Året 2016. Del 1.

Oppsummering av året 2016. Det er en tradisjon på denne bloggen å gå igjennom innleggene for å oppsummere litt, så da blir det slik denne gangen også. Året 2016 startet med et brak av god trening og fokus på kosthold. Noe jeg ikke har hatt like stort fokus på det siste halvåret. Da snakker jeg om sistnevnte. Ellers startet jeg også med fotoshoot i studio på fotofagskolen i Trondheim.

 

 

Sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Jeg var med i et prosjekt med Holllywoodtreneren, Cornelis Elander i 3 måneder. Noe som krevde at jeg trente fem ganger hver uke. Det handlet om disiplin, mye disiplin.

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om dette på linken her.

 

 

 

 

 

 

Nye treningsklær i garderoben ble det i starten av året 2016. Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

 

 

Pappa dro jeg også med meg på trening. Det var skikkelig morsomt.

 

 

Nokadietten har vært en trofast sponsor i noen år nå, og har hjulpet meg med å få i meg den viktige næringen jeg trenger.

 

 

 

Jeg kom også med mine ærlige meninger med tanke på proteinbarer. Nr 1 var helt klart Questbar S’MORES.

 

 

Påskeferien var på Mausund. Deilig å være på sjøen i et herlig vær.

 

Mange finer minne å se tilbake på. Følg med på de neste innleggene om året som har gått i dagene som kommer, dersom du ønsker det. Nå skal jeg sminke meg, ordne saltkokte poteter og tzatziki som jeg skal ta med på kurvfest. Det blir en rolig, men koselig kveld dette. Nyttårsaften er ikke en dag jeg liker å dra ute på byen. Det er ikke mange ute på nyttårsaften, og nyttårsaften er for meg en dag som skal tilbringes med gode venner. Men, ja, den kan tilbringes ute på byen med venner også, men ja. Du skjønner kanskje hva jeg mener.

 

Håper dere får en fin feiring, og at maten smaker. Selv skal jeg feire uten kjæresten min i år, noe som er litt kjipt. Men, vi gjorde unna nyttårskysset med raketter som ble fyrt opp rundt oss for noen dager siden, så vi tok det på forskudd vi. Jeg skal feire med søsteren min og et søskenbarn med flere i kveld. Så dette blir en fin kveld uansett.

 

Da avslutter jeg like så greit med å ønske dere alle – ET GODT NYTT ÅR!

-Randi Annette-

 

Jeg er på Nettavisen. En av de som har imponert i 2016

Det var en hyggelig melding som tikket inn om at jeg er en av de 16 jentene som imponerte i året som gikk. Ifølge nettavsien Trd.by så er jeg faktisk en av de. Det er utrolig rørende og flott. Jeg synes det innlegget jeg skrev som var, gi litt mer faen, er såpass viktig at jeg blir skikkelig glad over å få litt oppmerksomhet rundt det. 

 

“Jeg synes derfor det er viktig å ha i bakhodet at det er fritt fram for alle å se hva vi skriver på en blogg. Det handler om å vise oss fra begge sider, og det handler om mengde. Det er ikke sunnere å lage en sunn kake dersom du har tenkt å spise hele kaken. Da kan du kanskje spare deg for både bry og penger og heller kjøpe et lite stykke med sjokoladekake på en kafé?”.

 

Slik lød noen av linjene jeg skrev. Jeg var en av finalistene på Kvinneguiden med mitt innlegg. Les mer om det her.


Foto: Silje Bullgård

 

Det er morsomt med litt oppmerksomhet, og jeg skal innrømme at jeg liker det. I så fall når jeg er så heldig å få så fin oppmerksomhet, om viktige ting. Bloggere kan få både og, med tanke på hyggelige og mindre hyggelige tilbakemeldinger. Men, jeg har sluppet unna med de negative, heldigvis. Jeg håper og tror at mange kjenner seg igjen i det jeg skrev i innlegget, noe jeg også tror siden jeg ble plukket ut. 

