KVELDENS GODBIT!

Tidligere i dag så dukket jeg hodet i fryseren for å få en oversikt over hva jeg hadde av middager. Er det noe jeg er flink til så er det å spise utav fryseren og planlegge middager. Der har jeg meget god struktur.
I og med at jeg og kjæresten skulle over grensen, så var det greit å bruke opp det kjøttet jeg hadde liggende slik at jeg kunne fyse ned ferskt kjøtt.

 

Selve middagen skal ikke jeg ta æren for fordi da var det min bedre halvdel som kokkelerte. Jeg tok meg av litt vasking og posjonering av kjøtt og lignende. Nå har jeg middager for nesten 50 dager i fryseren. Det er jo luksus spør dere meg.

 

 

Her er det elgkjøtt som er kvernes med masse digg. Kjøttet fikk jeg fra et søskenbarn i gave tidligere i år – selvskutt til og med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fantastisk flott dag og ikke minst at dere får en magisk kveld.

 

-Randi Annette-

EN GLADNYHET FRA MEG TIL DERE

Reklame | Brazfit

God fredag.

 

Nå er det endelig helg for mange av oss og da synes jeg det passer utmerket godt å komme med en gladnyhet.
Brazfit har nå tilbud på hele nettbutikken. Dersom du benytter deg av min rabattkode som er randiae20, får du ytterligere 25% avslag på ditt kjøp.

Direkte link her.

 

På bildene ser dere Brazfit Train Insane Light Blue Dry Hoodie
og Namaste Purple Striped Legging

 

 

Og med dette vil jeg ønske dere en fantastisk flott fredag. Kos dere.

 

-Randi Annette-

ENDELIG VAR DAGEN HER. FØRSTE PÅ TO UKER!

Reklame | Brazfit

Endelig var dagen her og jeg kunne faktisk gjøre som jeg planla for noen dager tilbake. Nemlig det å trene i dag. Nå er det nøyaktig to uker siden sist jeg trente og jeg kan nesten ikke beskrive hvor glad jeg er nå for at jeg har en form som tilsier at det å trene er helt greit.

 

Formen har vært svært ustibil. Følt meg skikkelig slapp og syk i to til tre dager. Også følte jeg meg mye bedre, nesten frisk. Men det stemte absolutt ikke dagen etter. Så jeg vet ikke jeg hva det er. Men nå har jeg virkelig et håp om at sykedager er historie og at jeg kan begynne å trene mot hinderløpet som er om bare tre uker.

 

 

 

 

Jeg har fått litt flere kilo på kroppen etter eksamensperiode i mai, en lang sommerferie i juli og med sykdom halve august. Men jeg tror dette er første gangen i mitt liv at jeg føler meg så avslappet i forhold til egen kropp. Jeg vet jeg ikke er feit og tjukk, for å bare understreke det. Jeg er sunn og frisk og normal – akkurat som man skal være. Men jeg er avslappet med tanke på kroppen generelt. Jeg trives veldig godt faktisk.

 

Det å bli 30 år gjør en mer sikker på seg selv. Og det er godt. Ta det til dere alle sammen – kropp er langt ifra alt her i livet. I går spiste jeg smågodt også så jeg er ikke firkantet av meg akkurat. Tvert i mot – haha.

 

 

 

Nå er det bare tre uker igjen til jeg skal delta på hinderløpet WOX Trøndelag, så jeg ligger svært dårlig an. Men det skal bli en kul opplevelse uansett hvordan formen blir til da. Jeg trente i kveld og jeg har mistet utrolig mye styrke. Men håper at kroppen min husker at jeg har vært sterk så den kommer seg på topp om ikke så alt for lenge.

 

 

 

 

Trening er livet. Det gir meg i så fall utrolig mye.

 

 

Hva med deg? Er trening like viktig for deg med tanke på ditt humør og livsglede?

 

-Randi Annette-

EN TING JEG TYDELIGVIS IKKE HAR KONTROLL PÅ

Nesten litt flaut men det magiske ordet er…

 

 

Permisjon.

Hva det går ut på trodde jeg at jeg hadde kontroll på. Joda, jeg var klar over at det skulle innebære å ikke jobbe, men jeg har jo ikke hatt permisjon. Jeg setter meg jo opp på jobb jeg. Jeg fikk permisjon fra min deltidsjobb (frisør) fordi jeg skulle jobbe som markedskonsulet (internship) og studere to fag til.

