HER LADES MINE BATTERIER ALLER BEST!

Snakk om å være bra heldig med været.

 

I går kom jeg til min kjære hjemplass, Mausund. Været var mye bedre enn jeg hadde håpet på. Ikke et eneste vindpust. Solen varmet og sjøen lå stille. Helt magisk – rett og slett.

 

 

 

En båttur med pappa gjorde utrolig godt. Det er lenge siden jeg og pappa har tatt oss en kjøretur med båt bare for turen sin del. Som oftest er jeg med fiskerbåten hans der vi drar opp til 120 teiner. Men denne gangen tok vi en mindre båt da vi skulle se om vi hadde fått noe fisk, samtidig som vi skulle kjøre oss en tur.

 

Vi drog ruser (garn), der vi fikk to store torsker, og noen små krabber som vi guidet hjem igjen. Far og dattertid – den er hellig. Jeg fikk et tilbakeblikk fra da jeg var yngre. Da var det dette vi gjorde sammen.

En gang pappajente, alltid pappajente.

 

 

 

 

 

 

 

30 år gammel (les ung), men det å være med pappa på sjøen og det å være i hans selskap blir jeg aldri for gammel til. Det er helt sikkert.

 

 

 

-Randi Annette-

RABATTKODE ER ALLTID KJEKT Å FÅ. SÅ HER FÅR DERE EN

Reklame | Brazfit

Om det er noe jeg liker å få rabatt på, så er det blant annet klær, og ikke minst treningsklær. Da er det ekstra stas å kan gi dere en rabattkode som gir 25% avslag.

 

 

 

Rabbatkoden du trenger er: brazfit25
På bildene har jeg klær i størrelse S.

 

 

 

 

 

 

 

Selv skal jeg gjøre meg klar for Yoga om ikke så alt for lenge. Det er medisin til kroppen, spør dere meg.

SKREMMENDE HVOR FORT TIDEN GÅR

Det er ganske skremmende, spør dere meg. Det er oktober allerede om en uke og jeg må innrømme at det ikke passer helt inn med hvor jeg er. At det er høst er det ingen tvil på, men at oktobermåneden er like rundt hjørnet får meg til å grøsse litt. At det er nærme til eksamen. Min bursdag (som jeg gleder meg til. Jeg blir aldri for voksen til å elske det å ha bursdag. Jeg starter å telle ned allerede fire – fem måneder før. Okei greit. Faktisk syv til åtte også. Ja, jeg elsker det bare). 

 

 

Også har vi julen. Dette går så fort. Men det er mye positivt i det at tiden går fort også. Det tyder på at jeg har det bra og at jeg ikke minst er snart ferdig som student.

 

 

Med dager som jeg har innimellom er det kanskje ikke rart at dagene går fort. Bare dagen i dag er en kabal i seg selv, men jeg er heldigvis veldig flink når det kommer til struktur og det å få til mye på kort tid. Bare se her.

 

Nå skal jeg på jobb (frisørjobben) for å farge mitt eget hår. Deretter skal jeg på skolen å jobbe i gruppe fra 11 til 14.30. Så skal jeg tilbake på jobb å jobbe til sent i kveld, også skal jeg ta MR av mitt godeste (les vondeste…) kne. Så ja, det blir fort jul med slike dager. Heldigvis så er det ikke flest av disse dagene.
Jeg vil heller ha en dag fylt med spennende ting enn å gå i disse rutinene hver eneste dag.

 

 

Hva med deg? Er du glad i en variert hverdag eller er faste rutiner aller best? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

MYK SOM EN KATT

Reklame | Brazfit

Jeg er så utrolig glad og fornøyd med egen innsats når det kommer til det å tøye ut og jobbe med mobilitetsøvelser for å få en bedre helse. Nå har jeg ikke jogget på over tre uker og knapt trent tung styrke. Kun fokusert på hjemmeleksen fra kiropraktoren, og det har ført til at jeg er mindre støl og jeg har blitt mer mobil.

