HALLOWEEN – SLIK SÅ JEG UT PÅ FEIRINGEN

Det er liten tvil om at jeg har blitt meget avslappet til å få tak i ting jeg trenger til slike feiringer. Jeg er slettes ikke opptatt av at det må være noe helt annet enn hva jeg hadde året før og lignende. Så jeg gjorde det enkelt.

 

Kjøpte meg et sett med horn og hale på Nille, tok på meg en skinntights og en rød body som jeg hadde liggende. Og kjøpte litt blod. Det var alt.

 

Jeg blir virkelig imponert over folk som gjør så mye utav det. Jeg for min del orker bare ikke. Latskap heter det sikkert.

 

 

 

 

 

Dette ble min første og siste feiring for i år, med tanke på Halloween. Mange skal vel feire til helgen som kommer også, og ikke minst i kveld.

 

Uansett, med eller ute maske, med eller uten kostyme, lag dere en fin dag.

 

#halloween #djevel #feiring

-Randi Annette-

ENDELIG ER JEG HER <3

Gjett om dette var etterlengtet. Endelig er jeg hjemme igjen. Selv om det så bare er for en liten tur, så gjør det så utrolig godt. Jeg kom hjem like før klokken tolv i dag, og jeg er så himla heldig med været. Fint vær, en koselig pappa å komme hjem til og ikke minst den fine usikten. Jeg elsker å være her. Det gir så utrolig mye.

 

Og ikke nok med det, men det er siste gang jeg er hjemme hos pappa i tjueårene. Hjelpe meg, det skulle jeg ikke ha tenkt på. 22 november så smeller det skikkelig. Lille jenta her blir 30 (!!!!!) år – ung.

 

En selfie av en trøtt, men svært fornøyd Randi Annette…

 

Se her. Trenger jeg å si noe mer? Det er fint vær nå. Jeg er skikkelig glad for at det ikke var forelesning i dag, så jeg kunne stikke en tur. Selv om det er veldig hektisk på skolen, så unnet jeg meg dette. Bøkene er jo med selvfølgelig. Men det er viktig å gi seg selv rom til å slappe av også. Det blir nemlig svært hektisk fremover.

 

 

Når jeg er hjemme hos pappa, senkes skuldrene ned. Ja, nærmest helt ned til knærne. Pappa lager middag. Koker kaffe. Spør om jeg er tørst. Om jeg er sulten (der svaret som oftest er ja…). Setter frem godis. Ja, han tar vare på meg.

 

 

Å når han er hjemme hos meg, ja, da tar jeg vare på han. Han får kaffe og mat servert. Det er det som er så fint. Å kunne gi, og kunne ta. Vise at man setter pris på hverandre. Så lite som å få servert en kopp kaffe. Det skal ikke så mye til for å føle seg tatt vare på.

 

 

Takk pappa – for at du er akkurat den du er <3

 

#pappa #far #reise #tur #hjem #hjemme

-Randi Annette-

BONUSØKTER OG PÅGANGSMOT

Reklame | Brazfit

God morgen.

 

Da var det endelig mandag her, eller hva sier dere? Jeg er alltid trøtt på mandager, å det slår ikke feil denne mandagen heller. Men jeg henger ikke med hode av den grunn. Det betyr bare at jeg er en dag nærmere en dag en med trening. Formen føles fin (ikke feber eller syk), så jeg tror det er en mulighet for at det vil bli en treningsøkt allerede i morgen.

 

Bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

Nå har jeg jo vært såpass vågal å meldt meg på et løp i mars også, så nå må jeg nok legge inn ekstra fokus på løping. Det sitter i hodet for min del, så jeg må jobbe veldig med psyken. Jeg løper aldri utendørs heller, så det må jeg nok gjøre noe med. Jeg kastet meg på et løp i sommer uten å ha trent løping over hodet. Det var 5 km å det greide jeg fint. Den siste kilometeren slet jeg litt med pusten husker jeg. 

 

Men det va da. Det som er i mars er et nytt løp, og jeg satser på å være en bedre utgave av meg selv når den tid kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Styrketrening er og forblir nr 1 for meg. Jeg er så glad i styrketrening, så det får bli noen bonus økter der jeg kan spesifikt kose meg med å kun trene styrke. Det handler om å gi og ta. Jeg motiveres av motgang, men variasjon er nøkkelen uansett, velger jeg å tro.

