MORGENTRENING – BRÅ START PÅ HELGEN

Det startet med at jeg ble terget litt av en venn av meg når jeg presterte å legge ut et bildet av meg selv på Instagram (randiae) med den kjente #fredagsflexen – og jeg kunne da få vite det at det ikke var noe fredagsstemning her. Det var torsdag. Så sånn kan det altså gå. Dagene går tydeligvis litt opp i hverandre, men denne gangen har jeg en god unnskyldning. Jeg skal nemlig reise vekk i dag, så da blir det litt tidligere helg enn hva det vanligvis blir.

 

Jeg skal til Oppdal, men bøkene blir med, for jeg skal også til Krakow på søndag. Så her skjer det ting. Da må jeg være flink når jeg kan.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

I dag startet jeg dagen med egentrening, altså ikke en gruppetime. Jeg avtalte med min gode venn, Marte, så vi trente sammen. Det var kjempe koselig. Jeg tror det må være nesten et halvt år siden sist vi trente sammen.

 

Vår trening gikk ut på at vi plukket oss ut seks ulike øvelser, gjorde hver og en av de ti ganger. Dette utførte vi fire runder. Konstant jobbing, og etter endt runde tok vi oss tre minutters pause.

 

 

Økten var ikke så tung at jeg slet med å puste, men jeg fikk opp pulsen og ble svett. Da sier jeg meg fornøyd. I går hadde jeg tidenes økt, så det er godt å ha litt varierte økter der jeg noen ganger tar jeg fullstendig ut, og der man ikke gjør det. I går kom nesten middagen opp igjen, så det er ikke så om å ha så mange av de øktene etter hverandre.

 

Noen ganger lurer jeg på hva jeg tenker med. Det gjør forferdelig vondt, men jeg fortsetter. Når maten er i strupen og rommet går rundt… Det er jo ikke bra. Men jeg liker å kjenne at det gjør litt vondt også. Det er vel da det blir resultater?

 

 

Ønsker dere alle en super dag. Husk det er torsdag og ikke fredag. Lag dere en magisk dag – det skal i så fall jeg gjøre.

 

-Randi Annette-

BILDER FRA SHOOT I 3D WHITE SET

Nå er det faktisk – tro det eller ei, hele fire dager siden sist jeg trente. Det har vært arbeidshelg, dåp, studie og jobb som har tatt min fulle oppmerksomhet de siste dagene. Og jeg må bare få innrømme at de to siste dagene har tappet meg fullstendig. På mandag var jeg på skolen fra 08.30-15.15, og jobbet fra 15.30-20.00.
I går var jeg på skolen til samme tid, dro på et møte til klokken ett, tilbake på skolen i tre timer, for så å jobbe fra 16.30-20.00. Mandager og tirsdager er utrolig tøffe dager, men om litt så blir det mer ro på grunn av forberedelser til eksamen.

 

Trening gir meg energi, men de siste dagene har jeg prioritert det å slappe av og få nok søvn. Men i kveld skal jeg på trening fordi jeg føler nå at kroppen har fått godt med søvn og hvile. Trening er for meg medisin og ikke minst – det får meg til å koble av virkeligheten for en stund.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Foto: Sunniva Herstad Johansen.


Informasjonen nedenfor er hentet direkte fra www.brazfit.no

 

INFORMASJON

* Teksturert stoff som skjuler cellulitter og ujevnheter

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

Modell bruker størrelse M og TRAIN INSANE Tank Top S.

* Garantert suksess i fitness.

Materiale:
* 90% Polyamid, 10% Elastan

Stell:

* For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet – vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

 

NB: Ved vask av dette plaget anbefales det at det vaskes på vrangen for å holde plagget pent lengst mulig. 

 

 

Textured 3d white Set Legging & sports-bra – direkte link til dette settet finner du her. Bruk min rabattkode, randiae20 = 20% avslag.

 

 

Smil til verden, og verden smiler til deg. Den beste medisinen i en hektisk hverdag er å koble av og gjør mer av det som får deg til å smile og le.

 

Som dere ser, så koser jeg meg når jeg er på shoot. Det er noe av det morsomste jeg vet. Håper dere liker bildene, og ikke minst treningsklærne. Hvitt treningstøy er ganske fint, det må jeg bare få si.

 

#trening #helse #foto #fotoshoot #photoshoot #sponset #reklame #motivasjon #Inspirasjon #treningsblogg #hverdag

 

-Randi Annette-

HJEMMELAGD KNEKKEBRØD

Jeg er skikkelig sliten nå, men tenkte å stikke innom bloggen for å minne dere på denne gode oppskriften på hjemmelagd knekkebrød. Den har blitt delt tidligere, men denne er virkelig verdt å dele igjen. Den er kjempe enkel og god. Den krever bare en times tid, og full oppmerksomhet.