 

En fin opplevelse dette, å forlate året 2016 med å ha fått sagt mitt, fått fram mine meninger og tanker. Ja, det må jeg si.

 

 

#side2 #side3 #nettavisen #trdby #Trondheim #adressa #blogg #sosialemedier #nyttår #nyttårsaften #foto #bildet #student #2016 #2017

-Randi Annette-
 

2016 hadde mer å by på enn jeg trodde.

I disse dager har jeg holdt på så smått å reflektere og se litt tilbake på året som har vært. Det har jo vært en tradisjon på bloggen, og jeg har brukt å delt det opp i fire deler. Men, det har skjedd så uendelig mye, så jeg ser at det bli litt flere innlegg enn fire om året 2016. Det tyder bare på at året 2016 hadde mye å by på. Heldigvis vil jeg si at det bare har skjedd gode ting. Sett bort i fra en begravelse tidlig på januar.

 

 

Jeg synes det var svært hyggelig å se igjennom bloggen, bare for å se hva jeg faktisk har vært igjennom. Jeg lever jo i en studieboble, så det er ikke så enkelt å leve i nuet og kjenne og føle på alt som skjer. Sånn sett er bloggen god å ha.

 

Håper dere vil titte innom når dere ser jeg deler disse innleggene. Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

Forsinket julaften og rabattkode.

Nå er jeg tilbake i Trondheim igjen, og jeg må si det var godt å komme hjem til seg selv, selv om jeg kunne fint ha vært i havgapet mye lengre. Jeg reiste ganske tidlig ifra Frøya, og jeg sov nesten i to timer på bussen, noe som var utrolig godt. I Trondheim regnet det minst like mye som det gjorde på Frøya. Med en utrolig tung bag og en pose i den ene armen, var det ikke de koseligste tankene som strømmet igjennom hodet mitt. Føttene var våte av regnet, og jeg måtte i tillegg handle inn litt mat og drikke, så det ble ytterligere en pose å bære på.

Lykken når jeg kom hjem var synet av alle gavene jeg ikke tok med meg i jula. Alt skal jo tilbake til Trondheim igjen, så jeg er glad jeg lot resten ligge.

 

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

 

 

 

Jeg kunne pakke opp alt ifra kjøkkenredskaper til pynteting. Så det er ingen gaver jeg ikke får til å bruke, så det var kjempe kjekt. I et øyeblikk gikk det opp for meg at jeg hadde en gave stående en annen plass som jeg nesten hadde glemt.

 

Og det var denne. En tante av meg sa at gaven var spiselig, men om jeg hadde mye å bære på, så kunne jeg la den stå igjen i leiligheten. Så da gjorde jeg det.

 

Servietter og kransekake. Og penger. Utrolig kjekt altså. Nå har jeg en hel kake for meg selv, men jeg tror nok mye av den kommer til å havne i fryseren, så jeg har den til en fin anledning.

 

Toppen av kransekaka, så fikk jeg en pakke i fra min sponsor Brazfit. For å se nærmere på klærne jeg fikk så finner du tightsen her, og toppen her.

 

Ellers vil jeg benytte anledningen til å informere dere om at Brazfit har 25% på hele nettbutikken til og med i morgen, altså nyttårsaften. Bruk denne koden, christmas25 som gir dem hele 25 % på alle varer + fri frakt. Link til nettbutikken her. 

 

Nå skal jeg om litt stikke på trening. Håper dere får en fin dag og at dere ser fram til det året 2017 har å by på. Ellers vil jeg informere om at du kan følge meg tettere ved å følge min instagramprofil, @Randiae og min egen bloggside på facebook, som du finner her,

 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #personligtrener

 

-Randi Annette-

 

Ingen tittel.

