SOMMERKROPPEN, JANUAR 2014!!!

Jada, sommeren kom litt brått på i år, å da skjønner dere at jeg ikke snakker om Norge, men syden. Reiser nemlig til Lanzarote med min kjære, å da må man være fit for summer <3

1 mnd med bare julekos og ingen trening måtte jeg ta igjen det jeg hadde lagt på hyllen for 2 uker siden. Det har skjedd mye på kort tid. Det er greit å ha fremgang. Skal ikke klage på det.

Desember 2013

Januar 2014.

 

Litt mere magemuskler i desember, men det får gå. Til den virkelige sommeren skal jeg være klar for sol. Uten tvil.

 

 

B-)

-Randi Annette-

Hva skal man spise før trening dersom man skal starte dagen med trening?

To til tre ganger i uken står jeg opp i mellom 07.00-07.30 for å dra på trening. Jeg har opplevd så alt for ofte at jeg holder på å besvime og kaste opp på trening, å da spesielt fordi jeg tar meg ut fullstendig. Det som fungerer for mange er å ikke spise noe før trening. Jeg har prøvd ut mye forskjellig. Blandt annet proteinkaffe, havregrynsgrøt, musliblanding med kesam og bare en brødskive.

Men, det som fungerer for meg er NOKA milkshake og 2 stk riskaker med peanøttsmør.

 

Kjempe godt og det holder meg oppe uten at lagrene tømmes fullstendig.

NOKA milkshake med cappuccino smak, det blir jo en smak av kaffe også.

Hva fungerer for deg før trening så tidlig på morgenen?

 

-Randi Annette-

Opp å stå!

Klokken er 07.30 å jeg kan velge å sove 2 timer til, men det stabeiste inne i meg sier jeg skal stå opp for å trene. Å da er vell ikke annet å gjøre?!

 

Det er bare viktig å huske den følelsen når jeg er ferdig å trene. Det er den følelsen som er så god, så da hjelper det å komme seg ut av sengen.

 

Om 4 dager skal jeg stå opp tidlig for å rekke et fly som går til Lanzarote, å det vet jeg ikke blir noe problem.  Hvem vil vell ikke til syden nå?

 

-Randi Annette-

Noka er kjekt å ha. Også dager man er lat.

 

Det er virkelig helt greit å være lat på en søndag etter et hyggelig nyttårsbord med jobben. Har laget med riskaker med peanøttsmør og en omelett med brokkolig og skinke. To måltid som jeg egentlig ikke hadde lyst på, men det var kun det jeg hadde av litt mat. Ellers var dagens høydepunt da jeg fant denne Noka baren i skapet mitt. En liten følelse av sjokolade og kos var midt i blinken i dag.

Er for lat til å gjøre noe som helst i dag. Får se hva det blir til. Slappe av og glane litt på tv blir det helt sikkert. Helmaks, spør du meg.

 

 

-Randi Annette-

Sydentur

Jeg teller ned til jeg skal ta en ferieuke til Lanzarote, men det ser ikke ut til at det blir det peneste været. Det er ganske kjipt, men samtidig så er det uansett godt å komme seg bort litt. Bare det å gjøre noe hyggelig og se en annen plass. Det blir helt greit det, tenker jeg.

Solen tar uansett hvor mye skyer det er på himmelen, så jeg skal nok være fornøyd med å slippe å gå med boblejakke, lue og skjerf. Men, best av alt så får jeg være med min kjære igjen <3

 

-Randi Annette-

Kardio slik jeg liker det.

 

 

Kaldt og godt, men nesten 3 km gåtur før jobb var skikkelig godt. Jeg er ikke ei jente som liker å løpe, så da var det heller greit å gå i et passe tempo. Friskt og godt med kuldegrader. Snøen var liksom litt forsinket, men nå er den her. Ikke at jeg trenger den, men det er fint at det er litt lysere. Jeg for min del teller ned til sydentur som er om 1 uke. Gleder meg.

 

-Randi Annette-

Trening gir energi, må bare komme dit først.

Trening skal gi energi og god humør. Du blir trent og du holder deg i form. Jeg kjenner nå at det er mere slit enn at det gir energi. Noe sier meg at jeg er trøtt og sliten i denne mørketiden, men jeg vet det blir bedre når kroppen min blir vant med disse tidlige harde øktene mine kl. 08.00. Jeg har jo blitt mere våken, fått mere energi, å ikke minst fått flotte resultater tidligere av den måten jeg har lagt opp min trening på, så jeg vet jeg kommer meg tilbake. 1 mnd uten trening gjorde utrolig godt i grunn. Jeg så mange valgte å kjøre på med de samme rutinene i julen som om det ikke var noe spesielt med desember. Mulig det er greit, men kanskje det er greit å la kroppen få hvile også?
La hode få slippe å tenke på hva man putter i seg og hvor mye man trene. Uansett, min belønning var å slappe av og bare leve i nuet. Det er bare jul en gang i året, så for meg var det bare å legge treningen på hyllen og slappe av med det jeg måtte ønske.

Trening og kosthold er en del av min hverdag, å det hver eneste dag. Så det å la være å tenke så mye å bare kjenne at det er greit å legge ting litt til side, det var godt. Fikk faktisk ekstra stor motivasjon også til å starte på igjen med trening på det nye året. Det ga meg en boost og glede å få starte på igjen. Pauser trenger man, man må bare godta det. Det meste sitter i hodet, men jeg beundrer folk som har lyst til å trene som før uansett om det er jul eller ikke, men for meg ble det riktig å unne seg en ferie fra treningen.

 

Det virker kanskje som at trening og kosthold er viktig og interessant tema for meg? Ja, da har du forstått det riktig. Jeg ELSKER det, nemlig 🙂

 

 

-Randi Annette-

 

GHD and Headmasters Awards in London.

Først på besøk hos GHD å få litt kurs og for å bli stylet.

Da håret var ordnet, var det bare å sminke seg og få på kjolen.

 

HEADMASTERS AWARDS

Man kunne spille casino, kjøre radiobiler, danse og sitte på en okse. Mye gøy og mye kos.

Å danse med sko var ikke så godt alltid, så da endte det slik.


Nice. Uansett var jeg sulten å fant et eple å knaske på før jeg sovnet. Litt avslappning før leggetid er jo alltid godt.

 

-Randi Annette-