 

 

 

 

Ingredienser

6 Dl havregryn (jeg bruker alltid store havregryn)

1 Dl hvetekli

4 Dl solsikkekjerner

2 Dl linfrø

1 Dl olje

7 Dl vann

1 Ts timian hel

1 Ts havsalt

 

 

 

 

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig. Den skal være litt rennende. La den stå i tjue minutter før du gjør noe mer. Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen ut over platene. Bruk en slikkepott eller fingrene til å få det så jevnt som mulig.

 Noen stekeplater er større enn andre så du må selv vurdere om du fordeler på 2 eller 3 stekeplater. De blir best om du lager dem litt tynne, så jeg bruker 2 plater. Blir de for tynne, er det fort å brenne dem.

 

Stekes på varmluft på 160 grader. Viktig å huske dette med varmluft da de kan bli seige hvis ikke. Stek først knekkebrødene i 10 minutter, ta dem ut og rut den opp med en pizzaskjærer.  Sett de tilbake i ovnen og stek i ca 45 minutter. (Noe lengre hvis deigen er fordelt på 2 plater). Om du steker to brett samtidig bytt da plass på dem når de har vært halvparten av tiden inne i ovnen.
(Bytt plass de første 10 minuttene også).

 

Tips

Åpne døren innimellom for å slippe ut damp. Avkjøles på rist. Nyt med kremost, avokado, bogskinke ect.

 

 

Jeg skal på hyttetur til helgen, så jeg tenkte at hjemmelagde knekkebrød kan være godt til både frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Det er aldri feil med det som er hjemmelagd.

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn  #hjemmelagd #mat #frokost

-Randi Annette-

 

 

 

MISLYKKET NÅR DU IKKE REKKER OVER ALT

Det verste jeg vet, det er å ha alt for mange gjøremål og tidspress over tid. Det innebærer ikke at jeg ikke liker en hektisk hverdag for jeg jobber virkelig bra under press, men det er vel heller den berømte kabalen som ikke alltid går opp, nettopp fordi jeg har for mange baller i luften.

 

Denne uken hadde jeg et mål om å få stekt noen brett med knekkebrød og jeg skulle få tid til å trene. Trening i denne hektiske hverdagen er ren medisin for min del. Men så langt så har det ikke vært rom for noe trening, og ser også ut for at det kan bli lite ellers i uken også. Det er på trening jeg henter ny energi, men strekker ikke tiden til, så er det faktisk helt greit.

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Foto: Sunniva Herstad Johansen

 

Man kan kanskje føle at man feiler og er mislykket når man ikke føler at man rekker over alt. Tiden er knapp og det er alltids noe å gjøre. Møter, skole, jobb og ikke minst husarbeid. Det er ikke slik at hverken du eller jeg er mislykket, selv om vi ikke rekker over det vi hadde lyst til. Jeg er min største kritiker og jeg er svært ærlig mot meg selv. Og det er på godt og vondt. Jeg er ikke redd for å fortelle meg selv at jeg kunne ha gitt en bedre innsats for å fått gjøremålene i havn, men jeg er også utrolig flink til å rose meg selv.

 

Det er viktig å sette seg mål, men det er også viktig å ikke tro du er mislykket, mindre god fordi du ikke fikk tatt de treningsøktene du så for deg. Jeg nevner spesifikt trening i dette tilfelle, fordi jeg vet det er alt for mange som sliter med denne vonde følelsen. Følelsen av dårlig samvittighet.

 

Smil til deg selv, legg gårsdagen bak deg og se rundt deg på alt det du har lyktes med. VI alle kan bli bedre til å planlegge, men det er fortsatt bare 24 timer i døgnet.

 

-Randi Annette-

10 GRUNNER TIL AT DU MÅ ELSKE MANDAGER

Jeg er åpen for debatt, men mandag er en fin dag. Jeg vet at helg er fint det også, men jeg er veldig opptatt av mandager av flere årsaker. Grunnene er følgende:

 

* Du kan starte uken bedre enn den forrige
* Du kan starte på blanke ark og bestemme hvordan du vil uken skal se ut
* Det som skjedde uken før er lagt litt til siden, det er denne uken som nå gjelder
* Mandag er en fin dag for å fylle på kjøleskapet så man har lettere for å ta sunnere valg igjennom uken
* Trening – det må så klart inn på min liste. I dag kan man sette seg mål om antall treningsøkter

 

 

 

* Var det noe du ikke fikk gjort forrige uke, f.eks et besøk, sett av tid og prioriter det denne uken
* Sliter du med at tiden jobber i mot deg med tanke på å få tatt unna husarbeid, da bør du sette deg ned å lage en ukesplan
* En plan fører til at ting blir gjort, lite kan måle seg med den følelsen over å kunne krysse av ulike gjøremål på en liste i en hektisk hverdag
* Dårlig samvittighet over å ha spist for mye junkfood og snacks i helgen, rydd utav skap og skuffer , for så å starte uken sunnere
* Bruker du mer penger enn du burde? Ta deg ut en sum og bruk cash den uken du vet du burde leve litt strammere.

