Oppskrift på sunne hjerterundstykker.

Her kommer det noen av dere har ventet på, nemlig min oppskrift på sunne, gode og saftige hjerterundstykker..

 

Jeg synes at søndager er en god dag der en god frokost hører hjemme. Så klart er jeg opptatt av en god frokost hver eneste dag, men søndager er som regel rolige og det er ikke noe å stresse over. Ingenting å rekke. Derfor bestemte jeg meg for å rote litt i skap og skuffer for å se hva jeg hadde av ingredienser. Jeg prøver nemlig å ikke handle på søndager fordi jeg mener at det skal ikke være nødvendig å ha åpent 7 dager  uken. Men, det skal jeg ikke skrive om nå.

Under ser dere havregryn og havremel, ulike korn og andre sunne ingredienser. Her var det ikke noe oppskrift, men jeg passet på å skrive ned hva jeg hadde i deigen i tilfelle det ble bra. Og det ble en av de beste rundstykkene jeg har smakt noen sinne.

 

Ingredienser

3 Egg

2 Dl store havregryn

2 Dl solsikkekjerner

1 Pk tørrgjær

1 Dl sesamfrø

5 Dl helkorn hvete

10 Dl samalt hvete

300 G mager cottagecheese 

1 Banan

3 Dl lunket vann

Havremel

 

 

Slik gjør du

Visp sammen eggene og hell i alt det tørre. Rør godt sammen for hver ingrediens du har i så det blir godt blandet. Vannet heller du i til slutt. Deigen skal være litt løs. Legg over plast og la den heve i ca 45 minutter på et lunt sted. Bruk havremel til å jobbe med å forme hjerter. Du tar bare en neve med deig, knar den litt inn i havremel så den blir litt glatt, form hjerter med hendene dine og legg de på en stekeplate med plast over i 30 minutter. Sett ovnen på 200 grader. Stekes på midterste rille i 20 minutter. Avkjøles på rist.

 

 

 

Hvis du er redd du skal smake banan eller cottagecheese, så ikke vær redd. Det her handler om næringen først og fremst. Vil du at det skal smake mer banan så tilpasser du det med mer.

Dette er perfekt på et bord nå i julen.

 

Del gjerne dette innlegget dersom du kjenner noen som må se denne oppskriften. Husk at du også kan følge meg på min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

 

#Oppskrift #bakst #Kos #jul #Rundstykker #hjerterundstykker #Cottagecheese #Banan #Protein #Helse #Blogger #Blogg #Sunn #TIne #Hverdag

 

-Randi Annette-

Dette kan du ikke gå glipp av.

 I dag har jeg virkelig koset meg og jeg gleder meg til å dele det hele med dere i morgen. Jeg sov lenge i dag da jeg sov veldig dårlig i natt, og jeg fikk fryktelig lyst til å bake rundstykker. Jeg sjekket skap og skuffer og jeg kan med sikkerhet si at man trenger ikke å ha en oppskrift klar for å lage gode rundstykker. Jeg kan røpe at den oppskriften inneholder alt i fra banan til cottage cheese. De ble skikkelig saftige.

 

Og som dere vet, jeg liker å gjøre en vri, så de ble bokstavelig talt bakt med ekte kjærlighet.

Dere kan ta en liten titt på videoen på min instagram for å se hvordan jeg lagde de fra start til slutt, men selve oppskriften deler jeg med dere i morgen. Gled dere til en sunn, god og næringsrik oppskrift på tidenes rundstykker.

 

Ha en fortsatt fin søndag.

 

 

#Oppskrift #Rundstykker #banan #Cottagecheese #Sunn #Kos #Vinter #November #Jul #Stemning #Inspirasjon #Helse #Blogg #advent #Søndag

 

-Randi Annette-

Edru på fest. Gravid? Nei.

I går var jeg på julebord og jeg har aldri vært den som har vært redd for hva jeg har hverken spist eller drukket. Men, i går så var jeg edru av to årsaker. Og nei, den ene årsaken er ikke for at jeg er gravid.

1. Jeg er forkjølet, men på bedringens vei. Det ble også bukse og paljetter og ikke kjole/ skjørt da det er iskaldt ute og jeg vil bli frisk.

2. Jeg er med på et prosjekt med selveste Cornelis Elander.

 

Jeg merker allerede at dette kommer til å bli tøft. Tøft på en måte at man må forsvare det. Jeg har jo aldri takket nei til et glass rødt eller en sjokolade. Så jeg forstår jo at det blir reaksjoner. Jeg må få le litt av mine søte medarbeidere. “Du er gravid du. Bare vent å se, så kommer du å sier det”. De er skjønne og jeg er veldig glade i de. Men, jeg må nok skuffe dem. Jeg er ikke gravid. De var så søte der de satt med store øyne og et bredt smil om munnen. Noen mer skjønne damer skal man lete lenge etter.