 

Bonusøkter og pågangsmot, det tenker jeg er fin innstilling å ha med seg. At man skal ha det gøy også, selv om man har satt seg et mål.

 

 

Har du noen gang deltatt på løp? Fortell meg gjerne om din opplevelse ved å legge igjen en kommentar.

 

Lag dere en god dag.

 

#løp #trening #styrke #styrketrening #kardio #kondisjonstrening #kondisjon #cardio

-Randi Annette-

DETTE SER JEG FREM TIL

Nå begynner jeg sakte men sikkert å se lyset i tunellen. Jeg har hatt feber i mange dager, og vært skikkelig sliten. Men i gårkveld så unnet jeg meg en fest med jobben, noe jeg anser som veldig viktig, da vi ikke ser så mye til hverandre. Så jeg bet tennene sammen å ble med på festen. Å jeg koset meg skikkelig!

 

Nå begynner formen å bli bra også, så det kan være at jeg kommer meg på trening innen tirsdag, å det er veldig bra

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP)

 

Å jeg har faktisk tenkt å være litt smågal å melde meg på et løp til neste år. Et på 10 km, noe som er helt sprøtt. Det skulle man ikke tro for bare 1 måned siden. Men jeg tenker at jeg bare må prøve det også. Det verste som skjer at jeg må gå litt. Så det er bare å kjøre på tenker jeg.

Teste, nei jeg mener sprenge grenser. Jeg er så himla glad i å utsette meg for ting jeg ikke kan eller det jeg ikke synes så veldig mye om.

 

Ja, det er like rart som det høres ut som. Men man kan jo bare bli en bedre utgave av seg selv tenker jeg.

 

 

Jeg har så langt i mitt liv løpt 6 km i strekk. Så jeg skal vel klare å løpe 4 små km ekstra. Herregud, hør på meg. Dette er jo ikke meg….. 

 

Men det har nå bare blitt sånn. Løping er faktisk litt gøy.

 

 

Så får vi se da, hvordan dette går.

 

Dette har jeg ikke gjort før, så dette klarer jeg helt sikkert……

 

#løp #kondisjonstrening #cardio #kardio #trening #Helse

-Randi Annette-

DU TRENGER BARE 4 INGREDIENSER

Det verste jeg vet er å se noe som frister, noe du har bare så lyst til å lage, men som krever alt for mye fancy innhold. Jeg liker å holde det enkelt. Noe jeg også tror mange av mine lesere kjenner seg igjen i.

 

I går la jeg ut dette blogginnlegget med oppskrift på hjemmelagde knekkebrød, som passet perfekt med denne deilige smoothien. Selv har jeg alltid, eller som oftest, brukt juice eller yoghurt når jeg har laget smoothie. Men en god venn av meg inspirerte meg litt på veien, så da prøvde jeg meg frem på egen hånd, med min egen lille vri.

 

Smoothie er ikke for meg en erstatter til noe når det kommer til mitt kosthold. Mer for variasjonen sin del. Jeg spiser frukt hver enste dag, så variasjon er nøkkelen for å unngå å bli matlei – tror jeg.

 

Her er hovedingrediensen bringebær. Bringebær opplever jeg personlig som syrlig, så jeg ville dempe det med søthet fra banan og honning. Jeg målte ikke opp hver ingrediens, men jeg tror jeg har omtrent riktige mål her til dere.
En deilig oppskrift for to får dere her:

 

Ingredienser

3 dl frossne bringebær

1 middels stor banan

1,5 ts honning

3 dl biola med smak av bringebær

 

 

Slik gjør du

Bland alt i en blender. Selv rørte jeg med en spiseskje innimellom for å være sikker på at alt av bær ble knust.

 

Smooth……

 

 

Bildet fra gårsdagens innlegg. Deilig frokost når formen ikke er på topp.

 

 

Kan nytes ene og alene, eller med et godt måltid. Som student er jeg veldig glad i å ta med meg smoothie på skolen. Noen bruker det i forbindelse med trening også.

 

 

Variasjon har jeg stor tro på. Legg igjen en kommentar dersom du har noen innspill til andre eller flere ingredienser til en god smoothie.

