MINNESTUND FOR SAVNET BI-STUDENT

Jeg må si at saken om den savnede studenten gikk litt innpå meg. Selv var jeg blitt en BI-student bare få dager etter at en BI-student forsvant. Plutselig skulle jeg selv bli en fulltidsstudent ved skolen BI.

 

Være en del av en faddergruppe, være med på fester og omgås mengder med folk jeg aldri har møtt før. Bare ved å høre at en person har forsvunnet i trygge flotte Trondheim var skremmende. Men jeg må understreke at jeg var skikkelig heldig med min faddergruppe, og alt gikk smertefritt. 

 

Nå i dag er det minnestund for studenten på BI, og det er noe jeg kunne ha tenkt meg å deltatt på, men i og med at jeg må reise vekk, så får jeg ikke til å delta. Jeg har tenkt masse på denne saken og jeg har gjort meg noen tanker. Først og fremst er jeg utrolig glad for at han er funnet for familien sin del, selv om det var utrolig trist at han ikke ble funnet i livet.

 

 

Trondheim er for meg en trygg by. Det skjer så klart ting her i byen også, men jeg går aldri å føler meg redd. Selv om jeg en natt for noen år tilbake opplevde at en mann plutselig begynte å springe etter meg, så er jeg ikke redd. Men jeg har respekt og jeg reflekterer godt rundt mine valg før jeg tar et valg. Som for eksempel det å gå hjem alene en sen lørdagskveld. Det å gå hjem ifra byen er fristende da jeg slipper kø til både buss og taxi, men det er i grunn ikke verdt det. I så fall ikke med tanke på hva jeg kan tape på det.

 

 

Men, det er mange grunner til det som skjer. Og nøyaktig hva som har skjedd med studenten som ble funnet i vannet, er ikke godt å si. Det er bra han ble funnet – det er det viktigste.

 

#bistudent #bi #handelshøyskole #savnet #media #trondheim #blogger #ulykke #drukning #samfunn #familie #venner #Kjærlighet #vennskap

-Randi Annette-

HJEMMELENGSEL – SNART MAUSUNDTUR

Nå begynner det å nærme seg og jeg kjenner sommerfuglene i magen strømmer på. Nå er jeg skikkelig klar for en tur til havgapet, hjemme hos pappa. Det er bare fem uker siden jeg var hjemme, ifølge kalenderen. Men det føles mye lengre ut. Planen er å slappe av og senke skuldrene, men også jobbe litt med skolearbeid. Det kommer jeg ikke unna.

 

 

 

Sist jeg var hjemme så jobbet jeg masse med hagearbeid og maling av hus. Det syntes jeg var skikkelig morsomt.

 

 

 

 

Og ikke minst de turene jeg hadde med pappa på sjøen da vi fikk mengder med krabber. Havegapet er utrolig vakkert, så er du ikke så kjent med det, så anbefaler jeg på det sterkeste at du gjør noe med det. Pappa bor helt ved sjøen, bokstavelig talt. Så det blir faktisk ikke bedre enn dette.

 

 

 

 

Nå er det kun tre dager til med forelesning til jeg reiser hjem. Det ser jeg virkelig fremt til.

 

-Randi Annette-

MIN OUTFIT PÅ TOGA PARTY

I går var det nok en fest med faddergruppa, og denne gang var det TOGA PARTY som var tema. Jeg fikk kjøpt meg et laken og en eske med sikkerhetsnåler, så da var det bare å feste det på en eller annen måte. Jeg var vel den eneste med både lang kjole og med tights under. Jeg var utrolig varm når jeg kom på festen, men utpå kvelden når det var under 8 grader, var jeg skikkelig fornøyd med valget. For det hadde blitt kaldt uten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var ganske avslappet da jeg var hjem alene og hørte på musikk. Danset rundt og så frem til festen. Helt til jeg gikk utendørs og satte meg på bussen der folk smilte og ga meg blikk. Det var flaut. Så det var veldig kjekt å møte på resten av gruppen for så å gå sammen på festen så jeg slapp å bli så synlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

En morsom fest – det var det. I kveld er tema svensk, men i og med at jeg skal på jobb i morgen, tar jeg en rolig kveld her hjemme. Hadde så klart vært morsomt å kledd seg ut som en svensk Hollywood-frue eller som Pippi. Men det er ikke alt man kan få med seg.

