Få oppskrift på lune og myke sjokoladekjeks.

I og med at jeg skal få besøk i morgen, så tenkte jeg at jeg måtte lage noe godt så jeg har noe å tilby gjestene. Da tenkte jeg at oppskriften på sjokoladekjeks som jeg lagde i bursdagen til pappa, er helt super.  Selv om jeg er sliten etter jobb, så ville jeg gjøre unna dette nå så jeg har dagen i morgen helt fri. I dag brukte jeg kun mengde av smør på kun øyemål, så jeg mistenker det ble litt mindre enn det skulle være. Men, jeg har glemt å kjøpt inn batteri til vekten min, så jeg kan takke meg selv for det. Og sist brukte jeg glutenfritt mel, og i dag ble det hvetemel. Så jeg er spent på resultatet. Det dufter og ser godt ut, så det håp.

 

Oppskriften på kjeksene med glutenfritt mel finner dere her. 

 

Da har jeg allerde smakt på to kjeks, og jeg er veldig godt fornøyd med resultatet. I dag lagde jeg 33 stykker av samme oppskrift. De ble litt større sist gang, men jeg ville heller lage de litt mindre, så de ble litt mykere. Jeg trykte de heller ikke så veldig mye ned som sist gang. Men, øvelse gjør mester.

 


 

Det ligger en video på min instagramkonto, der jeg viser litt av fremgangsmåten. Ta gjerne en titt.

 

Instagram, @Randiae.
 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld. 

 

#lørdag #helg #Inspirasjon #Oppskrift #Kjeks #Sjokolade #Sjokoladekjeks #Glutenfritt #Søtt #April #Mai #Instagram

-Randi Annette-

Uforskammelig deilig å ikke kan trene.

Det er rart hvordan alt blir bare man kutter ned på treningen. Da snakker jeg spesielt om tiden. Det er bare 24 timer i døgnet, og jeg vet at jeg bruker et døgn ganske flittig. En typisk dag for meg kan se slik ut.

Trening, skole, jobb, skole sove. Og da gjerne fra klokken 08.00 til 23.00.

Siden onsdag har den sett slik ut. Skole og jobb, og et innslag av sosiale ting. Det er uforskammelig deilig å plutselig ha mer tid og ikke dette tidspresset. Men, det er ingen tvil om at jeg ser fram til å trene i morgen. Skulderen min har vært litt vanskelig siden søndag, så jeg tok en pause fra trening noen dager. Jeg tenkte at fire dager uten ville kanskje hjelpe på. Så i morgen skal jeg trene og se hvordan det går. Jeg elsker jo å trene, men det å faktisk ha mer tid til det som kanskje er enda viktigere, som studiene i denne tiden som er nå, er virkelig helt fantastisk.

 

 

 

Det er så viktig å ikke ta ting for gitt. Det å kjenne at man har bare de to timene ekstra i døgnet gjør utrolig mye. Jeg har kjent på et enormt stort press fra flere kanter, og jeg har etter hvert kuttet ned på ting, og det er helt fantastisk hvor godt det er. Jeg tror det er viktig å kjenne etter å innse at det er OK å ta en pause ifra ting. Eller det å ikke være med på alt en kanskje føler at man burde. Nå har jeg kuttet ut kampsporten, Ju Jitsu for en periode, og nå tok jeg meg fri fra styrketrening i noen dager. Men, det hadde ikke skjedd hvis skulderen hadde vært skadefri. Men, nå kjennes den ikke vond ut lenger, men jeg tar dagen i dag fri også, for å være på den sikre siden.

 

Det er samme med de som har barn. Jeg vet om flere som har det som trener like mye som meg selv. Det handler om hvordan man legger opp dagene. Alt handler om planlegging. Jeg tenker ofte på da jeg var daglig leder, studerte historie og naturfag, og i tillegg trente 4 dager i uken. Det gikk det også. Utrolig nok. Men, det var mye mer krevende enn hva det er nå. Men, jeg fikk det til. Det er ikke farlig å jobbe hardt og ha flere baller i luften. Det handler bare om å ha kontroll på det.

 

Dette var dagens. Nå skal jeg straks på jobb og ordne folk fine på håret før Mai kommer. Ha en fantastisk dag. Og husk det er helt OK å ta det roligere i perioder. Vi er bare mennesker.

