OÆÆÆ!! ENDELIG SKAL JEG STARTE MED STYRKETRENINGEN – PÅ ET NYTT TRENINGSENTER!

Det er lenge siden mars. Siden har jeg ikke trent på et treningssenter, og det åpnet riktig nok igjen i juni, men jeg har flyttet og pusset opp i den perioden. Så da ble det ikke prioritert. Det viktigste da var å pusse opp og fokusere på en ting av gangen. Og ikke tro at oppussing og flytting ikke krever noe form for styrke og god fysisk form, for det gjør det.

 

Men Covid-19 gjør også at jeg har vært litt skeptisk til å trene på et senter, selv om det er ingen påvist smitte på Frøya her jeg bor. Men jeg føler meg såpass trygg på rutinene som Maxtrim utfører og folk som trener der er utrolig fornøyde. Så da slenger jeg meg med jeg også.

 

Og med flytting blir det litt uoversiktelig til tider. Jeg fant bare den ene skoen som jeg brukte å trene i, så da måtte jeg kjøpe meg nye sko i dag. Også tørket jeg støvet av en glassflaske som jeg fikk i julegave for noen år siden. Så i morgen tidlig blir det altså å starte treningen med nye joggesko og en ny drikkeflaske – og se hvor fint de matcher.

 

 

 

 

 

Nå er alt pakket og klart. Nye sko, drikkeflaske og pulsklokke. Endelig skal min største hobby bli prioritert. Måtte jeg greie å holde igjen og ikke trene for hardt så det blir skader. Tvi – tvi.

 

 

-Randi Annette-

MIN HØSTINSPIRASJON! LA DEG INSPIRERE!

For en tid tilbake så jeg bare på en årstid som fin. Og det var sommeren. Med årene har jeg forstått mer av hva de som har vært eldre enn meg selv har ment med at både høsten og våren, selv vinteren kan være fin. Jeg tror det er en fordel å se etter hva som er så ulikt, og unikt, fra den årstiden man går vekk ifra, og hva som er så fint med årstiden man beveger seg inn i.

 

Høsten er kommet, og det er helt klart en friskere luft, samt noen fantastiske farger.

 

Bildene ble knipset før helgen, og de ble så som så. Men slik ser det altså ut nå i den ene delen av stuen.

 

Disse ble plukket fra egen hage. Det er utrolig fint å se på alt det nye som dukker opp. Noen blomster dør, og andre kommer til. En fantastisk gave å ha denne muligheten. I så fall setter jeg utrolig stor pris på å kunne rusle litt rundt i hagen for så å plukke med meg noe som kan friske opp innendørs.

 

 

 

 

 

Gangen har også fått noen høstfarger.

 

 

Og det har også stuen fått.

 

 

Hva liker du med høsten? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

5 GODE GRUNNER TIL Å BENYTTE TRENINGSDAGBOK PÅ TRENING!

Reklame | Brazfit

Jeg hører det er veldig variert når det kommer til det å benytte en treningsdagbok eller ikke. Personlig så liker jeg å bruke det av flere grunner. Og her er mine grunner til at jeg anbefaler det.

 

  1. Jeg setter meg et konkret mål over hvilke øvelser jeg skal utføre, hvor mange sett jeg skal utføre og lignende. Med dette holder jeg god oversikt.
  2. Det sitter langt inne å kutte ut de to siste øvelsene bare fordi jeg kjenner at jeg ikke orker. Og det gir dårlig samvittighet når jeg ser det så tydelig. Jeg ser hva jeg har utført, men det å kutte noe av det som var planlagt sitter langt inne.
  3. Jeg ser antall kilo som jeg har løftet på de ulike øvelsene, og kan enklere øke ved å legge på litt ekstra kilo neste gang. Dette er helt klart et viktig punkt dersom målet er å bli sterkere.