 

Ti grunner til å elske mandager, det er å starte med blanke ark og faktisk legge opp til en strålende start.

 

-Randi Annette-

ENORMT MASSE BILDER FRA DAGENS OPPLEVELSE

Først og fremst må jeg virkelig ta meg sammen så jeg ikke feller noen tårer her når jeg nå skal skrive noen ord. For jeg må si jeg er ufattelig takknemlig, glad og rørt over å ha fått æren over å være gudmor til vesle Nora. Jeg tør ikke tenke på hvordan det vil være å få mine egne barn, for det å være fadder er virkelig stort. Jeg er ikke tante heller, så det kan kanskje sammenlignes med det å være en tante?!

 

 

Presten var utrolig flink. Jeg følte virkelig stemningen i kirken var utrolig nær og flott på mange måter. Han snakket om så mye som satte perspektiv på ting her i livet. Noe som virkelig passet meg her jeg er nå i livet.

 

 

En spesiell kontakt – en spesiell følelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange fine gaver til en veldig spesiell og god jente.

 

Legg også merke til den fine hårfargen til Linda. Dere finner før og etterbilder av hårfargen på min frisørrelaterte instagram. hair_randiae.

 

 

 

 

For å bli like stor og sterk som gudmor, må man spise.

 

Og dette fikk hun ifra meg og min pappa. Og jeg er som alltid litt kreativ når det kommer til gaver.

 

 

 

 

 

 

Jeg la ned en del jobb og planlegging med tanke på denne sparebøssen som jeg tømte en del småpenger og femtilapper på. VELDIG fornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

En minnerik dag med full av kjærlighet. Elsker mine to fadderbarn herfra til månen – og tilbake <3

 

-Randi Annette-

OPPSKRIFT PÅ DEILIG KARAMELLPOPCORN

Jeg må bare si at jeg har lenge vært nysgjerrig på å teste ut karamellpopcorn. Det ser så godt ut og jeg er skikkelig glad i søtsaker, men som dere vet, så prøver jeg å ikke overdrive det. 

 

 

I går fikk jeg besøk av ei god venninne, og vi lagde oss en god porsjon med karamellpopcorn. Oppskriften er hentet ifra REMA 1000.

 

Ingredienser

100 g

Brun farin

 
100 g

Lys sirup

 
0,3 ts

Natron

 
75 g

Poppet popcorn

 
100 g

Smør

 
1,5 ts

Salt

 

Slik gjør du:

 

Trinn 1

Smelt smøret i en stor tykkbunnet kjele. Rør inn sukker og sirup og la småkoke på middels varme i 3 minutter uten at du rører. La koke i 3 minutter til, men nå skal du røre hvert 30. sekund.

 

Trinn 2

Trekk kjelen av varmen og rør inn natron og salt. Karamellen vil nå bli lysere og boble i vei.

 

 

Trinn 3

Vend popcornet inn i karamellen så alt blir dekket med karamell. Hell alt over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trinn 4

Stek på 150 grader i 9 minutter. Når halve steketiden har gått tar du brettet ut og rører i popcornet. Sett inn i ovnen igjen og stek ferdig. Avkjøl helt før du bryter det opp i biter.

 

 

Jeg avkjølte det hele ved å sette det på min franske balkong for å avkjøle seg. Poenget er at den bør avkjøles godt før bryter de opp i biter.

 

Følg meg på instagram, @randiae dersom du trenger treningsmotivasjon etter å ha spist deg god og mett på dette. 

 

ADVARSEL: 

Det skal godt gjøres å spise bare en.

 

#oppskrift #karamell #karamellpopcorn #popcorn #lørdag #snacks #inspirasjon #matblogg #søtt #helg #foto

-Randi Annette-

TRAIN INSANE

Jeg kan nesten beskrive denne følelsen med julaften. Eller bursdag -forsåvidt. Som mange av dere allerede vet, så elsker jeg bursdagen min. Det å feire bursdag er noe av det beste jeg gjør. Jeg har bursdag 22 november, og jeg teller allerede ned. Ja, jeg er som et barn når det kommer til bursdag.