 

 

#Trening #Kampsport #Trondheim #Helg #lørdag #Helse #Vår #april #Samfunn #FItness #Press #motivasjon #Student

-Randi Annette-

 

GREEN FRIDAY. Perfekt for treningsglade.

I dag er dagen kommet, nemlig Green Friday. Det er rett og slett vårens Black Friday som betyr rabatter og gode tilbud. Jeg er som mange av dere vet, ambassadør for merket Brazfit, og jeg kan i dag fortelle dere at det er masse gode tilbud på klærne. Det som er så fint med Brazfit, er at de har klær som man kan bruke til trening, men også til hverdags. Bare se på linkene under.

 

Denne bodyen er kjempe fin. Finnes i flere farger. Samme med denne t-skjorten.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Tenkte å vise dere klær som er ifra Brazfit, så her kommer det en del bilder.

 


 

 

Husk at du også kan bruke min rabattkode, randiae15 som gir 15%. Håper dere finner noe dere liker, noe jeg ikke er i tvil om. Ønsker dere en fantastisk flott fredag. 

 

#Greenfriday #Fredag #Tilbud #Rabatt #Sponsor #Brazfit #Sponset #Trondheim #Treningsklær #Trening #Helse #Motivasjon #Helg #April #vår #mote

-Randi Annette-

Må jeg bli gravid fordi klokken tikker?!

Det er ikke så enkelt. Når man føler at man må tenke og fokusere på ting man ikke ønsker å tenke eller fokusere så mye på. Dette gjelder jo kun oss kvinner da dette er snakk om graviditet. Det har vært mye snakk om dette nå i media om kvinner og graviditet. Det går jo ikke an å tenke på hvor gammel man er, det er jo ikke det man skal fokusere på. Man bør helst ha det økonomisk bra, ha plass og ikke minst en god partner. Det er ikke en selvfølge at begge parter skal være klar til dette på samme tidspunkt. Menn kan vente til de er 60 år gamle, men for oss kvinner så må vi tenke på dette helst mye før man fyller 40 år.

 

 

De sier at du som er snart 30 bør begynne å få ut fingeren. Det er så skremmende å si slikt. Tenk så ekkelt og trasig det er for oss som er 25-30 år gamle og ikke kjenner at man er klar,å kanskje ikke har en partner. Å kanskje ikke økonomien heller. Nei, la meg bestemme meg når jeg er klar. Skal man stresse fordi statistikken sier at du må starte før du fyller 30 år, eller skal man kjenne på dette selv?
Dere menn er så heldige. Dere trenger ikke å gå gravid, (noe som er grusomt for enkelte), dere slipper å føde, å ikke minst alt det som skjer etter en fødsel. Ikke at jeg kan uttale meg for mye om dette temaet, men jeg har hørt om mye opplevelser. Alt i fra fødsler som gikk på 1,2,3 og de som har hatt sine verste mareritt. Det er bra man ikke vet hva som skjer i fremtiden, spør du meg.

 

Om jeg er klar for å bli gravid? Nei, det er jeg ikke. Men, jeg håper jeg kan bli mamma om tre år, men jeg er veldig usikker på om det er noe jeg vil og er klar for da. For akkurat nå så sitter jeg bare å rister på hodet å tenker, at det å se seg selv skrive tre år, det er rart og skummelt på samme tid. Men, jeg har opplevd det er bra prevensjon det å være med mange barn over en lengre periode, så man vet jo aldri. Kanskje jeg slår meg skikkelig hardt en dag? He he, neida

 

Er du klar for dette eller har du fått barn? Hva mener du om dette presset med alder og graviditet?

 

Dette innlegget skrev jeg for to år siden, men synes det er like aktuelt i dag. Sett bort ifra at jeg kunne tenkt meg barn neste år, i følge dette innlegget. Man tror man er så mye eldre og mer klar for slike store avgjørelser om noen år. Jeg føler meg like ung og er fortsatt ikke klar for barn.

 

-Randi Annette-

Ta treningen utendørs. Det gjorde jeg.

Da er det sol og fint her i Trøndelag, og da passer det godt med et innlegg som går på det å trene med det vi finner i naturen. Dagens innlegg er med øvelsen Knebøy med press.

