Klar for nok en fotoshoot og pilates

Da skal jeg straks på fotoshoot og trening. Denne gang er det Pilates hos Tiril som driver Shapepilates. 

Jeg ser fram til å bli utfordret med nye øvelser og ikke minst se hva hun har i tankene i dag. Den øvelsen dere ser under er fryktelig tung. Jeg oppdaget fort at det handlet mye om teknikk også. Starten på denne øvelsen starter med at jeg står helt nede på bakken. Også må jeg bare trekke meg opp med hjelp av magen eller noe. Jeg er ikke helt sikker, men jeg kom meg opp etter å ha prøvd noen ganger. Den var jammen meg vanskelig.

 

Nå er bagen min full av treningsklær og kamerautstyr. Også har jeg med en overraskelse til instuktøren. Det er jo hyggelig med en overraskelse på en mandag. Litt kos må det være med treningen også.

 

Følg med på instagram og her på bloggen for nye oppdateringer.

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Pilates #Shapepilates #Shape #mandag #Helse #Foto #Fotoshoot #Bildet #Canon #Camera #Trondheim #Blogg #Shoot #Blogger #Trening #Fitness

-Randi Annette-
 

Bare så det er sagt. Jeg bor ikke i Hollywood.

Nå har jeg fått noen spørsmål om jeg har flyttet til Hollywood, og det har jeg ikke. Jeg tenkte jeg lik så greit kunne blogge om det så jeg kanskje når ut til de som tror det. Jeg har fått et spørsmål om dette, og det skjedde sist for under en time siden. Jeg skal forklare dere litt nærmere.

 

 

Jeg ble med Hollywood treneren, Cornelis Elander på et eventyr som varte i 12 uker. Jeg var her i Trondheim, og han var i Hollywood. Vi kommuniserte via skype og telefonsamtaler. Samtidig via min instagramkonto@RandiaeVi hadde tett dialog og dere kunne lese om meg både på Nettavisen og Hitra-Frøya. Jeg mener det ikke var noe der som tilsa at det skulle være noe tvil om jeg befant meg i Norge eller i Hollywood. Men, for all del. Det å reise til Hollywood og trene med Cornelis Elander hadde vært helt ok det også. 

Det er bare å trykke på det som er markert i rosa, så kan dere selv se om dere oppfatter at jeg er her i Norge eller ikke. Uansett, det var gøy å få dette spørsmålet. Ikke bare en gang, men to ganger.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld. Hilsen fra Hollywood.

 

Eller, Trondheim.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #Februar #Trondheim #Adressa #Nettaviden #Side3 #Power #Foto

-Randi Annette-

Fotografering og gåtur

Jeg var ute å gikk i en liten halvtime ved sjøen i dag og kameraet ble selvsagt med. Det var et fint vær og det var helt fantastisk å gå langs sjøen. Ikke rart at jeg setter stor pris på det, når jeg kommer fra havet. Jeg drar heller på ferie ved havet enn på fjellet. Men, fjellet har sikkert sin sjarm det også. Det har kanskje noe med hva man er oppvokst med.

 

Utrolig digg å gå med store joggeklær og et digert skjerf. Det er søndagen sin det. Legg også merke til krigsbåtene i bakgrunnen som ligger her i Trondheimsfjorden.

 

 

Nesten litt ekkelt og skummelt, men det er naturligvis ikke noe grunn til å være redd. Bare tanken på hvilke båter det faktisk er.

 

Ha en fortsatt fin søndag.

 

-Randi Annette-

Self portrait with accessories

God lørdag alle sammen. Håper dere har lagt store planer for helgen og at dere har noe å se fram til. Selv skal jeg på jobb og mer enn det vet jeg ikke enda. Tar det litt som det kommer. Jeg tenkte jeg uansett skulle vise dere to bilder jeg tok av meg selv med selvutløser for noen dager siden. Synes de ble litt kule, og accessories hører til når det er helg.

 Det skal ikke så mye til for å friske opp et antrekk. En kjedelig overdel kan bli ganske kul med riktig accessories.

 

Selv bruker jeg mest pynt i ørene, og fint lite ellers. Armbånd kan være ganske kult det også, men på jobb så liker jeg ikke å bruke det fordi det bråker så fælt til kunden når jeg eventuelt vasker hår og klipper.

