DEN følelsen. Lille meg, liksom.

Det begynner sakte, men sikkert å gå opp for meg at jeg snart skal ha en uke ferie. Kjære vene, så godt det skal bli. Juni har virkelig vært en travel, men kjempe morsom måned. Jeg har bare den siste uken hatt tidligere kunder innom jobben, som gikk til meg der jeg jobbet før som har sagt,
er det her du jobber nå, ja men så kjekt. Da vet jeg det”.

Som frisør så møter man masse ulike mennesker, og jeg som har jobbet i dette yrket i 10 år, blir veldig glad i kundene mine. Så det at de blir glade for å se meg igjen, gir meg mye. Det er hyggelig å ha en god samtale, og ta opp den samtalen igjen neste gang de kommer til meg. Jeg synes det er utrolig hyggelig i så fall. Det å jobbe med mennesker, det å gi av seg selv og føle at man bidrar med noe godt, det gir meg masse.

 

Lille meg som folk blir så glad for å se og være sammen med. Lille meg, liksom.

 

Nå er det kun to harde og tøffe dager igjen, så er det ferie.

 

Ferie, faktisk. Den følelsen husker jeg nesten ikke.

 

-Randi Annette-

 

I MORGEN KAN DU VÆRE DEN SOM HAR VUNNET.

Nå er jeg skikkelig spent, og det vet jeg at det er flere som er. I morgen avsluttes konkurransen som jeg har hatt gående, og vinneren vil bli kontaktet klokken 22.00. Jeg kommer til å skrive et innlegg her på bloggen og samtidig legge det ut på instagram på samme tidspunkt. Og for dere som ikke har fått med dere konkurransen, dere har fortsatt muligheten til å delta.

 

Sponset innlegg.

 

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Jeg fikk i pose og sekk i dag.

Jeg er så utrolig glad, spesielt fordi at jeg har fått i pose og sekk. Jeg må virkelig si det har vært utrolig kjipt å vært innendørs når det har vært såpass fine dager her i bartebyen. Jeg er jo stort sett på jobb jeg, noe jeg så klart trives med i disse travle dager. Men, i dag så fikk jeg benyttet meg av det jeg setter stor pris på.

 

Sol og trening.

 

 

Jeg jobbet fram til klokken fem, og var ferdig med handling av mat og middag en halvtime etterpå. Det handler om å ha en plan og da går resten av seg selv. Jeg fikk sitte i solveggen i to timer og jeg hadde i utgangspunktet slått meg til ro med at i dag skulle jeg ikke trene. Helt til jeg så at sola kom til å forsvinne omsider. Så da, bestemte jeg meg for å trene. Deilig følelse å dra ifra jobb å vite at jeg har jobbet kjempe bra, dra hjem for å nyte en god middag, lese et blad, spise en saftis og avslutte det hele med trening.

 

Jeg sier bare en ting, at jeg kommer til å ha mareritt om øvelsen Burpees. For den tok jeg ekstremt mange av i kveld. Men, så verdt det. Jeg føler meg i en så god form nå at jeg må si jeg føler meg veldig glad, og utrolig stolt. Det må jeg bare få lov til å si.

 

 

 

Jeg driter litt i det at man ikke kan si så høyt at man synes at man selv er flink jeg. For det har ikke vært gratis. Det ligger mange timer bak. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderem, og legger meg med et smil om munnen. Og det synes jeg også du skal gjøre. I så fall, klapp deg på skulderen ifra meg. Jeg synes du er mer enn bra nok.

 

Ha en fantastisk kveld videre, og sov godt når den tid kommer.

-Randi Annette-

Oppvarmingsøvelser før trening

Jeg har nå lyst til å ta dere veldig kjapt igjennom hva jeg gjør før jeg skal trene, når det kommer til oppvarmingen. Det er alltid en kamp i mellom meg og mølla når det kommer til å det å jogge før en styrkeøkt, så da tøyer jeg de gangene jeg ikke kommer meg på mølla. For ett år siden varmet jeg godt opp med en kombinasjon i omtrent tjue minutter før jeg skulle trene styrke. 8 minutter på mølla, og 10 – 15 minutter tøying. Men, jeg er ikke alltid like flink med å jogge, men tøying har jeg forstått er desto viktigere. 