 

Men før det brenner rundt meg (som det vil gjøre om fire – fem uker), så setter jeg meg opp på jobb når jeg ser jeg kan, for å hjelpe mine faste kunder. Og når det begynner å brenner rundt meg så blir det så hektisk at jeg holder på å gå av skaftet – helt sikkert.

 

 

 

 

Men permisjon ja, det er noe jeg tydeligvis ikke har full kontroll på. Men nå har det seg slik at frisørjobben gir meg veldig mye. Mestring, den gode samtalen, en jobb jeg vet jeg er kjempe flink i og ikke minst, der jeg trives veldig godt. Og da sier det seg selv at jeg sliter meg å holde meg unna 100%.
Men jeg tenker at dette går fint nå, så får jeg ta den permisjonen på alvor om tre ukers tid.

 

Permisjon ja – jeg får lære meg dette…..

 

 

-Randi Annette-

 

 

SNART ER ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT HER

Reklame | Brazfit

Jeg synes det er så utrolig kult å tenke på at jeg snart skal ute i ilden. Men det slår jo ikke feil i år heller – som i fjor. Formen før hinderløpet WOX Trøndelag blir som i fjor. Ikke noe særlig trening i forkant i år heller.

 

I sommerferien som var i juli trente jeg ikke en eneste dag. 1 måned uten trening. Så ble jeg syk to uker etter ferien og nå har det vært slik i nesten to uker. Jeg tror ikke kroppen her er laget for lang ferie jeg. For august pleier å gi meg en snufsete nese og en slapp kropp. Utrolig teit og leit, men sånn er det tydeligvis. Det stopper meg ikke for å gjøre hverdagslige ting som å dra på skolen eller jobb forøvrig, men det var denne treningen da.

 

 

Det er i så fall helt sikkert at jeg skal ikke løfte på en eneste vektskive eller løpe en meter før formen er 100%. For det skal ikke mye anstrengelse til før jeg blir i dårlig form igjen. Får ta tiden til hjelp – som man sier.

 

Jeg så på Triatlon i Trondheim i går og jeg må si at det ga meg et kick. Jeg har sett på dette i 4 år på rad og det er så utrolig spennende. Det å se på de flinke og tøffe menneskene går virkelig inn på meg. Jeg blir både rørt og inspirert og for de som ikke kjenner på dette forstår jeg meg helt ærlig ikke på. Det kan ikke gå an å ikke bli påvirket av å se på de flinke menneskene som deltar.

 

 

Det gjorde at jeg gledet meg ekstra mye til jeg skal delta i mitt hovedmål for i år. En 10 km lang hinderløype med over 40 hinder. Ja, det er galskap. Men kroppen må komme seg for nå er det bare en måned igjen. Trælene i håndflatene er der fortsatt, men det skal bli mer – mye mer træler før WOX. Det er helt sikkert.

 

Men jeg må bare fokusere på å slappe av, få nok med søvn og bruke den tiden det tar på å bli frisk. Stress hjelper vel ikke på å bli frisk, så jeg må bare lytte godt til kroppen. Det er utrolig morsomt å se tilbake på det jeg har gjort i år. Et sykkelritt ble utført for første gang i mitt liv i år, uten noe som helst trening i forkant. Også slengte jeg meg på et løp noen uker etter det. Og nå er WOX snart for tur. Det å konkurrere er så morsomt.

 

 

Opplever jeg at jeg har tid til dette med studiet på 100% og deltidsjobb? Nei. Men det handler vel bare om to ting – planlegging og struktur. Og er det noe jeg er god på, så er det nettopp det.

 

-Randi Annette-

HELT UTSLÅTT – HELT KRISE

På torsdag begynte jeg å kjenne på en skikkelig kvalme og var virkelig ikke i form. I går var jeg mye bedre igjen og følte meg i god form i dag. I og med at jeg ikke har trent siden torsdag og ikke har vært helt i form i det siste, bestemte jeg meg for å utføre noen mobilitetsøvelser med egen kroppsvekt for å trene opp knærne mine som trenger en del mobilitetstrening.

 

 

I tillegg utførte jeg noen lette styrkeøvelser der høyeste vekt var 20 kg, nettopp på grunn av at formen ikke har vært så bra i det siste. Og resultatet av det? Joda, jeg ble i skikkelig dårlig form. Tilbake til start.

 

 

 

Etter trening spiste jeg litt og måtte bare innse at jeg måtte legge meg i sengen. Og der sovnet jeg. I morgen er første skoledag og jeg skulle egentlig på jobb, men jeg måtte endre timelisten min for jeg har ikke sjans. På skolen må jeg da det er første skoledag og det er snakk om kun tre timer der jeg skal sitte rett opp og ned. Det må jeg bare greie.