 

Senere i dag skal jeg til kiropraktoren, så jeg håper han merker en forskjell. Sist gang merket han ikke så stor forskjell, så jeg håper jeg får en annen beskjed i dag.

 

 

Dette bildet skal jeg ta vare på for å sammenligne med. Her er jeg ikke så myk akkurat (2 uker siden).

Myk som en katt er kanskje veldig overdrevent, men er jo stor forskjell på meg nå merker jeg.

 

Det er to ting jeg aldri har likt, ja nærmest hatet det.

  1. løping
  2. uttøying

 

Nå har jeg i underkant av ett år tvunget meg utenfor komfortsonen å jobbet med det å like å jogge. Det krevde mye av meg, men jeg greide å komme dit at jeg faktisk begynte å like det.

 

Uttøying slet jeg mye med for bare tre uker siden. Jeg likte det ikke fordi jeg slet med å puste når jeg tøyde ut. Litt utålmodig kanskje? Uansett, jeg opplever mestring fordi jeg innser at jeg blir mykere og jeg innser at jeg får jammen meg til å puste.

 

VI har jo kanskje lett for å unngå ubehagelige og kjedelige ting. Men jeg blir så inspirert av å lære mer om meg selv og det å utfordre, så nå er jeg helt sikker på at jeg kommer til å tøye ut nesten hver eneste dag. For hvem vil ikke være smertefri, myk og føle seg bra?

 

 

-Randi Annette-

ÅRETS STØRSTE TRENINGSMÅL RETT I DASS!

Reklame | Brazfit

Da var det bare å innse at jeg ikke kan stille i år på årets største mål og happening – for min del. WOX Trøndelag var mitt største mål for i år. Kjøpte billett i starten av året og var skikkelig klar for å trene meg sterk mot hinderløpet, som nå ikke blir noe av.

 

 

 

 

Med tanke på formen så er ikke den rustet for et slikt løp. En ting er at jeg har trent utrolig lite de siste tre månedene på grunn av ferie og sykdom. I ferien var jeg rett og slett på ferie, og trente ikke noe som helst. Men da var det fortsatt lenge igjen til løpet, så jeg stresset ikke med det. Men sykdom kommer jo ofte uventet, og formen har vært litt av og på. Og når den ble bra og det var tre uker igjen til hinderløpet, ble jeg frarådet å delta av min kiropraktor – selvfølgelig.

 

 

 

 

Grunnen til at jeg ikke kan stille er fordi jeg har en del svakheter i føttene som gjør at knærne mine ikke tåler løping så godt. For svake/stramme ankler og lår som må mykes opp betraktelig. Men dette er noe jeg holder på å rydde opp i nå til kiropraktor. Men i og med at løpet er om 1,5 uke, så sier det seg selv at jeg ikke er bra til da. Så billetten er solgt, og jeg skal innrømme at det ikke var lett å legge den ut for salg. Å enda verre når folk faktisk spurte om å få kjøpe den.
Det positive i salget var at hun som kjøpte den hadde lest om WOX på bloggen min helt tilfeldig å av den grunn fått lyst til å prøve. Så jeg kan tydeligvis det å markedsføre og gi et godt omdømme for det jeg brenner for her på bloggen.

 

 

Det var ikke noe trøst å få igjen pengene en gang. Men at jeg får tid og mulighet til å få orden på kroppen slik at den kan takle slike utfordringer, det er det beste plasteret på såret. Å enda godt er det at det ikke er snakk om mine organer. Men faktisk noe jeg kan tøye og røske tak i – bokstavelig talt. Det er ikke verre enn det, og det skal jeg være glad over.

