50% AV TRENINGEN JEG INVESTERTE HAR FALT VEKK

Det var litt kjipt å se på mine treningsøkter for 2 år siden sammenlignet med nå. Det er ingen tvil på at etter jeg startet å studere på BI så har treningsmengden halvert seg.
Det er kanskje ikke så rart. Man kan selvfølgelig trene masse, men det går fort noen timer på trening, selv om jeg bor svært nærme.

 

Før trente jeg opp til 20 økter i måneden. Nå er det alt ifra 4 til 8 økter. Det er 50% mindre, og faktisk mer enn det i perioder som nå.

Den tiden det tar å engasjere seg til å skifte og pakke bagen, til man har trent, dusjet og spist, så har det gått over to timer. Det kan gå nærmere 3 timer også, og det er verdifulle timer nå som studentlivet er i fokus.

 

Men litt trening prøver jeg å få inn. Men denne måneden er det ny eksamen hver uke, og jeg har allerede fullført 1. Nå er det bare 4 igjen……

 

Trening er for meg en avkobling. Det er ikke minst min aller største (og kanskje den eneste?!) hobbyen jeg har. Så det er ikke så rart at jeg synes det er synd jeg ikke får så mye tid til det som jeg skulle ønske. Men sånn er det kanskje med alt. Tiden strekker ikke til.

 

Man snakker kanskje om at det skulle vært flere timer i døgnet. Man skulle så veldig gjerne ha vært på flere steder på en og samme tid. Men, det sier seg selv at det ikke er noe å gjøre noe med.

 

Den gangen jeg trente 20 ganger i måneden, ja den tiden får jeg vel tilbake. Den tiden dere – jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg ser frem til det. Snart 2/3 år på Handelshøyskolen BI er reelt. 4 juni er siste eksamen. Om jeg skal feire? OM JEG SKAL FEIRE?

 

 

Oh yeah!

 

-Randi Annette-

STEG FOR STEG – MOT RIKTIG RETNING

Reklame | Brazfit

Jeg fatter virkelig ikke hvor disse dagene blir av. Jeg tenkte det var bare to uker siden sist jeg satt på en spinningsykkel. Neida. Vi snakker en måned. Det er bare helt ubegripelig. Ikke rart at hørselen sakte men sikkert ble svekket på slutten av økten i går kveld. Formen var liksom ikke 100%.

 

 

 

 

Sett vekk ifra slike treningsøkter, så holder jeg på med øvelser som jeg har fått anbefalt av en fysioterapaut som jeg skal til totalt tre ganger, regner jeg med. Dette er ment for å bli sterkere der jeg må bli sterkere, samtidig få løsnet opp der det er for stramt. Disse øvelsene tar omtrent 30 minutter, og må utføres 4 ganger i uken. Men dette skriver jeg ikke ned som trening, selv om jeg blir litt svett og får litt puls.

 

 

 

Uansett, det er bedre med litt bevegelse og forebygging av skader også. Jeg har stor tro på variert trening. Men disse øvelsene jeg gjør nå, med anbefaling av fysioterapaut er på grunn av kneet mitt. Etter 2-3 km me løping så blir det ubeskrivelige smerter. Og dette vil jeg få fikset.

 

Bildene i dette innlegget er tatt i en annen setting.

 

-Randi Annette-

1 MIL PÅ SYKKEL – EN FIN AVSLUTTNING PÅ PÅSKEN

 

Jeg er så utrolig fornøyd med påsken i år. Den har vært så utrolig fin. Det har vært mye folk rundt meg hele tiden, det har vært sol og fint vær og ja, da er det vel ikke så mye å klage på.

 

Det har blitt mye studietid og da alene tid. Og da er det godt å ha folk rundt seg etter å ha vært alene i en boble. Nervene begynner å komme skikkelig nå. Les eksamensnerver. Jeg får det skikkelig i kroppen og får nærmest reaksjon i form av sykdom. Det slår aldri feil. Så jeg vet hva jeg har i vente.

 

Med mye som foregår i hodet, så er en sykkeltur utrolig deilig. I går satt jeg og kjæresten min ved sjøen med mat og en liten øl. Satt der å pratet og slappet av i nesten to timer. Så hørte vi det var bra stemning fra Lerkendal, så vi syklet oss en tur for å snikkikke litt på kampen. Og resultatet av det ble en rolig og fin sykkeltur, på en mil.