 

 

 

Det å stå rett med føttene og foroverbøyd gjør at man strekker godt og det er lurt med tanke på hamstrings. Jeg bruker også en øvelse der jeg sitter på huk, og har vekten på hælene. Albuene hjelper til å presse knærne utover. Her liker jeg å jynge litt fra side til side. En kombinasjon av disse to heter squat to stand. Jeg er ikke like bevegelig når det gjelder alle øvelsene, men jeg har blitt bedre enn jeg var. Jeg synes også glute bridge er en fin oppvarmingsøvelse å gjøre før for eksempel knebøy og markløft. 

 

Tightsen er sponset av Brazfit. Les mer om min konkurranse jeg har med Brzfit her.

video:xiaoyingvideo1467178000312

 

 

Det er i perioder jeg synes at det er gøy å løpe på mølla. Jeg liker egentlig å løpe på mølla etter en heftig styrkeøkt som har gått veldig på underkroppen. Da er det faktisk bare godt å løpe litt. Tro det eller ei, men det synes jeg helt ærlig. Hvem skulle tro at det skulle komme ifra meg, som nesten ser mannen med jåen etter bare å ha løpt 5-6 minutter på mølla.

 

Håper dette ga dere litt inspirasjon til din oppvarming før styrketrening. For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trening #Mobilitet #styrketrening #Kardio #Kondisjon #cardio #Juni #sommer #Blogg #brazfit #sponset #treningsklær #vinnerlykke #aktivejenter #motivasjon #Inspirasjon #Trondheim #foto #video #treningsvideo 

 

-Randi Annette-

 

Null energi og dårlig tid? Eller handler det om prioriteringer?

Når man er sliten, er det super viktig å fylle på med energi. Det har jeg nemlig gjort. Etter jobb i dag spiste jeg meg god og mett på middag og slengte meg ned i sofaen i en og en halvtime. Det var utrolig godt – nesten litt for godt. Men, det å sette av en time med trening, det kan jeg klare. Det handler jo i bunn og grunn å bare prioritere. 

 

I kveld blir det en fin kombinasjon av styrke og kondisjon. Akkurat det jeg trenger, og absolutt ikke det jeg liker. Sistnevnte er noe av det verste jeg vet. Men, jeg må trene litt kondisjon også.

 

 

Har du prioritert trening i dag?

 

#trening #sommerkroppen #sk2016 #Helse #muskler #fit #fitness #Styrketrening #Overkropp #Instagram #inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette-
 

Syrefesten er over snart. Det gjelder også konkurransen.

På lørdag kunne dere lese om at jeg var rimelig stiv og støl etter å ha vært med på en gruppetime der det var masse øvelser som gikk på lårene. Høyt tempo opp til flere runder på hver stasjon i en time. Det førte til gangsperre og en syrefest jeg sent vil glemme. I dag kjennes det mye bedre ut, og det er godt. Det er ikke så kult å gå som en nyfødt kalv over lengre tid. Så nå begynner jeg sakte, men sikkert å så som et menneske. Og godt er det.

 

Sponset innlegg.

 

Trening er godt og jeg elsker å være støl til en viss grad. Det føles godt på mange måter synes jeg, men alt med måte, slik som det ofte er med det aller meste. Når det gjelder konkurransen min som jeg ha hatt gående siden Juni, er snart over. Det er førstkommende fredag at jeg kommer til å trekke en vinner som får et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Vinneren har masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

Gi mer faen – få et bedre liv.

