Ut etter skinnjakke? Da kan denne bli din.

Det er flytting på G her å da går jeg igjennom ting jeg ikke har brukt siste året, å da blir det til at jeg vil kvitte meg med det. Det handler bare om at det ikke blir brukt å da er det bedre at noen som vil bruke den får den.

 



Ikke ekte skinn, men den er utrolig fin. Str S. 200,-

 

Si i fra om du er interessert.

 

#Klær #Mote #salg #Skinn #Skinnjakke #Jakke

 

-Randi Annette-

Lørdag og jobbhelg.

.

Da var det lørdag dere, å det er vel helt greit for de fleste av oss. For meg betyr det at jeg er en dag nærmere det å flytte. Nå er det å komme seg av gårde på jobb å gjøre folk fine til julebord. Å med meg har jeg selvsagt med meg Noka som er et av mine mellommåltider.

 




NOKA Caramel.

 Dette er et sponset innlegg.

 

Ha en super lørdag.

 

#Sponset #NOKA #NOKADIETTEN #Diett #Reklame #Bar #Barer #Protein #Proteinbar #Caramell #Inspirasjon #Mellommåltid #Tips #Mattips 

 

-Randi Annette-

Taco-fredag med en ny vri.

Vel hjem fra jobb og shopping. Så bortskjemt som jeg er så kom jeg hjem til ferdig middag i dag også. Blitt skikkelig skjemt bort en god del dager nå, så jeg må vel ta i et tak på andre ting når det gjelder husarbeid. Middagen består av strimler av svin som vi kjøpte med oss i fra Sverige. Utrolig godt å bruke svin i taco fremfor kjøttdeig også. Variasjon er jo bare bra. Jeg er skikkelig svak for rømme på taco, så det blir litt der. 

 

 



 

Det står kanskje taco på din meny for kvelden også?

 Tacolefse som er fylt med svin, spinat, agurt, rødløk, mais og sist, men ikke minst, rømme.

 

Ønsker dere alle en fantastisk fin kveld.

 

#Tacofredag #Taco #Svin #Inspirasjon #Mat #Matblogg #Middag

 

-Randi Annette-

Workout-baby.

Da er det bare en ting å gjøre, å det er å komme seg opp av den varme og myke dyna.  Kjenner det er litt kaldt i rommet, å det frister veldig å bare ligge her, men det blir ikke resultater av det.  

På programmet i dag står det ikke knebøy eller markløft, for å si det sånn. Musklene i lårene og baken må få hvile litt. De muskelgruppene har fått kjørt seg de tre siste dagene, så nå blir det mest fokus på overkropp. Facepull, nedtrekk, chins, militærpress, skulderpress og skråbenk er øvelser jeg skal velge i mellom i dag. Magen får jeg ta til slutt. Kan ubeskrivelig mange øvelser for mage, så får se hvilken det blir der. Dere som har instagram må gå inn på siden min å se video av en mageøvelse. Den er skikkelig gøy når man har en venn med seg. @Randiae er mitt navn på instagram. Dagen i morgen blir restitusjon for kroppen, så det skal bli godt. Litt jobb, å så er det helg.

Håper dere får en like god start på dagen som meg.

 

#trening #motivasjon #fremgang #treningsblogg #blogger #inspirasjon #November 

 

 

-Randi Annette-

Ny utfordring for deg som trener styrke.

v6kiryyGly
Jeg har hatt mine utfordringer i styrkesalen i det siste. Prøvd ut nye øvelser og øvelser jeg ikke har gjort på lenge. Denne øvelsen er ganske tung. Det trengs ikke mange kiloene før det blir for tungt. Jeg har 8kg her, men mest for å teste den ut. Men, det trengs ikke mange kiloene før det blir tungt heller. Gjør man det i et relativt kjapt tempo og lenge nok, så blir det tungt nok.

Fokuserte ellers på markløft i dag. Jeg var bestemt på å ta det samme som sist, eller en rep ekstra, som jeg nevnte for dere. Jeg slo da min personlige rekord, noe som var helt forferdelig å kjenne på, samtidig som det var en herlig følelse. Det var så utrolig tungt at jeg måtte sette med ned noen minutter. Da tok jeg meg ut da.

80 kg 6 ganger. Så, det er en forbedring. Knebøy må jeg jobbe mer med for å bli sterkere igjen, så der tok jeg 60 kg 3 X 12 på tirsdag. Det ble tungt nok det også, men, jeg skal klare 80 kg der igjen etter hvert også.
Nå skal det blir godt å slappe av litt med litt kjeks og Lilyhammer.  
Ha en fortsatt fin kveld.
#Trening #Øvelse #Utfordring #Vekter #Inspirasjon #Blogger #Treningsblogg #Randiae #Prestasjon #Inspirasjon #Elixia #Ladeelixia
-Randi Annette-

KLAR SOM ET EGG!!!

v5PsC5yGmU

Her kommer et realt kyss på morgenen. Nå er jeg så klar som jeg kan bli for å få trent litt igjen. Dette blir min tredje økt så langt å jeg klarer flere i løpet av denne uken. Dette er min siste uke på Elixia, så jeg skal nyte hvert sekund. Jeg har min siste treningsdag på søndag, om det passer seg slik. I og med at jeg skal flytte over helgen så er det greit at tiden går med på det å pakke og vaske ned her også.

