Mitt blikk sier mer enn tusen ord.

 

Det sies at et blikk sier mer enn tusen ord. Jeg vil helt klart si at fotografen fanget ett eller annet ved det bildet her. I så fall så opplever jeg blikket her som noe spesielt. Litt klisjeaktig å si noe slikt om et bildet av seg selv, men her mener jeg ikke noe annet enn at fotografen fanget noe. Jeg som vet hva som foregår i hodet mitt om dagen kan kanskje se litt igjennom øynene, naturligvis.


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere? 
 

 

#foto #fotoshoot #fotograf #selvportrett #selfie #lure #vinter #klær #Mote #fashion #curls #makeup #sminke #Trondheim #trdby #fashion #Mote

-Randi Annette-

Morgentrening og konkurranse.

Egentlig skulle jeg ha meg opp veldig tidlig, altså klokken 05.30, så jeg kunne være ferdig med treningen for dagen til omtrent klokken syv, men jeg sov til klokken var halv åtte. Det var litt merkelig å stå opp når jeg kunne ha vært hjem igjen etter å ha fullført en treningsøkt. Men, jeg kjente i går kveld at jeg var så trøtt, og jeg ville ha omtrent åtte til åtte og en halv time søvn. Så da lyttet jeg til kroppen og sov litt lengre.

Jeg har brukt timene før trening til å vaske klær og studere. Kjæresten min kommer til Trondheim om noen timer, så jeg ville gjøre unna mest mulig av leksene til han skulle komme. Litt kjedelig med besøk og sitte med bøkene hele tiden.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

I og med at jeg snart skal på trening, vil jeg samtidig minne dere om konkurransen som BRAZFIT har i disse dager.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 

Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening

-Randi Annette-

Jeg har hatt en sykt bra dag.

Jeg er så fornøyd med denne dagen at jeg finner nesten ikke ord. Jeg tror det føles sånn fordi jeg har vært så sykt effektiv, og ikke minst hatt de gode samtalene og opplevelsene. 

Dagen startet med trening og studering. Det er liksom det dagene går i. Men, så fikk jeg levert bøker på bibioteket, og rett før fotografering, fikk jeg farget håret mitt. Fotoshooten skulle gjøres litt tidligere, sånn egentlig, men på grunn av en liten endring i planene, fikk jeg tid til å farge etterveksten. Håret krøllet jeg, og sminken beholdt jeg ganske naturlig. Jeg gleder meg til å få se bildene fra shooten, og ikke minst vise de til dere.

 

 

 

Etter fotoshooten hadde jeg en del fargeprosjekter, farging og napping av bryn, klipp og kurbehandlinger. Så nå har jeg fått i meg litt middag, så skal jeg lese litt på norsken igjen, før det blir leggetid.

 

Hva har dere gjort i dag da? Håper dere har hatt en fin dag <3

 

-Randi Annette-

 

Klar for fotoshoot og dagens gjøremål.

Da skal jeg om litt møte en fotograf som ville knipse noen portrettbilder av meg, utendørs. Helt enkle bilder, noe som passer bra når jeg må rekke jobb. Jeg skal om litt kaste meg på sykkelen, stikke innom biblioteket for å levere noen bøker, også er det bare å strike a pose før jeg må stå klar med saksen for å jobbe.

 

Jeg får virkelig gjort mye før jeg starter på jobb i dag. Jeg dro på trening til klokken 08.00 i dag, og var hjem en time etterpå. Da satte jeg meg ned med norskoppgaver, og nå skal jeg fortsatt rekke noen små ærend før jeg skal være på jobb. Enn å rekke så mye, ved å planlegge bra. Er ikke det fantastisk?

 

Trene, studier, bibliotek, fotoshoot også jobb. Mer effektivt enn det blir det vel kanskje ikke.

 

Et bildet fra i går da jeg hadde en egen liten shoot i stua mi.

 

Jeg elsker å være kreativ, effektiv og ikke minst jobbe med å se lyspunktene i min travle hverdag. Trening, skole og jobb er liksom mitt liv for tiden, og da er det ekstra morsomt å kan sprite opp dagen med litt spennende ting som fotoshoot og lignende. Jeg er en person som må ha en variert hverdag. I en periode kan det godt være like dager, men totalt sett, må den være variert.

 

Det er i så fall da jeg trives best. Ønsker dere alle en flott dag.