 

Og er formen bedre i morgen så får jeg ta en vurdering da. Men i og meg at jeg er så dårlig etter 25 minutter med så og si ikke noe som kan kalles for trening, da skal det tydeligvis svært lite til før kroppen blir utslitt slik det er nå.

 

Utrolig leit og kjedelig, men når jeg først blir syk så blir jeg virkelig syk….. Ja, jeg synes utrolig synd i meg selv. Jeg har ikke tid til å bli syk .

 

Uansett – lag dere en fin søndag. Selv prøver jeg å ikke bli stresset over at jeg er blitt syk, men det er lettere sagt enn gjort.

 

-Randi Annette-

LEVERING AV LEXUS OG TO PARACET

 

I går var jeg med å leverte en Lexus til en kunde på Agdenes (omtrent 1t og 30 minutter fra Trondheim), selv om jeg våknet med hodepine, kvalme og var sliten som en dupp. En kunde må alltid komme først og det var alt for sent til å trekke seg, selv om jeg absoutt burde holdt sengen. Men med to paracet ble det litt bedre.

 

 

Jeg og en av mine medarbeidere kjørte hver vår Lexus og leverte en bil. Det var utrolig kult. Lexus forbinder jeg med luksus – og det med god grunn. Utrolig god å kjøre og mye fine detaljer og smarte duppedingser.

 

 

 

 

 

Vel hjem klokken 12.00 spise jeg litt mat før jeg tok en dupp på 2,5 time. Kunne ha sovet enda lengre, men det er bedre å få en god natt med søvn på kvelden.

 

I dag føler jeg meg litt bedre, heldigvis. Så jeg tror og håper at dette er kortvarig.
Ellers prøvde jeg meg på min nye racersykkel. Jeg har aldri før hatt sko som man klikker fast pedalene med, så dette skremte meg litt, men jeg regnet med at det skulle gå på et vis.

 

 

Jeg tråkket på for å få god fart for å kjenne litt på sykkelen. Det var uten tvil enorm stor forskjell på vanlig sykkel og racer. Jeg øvde meg litt med å klikke de av og på, men det endte opp med at jeg ikke fikk løsnet den ene pedalen og der gikk jeg på trynet.

Det ble nevnt at jeg landet svært elegant, så fallteknikken fra kampsporten kicket inn. Men i sykkelverdenen skal man visst holde fast i styret når man faller av. Til og med sykkelen landet perfekt, rett opp ned, som om man skulle fikse noe på den. Så her sitter jeg gul og blå med litt smerter i hånden. Men det var en rik erfaring, for en vel si. Opp på sykkelen igjen, sånn passe irritert på seg selv syklet jeg videre og øvde mer. Jeg må nok trene litt mer på dette.

Jeg må jo bare få det til….

Har du hatt en lignende hendelse på racer? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

 

TRAPPELØP OG EN KJØRETUR MED TOYOTA C-HR

Reklame | Brazfit

 

Det var ei rimelig glad og fornøyd frøken som dro hjem ifra jobb i går. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle få slippe å sykle hjem og kunne ta med meg gliset dere ser under. Om jeg ble småvett? Ja, det ble jeg. Men utrolig kult å få tillit til å bare kjøre hjem en bil – det er jo bare helt sinnsykt, spør du meg. Det er en spennende bransje og det skjer noe nytt hele tiden. Noe som jeg opplever utrolig spennende.

 

Etter jobb kjørte jeg og ei venninne ( et søskenbarn av meg) til Granåsen der vi kjørte på med en kombinasjon av trappeløp og løping på en halvtime. Når vi ble ferdige knipset hun noen bilder. Slik er det å være med en blogger.

 

Her later jeg som at jeg er så sliten at jeg må støtte meg på bilen – da er det godt å ha en Toyota. I så fall syntes jeg det var ren luksus å kjøre bil fra a til b, enn å sykle. Jeg blir svett av å se folk løpe, så det å kunne kjøre bil var utrolig deilig.

 

For å informere dere litt ekstra:

Tightsen på bildene er sponset, men bilen er ikke sponset på noen måte. Dette er gjort på eget iniativ for å vise dere litt om min hverdag i min internship hos Toyota Bilia.
Følg meg på min instagramkonto for å se mer av min hverdag på Toyota Bilia i Trondheim: @randiae

 

 

Vel hjem kom vi og da lagde jeg en deilig middag for meg og Kristin.

