabatter.

Jeg trente i dag klokken 06.00 og jeg kjenner det blir lettere og lettere å stå opp. Det er magisk når det å komme seg opp av sengen går som en lek. Men, jeg kjenner i skrivende stund at jeg er litt trøtt. Men, det skulle bare mangle da jeg ligger i en kjempe digg sofa.

 

I dag så møtte jeg på en del utfordringer når det kommer til treningsøvelser. Det var mye nytt for min del, men jeg greide å henge på. Det er så morsomt å teste ut nye øvelser, og ikke minst utfordre kroppen. Kroppen har bare godt av å lære seg noe nytt.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Nå blir det vel den fjerde og siste treningsøkten for denne uken i morgen, så blir det fridag på søndag.

 

Ellers vil jeg minne dere på at dere kan gjøre gode kupp med tanke på treningsklær, der dere får 50%-70%. Dere kan bruke min rabattkode, randiae15 som gir ytterligere 15% på kjøpene. Fri frakt, og kjapp levering. Gå rett til nettsiden ved å klikke her.

 

Håper dere gjør gode kupp i dag, og at dere får en fin helg

 

 

 

#blackfriday #tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit#inspirasjon #treningsblogg #sponset

-Randi Annette-

Gi meg DINE beste tips.

 

Nå trenger jeg din hjelp. Jeg skal trene i morgen, og jeg har fått en oppgave som følger.

Velg to treningsøvelser du ønsker å gjøre.

 

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit


 

 

 Det er jo mye man kan gjøre, men jeg tenke jeg lik så greit kunne spørre dere om hvilke øvelser som er deres favoritter når det kommer til trening. Det trenger ikke å være med utstyr, nødvendigvis. Legg gjerne igjen en kommentar om hvilke øvelser du anbefaler.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

BLACK FRIDAY 50% – 70 % OG FRI FRAKT PÅ ALT

Tiden for å handle treningsklær er nå. Nå er det virkelig gode tilbud å få i mange butikker, men jeg vet ikke om så mange som kan måle seg med BRAZFIT sine tilbud. Prisene er satt ned med 50% og 70%, og dere kan i tillegg bruke min rabattkode som er randiae15, og få ytterligere 15%. 

 

Handle på nettsiden via denne linken, som tar dere rett til nettbutikken.

 

Sponset innlegg

Fargerike klær gir mye på trening. Se nærmere på sportstoppen og tightsen her.

 

Ulike treningsjakker her.

 


 

 

Tilbudene ligger allerede ut på nettsiden, så det er bare å fyre løs allerede i dag.

 

 

#blackfriday #tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit #inspirasjon #treningsblogg #sponset

-Randi Annette-