Den beste dippen og tilbehøret får du her.Jeg synes dette er skikkelig godt til de aller fleste retter. Det fungerer som dipp med grønnsaker også. Jeg snakker nemlig om tzatziki. 

 

Ingredienser

1 halv agurk

3 Dl kremfresh

2 hvitløksfedd

Pepper

Salt

 

Slik gjør du

Hell kremfresh i en bolle. Rasp agurken og klem ut vannet godt. Press hvitløkfeddene og bland de i  kremfreshen. Rør inn agurken og smak til med salt og pepper. Mer pepper enn salt.

 

NYT

 

 

#Oppskrift #Kremfresh #Sunnhet #sunn #Hvitløksfedd #Tzatziki #Dipp

 

 

-Randi Annette-

Deilig frokosttips.


Dette gir masse energi, god smak og en kickstart på dagen.

 

Ingredienser

50g Store havregryn

5 Mandler

2Dl ekstra lettmelk

1 Eple

 

Slik gjør du

Hakk opp eple i biter og bland alle ingredienser i en bolle.

 

Tips

Dryss litt kanel på toppen. Dette er snadder.

 

 

#Frokost #Kanel #Frokosttips #Eple #Frukt #Mandler #Protein #Fett #Havregryn #Axa

 

 

-Randi Annette-

Taco eller kylling?

 

Dette er bare så himmelsk godt. Jeg elsker taco med masse rømme. Taco uten rømme er ikke det samme. Dette var forrige fredag. I dag blir det kyllingfillet med ris og salat på meg. I morgen skal jeg spise sushi. Det gleder jeg meg veldig til.  Spiser det veldig lite fordi jeg vil ikke bli lei av det. For det hadde blitt krise.

 

Ha en herlig fredag.

 

 

#Taco #Middag #Kylling #Diett #Protein #Inspirasjon #Motivasjon #Helse #Mål 

 

-Randi Annette-

 

 

Slik kommer du deg på trening.

Jeg har lyst til å gi dere litt motivasjon. For hvem trenger vel ikke det?

 

Her får du gode tips for å lykkes.

 

1. Ha en plan og et mål for treningen din

 

 

2. Lag deg faste dager du skal trene på

 

 

3. Kjøp deg nytt treningstøy

 

4. Pakk treningsbagen dagen før så du tar den med deg ut døren dagen etter.

 

 

Selv kan jeg nesten ikke vente med å komme meg på trening for å få rørt litt på meg. For meg har det blitt en livsstil. Å det tar tid. Kanskje det tar et halvt år eller et helt år for å bli skikkelig glad i det. Men, la det ta den tiden det tar. Det beste og det viktigste er å kose seg på veien.

 

Hvorfor ikke bare sett deg ned med det samme å sett deg mål for neste uke? Det ville jeg gjort dersom jeg var deg. 

 

 

 

#Trening #Tips #Motivasjon #Treningstips #Oppskrift #Inspirasjon #Klær #Treningsklær #Karitraa

  Lik gjerne min facebookside ved å trykke her

Instagram: @Randiae

 

-Randi Annette-

Oppfølging av PT via nettet er i full gang.

Jeg er i min første uke av mitt fireukers program med PT. Det er utrolig spennende, men også krevende. Må tenke over hva jeg spiser i mye større grad enn før ettersom det her skal ha noe effekt. Å hva vil jeg at effekten skal være? Jo, den skal gi meg noe å jobbe med. Jeg vil teste ut det å bli fulgt opp som innebærer rutiner på kosthold og treningen min. Jeg har vært veldig flink selv med trening og kosthold for jeg ser det er ikke så ulikt det jeg har gjort. Forskjellen er det at jeg spiser litt mer enn før og det er flere øvelser på hvert program.

 

 

Denne shaken fra Noka er utrolig kjekk å bruke. Den er god både før og etter trening. Den finnes i både vanilje og sjokolade smak.
Blandes ut i vann veldig enkelt uten å klumpe seg. Du trenger ikke annet enn en shaker fra Noka som er uten den silen. Sil trenges ikke her, å det er utrolig kjekt.

 


Dette er et sponset innlegg.

 

 

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Protein #Sport #Sporty #Sportsshake #shake #proteinshake #Vanilje #Sjokolade #Sponsor #Sponset #Reklame #Inspirasjon #Motivasjon #Treningsglede #Trening #Pt #Oppfølging #Personligtrener #treningsplan #Kostholdsplan #Kosthold #Plan

 

 

 Lik gjerne min facebookside ved å trykke her

Instagram: @Randiae

 

-Randi Annette-

 

Gele i føttene. En deilig følelse!

 

Jeg er så glad. Men, så gele. Treningen i går var himmelsk. Jeg hadde et mål om å kjøre veldig lett og ta det rolig ettersom jeg har hatt sykdom og vært borte ifra trening på to uker. Den planen gikk jo rett vest. Jeg skulle passe på å bli sliten og ikke gjøre ting halvferdig. På noen av øvelsene tok jeg like mange reps som jeg skulle, på andre øvelser tok jeg mindre. Det var to øvelser jeg hoppet over siden jeg hadde en plan om å ta det rolig. Så det ble en god økt på 1 time og 10 minutter.
Etter hip thrust på benk slet jeg med å komme meg opp. Haha. Tror du jeg følte meg smart da eller? Føttene greide ikke å løfte meg. Jeg ropte inne i meg, “NÅ FÅR DU IKKE LOV TIL Å DRITE DEG UT HER”!
Hadde vært så flaut at føttene hadde sviktet der jeg endelig hadde kommet meg opp.

