Da var et bildet kommet i innboksen. Å spennende var det.

Jeg var for en stund tilbake modell for en fotograf som trengte modell for<beauty> sjangeren. Å da var det bare å prøve seg da, tenkte jeg. Det var dårlig planlegging i forhold til klær og tema, så det ble desverre ikke slik jeg hadde håpet. Hadde jeg vist mere, hadde jeg også vært mere forberedt, men usansett, det var gøy å delta.

 

Tidligere fotoshoot

 

Så har bare fått et bildet tilbake, så her kommer det

 

.

 

Har hatt bildet en stund, men har ikke kjent at jeg har følt det var det beste bildet av meg, men uansett, slik ble det.

 

Håper det ikke var siste gangen jeg får prøvd dette, for det var utrolig gøy!!

Jeg er også med i en video som reklamerer for kampsporten jeg driver med. Utrolig gøy det også.

 

Ellers får dere ha en fin kveld videre.

#redlips #fotoshoot

-Randi Annette-

Nå er det full kokkelering på G.

Her snakker vi om å være effektiv dere. Frokost og lunsj på en gang. Samtidig også kvelds mat.

Svinestrimler med avokado og masse krydder. Veldig godt, spør du meg.

Å havregrøt til frokost, som alltid.

Her er det en annen variant. Med sopp, mais og grønn paprika på speltlompe. Utrolig godt det også. Det er i grunn bare å ta det man har i kjøleskapet så blir det en flott gryte.

 

I går lagde jeg med kjøttkaker av kun karbonadedeig, masse krydder og 1 egg. Det skal man kanskje ikke kalle kjøttkaker,men det får gå som det selv om ikke alle ingrediensene er på plass.
Da woket jeg også brokkoli og pinjekjerner. Det blir dagens middag før jeg skal trene jujitsu og grapling.

 

Hamstret inn middager i går så jeg gleder meg til å sette i gang med å mikse sammen noe og fryse ned i porsjoner. Det er så utrolig greit å ha slikt ferdig i fryseren.

 

Spesiellt for ei aktiv jente som meg 😉

 

Ha en flotters dag da dere ::)

 

-Randi Annette- 

Mye har skjedd på kort tid, å her kommer en smakebit.

Jeg har vært igjennom tykt og tynt den siste perioden. Alt i fra flytting, til jobb og reise. Det er godt å begynne på med en nye uke og ikke minst at hver dag gir nye muligheter. Denne perioden skal jeg lære mye om meg selv som person. Både når det kommer til det å fungere i hverdagen med mye tanker og mye press.

Det er samtidig veldig interessant å se hvor tøff man er når man skal være profesjonell og når man skal være et godt forbildet, Verden går ikke under, selv om det ser ut til at alt bare raser sammen.

Det er viktig å se fremover, å være sterk, men samtidig det å tørre å være sårbar.

Jeg er nå i en situasjon som ikke er “værre” enn at jeg plutselig bor alene etter å ha vært samboer i over 2 år, men det er en overgang. Det hadde nok vært værre om det var fordi det tok slutt, men det er bare for en periode.

 

 

Jeg er blek og mindre fjong enn hva jeg vanligvis er. Jeg ser ikke noe glede i det å lage god kveldsmat som jeg kanskje hadde dersom vi var to som skulle spise.

Å jeg som ELSKER det å lage mat.

 

Jeg vet at dette er bare nå og kun nå i en periode. Men, jeg må la meg selv akseptere at jeg nå ikke ser min kjære på 1 mnd. Kan ikke holde han, kysse han eller klemme han. Ikke tulle dagen lang som vi alltid gjorde. Vi er beste venner, vi er kjærester som kan det å ha det gøy som venner også. Jeg setter så stor pris på han for den han er. Å jeg gleder meg over det han nå skal oppleve.

 

Det er som jeg har nevnt tidligere lett for andre å si at dette går bra og det er “bare” å tenke sånn og gjøre sånn. Jeg husker selv hva jeg har sagt til mine venner som er i min situasjon. Jeg ser nå at jeg trodde jeg forsto hvordan det var. Jeg kjenner det er tøft å vite at jeg ikke ser han når jeg står opp i morgen. Jeg får ikke noe sms om hva vi kal finne på utpå kvelden. Ikke planlegge middagen sammen. Vi kan ikke slenge oss i sofaen å spille kort, se tv og spise is og fjase som små ny forelsket par som vi er etter over 2 år som et par.

 

Nei, det tar vi siden. For den tid kommer. Utrolig digg å kjenne på hvor sterk denne kjærligheten er. Det er nå man virkelig kjenner hva virkelig kjærlighet er. Selv om det er ufattelig trist og tungt, så kjenner jeg at jeg mener det virkelig.

 

Så for deg som er i et forhold og vurderer å være igjen pga din kjære, ikke gjør det. Dra. Dra å gjør det du vil selv om du har en kjæreste. Det er kun nå du kan og har muligheten. Tiden dere “mister” får dere igjen. Det er bedre å gjøre det nå enn å la seg lure og starte å stifte familie. Så finner dere det ut senere at forholdet ikke var så sterkt like vell. Da kan man se seg tilbake å tenke så “dom” man var. Jeg vet ikke om jeg har klart å reist i fra min kjære, men jeg er glad han er sterkere enn meg å får dette til. For jeg unner han kun det beste, å dette er det beste for han nå.

 

Jeg har mistet mamma for alltid. Jeg tenker mye på dette. Sammenligner dette. Min  kjære lever og er fortsatt min kjæreste. Mamma er død og kommer aldri tilbake, noen sinne.