 

 

Jeg har ikke trent noe særlig denne måneden. Faktisk bare 4 ganger så langt. Det har vært helt annet fokus, men også riktig fokus.

 

Jeg trodde jeg var interessert i trening og strukturert. Men jeg har nok møtt en som er på et helt annet nivå enn meg.

 

 

Men så utfyller vi hverandre og utfordrer hverandre godt også.

 

 

Trening er livet. Helsen er noe av det viktigste vi har. Og sammen blir vi vel sterkere – sies det.

 

Lag dere en sprek dag og god dag.

 

-Randi Annette-

STUDIEPÅSKE – SLIK DEN “ALLTID” HAR VÆRT

Stille som en mus og det med god grunn. Jeg er fullt opptatt om dagen og tillater meg knapt å sitte med telefonen. Det er fullt fokus på studier nå i påsken, i så fall så godt som det lar seg gjøre. Så langt i påsken har jeg vært en liten tur på hjemplassen min til pappa, og nå befinner jeg meg på Hitra der kjæresten min bor. Heldigvis er været fint, så jeg får tatt fine pauser utendørs.

 

Jeg har min første eksamen om tre uker, så det er rimelig hett i toppen her nå, men jeg prøver å legge vekk studiene 110% også. Det å slite seg ut før eksamensperioden virkelig tar av tror jeg er en dårlig taktikk.

 

 

Påsken har virkelig vært utrolig fin og enda er den ikke over. Det nytes virkelig hvert eneste sekund nå. Dette blir godt å se tilbake på i eksamenstiden. Dette er jo mitt femte år på rad at jeg studerer. Så påskene mine har ikke vært skikkelig ferie på noen år. Men det er ikke lenge igjen nå.

 

Nå skal jeg lese litt til før jeg tar kvelden. Studentlivet altså – det finnes nok et liv som er bedre….

 

-Randi Annette-

JEG ER FOR “GOD” FOR Å GI MEG NÅR JEG BURDE GJØRE DET!

Reklame | Brazfit

Det er lite å klage på om dagen. Sett vekk ifra at det fortsatt er alt for få timer i døgnet. Noe mange av oss kanskje kjenner oss igjen i. Jeg har hatt en kjempe spennende og tøff uke med ufattelig hard og intens jobbing med studiet og treningen har kommet i aller siste rekke.

 

 

 

 

Men i og med at jeg jobber med å få kneet mitt til å bli rustet til å takle løping, har jeg nå en del øvelser jeg er nødt til å utføre hver dag, så jeg tenkte at jeg kunne trene en skikkelig god og intensiv økt etter det, og meldte meg derfor på en gruppetime.

 

 

 

 

Det endte opp med at jeg ble skikkelig kvalm og jeg hadde ikke sjans til å gi jernet. Og for ei jente som ikke aksepterer 110% på innsats, så ble det et stort nederlag.

Det er jo skikkelig teit, men sånn er jeg. Jeg aksepterer ikke at jeg ikke gir alt. Å det verste jeg vet er å ikke prestere. Men i kveld så måtte jeg skalere mange øvelser for å i det hele tatt ha sjans til å fullføre uten å kaste opp. Det var utrolig kjipt når jeg først kom meg på trening.

 

Men det tikken inn en superkoselig melding fra instruktøren, Lars på 3T-Ilsvika om at jeg skulle være fornøyd med å ha fullført. Og det var virkelig hyggelig.
Anbefaler dere å dra på timene han har. Han sparer ikke på kruttet (ikke la dere skremme. Det var min form og ikke hans opplegg som gjorde meg kvalm – haha).

 

Det er ikke alltid like enkelt å være meg når jeg er så streng med meg selv. Men resultatene blir jo deretter også. Sånn er det med alt jeg gjør. Det koster. Det er det ingen tvil på.
Og det er sikkert mange av dere som tenker at det har jo ingenting å si om amn gir seg når man er så kvalm. Nei, dere har helt rett. Men så er det de tilfellende man står i vanskelige situasjoner der man bare må stå i det. Det er der man lærer mye, og det er rart å si det, men det er også en plass jeg på en måte liker meg også. Ja, jeg er ikke enkel å forstå – kanskje.

 

 

Nå er det pledd, en kopp te med sukker og TV som står på agendaen. Nå skal jeg slappe godt av. I morgen skal jeg på jobb, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Så påskeferie blir det ikke riktig enda, men det er ikke lenge til det blir litt ferie og sjøluft på meg.

