TRENING ER SÅ MYE MER ENN Å LØFTE VEKTER

Reklame | Brazfit

En evighet siden, og det vil kankskje ikke bli en evighet til, men det vil dessverre ikke være i fokus med det første. Jeg snakker om trening. Mange spør meg om jeg er like ivrig fortsatt og om jeg trener. Og det minner meg på hvor lenge det er siden sist jeg trente. Når april nærmet seg ble det rett og slett et tiltak å trene hjemme. Og på grunn av et kne som ikke har samarbeidet så godt så ble det lite løping også. En gåtur i ny og ned var vel det eneste.

Kiloene har rast, så det er ingen tvil om at muskelmassen har forlatt kroppen. Å studere, stresse med eksamener og bachelor, samt flytting og oppussing har nok påvirket kroppen litt også

 

Siste dagen jeg trente på et treningssenter før alt ble stengt ned. Og siden har jeg ikke vært på et treningssenter.

 

 

Når jeg starter på med treningen igjen og melder meg inn i et treningssenter blir nok ikke riktig enda. Jeg håper selvfølgelig at det ikke blir så lenge til, men jeg vil følge med på utviklingen av koronaviruset nå til høstern først.

 

Har du mistet piffen etter korona, eller har du samme motivajson som tidligere?

Personlig så vet jeg at motivasjonen er der, men jeg kjenner at jeg for første gang på flere år gjør akkurat det jeg vil. Min hverdag har i seks år vært preget av at jeg har vært nødt til å lese og studere. Nå er det kun det å jobbe som krever noe av meg, ellers er jeg ganske så fri. Så jeg nyter rett og slett det å avvente det å melde meg inn på treningssenter litt til. Jeg holder meg i aktivitet og løfter andre ting enn vekter, så det er ingen fare.

 

Trening er min aller største hobby, og dette er i prinsippet en treningsblogg med innslag av personlige tema. Men trening er så mangt har jeg lært. Og livet er så mye mer enn trening. Og trening er så mye mer enn å løfte vekter.

Når jeg skal starte opp med treningen så skal jeg gjøre det 100%. Og slik ting er nå så vet jeg at jeg ikke har kapasitet til å gi det 100% oppmerksomhet. Så med det får det ligge litt til.

 

Deilig å ikke ha noe press rundt dette, det må jeg bare få si.

 

-Randi Annette-

FERIE I HAVGAPET – MAUSUND

Nå nærmer det seg slutten av min første ferieuke. Det har heldigvis vært en lang uke, med tanke på at det er godt med ferie nå. Nå befinner jeg meg i havgapet, eller Mausund om du vil. Og her blir jeg på ubestemt tid. Dagene har vært veldig fine. Jeg har vært i fjæra å funnet små krabber, spilt litt fotball, fisket og spilt masse kort/brett spill.
Solen har stekt godt i dag, men i skrivende stund er det mye vind og regn. Deilig å sitte inne å høre på været. Og jeg toppet kvelden med nystekte boller. I sin tid ble jeg kalt for bollejenta. Og det av den enkle grunn at jeg kjøpte meg alltid en åtte pakning med rosinboller som jeg spiste iløpet av arbeidsdagen. Men nå er den tid forbi, da jeg lærte etter hvert at boller til lunsj var kanskje ikke det mest fornuftige.

 

 

Her ute kan jeg fort bli litt rastløs, men jeg har så godt av det. Hadde jeg vært hjemme hos meg selv i det nye huset vi kjøpte for bare 1,5 måned siden, så kan du banne på at jeg har malt, flyttet litt om på ting og ikke minst hatt alt annet enn 100% ferie. Jeg er ikke skapt for å sitte stille, så denne ferieturen ut til Mausund har helt klart vært nødvendig og bra for meg.