 

Hva foretrekker du å bruke selv når det kommer til accessories? Legg igjen en kommentar, og ha en riktig flott helg.

 

#Accessories #Foto #Shoot #Fotoshoot #Photo #Selfie #Canoncamera #Canon #Februar #Helg #Trondheim #Lørdag #Bilder

-Randi Annette-

Color på Sjakk Matt Solsiden.

Det farges hår på en sen fredagskveld. Men, denne gang blir det kun etterveksten,  og da litt mørkere enn sist gang. Det har vært en fantastisk fin dag på jobb med kake og godt humør. Hvem liker veldig ikke fredager. Og ikke minst, kake. Daimkake er kjempe godt, og en av mine favoritter. Sjefene på Sjakk Matt setter virkelig pris på sine medarbeidere. Kake og blomster til hvert eneste bursdagsbarn. Så for min del er det bare å glede seg til november.

Og for dere som sitter å nyter Taco,  kos dere. Selv skal jeg kose meg med hodebunnsmassasje. 

 

-Randi Annette-

Det er ikke fordi jeg har så forferdelig lyst.

Det er ikke fordi jeg har så forferdelig lyst, er overskriften i dag. Det er fordi det nok en gang handler om trening. Trening er så mye, men for meg så betyr det helse. Helse er noe vi alle har som alle burde tatt vare på. Min måte å ta vare på min helse er å holde meg i form. Få hjerte til å pumpe og kjenne på at det gjør vondt, på en god måte. Jeg trener ikke av den grunn at jeg alltid har så forferdelig lyst, men jeg kjenner at kroppen min og helsen min har godt av det. Misforstå meg rett, så klart har jeg lyst til å trene, jeg synes det er gøy. Ellers ville jeg ikke gjort det.

Så det er rett og slett et valg jeg har tatt. Jeg vil ta vare på helsen min.

 

Jeg har alltid sagt at det skal være gøy. Det skal ikke være et ork. Men, det prosjektet med Cornelis Elander som jeg var med på, som sluttet for snart to uker siden, fikk meg til å dra på trening. Selv de dagene jeg overhodet ikke hadde lyst. Nå er både jeg og kroppen min vant med å trene fem ganger i uken. Det er kjempe rart. Jeg gikk ifra det å trene tre til fire ganger, til fem. Det høres kanskje ikke så mye ut, men de første ukene var forferdelig tunge.

 

Klærne på bildene er sposnet.

Det er veldig lett å gi seg i komfortsonen. Men, når man jobber utenfor komfortsonen, så henter man krefter man ikke visste man hadde. Og den opplevelsen skal man ta med seg gang på gang når man er på trening. Jeg har nå trent styrke i fire år, og det er kanskje de to siste årene jeg virkelig har kjent en stor glede ved det å trene såpass hardt. På 3T Ilsvika her i Trondheim der jeg trener, står det ei å klapper i hendene når hun ser meg. Hun synes jeg er flink og hun sier alltid at hun heier på meg. Det er jo bra motivasjon for meg. Thea, du er helt fantastisk.
 

Men, hva er god helse for deg?

 

 

Følg meg gjerne her.

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Trening #cornelis #Helse #Motivasjon #Inspirasjon #Styrketrening #Styrkeløft #Styrke #Cardio #Februar #Hverdag #Fredag #Trondheim #Blogg #3t #iformmedcornelis #Corneliselander

-Randi Annette-

Min sunne og deilige middag.

Når noe kan være sunt og kjapt, så er ikke jeg så vanskelig å be. Det å ha dette til middag en gang inni mellom er virkelig noe jeg setter piris på. Og ikke minst, det å bruke speltlomper som pizzabunn enn det å begynne med deig og kliss, det er også helt greit. Denne gangen tok middagen meg kun 10 minutter. Kjøttdeigen var stekt på forhånd, så der sparte jeg de minuttene også.