Jeg har lyst til å sette fokus på det med mat og kosthold, generelt. I dag så er det veldig trendy å spise sunt og ikke minst lage det som er mindre sunt, sunnere. Det er alt ifra snacks til bakst og ulike middager. Hjemmelagde sunne kjeks, sunne skoleboller og lasagne uten pasta. Det er veldig bra at bloggere og mateksperter deler sine oppskrifter og opplevelser rundt dette med de som ikke er like kreative. Selv har jeg hoppet på denne trenden da jeg elsker å leke meg på kjøkkenet. Det å prøve og feile gir meg inspirasjon og det å få til en sunnere type kjeks for eksempel er jo midt i blinken når jeg kjenner søtsuget kommer. Men, det er viktig å finne roen og ikke stresse alt for mye.

 

Ta et pust i bakken, og få matro.

 

 

Jeg har oppdaget at det er noen som ikke har et sunt forhold til mat lengre. Og det er kanskje ikke så enkelt å finne matro i denne verdenen vi lever i den dag i dag. Jeg leser daglig noen blogger, og jeg ser det forsåvidt også på facebook, at jenter skriver om alt det de har kjøpt inn som er for eksempel en sunnere olje, sunnere sjokolade og at de faktisk har kun spist ett måltid som inneholdt kylling – og that’s it. Dette er jo ikke bra. Misforstå meg rett, det er ikke feil å kjøpe en sunnere olje, men jeg tenker på om dette har gått for langt for enkelte. De jeg har sett trenger kanskje ikke å bruke penger på å kjøpe den dyre oljen, for de er mer enn slak nok i fra før. Det skrives om hvor mye de har trent, og hvor lite de har spist. Og det er kanskje ikke så rart at de gjør det. De er unge og de tror at det er dette som skal til for å bli akseptert.

 

Dette skal til for at jeg skal bli tynn. Det er dette jeg må gjøre.

 

 

Jeg synes det er nifst å tenke på det. Jeg husker selv hvordan det var når jeg begynte å lese ulike blogger. Jeg så mer og mer av produkter som stevia, sukrin gold og bakeprotein hos bloggerne. Det var ikke mange som skrev om at de tok seg en fest, de spiste smågodt og de spiste potetgull. Det var kun de gode sidene, som ikke nødvendigvis var så gode. Ikke for alle – i så fall. Så da tenker jeg litt på det når jeg selv blogger. Jeg skriver så klart ikke alt jeg spiser hele tiden, for det har ikke mine lesere noe interesse av. Men, på en annen side, så skriver jeg heller ikke at jeg bare spiser sunt, at jeg aldri drikker en øl og lignende. For, jeg gjør jo det. Det er super viktig for meg å fortelle mine lesere at jeg er akkurat slik som alle andre. Jeg unner meg ting, men prøver å være flink midt i uken. Og blir jeg fristet til å spise sjokolade, slik som jeg ble i dag. Ja, så gjør det absolutt ingen verdens ting. 

 

Det skader ikke å unne seg det som samfunnet mener er mindre akseptert. Det er din kropp, og kroppen betyr ikke alt. En god resept på et godt liv, er å gi litt mer faen.

 

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

Lyst på hennatatovering?

Det er ingen tvil om at dette er hot om dagen. Jeg har sett mer og mer av henna tatoveringer, og nå på lørdag 2 juli, vil min sponsor Novus Velvære få besøk av en Henna-artist som vil være der fra klokken 10.00 – 16.00. Disse timene kan kun bookes ved å sende melding til Novus Velvære og kan bookes allerede nå. Prisene er fra 300- 500 kr, avhengig av design.

Siden henna- artisten bruker tid på å reise til Trondheim og besøke Novus Velvære, vil disse timene være bindende. 

 

Sponset innlegg.

 

Personlig så har jeg ikke noen tatoveringer, så dette kunne vært en mulighet for min del bare for å ha prøvd det. Og det ville bare ha vært for en periode. Men, jeg er nok litt for pysete. Og bra er det at vi er forskjellige.

 

Det er rød Henna, (og sort Jagua) som benyttes. Ikke den sorte henna som er kjent for å inneholde det allergifremkallende stoffet PPD, og som oftest brukes i utlandet. Det kan være greit å vite dersom man skulle være i tvil.

Har du noen gang hatt en slik tatovering, eller kunne du ha tenkt deg det?