Jeg vet at treningen kommer til å bli tøff, men den kommer jeg til å takle bra. Men, kostholdet blir nok tøffere. Julebord, julaften, nyttårsaften med gode venner og familie. Det er nesten så jeg burde feiret nyttårsaften med en gjeng som trener til fitness eller noe. Så jeg slipper å bli sett så rart på. Jeg mener selv at jeg må bare gi alt 100%. Jeg tør jo ikke å love at jeg ikke skal spise en bit sjokolade, for jeg vet ikke om jeg kan klare det. Jeg vil jo, men jeg vet jo at det er tøft å la være når alle rundt sitter å koser seg. Det er jo veldig typisk at folk som kjenner deg sitter å sier ulike ting som dette.

En bit skader da ikke. Litt ribbe går jo bra. En øl til maten hører med i jula. 

 

Men, hvor gøy blir det ikke å se seg selv i speilet, og si til seg selv. DU klarte det. DU viste hvem som var sjefen. DU ofret mye i perioder, men kjenn på den følelsen.

 

Jeg vil klare det. Og jeg skal klare det. I morgen begynner jeg med kostholdsplanen og det er da det begynner for alvor. Til nå har jeg vært flink i uke 1 da jeg trente fem dager av sju. Men, uke 2 som er nå har jeg vært syk og ikke trent en eneste dag. Matlysten har også vært minimal, så for meg så begynner det for alvor nå.

 

Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

Dere får ønske meg lykke til. Håper dere får en fin dag i dag.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #November #helg #Søndag #Alkohol #kos #mat #Jul

-Randi Annette-

 

 

Cornelis Elander ringte meg i går.

Cornelis Elander ringte meg i går og vi hadde en kjempe fin samtale. VI skulle egentlig skype sammen, men nettet var litt dårlig til han, så han ringte meg heller. Jeg har nå kommet til uke 2 av 12 i prosjektet til han så det er mange uke igjen å glede seg over. Jeg startet bra i uke 1, men i uke 2 som er nå, har jeg ikke trent i det hele tatt på grunn av sykdom. Urolig kjipt, men det er uansett bedre å være frisk og opplagt i jula. Det er i så fall det jeg trøster meg selv med.

 

Dette bildet hentet jeg fra min instagram. Jeg vil si bildet sier mer enn tusen ord. 

 

 

At jeg kommer til å rive meg selv i håret i løpet av denne perioden tror jeg nok er veldig sikkert. Det er i sammenheng med trening og kostholdet. Jeg elsker å kose meg med sjokolade og popcorn i helgene. Og jeg er redd det blir lite av dette på en stund. Men, jeg får kostholdsplanen min om litt så da er det bare å begynne. Treningen har som sagt blitt litt utsatt, men jeg fullførte fem økter forrige uke, så jeg trøster meg med det.

 

Jeg skal ta bilder i løpet av dette prosjektet så jeg håper dere har lyst til å gi meg støtte og følge meg på veien. Jeg vet jeg trenger dere. Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

 

Dere får ønske meg lykke til. Håper dere får en fin dag i dag.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #November #helg

-Randi Annette-

 

 

Black Friday og helg.

Da var det Black Friday og folk går bananas. Det er første gangen jeg opplever å stå i kø på en nettside. Jeg er vant med å stå i kø i butikker, men på nettet ?! Jeg hadde en liten plan om å stikke innom en butikk før jobb, men det utgår kjenner jeg. Formen er ikke helt bra fra før av, så kø og mye folk er ikke noe som frister. Jeg har ikke vært i form i det hele tatt denne uken, så treningen har virkelig fått seg en stopper. Det er nå en uke siden sist jeg trente, så dette opplegget med Cornelis Elander fikk ikke den beste starten akkurat. Det startet bra med 5 økter sist uke, og nå ingen. Jeg skal skype med han i kveld, så jeg får fortelle han mer om det da.

 

For å lese mer om mitt prosjekt med Cornelis Elander, trykk her.

Ellers håper jeg dere tar en titt innom denne linken så dere kan være med å lage tidenes julekalender. Nå er det nemlig ikke lenge igjen.

 

 

 Ellers håper jeg dere får en fin dag, tross alt dette regnet som er i Trøndelag. Ha en fantastisk Black Friday.

 

#Blogg #Julekalender #kalender #Jul #Desember #November #Vinter #Kos #Helse #Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hverdag #høst #Fredag

 

-Randi Annette-

 

Black Friday.

For noen så er Black Friday hele uken, kun i morgen og hele helgen. Denne trenden har virkelig tatt helt av. Hva jeg synes om det? Jeg synes det er veldig bra. Det er gøy at det skjer litt i butikkene og rundt oss, og det er faktisk vi selv som bestemmer om vi ønsker å ta del i det eller ikke. Jeg ser i så fall en ting jeg vil anbefale dere å kjøpe på denne dagen.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

NOKA har sine produkter på blant annet VITA. Hvis du har vært inne på tanken på å prøve ut noen av deres produkter, men ikke tatt steget, så har de i så fall tilbud på varer fra NOKA på sine sider nå.

Trykk her for å komme til Vita sin hjemmeside.