 

Ingredienser

2 Speltlomper

100g Kjøttdeig (bruk den typen du selv ønsker)

En halv tomat

2 Store buketter brokkoli

Hvitost

2 Ts Creme Fraiche (eller lettrømme)

 

 

Slik gjør du

Slå ovnen på 200 grader. Smør rømme eller Creme Fraiche på lompene og fordelt ingrediensene på begge lompene. Strø ost på toppen. Stekes i 8-10 minutter.

DIG IN.

 

 

Dette er helt sikkert noe alle har prøvd, men kanskje dere fikk ny inspirasjon til andre ingredienser. Håper dere lar dere inspirere. Ha en fortsatt fin kveld.

 

#Mat #sunn #Bauer #Spelt #Speltlomper #Lomper #Lompepizza #Pizza #Tips #Oppskrift #Protein #Kropp #Helse #Brokkoli #Salat

-Randi Annette-

Jeg bærer på en hemmelighet

Det er så mye gøy som skjer for tiden og jeg gleder meg masse til å dele det med dere. Men, jeg kan med en gang si at det ikke har noe med graviditet å gjøre eller noe i den retningen. Bare så det er sagt. Det er så gøy at det skjer litt i hverdagen min. Ikke bare matematikk, jobb og trening. Men, at det lille ekstra er med på å gjøre hverdagen litt mer spennende og at det gir mening. Det er viktig for meg å kjenne på at det ikke er helt flatt og nøytralt. Det må være litt action også.

 

Det å ha noe å se fram til. Det som gjør at det er verdt å stå opp hver dag med et smil om munnen. Det er viktig for meg. Ikke alle dager er slik. Uansett hvor mye man har, så er det ikke nødvendigvis det som gjør at man er lykkelig. Men, det å fange opp de små øyeblikkene og sette pris på det man har, det tror jeg er viktig. Så det som kommer på veien blir en stor bonus. Slik som det jeg skal fortelle dere mer om over helgen. Det er det som gjør at jeg har lyst til å jobbe hardt videre for å komme opp og fram. Det er mitt mål.

 

Små delmål har gjort at jeg har kommet der jeg er i dag. Så nå er det bare å nyte tilværelsen og sette pris på det man har og det som måtte komme. Det er i så fall min innstilling. Og til dere lesere, vri det negative til det positive. Det kommer alltid noe godt utav det til slutt.

 

Følg meg gjerne

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Helse #trening #hemmelighet #Trening #Fokus #Blogg #Instagram #Februar #Hverdag

-Randi Annette-
 

Norske ungdommer er late og usunne.

Denne gang ble det en sen treningsøkt for min del. I dag tidlig kjentes hodet tungt og jeg hadde kraftig hodepine på grunn av den behandlingen jeg hadde hos tannlegen i går. Ikke det store inngrepet akkurat, men det førte til kraftig hodepine. Derfor så det ut som at det skulle bli enda en dag uten trening. Men, formen kom seg veldig raskt i løpet av dagen. På programmet var det overkropp og jeg klarer knapt å taste på tastaturet. Jeg er super fornøyd med innsatsen og jeg må samtidig få skryte av norske ungdommer. Det er ikke bare late ungdommer. Treningssenteret er fullt helt til nå liksom. Det står det respekt av.

 

 

Jeg synes jeg hører det hele tiden. Norske ungdommer er late og usunne. Men, hva er egentlig riktig her? Det er nok både og, men er det så ille som vi hører i media?

 

Hva er din mening om dette?

 

#Helse #Norge #Ungdom #Ung #Trening #Inspirasjon #Diskusjon #Blogg #Februar #Vinterferie #Treningssenter #3t #Treningsklær #overvektig #Overvekt

-Randi Annette-

 

Skeier ut på en onsdag.


Dette er et sponset innlegg.

Nå har jeg pause på jobb og det er tid for lunsj. NOKA Spaghetti Bolognese står på menyen. Kjempe godt og sunt.

 

Men, i og med at vi har et bursdagsbarn på jobb, ble det også et lite stykke hjemmelaget sjokoladekake.

 

Denne var fantastisk god og helt sikkert med masse sukker. Men, et lite stykke gjorde veldig godt. Kaffe og sjokoladekake er virkelig en god kombinasjon. 

Det er godt å kan unne seg litt innimellom.  Er dere ikke enige?

 

 

-Randi Annette-