 

Harald Hårfagres gate 9 er adressen der Novus Velvære holder til. Og telefonnummer for bestilling er 915 16 345. Selv skal jeg tilbake dit å sette på nye negler på fredag. Da blir det forlengelse og en annen farge. Gleder meg.

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #Helse #velvære #henna #instahenna #tatovering #tatoo

-Randi Annette-

 

JEG UTFORDRER MED TRENINGSVIDEO.

Dere husker kanskje den syrefesten jeg snakket om forleden? Den er fortsatt like festlig. Jeg har seriøst ikke mulighet til å gå normalt og jeg ser ut som en idiot når jeg går. Og for ikke å snakke om hvordan jeg ser ut når jeg går ned trapper. Brannalarmen gikk også i dag, og det betydde at man ikke kunne bruke heisen, men man måtte bruke trappene. Heisen blir uansett lite brukt for min del, men jeg hadde lett sklidd inn i den heisen enn at så mange folk skulle se meg slite meg ned trappen i et greit tempo. Bra jeg kunne holde meg i et gelender, sier jeg bare.

 

Men, på treningen i dag ble det mest overkroppen som fikk kjørt seg. Når det kom til underkroppen, ble det kun sykling for å myke opp litt i lårene. Ikke at jeg kjenner at det hjalp noe spesielt, men det skadet sikkert ikke å bevege lårene litt.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk min rabattkode, randiae15 som gir 15% på hele butikken.

 

I dag ble det øvelser som tok på rygg, skuldre og mage. Jeg har lagt ut en video på instagramkontoen min, @randiae som du må sjekke. Jeg har aldri før prøvd den øvelsen før, så det var veldig gøy å leke seg. Måtte klippe litt av videoen fordi jeg slet skikkelig med å få opp foten i og med at jeg er så støl. Kunne så klart tatt med det, da dere garantert ville fått dere en god latter.

6 Pullups, 8 stk av den dere ser under, og dette igjen en runde til. Det ble tungt å holde en stram mage til slutt, men jeg fullførte.

 

video:xiaoyingvideo1466954863789

 

 

Prøv denne og tag meg med @randiae på instagram, og bruk min hashtag, #fitmedrandiae.

 

Ha en fantastisk kveld videre.

 

#trening #sommerkroppen #sk2016 #sponset #reklame #Helse #muskler #fit #fitness #Styrketrening #Overkropp #Instagram #inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette-

I dag våknet jeg av brannalarmen.

Det var mindre hyggelig å bli vekket av brannalarmen i dag. Det er vel aldri noe hyggelig, men jeg blir så utrolig stresset av det. Rett opp og finne et eller annet å kle på seg. Da er det bare å glemme å tenke på alt man egentlig skulle hatt på seg, og bare få på seg noe. Jeg tenker alltid at det bare er noen som har vært uheldig med matlaging eller noe. Så jeg stresser ikke så alt for mye. Og det er så dumt. Enn hvis det begynner å brenne, og det er alvorlig. At jeg ikke kommer meg ut i tide. Det er jo livsfarlig. Jeg har heldigvis tatt meg sammen, for tidligere var jeg veldig sånn, ja ja. Det er sikkert bare en falsk alarm. Og dette skyldes at jeg har jobbet på senter der man ikke måtte gå ut, at vi bare spurte vaktmesteren om det var ok å være inne på grunn av at vi hadde kunder i salongen. Det er jo derfor jeg ikke reagere slik jeg egentlig burde. 

 

Ta brannalarmen seriøs. Det er bare å få på seg en shorts/bukse og hettegenser. Ikke tenk på sokker og truse. Kom dere ut. Selv gikk jeg ut uten linser, men med shorts og hettegenser. Det var bare å komme seg opp av sengen og ut.

 

 

Det har gått brannalarmer i bygget mitt en del ganger, og det har vært på grunn av matlaging. Det må være kjempe ekkelt å være den som har utløst den. Jeg hadde i så fall hatt dårlig samvittighet.

 

Har du opplevd noe lignende selv? Hvordan reagerer du når en brannalarm går?

 

 

-Randi Annette-