 

 

Selv kunne jeg tenkt meg å kjøpt meg ny mascara og kanskje noen julegaver. Men, kjenner jeg meg selv rett så orker jeg ikke. Jeg blir sprø av kø og masse folk. Rett og slett. Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Blackfriday #Vita #Tips #Sunn #November #Motivasjon #Inspirasjon #Tilbud

 

-Randi Annette-

 

 

Lesere? Se her.

Jeg har nå fått med meg en ny sponsor på laget og det er ikke hvem som helst. Jeg skal fortelle dere mer om dette neste uke, men før den tid så trenger jeg hjelp ifra dere.

 

 

Jeg har en plan om å lage en kalender her på bloggen som innebærer tema som følgende:

 

Mote

Trening 

Helse

 

Det jeg trenger hjelp med  er å få tips om er hva dere ønsker å vite mer om. Jeg har allerede en sponsor som skal hjelpe meg på veien så dette blir utrolig spennende. Det blir et blogginnlegg for hver dag, 1 desember til 24 desember med gode tips.

Selv skrev jeg noen tema som mote, trening og helse. Men, kanskje dere har noen tips til hva jeg kan ha med i julekalenderen? Ingen forslag er dumme. Et eksempel kan være tips til styrkeøvelser som du kan gjøre hjemme, eller hvordan du holder krøllene dine perfekt på et julebord? 

 

Bring it on.

 

På instagram, @Randiae kommer jeg også til å være aktiv med denne kalenderen. Husk også å følge siden min på facebook der alle innleggene blir lagt ut.
Link til siden min finner du her.

 

 

#Blogg #Julekalender #kalender #Jul #Desember #November #Vinter #Kos #Sponsor #Hverdag #høst #Torsdag

 

-Randi Annette-

En god morgen starter med NOKA.

Først og fremst vil jeg ønske dere alle en god morgen. Håper dere er friske og raske. Selv er jeg ikke helt i slaget da jeg føler meg litt slapp, men håper og tror det vil gå over. Det har vært så mange rundt meg som har vært syk, så jeg har fryktet at jeg selv skulle bli smittet. Men, det er heldigvis ikke så ille nå som det har vært. Jeg startet dagen her med en god frokost og en kopp kaffe.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

NOKA er min sponsor og jeg bruker stadig vekk deres musliblanding til frokost.

 

 

 

Jeg husker da jeg startet med NOKA for noen år siden. Da ble jeg skikkelig overrasket over at en liten skål med musli gjorde meg mett. Dersom du ikke har testet ut denne før så anbefaler jeg det. 

 

Ha en strålende onsdag.

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Musli #Frokost #Tips #Oppskrift #Sunn #November #Tine #melk #Motivasjon #Inspirasjon

 

-Randi Annette-

Barnefotografering av Mikael.

Tenkte jeg skulle vise dere flere bilder jeg har tatt av mitt kjære fadderbarn. Jeg la ut noen bilder for litt siden av Mikael, og link til de bildene finner du ved å trykke her.

 

Se så skjønn han er.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var veldig gøy å ta bilder av han. Det er jo en stor utfordring også på grunn av at barn løper jo over alt og de klarer ikke å sitte stille. Men, det er ikke så aller verst av en amatørfotograf dette. Eller?

 

Følg bloggen min enda tettere ved å følge min bloggside. Link her. 

 

#Foto #Barn #Barnefotografering #Fotograf #Amatørfotograf #Helg #Canon #Kamera #Shoot#Fotoshoot #Kjærlighet #Helse #Familie

 

 

-Randi Annette-

 

 

Jeg hadde bursdag i går.

Bloggeren, Randi Annette på sin egen bursdag dro fram kameraet, stativet og selvutløseren. Yes, det hører med en blogger det å ta bilder og oppdatere sine lesere. Det var spesielt en på bursdagen min som var veldig opphengt i bloggen min. Det var litt gøy. Det var mye ironi også, det skal sies. Men, tror han satt pris på å få en smakebit på hvordan en blogger forbereder seg til et innlegg. Det tok ikke lange tiden før han kastet seg bak kameraet for å knipse bilder, men etter hvert havnet han også foran kameraet. Nå har jeg ikke spurt han om lov til å legge ut disse bildene, – som ble veldig morsomme. Så da får jeg bare leve på minnene selv.

Her skal dere få se min bursdagskake som jeg lagde. Jeg kom så klart ikke på det å ta bildet av selve kaken i sin helhet.

 

Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg vet om. Den er tvert imot sunn, og det er slik en kake skal være. Det er slik som jeg sier at man er ikke så sunn hvis man hiver innpå en kake som er av en sunnere variant. Slik som denne som er usunn, klarer man ikke å spise så mye av uansett. Det holdt med ett stykke for min del, fordi den er mektig, men skikkelig god. Jeg skal glede mine medarbeidere i dag med en smak. 

 

Hvilken kake er din favoritt?

 

#Bursdag #November #Kos #Kake #blogg #Blogger #Sjokolade #Sjokoladekake #Usunn

 

-Randi Annette-