 

Men, nå er jeg klar for å trene litt. Det blir markløft i dag som jeg er spent på hvordan går. Jeg knuste min personlige rekord sist uke, så jeg må legge opp til å klare det samme, om ikke en mer. Vi får se. Mulig det kommer video eller noe bilder på instagram, som det pleier å gjøre.

Ha en fin dag, å husk å nyt den med gode tanker.

Instagram: @Randiae

 

#Trening #Inspirasjon #Betterboodies #Instagram #morgentrening #Fitness #FIt

 

-Randi Annette-

Ny dag, nye (trenings) muligheter.

vagb0ByGvB

Du vet du gleder deg til å trene når du jobber med deg selv på hvordan du skal gjøre det best mulig.  Jeg har blitt litt sånn med tiden. Akkurat som om at jeg forbereder meg til harde øktene som er i vente. Rart med det.

Det blir fitness i fokus i dag. Mange øvelser på intervaller og det skal svi. Det er så fælt akkurat når det står på, men ikke så ubehagelig at jeg ikke orker tanken. Men, det trigger noe i meg. Skal ikke være dårligst, skal gi alt, jeg vet jeg kan , jeg har klart det før og jeg vet det blir resultater utav det. Det hender jeg må lure meg selv med å si at det er lett eller at det er gøy.  Men, sannheten er ofte at det er forferdelig tung mange ganger. 

 

Jeg brenner for det å “vinne” å det å motivere andre. Det er dere som følger bloggen, sender meg mail og følger meg på instagram og som sponser  meg  som gir meg lyst til å fortsette.  (Instagram: @Randie)

 

Takk til dere som motiverer meg. Sammen skal vi opp til målet.

 

#Mål #Trening #Fokus #Styrke #styrketrening #Karitraa #fitness #fit #inspirasjon #blogg #blogger #instagram

 

-Randi Annette-

TRENINGSGLAD. Å litt lat på samme tid.

Tenkte å teste ut min nye treningstights fra Karitaa, men kjente at bursdagsfeiringen har satt sine spor, så jeg valgte å slappe av litt. Sånn er det å bli eldre, man tåler så lite. Neida, kroppen min er ikke vant med fest og alkohol så det ligger vel noe i det, så da blir det ikke før i morgen at jeg får testet den ut på trening.

 

 

 

I morgen tenker jeg å kjøre på med litt knebøy, selv om jeg har mye mer lyst til å trene mark, siden jeg fikk en uforglemmelig personlig rekord før helgen. Men, jeg må få opp styrken i knebøy igjen også. Ligger tjue kilo under det jeg klarte før sommeren, så jeg har litt å ta tak i der.

 

Skall du trene i morgen?

 

#Karitraa #Kt #Sirkusshopping #Sirkus #Mxsport #Sportsklær #Sport #Sporty #Trening #Inspirasjon #Treningsklær #Inspirasjon #Blogger #Blogg

 

-Randi Annette-

Kjenner du noen som trenger plass å bo fra desember? Stikk innom bloggen.

 

Her har dere min hybel for øyeblikket. Jeg skal bo her i en uke til, så den er snart klar for noen andre. Her ser dere stuen. Den er møblert. Stuebordet er mitt, men kan følge med om det er ønskelig.

 




 

Badet ser dere her.



 

Bildet er tatt fra badet mot inngangspartiet. Til venstre er det et rom som det er plass til klesskap. God plass til klær og lagring.

 

 

Kjøkkenet har dere her. Det er masse skapplass.


Mikrobølgeovnen kan også følge med om det er ønskelig.

 

 

Del gjerne innlegget om du kjenner noen som trenger en plass å bo.

 

#Hybel#Leilighet #Tilleie #Leie#Trondheim #Flytte

 

-Randi Annette-

Stikk innom bloggen å gratulere meg med dagen. Se hva jeg kjøpte til meg selv.

Bursdagsbarnet måtte bruke litt penger på selve dagen. Jeg betalte for ny soffa, gardinstenger og diverse på Ikea. Å så hadde jeg et gavekort på MX-sport som jeg fikk i fjor. Ja, ett år siden. Jeg har ikke vist hva jeg skulle bruke det på siden jeg har egentlig mer enn nok treningsklær, men nå når jeg prøvde denne fra Karitraa, var jeg solgt. Denne måtte jeg ha. Den var i blå og oransje også, men jeg følte denne med rosa var finere. Hver sin smak.

Uansett, det er kvaliteten og følelsen ved å bruke den jeg er mest opptatt av,

 

 

Ja, litt spesielt bildet, jeg vet. Men, jeg vil ikke vise undertøyet mitt når jeg tar knebøy eller andre øvelser. Noen tightser viser jo alt. Det er ikke det jeg ønsker. Denne gjør da ikke det. Jeg syntes den var veldig tettsittende, noe jeg liker ved den.

 

 

 

Meget godt fornøyd med kjøpet. Hvilken tights er din favoritt?

 

Nå skal bursdagsbarnet spise en bedre middag med sin samboer og fikse seg litt til det kommer gjester. Av med treningsklærne, på med finstasen.

 

Ha en strålende kveld.

 

#karitraa #Kt #Mxsport #Sirkus #Sirkusshopping #Treningsklær #Treningstights #Bursdag #Bursdagsbarn #Inspirasjon #Sportsklær #Sport #Trening 

 

-Randi Annette-