Jeg har kommet meg igjennom det og blitt voksen og sterk av det. Så jeg skal ikke la meg vippe av pinnen, for jeg er svært målbevist og vet hva jeg vil her i livet.

Dette er dag 1, så vi får se hva jeg føler og tenker om en uke eller 3. Uansett, utrolig godt å kan dele dette med dere som føler meg og mitt liv.

 

Ønsker dere alle en god natt og lykke til dersom du selv er i samme situasjon 🙂

 

Selv skal jeg trene i morgen og få mye energi og komme godt i gang med det jeg elsker å gjøre.
TRENING, jeg ELSKER deg!!

 

 

 

-Randi Annette-

Er man en livsnyter så skal man nyte alt. Til og med på en onsdag! Er du det?

Før trening ble det en brownie- kroneis fra isbilen, Jeg blir jo gal når jeg hører musikken og må springe ut for å kjøpe is. Elsker is.

 

 

Så var det jujitsu og grapling i 2,5 t. Så det ble ikke is etter trening, selv om det hadde vært godt det også 😉

 

 

Cottage cheese med russiner, pinjekjerner,og kanel. Å en protilox protein shake.

 

Super digg!

 

#training #randiae

 

-Randi Annette-

Skal du trene i dag?

 

Work hard! 

 

Digg å kjenne at man har brukt kroppen og er sliten på en god måte. 

Selv skal jeg trene jujitsu og grapling i kveld. Klar for å kjenne på adrenalin og kjenne at svetten renner.

Kanskje det blir et blåmerke eller to også, om jeg er “heldig”.

Lykke til 😉

#jujitsu  #training

 

 

-Randi Annette-

En leser ville ha tips til styrke øvelser. Å her kommer de :-)

Hvordan stramme opp bakside og innside lår og rompa? Spurte hun. Jeg er jo frisør og ikke noe PT , men jeg liker å trene. Så i stede for å fremstå som bedrevitende om noe jeg ikke har utdannelse til eller nok ærfaring med, så kommer det heller noen tips til hva jeg ville gjort dersom jeg selv tenkte å stramme opp disse områdene på kroppen.

 

Man kan ikke si at man skal ta bort fettet rundt magen eller bli tynnere på lårene. Man må tenke at man blir slankere jevnt over, men man kan trene og bli sterere for eksempel ved å trene enkelte muskelgrupper.

Jeg tror på noe som har fungert veldig bra for meg, å det er å kombinere styrke og kondisjon. Jeg gikk alltid rett bort å trente styrke før, å gadd derfor ikke å løpe etter endt styrke trening. Ofte fordi jeg synes det er kjedelig og jeg har oftest kjørt meg så hardt at jeg ikke orker tanken på å løpe.

Så derfor starter jeg alltid med det jeg synes er kjipest og helt klart kjedelig, å det er cardio. Enten om det er elipsen, tredemølla, sykkel eller roing. Det er bare sånn det er, men jeg gjør det fordi jeg vet at jeg må for å oppnå det resultatet jeg ønsker.

 

Ulike øvelser som dette ville jeg ha gjort:

Squat flips, squats med manualer, side lunge, high knee runs, single leg deadlift, sumo squat, (der knærne peker utover med manualer i hendene som henger i mellom føttene),side lunge med rotasjon( gjerne med en manual). Hip-thrust er også en favoritt der jeg bruker vektstang med vektskiver. For nybegynnere kan det holde med vektstang på 20 kg.

Løping, elipsemaskin og spinning kan også være greit.

Det finnes hundrevis av måter å trene på. Man kan gjøre ulike øvelser med TRX også. 

 

Har du kanskje noen forslag? 🙂

 

-Randi Annette-

Da kommer det en deilig oppskrift på noe digg dere ;-)

Jeg vet noen har ventet på denne herligheten, så her kommer den.

 

Her har jeg lekt meg litt.

Ingredienser: Karbonadedeig, 1 avokado, pinjekjerner, 1 egg, pepper, chilikrydder og spisskummen.

 

Slik gjør du: Finn frem en bakebolle og kna karbonadedeigen sammen med krydderet (utenom pepper) og ha et egg i. Hakk en halv avokado i biter og bland sammen med hendene. Dette føles veldig slapt og rart, men du klarer etter hvert å lage en liten ball. Så steker du små flotte ballær 😉

 

Pinjekjerner: Stek en neve pinjekjerner etter du har stekt kakene så får du litt ekstra smak på disse også.

 

Avokado: Del en avokado og ta ut steinen og fyll den med nystekte / ristete pinjekjerner.

 

Beklager dårlige bilder, men jeg er frisør, ikke fotograf 😉

 

#avokado #pinjekjerner #sunt #noenytt #loveit

 

-Randi Annette-

Ny persj i roing!!

Det var gøy å varme opp med roing før styrkeøkta her om dagen. Oftest er det løping eller intervaller på elipsen, men når jeg skulle trene mye overkropp, så tenkte jeg å prøve roing.

Jeg har ikke alltid tenkt på å slå min rekord i roing, men den dagen så kom lille konkurranse menneske inne i meg frem igjen. Jeg ska prøve å slå denne også, må bare bli motivert nok til å gjøre det.

Uansett, jeg har rodd i 5 minutter på den høyeste motstanden, (som er 10). Jeg har rodd alt i fra 700-900 meter, men her om dagen ble det 1026 meter. Det er noen meter i forskjell i fra 700- 1026.

Om det er typisk bra, det tror jeg ikke, men for meg er det uansett ny pers 🙂

God helg

 

-Randi Annette-