NYOPPUSSET SOVEROM MED WALK IN CLOSET – MASSE BILDER!

Vi hadde en plan om å ta oss to dager fri fra jobben for å ta oss en biltur med telt. For det har vi enda til gode å gjøre. Vi har hatt noen fantastiske reiser og opplevelser sammen, men teltur på en plass der vi aldri før har vært har vi til gode. Men så var været jevnt over dårlig, så da bestemte vi oss for å bruke feriedagene på å pusse opp vårt eget soverom. En langt dyrere ferie, men samtidig så givende.

 

 

Det er nesten to måneder siden vi pusset opp soverommet med en walk in closet. Vi startet med å rive veggen mellom vårt soverom og det ene nabosoverommet. Så tok vi oss en kopp kaffe og lekte oss med innredningen, hvordan vi ville innrede garderoben. Plutselig satt vi i bilen på vei til Trondheim.

 

Ett av fem soverom som nå skulle bli en walk in closet garderobe.

 

 

 

 

 

Her ser vi fra vårt soverom. Denne veggen skulle ned. Se den tapeten inne i skapene.

 

 

 

 

 

 

Det kan se ut som jeg var ren fotograf, men det var jeg altså ikke. Men noen må stå for å fange øyeblikkene, og ikke minst ta bilder slik at vi kan se hvor flinke vi var.

 

 

Endelig var veggen ned.

 

 

Jeg ville bare male over med sort. Få det moderne. Tør å sette vårt preg på det. Nå er stuen og gangen i sorte detaljer. Alt skal ha en rød tråd. Og med lys så jeg for meg hvor lekkert dette ville bli.

 

 

 

 

 

Nok et gulvbelegg. Satt som F**N!!!!!! Vi svettet litt. Vi sa noen mindre fine ord. Men sammen fikk vi det opp.

 

 

 

Med en mørk garderobe ønsket jeg hotellfølelsen. Jeg var inne på mørkeblå. Helt til jeg falt for en grønnfarge. Jeg ville ha alt grønt. Både taket og veggene skulle bli grønne. Og slik ble det.

 

 

 

Gulvet er halvveis på bildet under. Fargen er lekker og perfekt for å få hotellfølelsen hjemme.

 

 

Verandadøren og vinduet ble også grønt. Jeg må si at det å male rundt vinduer er noe som gjør meg i dårlig humør. Men jeg må si jeg liker å ha veranda rett utenfor soverommet.

 

 

Nytt gulv, fine og moderne farger. Dette må jo bare bli bra – tenkte jeg.

 

 

 

 

Og slik ble det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ikke laget et skille enda mellom soverommet og walk in closeten. Vi ønsker å ha det som det er er periode for å finne ut hva vi ønsker. Vi hadde knapt bodd her i tre måneder på dette tidspunktet. Og da hadde vi pusset opp fire soverom og malt en god del. Så jeg synes vi har vært flinke. Det vi tenker er enten en tung mørkegrønn eller sort gardin, som man ofte kan finne på hotellrom. Eller skyvedører med speil. Vi får bo oss litt inn i rommet og se hva vi kommer frem til. Inntil videre går det veldig fint å ha det slik som det er.

 

 

 

 

Legg merke til at klærne mine henger etter samme fargetoner. Crazy, men herlig.

 

 

 

 

 

 

 

Kjæresten min har noen skuffer han også, bare for å nevne det. Men her ser dere litt av mine hyller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er det morsomt å legge sammen klær og ha orden i alle skuffer og skap.

 

 

 

Før.

 

 

Etter.

 

 

Vi er veldig stolte over å ha brukt onsdag ettermiddag til søndag ettermiddag totalt på rommene, inkludert kjøretur til og fra Trondheim. Det krevde innsats, men så er vi veldig bestemte og målbevisste begge to. Vi er rett og slett perfekt for hverandre jeg og min kjæreste. Vi greier alt sammen, og det er kult å kan si med stolthet.

 

 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-

DU DEILIGE HELG <3

Da var det helg, og denne helgen blir jeg tvunget til å hverken male eller gjøre husarbeid. Når kroppen er sliten og trøtt så er det kun en medisin som hjelper. Nemlig å reise hjem til Mausund. Ja, jeg sier fortsatt at Mausund er hjem.

Jeg vet veldig godt at jeg ikke har funnet roen dersom jeg hadde vært hjemme hos meg selv. Jeg har nok sovet lenge og tatt ting i rolig tempo, men igjen så har jeg pusset opp. Det er nesten idiotsikkert. Så nå blir jeg nødt til å bare sitte i ro. Gjøre ting i rolig tempo. Jeg har riktig nok bare ligget på sofaen i dag. En liten luftetur til butikken er det eneste. Og det er bra godt.

 

Øynene virker tunge. Jeg får lyst til å sove. Det er deilig å kjenne at jeg slapper av.

 

 

Her henter jeg overskudd for uken som kommer. Og det er så godt.

 

 

 

 

Nå i denne spesielle tiden med korona så blir alt så seriøst. Jeg kan ikke gjøre alt jeg vil, som før. Men en ting har jeg unnet meg. Nemlig hotellhelg i Trondheim. Jeg har bursdag 22 november, så da passet det utmerket med en helg i Trondheim. Da håper jeg på å møte vennene mine <3

 

Ha en fortsatt fin helg.

 

 

-Randi Annette-