 

 

 

 

Men det er klart det er både trist og leit at jeg ikke kan delta. Jeg kan ikke komme på å ha satt meg et mål også trekke meg eller ikke fullføre. Så dette er jeg ikke vant til. Jeg er vant til å greie det jeg vil. Men denne gangen må jeg bite i det sure eple. Nå høres jeg bra dramatisk ut, jeg vet. Men for meg er det et nederlag å ikke kunne slite meg igjennom dette. Jeg får håpe jeg er mer heldig neste år.

 

2020, det skal bli mitt år – bring it!

 

 

 

 

-Randi Annette-

 

 

KIROPRAKTOR NESTE

Reklame | Brazfit

I morgen smeller det, bokstavelig talt. Da skal jeg få sjekket disse knærne som stadig svikter meg. Kroppen tålte ikke å bli 30 år, tydeligvis. Desember i fjor begynte smertene på grunn av joggeturer som jeg absolutt ikke var vant til. Og nå orker jeg ikke å være plaget med det så derfor oppsøker jeg hjelp og skal i slutten av måneden på MR.

 

For nå er jeg lei.

 

 

 

 

 

Operajson er bare helt uaktuelt. Det er kun når jeg jogger (ikke hver gang faktisk..) at jeg har disse smertene så jeg håper og tror t det er mange alternativer før en operasjon er et tema. For det er uaktuelt.

 

 

 

Husk at det fortsatt er tilbud på hele nettbutikken til Brazfit. Dersom du benytter deg av min rabattkode som er randiae20, får du ytterligere 25%avslag på ditt kjøp.

Direkte link her.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

JEG ER SÅ HIMLA LYKKELIG!

Jeg holdt nærmest på å gå av skaftet i gårkveld når jeg satt for meg selv i stuen min. Plutselig så føltes det ut som at jeg faktisk reflekterte og “var til stedet”, om dere skjønner hva jeg mener med det. Tenkte litt over hvordan dagen hadde vært og hva jeg hadde gjort. Kort fortalt så hadde jeg veldig mange mestringsfølelser og jeg kastet meg ut for utfordringer jeg taklet utrolig bra, og som jeg lyktes med.

 

 

 

 

Kort fortalt så jobbet jeg veldig utenfor komfortsonen på min nye racersykkel. Der var jeg ganske langt ned i kjelleren to ganger, men jeg mestret det. Jeg forhandlet meg til en avtale som trer i kraft fra nyåret og jeg var på et møte.

 

I tillegg til alt dette så føler jeg meg så ufattelig heldig. Heldig fordi jeg har fått lov til å komme inn i et fantastisk miljø på Toyota Bilia på Leangen der jeg trives så godt at jeg sliter med å sove om nettene. Og det er fordi jeg gleder meg sånn til jeg skal på jobb. Samtidig har jeg blitt frisk (jeg var forkjølet og skikkelig dårlig annen hver dag nærmest i to uker), og nå kan jeg trene igjen. Så jeg sover jo dårlig fordi jeg gleder meg til å stå opp tidlig for å trene også.

 

Også er jeg på mitt siste skoleår og jeg har en ubeskrivelig flott og snill kjæreste. Gode venner og noe å se frem til hver eneste dag. Ingen dag er lik og jeg elsker det. Jeg sier ikke noe av dette for å få andre til å føle seg noe dårligere, men heller det å vise at man kan faktisk greie det å bruke tid og energi på det som gir mye tilbake.

 

Jeg var også innom frisørjobben min å jobbet litt etter skolen i dag. Det er også en arbeidsplass der jeg trives svært godt. Så da er det fint å kunne stikke innom der også.

 

 

 

Det er klart jeg kan grave ned i mørke tanker og ting som kanskje kan få meg til å føle meg trist, men det er så utrolig dumt å gjøre det. Etter å ha reflektert over hva jeg har, hva jeg har fått til og ikke minst bruke energien på det som faktisk gir meg mye tilbake, så føler jeg at jeg blomstrer. Klisjé eller ei. Det er akkurat sånn jeg har det nå.

 

 

Jeg er så himla lykkelig!

 

 

 

-Randi Annette-