Jeg kom meg opp etter ti sekunder. Det å gå ned trappen til garderoben derimot, det var værre. Jeg så meg tilbake etter hvert trinn i frykt over at noen skulle se meg. Jeg måtte holde meg fast inntil veggen da jeg gikk. Skikkelig gele. Men, godt å komme i gang. Det blir ikke flere styrkeøkter på meg denne uken. Men, gåturer og lette hjemmeøvelser, det blir det nok.

 

 

Ha en fin dag.

 

 

#Trening #Helse #Motivasjon #styrke #Styrketrening #Gym

 

 

-Randi Annette- 

Klar for trening <3

 

Nå er det slik at jeg skal kjøre på med en veldig enkel og lett treningsøkt etter jobb i dag. Jeg kjenner jeg har litt ubehag i ryggen å da er det på tide å trene. Jeg kjenner det nå etter å ha jobbet i to dager at jobben er utrolig tøff. Rett opp fra sofaen til å stå og jobbe i et bra tempo er ikke bare bare for en liten kropp som har vært forferdelig syk. Så nå må jeg bygge opp kroppen sakte, men sikkert. Jeg har begynt på diett med kostholdsplan og treningsplan,men treningsplanen blir jeg å kjøre med så og si ingen vekter. Det blir minimalt i så fall. Skal ikke slite meg ut, men jeg skal få i gang kroppen slik at den takler jobben. Det er jo uvant, så dersom jeg ikke har trent på to uker til så har det sikkert gått greit, men det å være frisør er tøft, så da er det bare bra å begynne på igjen, men da mye roligere.

 

Har ikke vont i den forstand at jeg er utsatt på jobb, men det er viktig å ta signalene tidlig. Har jobbet som frisør i snart 9 år og det er så godt å kjenne seg frisk og sterk. Så det er bare å holde på den gode rutinen jeg hadde før influensaen kom.

 

Jeg gleder meg masse til å trene. Det blir skikkelig godt.

 

Ha en fin dag.

 

#Blogg #Blogger #Trening #Motivasjon #Frisør #Helse #Skjønnhet #Kt #Karitraa #Gym #Inspirasjon

 

 

-Randi Annette-

Oppskrift på deilige hjemmelaget knekkebrød.

 

 

Ingredienser

4 dl grovt sammalt hvetemel

4 dl store havregryn

2 dl solsikkekjerner

1 dl sesamfrø

1 dl linfrø

1 ts salt

7 dl vann

 


 

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig. Den skal være litt rennende.

Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen ut over platene. Bruk en slikkepott eller fingrene til å få det så jevnt som mulig.


 Noen stekeplater er større enn andre så du må selv vurdere om du fordeler på 2 eller 3 stekeplater. De blir best om du lager dem litt tynne, så jeg bruker 2 plater. Blir de for tynne, er det fort å brenne dem.

 

Stekes på varmluft på 160 grader.

Stek først knekkebrødene i 10 minutter, ta dem ut og rut den opp med en pizzaskjærer.  Sett de tilbake i ovnen og stek i ca 45 minutter. (Noe lengre hvis deigen er fordelt på 2 plater).

Om du steker to brett samtidig bytt da plass på dem når de har vært halvparten av tiden inne i ovnen.
(Bytt plass de første 10 minuttene også).

 Jeg måtte steke de på rist etterpå da de var myke. Da hadde jeg på 100 grader med varmluft i ca 20 minutter. Du kan prøve å ha 5-6 dl vann fremfor 7 dl for å unngå dette. Men, husk at størrelsen på stekebrettene er ulike.

OBS! Lurt å åpne ovnen innimellom for å slippe ut damp. Da er sjansen stor for å få de perfekte uten å ettersteke de.

Avkjøl på rist og knekk opp når de har blitt avkjølt.

Oppbevares tørt, for eksempel i en boks eller i en bolle med aluminiumsfolie.

 

 

 

Håper det smaker.

 

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn #Fokus #Næring

 

 Lik gjerne min facebookside ved å trykke her

Instagram: @Randiae

 

-Randi Annette-

Helt om dagen, helt om kvelden. Jeg lager knekkebrød.

Jeg hadde et mål i går for kvelden her, nemlig det å lage knekkebrød. Jeg fant på denne oppskriften for tre år siden og etter å ha lest igjennom gamle blogginnlegg og googlet meg selv på oppskrifter, fant jeg masse godt. Å da selvfølgelig denne oppskriften. Jeg skal skrive et innlegg for dere som kan tenke dere oppskriften så dere kan lage den selv. Det ble mye spørsmål om oppskriften da jeg lagde det sist gang, så jeg tenker å dele den med dere nok en gang.

 

Ha en fin kveld.

 

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #Mat #Helse #Inspirasjon #Korn

 

-Randi Annette-

Shit happens

 

Da er jeg ren og pen. Nyvasket hår, sminken er på plass og jeg er klar for jobb. En skikkelig dårlig natt med lite søvn på grunn av en liten stk hund som jeg våkner flere ganger av om natten. Skikkelig irriterende. Jeg vet en ting, jeg skal aldri ha hund.

Solen skinner ute å jeg gleder meg til å gå til jobb. Får en god følelse av å sitte inne å se ute på det fine været. Men, det er fort å glemme at Mars er en periode som kommer å da helt sikkert med masse snø. Er ikke det typisk?

 

 

Jeg synes vinteren har vært kanon bra. Det synes kanskje ikke dere som er glad i snø, men for min del er dette en perfekt vinter. Sett bort ifra at jeg ble syk da. Men, jeg er på god vei til å bli fit for fight!

 

Ha en strålende dag.

 

 

#Hår #Skjønnhet #Sminke #Hund #Dyr

 

 

-Randi Annette-