 

Håper dere har hatt en fin dag og at dere får en kjempefin kveld videre.

 

-Randi Annette-

MANDAGEN ER HER – SÅ SMIL TIL DET GJØR VONDT!

Reklame | Brazfit

Det var litt av en åpning for denne uken, var det ikke? Jeg er så utrolig klar for mandag og en ny uke. Jeg har så utrolig mye fint å se frem til denne uken med masse oppgaver foran meg. Det kommer til å bli en hektisk uke, men med masse påfyll. Jeg elsker mandager. Det er som om at det blir en ny start. Man har en sjanse til å gjøre denne uken enda bedre enn den forruge. Ja, jeg liker å se sånn på det.

 

 

 

 

Treningsmessig så ble det kun en treningsøkt der jeg jogget utendørs på 3 km. Jeg måtte teste kneet mitt, da jeg har slitt litt med det å jogge på grunn av smerter. Men til uken skal jeg til fysio for å få sett på knærne slik at jeg kan trene riktig med tanke på det å forebygge skader. Det tror jeg er lurt.

 

 

For 2 uker siden ble det mye fokus på det å ha det gøy og trene masse. Straffen for det var at jeg måtte ha fokus på studiet uken som gikk, og denne uken blir minst like hektisk, så studiet må komme før trening denne uken også. Men jeg smiler fordi.

 

Jeg sykler hver eneste dag og jeg holder meg i aktivitet, selv om jeg ikke nødvendigvis er på treningsstudioet. Men hva med deg? Er du klar for denne mandagen og en ny uke med trening?

 

Sett deg mål da vel!

 

 

Husk at du får 20% rabatt på alle treningsklær hos Brazfit ved å bruke min rabattkode, randiae20 (fri frakt).

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

SØNDAGER VAR DEN VERSTE DAGEN I UKEN!!

Tidligere så var søndag den verste dagen i uken. Jeg ble stresset over å tenke på den dagen. Den var bare en dag som jeg jobbet uendelig hardt med, fordi jeg gjorde alt i min makt til å få den til å gå fort. Jeg mislikte det å ikke ha noen faste rutiner. Det å ha tid til å kjenne etter, til å tenke. Ja, det var det verste jeg visste.

 

Søndag – den verste dagen i uken.

 

Men med tiden så fikk jeg opp øynene. Det var kanskje ikke så farlig å ha tid til å kjenne etter. Til å tenke.

 

 

Det er kanskje ikke så rent lite jeg har opplevd igjennom livet. Mistet familie, slekt og venner. Det startet for første gang i en alder av 8 år – ja, det har vært noe dritt rett og slett. Men så måtte jeg bare ta seg selv i nakken. Bestemme meg for å bruke alt dette til å greve meg ned, eller til å bygge meg selv sterkere.

 

Det er ikke så A4 og enkelt som at jeg en dag har stått der å sagt: Jeg velger å bruke dette til noe bra. Jeg skal gjøre det ene og det andre.

 

Nei, så lett er det ikke. Man svever hele tiden, tror jeg. Bekker over på negative tanker, som etter hvert får deg på rett spor igjen. Livet er jo slik. Det er oppturer – det er nedturer.

 

Søndag er en dag jeg har greid å bli glad i. Sette pris på det å ikke må noe som helst. Det vil si, at man har en fridag. En timeout. For meg som er fulltidsstudent er dette en dag der jeg er nødt til å bruke på studiet mitt. Men jeg starter når jeg ønsker det. Det får være min gulrot. For det er ufattelig tøft å studere 100%, jobbe, holde kontakt med venner og lignende. Man føler man må så mye, men sannheten er at man strengt tatt må ingenting, satt på spissen.

 

Mitt største mareritt er å stryke på en eksamen. Bli hengende etter. Det ville vært en forferdelig nedtur. Så er det opp til meg selv da. Å bruke søndagen, som var den verste dagen i uken til noe godt.

 

 

Som i dag. Startet med å sette på en maskin med klær. Støvsugde. Ryddet og vasket ellers. Satte på en maskin til. Lakkerte neglene mine. Kokte meg deilig kaffe og havregrynsgrøt. Nå sitter jeg å koser meg med en kopp kaffe. Slapper av. Og når jeg er klar for det, skal jeg lese og studere noen timer.

 

Det er godt å være alene. Det er faktisk utrolig deilig. Helt stille. Ingen som forventer noe av meg. Ingen som jeg må underholde. Ser dere hva jeg gjør nå? Jeg finner frem positive ting med å nettopp være alene. Ha det stille. Kjenne etter. Puste. Senke skuldrene. Vet dere hvilken dag man kan gjøre nettopp dette på med god samvittighet?