 

 

 

 

 

 

4. Det gir motivasjon til å trene, fordi du ser at du har trent x antall ganger uken før, og målet må jo være det å være like flink, om ikke enda flinkere.
5. Det gir god oversikt over hvilke øvelser du godt kan bytte ut, med tanke på sen progresjon, eller hvilke du bør prioritere.

 

 

 

Noe annet som an bidra til motivajson og treningslyst er fine og behagelige treningsklær. Bruk min rabattkode, og se om du finner noen godbiter hos Brazfit.no. Du finner rabattkode og link til nettsiden på min instagramkonto, @Randiae.

 

 

-Randi Annette-

100% vellykket!

Det er så utrolig koselig å tenke på hvor godt jeg trives med tilværelsen som bonusmor, og ikke minst her jeg bor. Etter å ha levd over halve livet i Trondheim, så er det ganske rart å tenke på hvor godt jeg trives her på Frøya. Trondheim versus Frøya er helt klart veldig ulikt på den ene siden, men på den andre siden så gjør de ikke så mye annet her på Frøya. Og med tre friske og flotte barn føler jeg meg komplett. Så valget mitt om å gi slipp på bylivet, flytte og satse 100% på kjærligheten gjør at jeg kan si at valget var 100% vellykket.

 

 

Jeg har omsider begynt å kommet mer og mer på plass i huset som vi tok over i juni, men det gjenstår en god del rydding enda. Det ender vel opp med at jeg må klipe igjen øynene og kaste. Kan liksom ikke ta vare på alt. Noe selges og gis bort, men det er ikke vits i å sette vekk esker med søppel. Helt ærlig, dersom alt som er på boden hadde forsvunnet, så hadde jeg ikke savnet noe. Og det sier jo litt.

 

 

 

 

Jeg ønsker ikke å fremstå slik at jeg har et perfekt liv og at alt er perfekt, for det er det jo ikke. Selv om jeg føler at jeg ikke kunne hatt det bedre. Ønsket mitt og målet mitt er å tenke positivt. Det jeg ikke får gjort noe med gir jeg ikke energi. Det har jeg gjort så alt for ofte, til ingen nytte. Jeg fokuserer heller på at jeg har en 100% stilling, jeg får oppleve det å vokse sammen med tre skjønne barn som jeg ser på som mine, og som jeg er ubeskrivelig glad i. Og ikke minst min kjæreste. Så hvorfor klage da, tenker jeg.

 

Nå skal bonusmor lage middag til barna og min bedre halvdel før jeg tar fatt på ryddingen.

 

Lag dere en god lørdag.

 

-Randi Annette-

 

 

NYTT INTERIØR I MITT NYE HJEM – SJEKK DET UT!

10 lange uker har gått, og endelig kom sofaen i hus. Jeg kjøpte pynteputer for veldig lenge siden og jeg så det ganske klart for meg hvordan de ville ta seg ut i den nye sofaen. Bordene ved sofaen hadde vi fra før, men de var hvite. De ble lakkert sort. TV-benken var lysegrønn, men den malte jeg også sort, men bevarte litt av det grønne for å skape litt dybde, samt gjøre den mer personlig.

 

 

Se bare hvordan der var før. Legg også merke til den sorte veggen jeg malte først. Der henger det også et rundt speil nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Runde bord er hett om dagen, og jeg opplever at jeg får stuen både moderne og stilren.

 

 

 

 

 

Den fine viften i taket skal vi ta ned, men den gjør ikke så stor skade der den henger i grunn. Så den skal få henge litt til. Huset er fra 70-tallet, og det bærer også preg av det, i lys av at det er mye furupanel og den slags, men vi har fått til utrolig mye på kort tid.

 

Forrige uke begynte vi med soverommet vårt, og vi har revet en vegg og lagd en drømmegarderobe. En walk in closet, der jeg naturligvis har malt i sort. Og jeg skal røpe at både tak og vegger er dekt av sort maling, samt vinduskarmene.

 

Hva synes dere? Det er lov å legge igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-