 

Men poenget mitt var at jeg får en følelse av det å bli satt pris på igjennom at jeg er ambassadør for Brazfit, ved at jeg får pakke i posten med jevne mellomrom. Jeg gliser skikkelig hver gang jeg åpner postkassen å ser at det ligger en pakke der. Noen ganger ligger det flere plagg i pakken også, men denne gang var det en kjempe fin tights med en tekst: 

# TRAIN INSANE
 

Sponset innlegg.

 

 

 

I går var jeg på en gåtur, og jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av tightsen. Det ble med selvutløser, så det ba på utfordringer. Jeg synes det er litt flaut når folk kjører forbi, går forbi eller i verste fall stopper opp å stirrer der jeg står å poserer. Ja, det er skikkelig flaut. Men hva gjør ikke en ambassadør for sin sponsor? Å ikke for å snakke om bloggen? Jo, jeg gjør det jeg kan for å vise dere litt av min hverdag, og ikke minst de kule treningsklærne som jeg er så heldig å få i posten.

 

 

# TRAIN INSANE – tightsen koster opprinnelig 649,- Min rabattkode som gir deg 20% avslag finner du lengre ned i dette blogginnlegget.

 

 

Hva synes dere om denne tightsen? Husk at dere får 20% avslag på hele nettbutikken ved å bruke min rabattkode, randiae20. Alltid fri frakt. Og er det for eksempel allerede 20% avslag på en vare du ønsker, så får du ytterligere 20% ved å bruke min rabattkode. Direkte link finner du til høyre på bloggen, litt lengre opp. Eller, du kan trykke her.

 

Med dette blogginnlegget ønsker jeg deg en INSANE flott dag. Selv fullførte jeg min fjerde og siste treningsøkt for denne uken i dag klokken 06.30. Nå skal jeg en liten tur på jobb, før jeg skal ha studiedag hjemme.

 

Ha en magisk dag – det er tross alt helg.

 

#traininsane #sponset #reklame #treningsklær #rabattkode #brazfit #trondheim #markedsføring #motivasjon #styrketrening #tabata #cardio #utendørs #foto #Modell #fotografering #photo #shoot #photoshoot #fotoshoot #høst #mote #fashion #blogger #hverdag #helse #natur #september #fredag

-Randi Annette-

DIGG MED “FRIDAG”

I dag har jeg ingen forelesninger og jeg har heller ikke jobb. Men jeg jobber med studier hjemme, og det er fryktelig godt. Det blir ikke så effektivt som det kanskje ville blitt dersom jeg var på skolen, men jeg får i så fall gjort litt. Men nå kjenner at jeg det frister veldig å komme meg ut i frisk luft, så jeg tror jeg skal ta på meg treningsklær og ta med vannflasken min ut på tur. Litt frisk luft til hodet er nok den rette medisinen akkurat nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit, og bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

 

 

Håper dere har sol og fint vær der dere er. Været her i Trondheim ser rett og slett fantastisk ut. Nå gleder jeg meg til å få litt frisk luft.

 

Lag dere selv en god dag – jeg har laget min.

 

-Randi Annette-

GODE TIPS FROKOST

I dag kom jeg meg opp på beina klokken syv, og jeg er kjempe glad for at jeg slo ifra meg tanken om å sove en time til. For det fristet skikkelig ettersom jeg var litt trøtt. Men jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg vet at jeg angrer sjeldent på det å ha stått opp tidlig. Planen var å trene, og jeg vet med meg selv at jeg aldri vil angre på en treningsøkt.

 

Sponset innlegg.

 

Etter treningen ble det et godt måltid fra NOKA DIETTEN, en muskliblanding som jeg blander med Ekstra Lett Melk fra Tine.

 

 

Og innimellom slagene ble det også sett på tre ulike fag. Jeg må studere når jeg kan i min hektiske hverdag. Så det å nyte en god frokost når man studerer synes jeg er kjempe koselig. Bare meg selv, helt alene og kun fokus på skolearbeid.

 

 

 

 

Nå er det tre timer siden sist jeg spiste, så nå spiser jeg havregrynsgrøt før jeg må sykle til skolen for å rekke forelesningen. Ja, det går unna med litt mat. Kroppen her trenger masse påfyll. Jeg er mer redd for å spise for lite enn for mye.

 

Jeg har allerede spist tre måltider i dag. Startet med en banan og et glass melk før trening. Så NOKA musli også nå havregrynsgrøt. Så her er det gode tips til hva du kan spise som mellommåltider eller frokost.

 

Har du noen favoritter fra NOKA?

 

#diett #nokadietten #reklame #frokost #tips #lunsj #havregrynsgrøt #grøt #helse #trening #student #trondheim #Musli #frokostblanding #tine #melk

-Randi Annette-