 

Det er søndagen –  og det er deilig.

 

 

-Randi Annette-

VÅRTEGN I TRONDHEIM – PERFEKT NÅR JEG FIKK PAKKE I POSTEN

Reklame | Brazfit

Jeg ble så utrolig fornøyd med pakken som kom i posten, nemlig en hettegenser fra Brazfit som er perfekt til trening. Det tok jeg gledelig på meg når jeg skulle ta en pause i lesningen i dag. Å det å nyte pausen i været som er i Trondheim om dagen var i så fall ingen problem.

 

 

 

 

 

Litt informasjon om hettegenseren:

Direkte link ->   Brazfit Train Insane Light Blue Dry Hoodie

 • Brazfit hettegenser er perfekt til trening og fritid
 • Den er superkomfortabel, og egner seg like godt til og fra trening eller til oppvarming, til late dager på sofaen, til Yoga og Pilates
 • Materiale som puster
 • Hettegenseren har et trendy og fresht design og er svært myk og behagelig på. I tillegg trekker den til seg lite fuktighet

 

 

 

 

 

Litt informasjon om tightsen:

 

Direkte link ->  Designet (V form på siden av låret)  gjør at man “løfter” rumpen og gir formende effekt slik norske jenter får “brasilianke rumpe”.

 • Hold-in effekt som løfter og gir en knall fin rumpe
 • Gir deg komfort og full fleksibilitet
 • Pustende og komprimerende stoff
 • Passer ypperlig til trening med høyt aktivitetsnivå, samt tur og fritid
 • Slankede effekt
 • Formende materiale
 • Høy midje som holder magen på plass
 • Krymper ikke og mister ikke farge etter vask
 • Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan
 • Fukttransporterende effekt, rask tørking. Strekker seg opp til 500% UTEN å miste sin form

 

 

Ellers vil jeg ønske dere alle en super kveld – god helg.

 

 

 

-Randi Annette-

MASSE BILDER FRA HYTTETUREN I RØROS – LES LATTERTUREN!

At denne helgen inneholdt masse latter, det kan jeg skrive under på. Det startet med en fin gjeng som satt i en bil, som så veldig frem til en helg med masse kos og det å skape minner sammen. Etter å hadde dyttet en bil i oppoverbakke med masse snø som underlag, kom vi oss omsider innendørs.

 

Vi var skikkelig heldig med været. Sol, masse blide folk i gatene og ikke minst oss jentene som gjorde helgen perfekt.

 

 

 

Jeg hadde med meg kameraet og selvutløseren, så jeg fikk tatt noen bilder av oss alle fire sammen.

 

 

Det ble faktisk en skitur på meg. I råtten snø der stavene forsvant under meg, ja faktisk en halvmeter ned i bakken. Skiene skled godt i sporet, helt til det ikke var noe spor. Noen slakke bakker ble det også, med et resultat av stor fart og en følelse av knekte ankler og ski. Ha-ha, jeg må le. Også den ene gangen der føttene bare skled mer og mer fra hverandre, og jeg ikke fikk de mot hverandre der jeg bare mått ta sats og bekke meg til siden.

 

Ja, den råttne snøen får all skyld. Det var umulig å gå på ski. Jeg måtte ta av skiene og krype med føttene rett ut. Ja, jeg er en stolt nordmann altså, men jeg foretrekker skispor som er kjørt opp. Men da vet jeg det da – tenker jeg.

 

Hun som var med meg lo og lo. Hun sa jeg måtte si ifra dersom jeg ville snu. Jeg svarte alltid noe som dette: “Snu er uaktuelt. Jeg tar det som en utfordring jeg”.

 

Det endte opp med at vi etter 500 meter måtte snu.

 

 

Men når vi kom frem fra den såkalte skituren, kokte vi oss kaffe og koset oss med bakst som jeg fikk med meg fra Soknedal Bakeri og Konditori i Ilsvika i Trondheim, for å ta bilder på hytten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du gode minner selv fra en slik hyttetur? Neste gang skal vi ta med oss vår bedre halvdel, noe jeg ser frem til. Godt å ha noe å se frem til.

 

Uansett, lag dere en fin dag. Håper dere har hatt bedre opplevelser med ski nå så sent på året.

 

-Randi Annette-