 

 

Ikke nok med det, men hun lå over. Jeg hadde en plan om å trene før jobb klokken 08.00, så da måtte også hun stå opp 05.45. Greit nok, hun ropte fra rommet sitt at hun ikke ville stå opp og orket ikke (med en små skremt latter), men hun ble med når jeg kunne fortelle henne at frokosten stod klar og det var bare å stå opp.

 

Dette har vært en kjempe fin dag, selv om jeg utover dagen ble i dårlig form. Har småsvettet, vært kvalm og uvel. Og jeg har enda ikke blitt bedre. Så jeg får håpe det er noe som ikke setter seg så alt for godt.

 

I morgen skal jeg levere bil på Agdenes. Det blir gøy. En variert hverdag – det passer meg ypperlig.

 

 

-Randi Annette-

EN DEILIG FØLELSE – RETT OG SLETT

Det gikk opp for meg her om dagen at jeg plutselig er på tredjeåret av min bachelorgrad. Det er nesten ikke til å tro. Jeg har minimalt med bøker dette semesteret, faktisk bare to bøker, pluss noe digitalt. Bare det er en helt annen verden. Noe annet enn å ha ganske mange arbeidskrav å jobbe med for å få lov til å gå opp til eksamen, i tillegg til fem-seks bøker. Det er så utrolig kult å tenke på.

 

 

Ellers er jeg på min andre uke i Internship. Det er så spennende. Og den følelsen av å komme hjem før halv fem om ettermiddagen å ha kvelden åpen. Det er jo en drøm. Men på mandag starter jeg på skolen og skal jobbe litt på frisørsalongen både mandag og tirsdag, også blir det å jobbe på Toyota Bilia igjen resten av uken. Det blir en del logistikk og mye å holde fingrene i, fra og med neste uke, men jeg elsker å ha det travelt.

 

 

Også har jeg fått solgt unna en del bøker og samtidig fått kjøpt meg nye til skolestart. Og da passet det fint å kjøpe seg en racersykkel når det dukket opp et unikt tilbud. Den kjøpte jeg i går og jeg må si jeg gjorde et veldig bra kjøp. Så nå er det bare spinningsko jeg mangler, så er jeg klar for å sykle på den nye sykkelen.

 

Og i morgen skal jeg være med gjengen på Toyota på rosenborgkamp. Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg skal prøve å ikke rope og engasjere meg alt for mye. Det er nemlig fort gjort.

 

 

-Randi Annette-

ALLE GODE TING ER TRE – DETTE BLE DAGENS AKTIVITET

Reklame | Brazfit

I dag har jeg virkelig vært i aktivitet og det har vært så utrolig herlig. I og med at jeg startet min internship i dag, (noe dere mildt sagt har fått inn med teskje nå. Ja, jeg har gledet meg skikkelig til denne dagen og nå var den endelig her). I så fall så innebar det over 3 km ekstra på sykkelen per vei, så bare i sykling så har jeg syklet ca 12,5 km i dag.

Selv om det ikke blir en treningsøkt i den grad at jeg fokuserer på å ta meg fullstendig ut, så blir det puls og litt trening likevel. Perfekt for min del som elsker å være aktiv.

 

 

Og ikke nok med det, men jeg gikk på topptur i kveld med ei venninne på nesten 8km. Kjempe godt – rett og slett nydelig. På en måte tre økter med trening. Sykkel til og fra også en flott topptur.

 

Tightsen er sponset av Brazfit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg og Miriam. Alltid masse latter og alltid fine samtaler. 

 

 

 

 

 

 

 

Også overrasket hun meg meg energibar og iskaffe på toppen. Det ble jeg utrolig glad og takknemlig for. Takk <3

 

I dag har jeg virkelig rørt meg masse og fått opplevd utrolig mye. Masse inntrykk – rett og slett en magisk dag. Jeg sluttet på jobb klokken 16 og middagen var ferdig og spist en time etterpå. Og jeg bare kjente på hvor deilig det var å tenke på at jeg hadde muligheten til å gjøre hva jeg ville. Akkurat det jeg ville. Jeg måtte ingen verdens ting. Ikke måtte jeg lese. Ikke måtte jeg stresse. Dette er en hverdag jeg virkelig ser frem til etter studietiden. Det må jeg bare få lov til å si.

 

Og hva er vel bedre enn en topptur, frisk luft og godt selskap? Noen legger seg med et smil om munnen –  og noen er meg.

 

-Randi Annette-