 

Lag dere en smooth dag.

 

#smoothie #oppskrift #bær #Biola #tine #tinebiola #bringebær #frukt #banan #honning #frosnebær

-Randi Annette-

OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD

Jeg lagde knekkebrød i går kveld, noe jeg er glad for nå. Nå ligger jeg og er syk, og har ikke energi til noe som helst. Helt utslått.
Heldigvis hadde jeg litt mer energi da jeg stod opp så jeg fikk ordnet meg frokost og samt knipse noen bilder. Før jeg la meg til å sove i nesten to timer til..

 

Håper jeg føler meg bedre i morgen, så jeg er klar for jobb på lørdag.

 

Deilig smoothie og hjemmelagd knekkebrød var midt i blinken for en syk og sliten jente i dag.

 

Her har dere oppskriften på deilige sprø knekkebrød.

 

Ingredienser

6 Dl havregryn (jeg bruker alltid store havregryn)

1 Dl hvetekli

4 Dl solsikkekjerner

2 Dl linfrø

1 Dl olje

7 Dl vann

1 Ts timian hel

1 Ts havsalt

 

 

 

 

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig. Den skal være litt rennende. La den stå i tjue minutter før du gjør noe mer. Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen ut over platene. Bruk en slikkepott eller fingrene til å få det så jevnt som mulig.

 

 Noen stekeplater er større enn andre så du må selv vurdere om du fordeler på 2 eller 3 stekeplater. De blir best om du lager dem litt tynne, så jeg bruker 2 plater. Blir de for tynne, er det fort å brenne dem.

 

 

Stekes på varmluft på 160 grader. Viktig å huske dette med varmluft da de kan bli seige hvis ikke. Stek først knekkebrødene i 10 minutter, ta dem ut og rut den opp med en pizzaskjærer. Før du ruter de opp, press massen litt ned og utover igjen hvis du ser den er litt ujevn.

 

Sett de tilbake i ovnen og stek i ca 45 minutter. (Noe lengre hvis deigen er fordelt på 2 plater). Om du steker to brett samtidig bytt da plass på dem når de har vært halvparten av tiden inne i ovnen.
(Bytt plass de første 10 minuttene også).

 

 

Tips

Åpne døren innimellom for å slippe ut damp. Jeg åpnet ca hvert femte minutt.
Avkjøles på rist. Nyt med kremost, avokado, brie, bogskinke ect. Kjempe godt som lunsj, frokost og kvelds.

Hvis det er av interesse å få oppskrift på smoothie, legg igjen en kommentar, så kan jeg legge den ut. Den ble veldig god.

 

#oppskrift #knekkebrød #frokost #brie #bogskinke #hjemmelagd #hjemmelaget #tips #kveldsmat #lunsj

-Randi Annette-

SHADOW

GOD MORGEN.

 

Håper dere alle har sovet godt og er skikkelig klar for en ny dag. Jeg ble faktisk syk i går, noe som er skikkelig kjipt, men føler meg litt bedre i dag. Så får vi se hva en åtte timer med studering gjør, om jeg blir verre, bedre eller… Ikke.

 

I går blogget jeg om at jeg har så stor reiselyst. Skikkelig lyst til å reise vekk, om så bare for en helg. Her er det et bildet av meg med selvutløseren på et hotellrom i Gdansk.

 

Jeg skulle så absolutt ha hatt meg noen fotoshoot selv også, for nå begynner det å bli lite utvalg av bilder til bloggen. Treningsbilder har jeg avtalt å tatt, men så var det de andre bildene da. Det er fortsatt bare 24 timer i døgnet vet dere. Det er jammen meg ikke mye det..

 

Ikke for en travel dame som meg i så fall.

 

Ønsker dere en flott dag. Det er opp til oss selv å gjøre den så bra den kan bli. Så får det være bra nok, tenker jeg.

 

#foto #shoot #fotoshoot #bildet #gdansk

-Randi Annette-

REISELYST

Jeg er så himla klar for å reise vekk. Det hadde absolutt ikke vært feil å dratt vekk en helg. På en hytte. Til utlandet. Harrytur til Sverige liksom.  Jeg fikk skikkelig lyst til å komme meg vekk litt. Som om at jeg ikke har vært på hyttetur for bare noen helger siden. Å har reist vekk ifra byen. Jeg har vel det. Men jeg begynte å se over noen bilder fra da jeg var i Gdansk, å jeg kjente lysten på å reise oppstod raskt.