 

Klærne på bildene er sponset av Brazfit,

 

Knebøy med stein bare for å få litt ekstra vekt. Her er det viktig å holde knærne utover, brystet opp og vekten skal være på hælene. Blikket – rett fram.

 

Knærne pekes utover på vei opp med en sterk kjerne, (stram mage).

 

Steinen kommer så oppover og her må man ha en bestemt bevegelse. Øvelsen er ferdig når steinen er rett over hodet, ikke foran, men rett over hodet til du har strake armer.

Så enkelt kan det da gjøres. Dette tar ikke lange tiden, og det er en effektiv øvelse. 

Les: Øvelse for rumpe, lår og rygg

 

 

. Dere skal få en rabattkode til meg som dere kan bruke når dere handler hos Brazfit. Dere får hele 15% på alle kjøp ved å bruke min rabattkode, randiae15.

 

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

-Randi Annette-

Jeg fikk all oppmerksomheten. Det passet meg perfekt.

Jeg spøkte bare med tanken, men når jeg faktisk innså at jeg skulle få all oppmerksomheten, trodde jeg ikke mine egne ører, eller øyne – for den del.

 

Jeg skulle på skolen etter jobb i dag, og jeg spøkte med at jeg  kunne tenkt meg at jeg var den eneste som møtte opp på skolen i dag, men jammen var det slikt også. Via nettstudiene som jeg tar, er vi en del elever. Eller, vi var i så fall det. Mange har hoppet av og mange får ikke gå opp til eksamen på grunn av at de ikke har levert det de skulle eller rett og slett møtt opp på prøver. Men, at det skulle bare være meg, det hadde jeg ikke trodd. Men, det var helt fantastisk å få 2 timer med en lærer helt alene. En kjempe bra undervisning til bare meg. 

 

Det passet meg perfekt.

Jeg ble skikkelig sliten på slutten, fordi jeg valgte bare å gå igjennom det jeg syntes var vanskelig. Så hjernen fikk virkelig kjørt seg. 

 

Samtidig må jeg få si hvor utrolig godt det er å sette seg i sofaen før klokken 20.00 og faktisk se TV. Når skjedde det sist, liksom. Jeg er jo på trening på denne tiden av døgnet egentlig. Men, nå skal det ikke trenes før lørdag eller søndag. Jeg skal virkelig nyte det.

 

Ha en fortsatt god kveld, mine lesere. Dere er fantastiske.

 

-Randi Annette-

Jeg skal legge inn årene og ta fri fra trening noen dager.

Det er bare å innse at det kanskje er det beste nå. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd, men det er noe i skulderen min som ikke er helt som det skal. Jeg har ikke gjort noe som helst, men våknet rett og slett opp på søndag av at jeg hadde vondt i skulderen. Jeg vet ikke om jeg har ligget veldig rart, eller hva det er, men jeg tenker at det å ta fri noen dager kan i så fall ikke skade. Jeg testet ulike øvelser i dag, og jeg fant ut at det er press-øvelser og ikke drag som er vondt. Jeg snakket med en PT om dette, og rådet jeg fikk var å ta noen dager fri. Jeg har trent bein nå de siste dagene, og jeg orker ikke å trene det hver eneste dag. 

 

 

Så da er det bare å høre etter. Og ikke minst lytte til kroppen. Det hemmer meg overhodet ikke, men det er ikke alt jeg får til å gjøre på trening nå, så da tar jeg meg heller fri ifra det. Jeg kunne så klart å trent andre ting også, men det føles så halvveis og det liker jeg ikke. Jeg får opp pulsen når jeg sykler til og fra jobb også. Så ingen fare med tanke på å få rørt seg litt.

 

Jeg kommer nok sterkere tilbake.

 

#trening #helse #Motivasjon #Kampsport #Trondheim #kondisjon #skade #smerte #Hverdag #April #Følelser #Instagram #sykkel

-Randi Annette-

Straks klar for trening med, Mari.

I dag skal Mari bli med meg på trening. Det er så lenge siden sist at jeg tør ikke å tenke på det. Mari er søskenbarnet mitt som er 9 år yngre enn meg. Hun har vært som en liten søster for meg i oppveksten. Selv trodde hun jeg var søsteren hennes i mange år også, så det er litt søtt i seg selv. Jeg var sammen med henne hver eneste dag i oppveksten hennes. Så kanskje ikke så rart.