Den følelsen når du har lyst til å dra skjorta over huet – og bli der. Til tider så føler jeg det sånn. Jeg står opp med den innstillingen at jeg skal jobbe. Med Norsk. Ender opp med å synes det er like tørt som det var i går. Og dagen før der – og dagen før der igjen. Jeg kunne ha tenkt meg å stikket huet i bakken, slik som en struts gjør når den er redd. Jeg fant forleden ut at det var bare på tegnefilm at strutser stakk hue i bakken når de var redde. Så jeg innrømmer at jeg i en alder av 28 år trodde fortsatt på det….. Og jeg er ikke alene om det heller…. Sant?!

 

Ingen tittel på dagens blogginnlegg, fordi jeg rett og slett ikke kom på noe. -Ingen tittel-

 

Jeg skal jo i grunn ikke klage. Og jeg har vel ikke noe grunn til å henge med leppa heller, for jeg har jo tross alt levd livets glade dager nå en uke. Men, jeg merker det er tyngre å starte på igjen nå når det er en stund siden sist. Rutiner og strenge Randi Annette må på plass, og det kommer vel av seg selv når jeg kommer tilbake til Trondheim igjen.

 

Små steg i riktig retning er det i så fall. Bøkene har blitt åpnet, jeg har en plan og jeg har skrevet en side på word om fordypningsoppgaven min. Den er i grunn morsom å jobbe med. Men, det å lese seg opp til prøve om språkhistorie og språkdebatten på 1900-tallet, er en historie for seg selv. Men, dagen jeg skal ha prøve nærmer seg sakte, men sikkert. Så jeg må vel bare sette meg ned etter å ha truffet pappa, som kommer en til til Frøya. Kanskje han har noen visdomsord som treffer, så jeg finner giret jeg trenger for å kjøre på.

 

Uansett, det handler vel om å bestemme seg, slik det ofte handler om i de fleste situasjoner der man ikke har funnet førstegiret. 

 

 

Eller, hva sier du?

 

 

-Randi Annette-

Et avbrekk – gull verdt for min del.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg må vel starte med å si at jeg er fryktelig glad over å ha fått sovet ut hver eneste dag. Jeg har sovet til klokken ni og kvart over ti de siste dagene, og det er noe annet enn halv seks og syv som jeg er vant med. Jeg starter jo stort sett dagene mine med trening eller det å studere før jobb, så dette er rett og slett luksus. Samtidig har jeg nå lagt vekk bøkene helt i en uke, så i dag satte jeg igang med siste del av arbeidsplanen min.

 

 

 

Nå som arbeidsplanen er utført, måtte jeg sette igang med fordypningsoppgaven min der tema er oppvekst.

 

 

 

Etter to timer med jobbing, ble jeg sliten og lei, så nå ble det litt avslapping med blogging. Så får jeg starte på igjen om litt. Pauser er viktig skjønner dere. Håper dere som studerer har fått et avbrekk i julen som jeg har unnet meg. Ha en fortsatt fin dag og ikke minst en fin romjul.

 

-Randi Annette-

 

Juletrening på Maxtrim og studiefri.

Det har blitt som planlagt når det har kommet til både trening og studier. Trening har det ikke blitt noe særlig av, bortsett fra første juledag da jeg var på Maxtrim her på Frøya. Studiene har jeg ikke sett noe på siden 21 desember, så jeg må innrømme at jeg er litt stresset med tanke på norskprøven som er på nyåret, og ikke minst fordypningsoppgaven min som jeg nesten ikke har startet på. Nå må jeg snart sette meg ned og komme i gang.

 

Ellers ble det jo en ganske bra økt da jeg trente styrke her om dagen, noe som er nødvendig med tanke på alt jeg har spist. Det er bra det er jul bare en gang i året. Det er jo ikke dagene her som er så krise, men hva man gjør generelt iløpet av året. Det er i så fall min påstand. Men, jeg er jo konstant mett, så jeg spiser kanskje litt mer med øynene enn hva jeg burde….