 

-Randi Annette-

 

Fra lat til sporty med et supert hjelpemiddel

Det er så himla stor kontrast ifra den Randi Annette som eksisterer i uka, til Randi Annette på en søndag. Og jeg må si jeg digger denne jenta på søndager. Hun er så sabla avslappa, tar ting som det kommer og hun har faktisk fått gjort en del viktige gjøremål. Norsk, oppvask, vasking av bad og fotoshoot.

 

Jeg stod opp da klokken var rundt halv ti, og slengte meg på sofaen med melk og to knekkebrød. Det var fint vær ute, så jeg hadde skikkelig lyst til å dra utenfor for å ta bilder, men så lat som jeg var, ble jeg inne og tok bilder istedenfor. Resultatet av bildene ble faktisk ikke så verst, så det var morsomt.

 

 

Kos å være inne en hel dag. Men, jeg har litt dårlig samvittighet over å ikke ha vært utenfor døra enda, så det har jeg gjort noe med.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å trene, og jeg gjør ingen unntak i dag. Men, det er takket være et hjelpemiddel som er bookingsystemet til 3T-Ilsvika. Jeg klikka innom hjemmesiden deres, også meldte jeg meg på en time som starter halv sju. Da er det liksom gjort da.

 

Så lite er det som skal til. Booke en time, og du føler du har en forpliktelse. Da er det ingen vei tilbake. Fra lat til sporty på 1,2,3.

 

Hva med deg? Har du trent i dag, eller skal du trene?

 

 

-Randi Annette-

 

Dagen derpå.

Jeg hadde tidenes kveld i går med ost, kjeks, vin og hjemmebrygget øl. Det var virkelig godt med en rolig og fin kveld. Jeg er ikke ofte ute på byen i helgene, men bare tanken på det å dra ut på byen for å stå i kø ved å komme inn, ved å kjøpe noe i baren, kø for å henta jakka.. Kø, kø og kø. Ja, jeg har sikkert blitt gammel og kjip der. Men, det er uansett morsomt å dra ut når det ikke blir så veldig ofte, for da setter jeg ekstra stor pris på det også.

 

Jeg var ute på byen for to uker siden og jeg skal på byen til helgen. Så ja, det er vel kanskje innafor?!

 

 

Hva gjorde du i går?

 

-Randi Annette-

Slå ut håret, det er lørdag

 

Nå kan jeg si det er helg og lørdag. Dagen har gått i ett og det har vært full rulle på salongen. Da er det ekstra godt å ta helg. Jeg er bedt på tre ulike ting i kveld, men måtte rett og slett velge det som var i nærheten, så jeg kommer meg hjem i rett tid, og ikke minst  kjapt. Selv om jeg har lyst til å slenge meg på sofaen og slappe av, så er jeg nødt til å være sosial fordi jeg har så godt av det. Så jeg synes jeg er flink som greier å få meg selv ut litt, selv om dagen har vært hard på sett og vis.

 

 

 

Her har jeg et bilde av ei gal frøken, Randi Annette. Det er ikke så mye annet enn å si at denne jenta trives godt i eget selskap, men hun har godt av å dele sin galskap med andre også.

 

Håper dere får en fin kveld. Jeg skal kose meg med ost, kjeks, vin og øl. Kos dere masse.

 

HUGS.

 

-Randi Annette-

 

​All natural.

Jeg hadde egentlig ikke tid til det å sette meg ned med bloggen i disse morgentimene, da jeg prioriterte det å filme inn en video for norskoppgaven min, og knipse noen bilder av meg selv med 0 sminke. Jeg synes jeg stort sett har tatt bilder der jeg har partysminke, eller meg i treningsklær og minimalt med sminke. Så nå tok jeg lik så greit noen utendørs der jeg ikke hadde noe som helst sminke på. 

 

All natural

 

Så får jeg se om jeg ble fornøyd med bildene, så jeg får vist dere, eller om de blir slettet. Jeg har et naturlig forhold til sminke og utseende, men det er klart jeg føler meg mer vel med sminke, enn uten.

 

Hva med deg? Liker du deg selv best med eller uten sminke?

 

#naturlig #utensminke #ingensminke #sminke #makeup #kropp #Helse #kroppspress #Trondheim #Norge #ansikt #foto #photo #fotoshoot

-Randi Annette-

 

Depresjon og mistolkninger. You name it.