 

 

Klærne jeg har på bildene er sponset av Brazfit.

 

Bildene i dette innlegget er fra i fjor da vi hadde en fotoshoot.

 

 

I dag skal vi få kjørt oss begge to, men jeg tar så klart hensyn til at det er lenge siden Mari trente sist. Men, det skal være kvalitet over jobben vi legger i, så hun skal få kjenne at det brenner litt i musklene. Det gjør jo bare godt. 

 

Dette blir utrolig gøy og spennende.

 

#trening #Familie #venner #Hverdag #Styrketrening #Helse #Brazfit #sponset #Reklame #trondheim #3t #foto #fotoshoot #Fitness

-Randi Annette-

Jeg blir glad for alle fine kommentarer. Men, vær klar over en ting.

Det er ikke med måte på hvor snille og gode lesere jeg har til treningsbloggen min. Det gjelder forsåvidt også min instagramkonto, @Randiae, der det daglig kommer tilbakemeldinger på det jeg legger ut. Det strømmer på med kommentarer som at jeg er kjempe flink, jeg er så flott og jeg motiverer de til å orke å trene.  Jeg får kommentarer på fine treningsklær og gode øvelser som jeg filmer. Jeg setter så stor pris på dere at jeg kan ikke få sagt det nok. Men, det er en ting dere alle må være klar over.

 

 

Det krever mye å være et forbildet. Det krever også mye å kjenne at man selv presterer over det man gjør. For min del, trening og skole. Jeg har nå tatt et valg om å ta en pause fra kampsporten, Ju Jitsu som har vært en del av livet mitt nesten hele perioden jeg har bodd i Trondheim. 2007 startet jeg å trene, og jeg elsker det mer enn noe annet. Men, tiden strekker ikke til. Det kommer noe i veien nesten hver uke, så da la jeg det helt vekk så jeg slipper å kjenne på dårlig samvittighet. Så nå er det full fokus på skole, så kommer treningen i andre rekke. Det er snart helårsprøve og eksamen, så jeg må prioritere riktig.

 

Så ikke kjenn så mye på at du ikke strekker til eller at du ikke er bra nok. Jeg vil ikke anbefale alle å holde på med så mye som jeg har gjort. Det tar på og man blir sliten. Men, da er det viktig som en voksen person, og godta at man må trappe ned på andre ting, for at man skal klare å gjøre det man må prioritere. 

 

Jeg må si jeg noen ganger ikke skjønner hvor jeg får all den energien ifra. Nå er det virkelig en ting jeg gleder meg til, og det er sommerferie der jeg skal ha mer tid med mine venner. 

 

#trening #helse #Motivasjon #Kampsport #Trondheim #Skole #student #Hverdag #April #Følelser #Instagram #Studie

-Randi Annette-

Tips til deg som ofte får lyst på noe godt.

Et tips til deg som trenger noen mellommåltider som virker fristende. De aller fleste av oss spiser noen mellommåltider i løpet av en dag. Det kan være et lite måltid rett før lunsj, middag eller kvelds. Vi har våre egne rutiner og vaner, noe som er bra. Jeg kjenner til de som spiser kun to måltider om dagen, og de som spiser seks måltider, slik som jeg selv gjør. Selv er jeg er den som fort kan få lyst på noe søtt, spesielt sjokolade. Men, da er jordbær en god erstatning. Det er både friskt, sunt og godt. Her har jeg riskaker uten salt med biter av friske jordbær.

 

Dette er et sponset innlegg.

 


 

Druer kan man også bruke. Det er bare å bruke fantasien. For ett år siden var det økologisk peanøttsmør og riskaker som virkelig var min kos. Jeg kunne seriøst ha levd på riskaker og peanøttsmør. Det er kjempe lenge siden jeg smakte det nå, men jeg blir skikkelig hekta i perioder på enkelte matvarer. For øyeblikket er jeg ikke hekta på noe som helst faktisk.

 

 

Selv har jeg flere NOKA barer liggende, som også er fint som et mellommåltid.

 

Hva foretrekker du som et mellommåltid?

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Jordbær #Druer #Fruktoggrønt #Frukt  #Frokost #Tips #Oppskrift #peanøttsmør #Motivasjon #Inspirasjon

 

-Randi Annette-