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Det er kjekt å kan trene litt på Maxtrim når jeg er på Frøya. Jeg har jo ikke det store behovet for å trene nå når jeg har fri, men det skal også sies at det var godt å røre litt på seg. Hva med deg, har du trent noe i jula?

 

Nå skal jeg om litt sjekke ut livet her på Frøya sentrum. Ønsker dere en fortsatt fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-
 

Endelig kom snøen. Masse bilder fra dagens aktivitet.

Endelig kom snøen til Sistranda på Frøya, og dette var etterlengtet, spesielt for barna. Selv greier jeg meg i grunn uten, men jeg skal innrømme at julen trenger snø. Og barna trenger snø. Det er jo så godt å leke seg utendørs for så å komme inn i varmen. Selv om det snødde godt da vi var ute, benyttet jeg anledningen til å skape litt minner ved å ta bilder.

 

William sa noe riktig som liten. “Andi er jette sterk”. Jeg er altså tante Andi, men nå sier han Randi Annette. Også husker jeg da han sa, “Andi er min elskling”: Med svensk dialekt blir jo dette ekstra sjarmerende.

 

 

Jeg og Saga lo og koset oss selv om resten hadde gått inn. Det å fly er noe jeg også synes er morsomt. Dagens trening.

 

 

 

 

 

 

Tante Andi, Randi Annette.Det er morsomt skape minner sammen og ikke minst se at barna setter pris på mitt selskap. Håper dere har hatt noen fine dager, og at dere har lekt dere litt i snøen. Det er jo kos det.

 

-Randi Annette-

BIlder fra min julaften – med nissen på besøk.

I år ble julaften feiret på Frøya og jeg har fått godt selskap, god mat og fine gaver. I skrivende stund sitter jeg med pysjen jeg fikk i fra julenissen. Den er super god og kjempe fin. Bildet av den skal dere få se senere.

 

Kjæresten min og meg.

 

 

 

Her er kjæresten min og flotte svigermor. Fin familie, det er det ingen tvil om.

 

Så kom nissen.
Vi hørte noen rope utenfor, og der kunne vi se nissen oppå taket på huset. Vi måtte finne en stige så nissen kom seg ned for å levere pakker til oss.

 

 

 

Jeg fikk sitte på fanget til nissen, noe jeg ikke kan huske sist jeg fikk. Kjempe koselig for både barn og voksne.

 

Håper dere har hatt en fin jul så langt. God juleklem fra meg, til dere.

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 24. Julenissen skremte meg. I dag er det jammen julaften.

I går kveld kom jeg fram til Frøya til min kjæreste og hans familie. Der kom jeg til dekket bord og vi satt rundt bordet og skulle spise grøt med mandel. Ved et uhell hadde den mandelen som skulle i vår grøt havnet i nissen sin grøt, så han fikk to…. Vi måtte være kreativ og skrev lapper der en av lappene hadde teksten Mandel. Så den som fikk lappen med mandel på, fikk premien.

 

Etter vi hadde spist skrek barna av full hals, nissen er her!

 

Jeg løp bort til vinduet og jeg kunne se nissen løp til høyre, så jeg løp mot venstre for å se hvor han løp. Jeg satte i et nødskrik, som jeg kjenner snev av i halsen enda i dag. Jeg ble rett og slett livredd fordi han sto plutselig rett foran meg.

 

Legg merke til alle gavene vi har under treet. 

 

Det ble masse latter og jeg lo kjempe lenge av det etterpå. Like morsomt for barna som til oss voksne. 

 

Ønsker dere alle en fin julaften med venner og familie. Jeg vet det er mange av oss som tenker ekstra mye på de vi har mistet, og det er sårt. Det er lov å kjenne på sorgen, og det er tvert i mot godt. Men, man må prøve så godt man kan å være til stede og gjøre det beste utav det. Enkelt å si, jeg vet.

 

God jul.

 

-Randi Annette-