 

Her er jeg i Gdansk. Det er omtrent to og et halvt år siden. Men jeg var der i mars i fjor også.

 

Jeg har heldigvis reist mye. Å er utrolig glad i å reise til nye steder. Det er greit å reise til samme plass flere ganger, men det kan være kjekt å se litt mer enn bare noen få byer. Fint å kunne tenke at man kan reise tilbake om noen år, om man ble veldig fornøyd, tenker jeg.

 

Men de siste to årene har jeg vært i Gdansk to ganger, og det samme med Krakow. Men det har bare blitt sånn. Igjennom jobb, en bursdag og med venner.

Jeg har skikkelig lyst til å reise til blant annet Praha, Helsinki, Roma….. Det er så mye mer å se av denne verden.

 

Hvor har du reist der du absolutt vil tilbake til – og hvorfor? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

#reise #praha #roma #krakow #gdansk #helsinki #bildet #shoot #foto #fotoshoot

-Randi Annette-

HELGEKOS

Helgen har gått fort, nok en gang. Men jeg må si jeg har koset meg skikkelig denne helgen. Det har vært ganske hektisk, men jeg har heldigvis greid å koset meg og slappet av veldig bra like vel.

 

Et sommerbildet fra mai i år passer utrolig nok helt perfekt midten av oktober. Tjue grader i bartebyen er vi slettes ikke vant med, i så fall ikke i oktober. 

 

På fredag satt jeg på skolen ganske lenge, og jeg var i grunn klar for å legge meg allerede klokken 20.00. Men fant ut at det kanskje var litt vel tidlig. Lørdag jobbet jeg og slappet av med vin og film. Og i dag har jeg servert i barnedåp, laget sodd og ryddet. Kjempe koselig å kunne hjelpe venner som akutt trengte en ekstra hånd. Da måtte jeg selvsagt stille opp.
Jeg tenkte det også innebar muligheten til å spise kake, så da var jo motivasjonen på topp bare av den grunn.

 

Neida. Joda. Jeg er svært glad i kake, men jeg har utrolig nok blitt mindre kakemons enn jeg en gang var. Med mindre det er en god og saftig gulrotkake på bordet. Da nøler jeg ikke med å forsyne meg.

 

Nå skal jeg se Farmen og omsider finne sengen. Har du gjort noe hyggelig i helgen? Legg igjen en kommentar om du vil.

 

-Randi Annette-

 

TRENING MED HOCKEYGUTTA

Reklame | Brazfit

Nå har jeg takket nei til å trene med kompisen min i over en månded. Jeg tror nesten det er to måneder også. Men i dag så kontaktet jeg han selv etter å ha sagt nei takk hver onsdag den siste tiden, å fortalte at i dag var dagen. Så om litt blir jeg hentet og tvunget med på trening. Det er tabata, og ikke hockey trening da, vel og merke.

 

Jeg skal joine gutta, ikke at jeg forstår hvorfor. Men en invitasjon har jeg fått, og delta det skal jeg.

 

 

 

Bilder som Cassandra Coste tok av meg i januar/februar i år.

 

 

Skulderen min er fortsatt ikke 100%, så jeg må nok skalere ned med tanke på vekten, og kanskje bytte ut noen av øvelsene. Men jeg skal nok overleve. Med en liten margin kanskje…

 

 

 

 

Jeg ser for meg at gjengen jeg skal trene med blir behandlet som tøffe menn, så kommer jeg som ikke er en tøff mann og skal bli behandlet på lik linje som dem….. Ja, jeg ber jo om trøbbel, å jeg er fullstendig klar over det. 

 

 

 

 

 

Men jeg deltok på WOX, som var hefitg med tanke på 40 hinder, regn, vind, gjørme etc, så jeg klarer da dette også.

 

Uansett, ønsk meg lykke til. Kanskje det forblir med denne ene gangen…….

 

 

#tabata #trening #hockey #wox

-Randi Annette-