 

 

I morgen begynner min andre ferie uke av tre. Det er bare å nyte <3

 

-Randi Annette-

 

FERIEN ER REEL – OG OPPUSSINGEN ER FULLFØRT

Nå er ferien virkelig reel. Det har den riktig nok vært siden fredag, men det er vel strengt talt nå først jeg kjenner på feriefølelsen. Den følelsen av å legge seg så sent som jeg vil, og da såpass sent at jeg knapt greier å komme meg til sengs. Og da sove så lenge jeg vil. Nærmere bestemt til rundt klokken 09.00.

 

 

Jeg har holdt på med oppussing og den slags konstant i en måned, så nå er det godt å kunne pusle med litt forskjellig når jeg føler for det. To soverom er nå mer eller mindre helt ferdig, og nå er det ikke flere prosjekter på gang. Eller, jeg har lyst til å male soverommet mitt, samt noe på stuen. Men det sparer jeg til en skikkelig regnværsdag eller når jeg ikke greier å vente. Jeg er litt utålmodig av meg, så det er bra jeg ikke har malingen jeg trenger i hus enda, fordi ellers hadde jeg ikke greid å holdt meg unna.

 

 

 

 

Det er deilig med ferie hjemme. Somregel har jeg reist vekk. Gjerne til utlandet. Men i og med at jeg nettopp har kjøpt meg et nytt hus, så er det helt magisk å kunne ta ferien hjemme. Noen få reiser blir det nok, men ingenting er spikret. Og det er nettopp det som er ferie.

 

Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere de to soverommene som vi har revet, for så å bygge det opp igjen. Helt utrolig hvor fine de ble. Fargekombinasjonene ble helt fantastisk også, spør dere meg.

 

Håper dere har en fin sommer.

 

-Randi Annette-

HVORFOR KJØPE NÅR DU KAN PLUKKE?

Med utrolig mye blomster i en enorm hage, er det mye å holde oversikt over. Plutselig har nye blomster begynt å blomstre, og noen har blitt så store og tunge at de ligger nede på bakken. Vi begynner å bli godt kjent med den nye hagen vår og finner etter hvert utav hvilke blomster og lignende som trenger litt mer oppmerksomhet.

 

De som lå litt nede på bakken burde helt klart blitt festet så ikke tyngdekraften tok over. Men jeg tenkte som så at de som hang nede og så mindre pene ut, kunne få komme inn å friske opp stuen vår.

 

Ja, de er veldig rosa, men samtidig fint mot gråfargen jeg har på spisebordet, og den grå vasen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg holder meg hardt så jeg ikke ender opp med å ikke ha en hage med blomster. Det frister stadig å plukke for å ta med innendørs.

 

 

 

Er du glad i kjøpe blomster for å friske opp ditt eget hjem?

 

-Randi Annette-

RIVINGEN ER IGANG. HUSETS MAKEOVER.

Nå begyner det virkelig å skje ting her. Jeg er sånn passe nervøs, men det er mange følelser på en gang. I det ene øyeblikket er jeg veldig nervøs, forsiktg og usikker. Men i det andre øyeblikket føler jeg at jeg er i mitt ess. Råskap, riving, hamring og den slags. Jeg snakker nemlig om det å rive hus, eller mer nøyaktig, rive rom for rom.

 

Vi er utrolig forøyd med vårt huskjøp, men det er ikke noe å legge skjul på at vi ønsker å fonye det litt. Så nå er vi igang med husets makeover.

 

 

Jeg har bruk hammer, spiker og den slags tidligere naturligvis, men jeg har aldri før revet vegger og gulv. Men det er utrolig lærerikt og ikke minst spennende. Det frister veldig å vise dere hvordan det var, og hvordan det ser ut underveis, men jeg tenker jeg venter til vi er helt ferdig med å vise dere. Kanskje jeg legger ut noen snikbilder og videosnutter på storyen på min instagram, @Randiae.

 

Nå har jeg fått slappet av med god middag og litt sofasliting etter jobb, så nå er jeg klar for å rive mer. Det blir spennende å se hva som gjemmer seg under overflaten. Det er mye som ser annerledes ut når man kommer litt dypere.

 

 

-Randi Annette-