Det er egentlig nå jeg kjenner at jeg har så lyst til å ta over dette tastaturet mitt å skrive akkurat det jeg har lyst til. Akkurat det jeg føler for å skrive, men heldigvis har jeg fornuften meg meg, Det er kanskje ikke alt som trengs å bli kastet lys over. Det er kanskje greit å holde litt igjen også, med mindre det er godt for noe. Ja, kanskje det hadde vært godt for noe, å bare pøse ut av seg for så å føle seg 10kg lettere. Ja, kanskje det ikke hadde vært så dumt.

 

 

 

 

Mange, inkludert meg selv bruker bloggen for å formidle, dele, opplyse og fortelle andre om ulike ting. Vi bloggere vet at det er de mest personlige innleggene om sykdom, helse, livsstil som treffer og gjør at man får oppmerksomhet og lesere. Og det kan treffe begge veier. Du kan fremstå som en helt, og du kan fremstå helt motsatt. Jeg personlig har veldig sansen for de som gir litt faen, rett og slett. Jeg beundrer de som ønsker, og ikke minst tør det å dele sine innerste tanker og følelser. Jeg er tøff, men ikke tøff.

 

Folk åpner seg opp, og vi kan se kjendiser gjør det lettere for andre å gjøre det samme. “Jeg har slitt med depresjon. Jeg vurderte å ta livet mitt flere ganger….” Og andre sier at de har slitt med spiseforstyrrelser.

 

 

Det er ikke alltid at alt er så jævlig alvorlig heller, men det er ganger man som en blogger må få lov til å være et menneske, med følelser der man ikke trenger å bli sett som, “ja, du sliter du. Du virker så deprimert, for det så jeg på bloggen din for noen uker siden…”. Jeg har fått slike tilbakemeldinger der jeg opplever at tror de kjenner meg og tror de bare kan slenge utav seg det ene og det andre, fordi jeg en kveld var menneskelig og var trist, og skrev noen ord. Bare for at jeg satt en kveld å kjente på en ensomhet, litt kjedsomhet og et savn av folk jeg har mistet, eller de som kanskje er der, men som er så alt for langt unna. Jeg ville bare skrive noen ord, for jeg ville ikke ta opp telefonen å ringe noen…. En skulle tro at det var noe av det mest naturlige et menneske kan gjøre.

 

Men da er man plutselig deprimert og sliter. Da er det plutselig ikke noen prosenter av befolkningen som sliter med depresjon, men da er det 100% av befolkningen plutselig. Bare husk en ting. Selv om man leser en blogg, ser noen i ny og ned eller ser kjendiser på TV, så betyr ikke det at vi kjenner de personene. I så fall ikke godt nok til å påstå noe utifra noen ord som blir skrevet eller sagt. Der har vi alle noe å lære. Vi dømmer så alt for fort. 

 

Det er rart at noen kan henge seg opp i de små innleggene, når bloggen min stort sett handler om inspirasjon, trening og treningsklær. Ja, det sjokkerer meg litt, må jeg si.

#helse #psykisksyk #psyke #psykisk #Trondheim #dømme #mennesker #situasjon #blogg #blogger #inspirasjon #depresjon

-Randi Annette-

Å stille i fitness.

Her ser dere enda et bilde av meg som jeg sendte inn for ett år siden da jeg hadde en drøm om å stille i fitness. Og grunnen til at jeg nevner det er ikke nødvendigvis at det er en like sterk drøm i dag, men rett og slett at om få timer, så kan dere se på INSIDER om nettopp dette med fitness. Jeg vet det er mange som tenker på det, vurderer det og ikke minst har vært der, så da kan det være kjekt med en liten påminnelse om at dere kan få et innblikk i sporten via INSIDER.

 

Dere kunne lese et innlegg som jeg skrev for noen dager siden som handler om FITNESS og INSIDER som går på tvn i kveld, kanal FEM klokken 21.30

 

“Det kan kanskje for mange minne om en missekonkurranse. Noe jeg selv kan forstå at folk tenker. Men jeg har vært en del av det å trene fem ganger i uken slik mange av de som konkurrerer innen denne sporten gjør igjennom et helt år. Jeg hadde det slik i tre måneder, og det gikk bra, ja faktisk veldig bra. Men, det å holde seg til en kostholdsplan var desto vanskeligere”

For å lese innlegget jeg skrev i forhold til det kan du trykke her. 

 

Missekonkurranse, eller en sport? Sjekk INSIDER i kveld.

 

#insider #tv #media #trondheim #blogger #Blogg #trdby #fem #sport #Konkurranse #Bikinifitness#fitness #kropp #helse #side3 #side2 #Nettavisen #adressa

-Randi Annette-