 

 

Har du vært på Toga Party før?

 

-Randi Annette-

SKIKKELIG PÅ BÆRTUR

Jeg greier seriøst ikke å holde styr på disse dagene. I dag har jeg vært usikker på om det har vært onsdag eller torsdag. Sliter skikkelig med å konsentrere meg om det. Er jo en fordel å vite hvilken dag det er med tanke på hvilke bøker jeg skal ha med på skolen, eller om jeg skal hoppe i taket fordi det er snart helg eller ikke. Jeg har nemlig gjort den feilen før. Da var det mandag og jeg var sikker på at det var fredag. Da snakker vi tidenes nedtur. Det var da jeg ikke hadde noe liv, jobbet masse og studerte. Kanskje et liv som vil minne om det livet jeg nå er inne på. Nemlig studietid.

 

 

 

I kveld skal jeg på Toga Party med faddergruppen. Det blir nok en kald opplevelse, men igjen en flott opplevelse.

 

Nå må jeg på lakenjakt før det blir skole. Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

UNDERKROPPEN SVIKTER MENS OVERKROPPEN SEIRER

I og med at min sponsor NOKA DIETTEN har sluttet med Sport Shake,  har jeg nå begynt med å drikke en milkshake før morgentreningene. Det skal sies at jeg kun benytter meg av det før trening dersom jeg trener på morgenen.

 

Trener jeg på kvelden så skjer det som regel etter middagstid, så da er det sjeldent jeg drikker en shake før trening. Men for min del som drar på trening rett etter å ha hoppet ut av sengen, er det veldig viktig å fylle på lagrene før en tung styrkeøkt.

 

Sponset innlegg.

 

 

 

I dag trente jeg ulike former som frontbøy og knebøy. Rett og slett fordi jeg må få tilbake musklene i lårene som nå har minsket betraktelig. Det er ikke slik at alt av muskler er borte, men det er langt ifra slik det har vært. Det er ikke noe rart i grunn. Jeg har ikke trent hardt på en god stund, men sånn blir det med sykdom og fadderuke. Kommer sterkere tilbake – bare vent.

 

Overkroppen derimot, den holder seg. I så fall med tanke på pullups. I dag hadde jeg 10 kilo ekstra og greide 2. Så 5 kilo der jeg greide 4. Så ja, jeg må si meg fornøyd med det.

 

Men nå – skole og fadderrullan. Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

LITE MINNER OM ET HVILEHJEM

Fadderuka har ikke akkurat minnet om noe hvilehjem og dagene mine har virkelig bestått av full aktivitet fra morgen til kveld. Starter dagen med forelesning, er det jobb rett etterpå. Eller motsatt. Og i tillegg er det fadderuke.

 

Selv om det er utrolig morsomt at det hele tiden skjer noe, så skal jeg innrømme at jeg ser frem til neste uke når jeg har kun studiene og jobb å tenke på. Det blir ikke så mye jobbing med tanke på frisørjobben, men litt. Jeg ser allerede nå at studiet er skikkelig krevende, så jeg er nødt til å ta studiet som om det var en jobb – uten tvil.

 

I dag trente jeg for første gang på hele ni dager. Jeg har vært forkjølet i ni dager også, så det spiller så klart inn.


Klærne er sponset av Brazfit. Få 20% på hele nettbutikken ved å bruke min rabattkode, randiae20. Alltid fri frakt.

 

Totalt i august, så har jeg nå trent fem dager. Det skal også sies at jeg hadde ferie første uken på august, så den er litt unnskyldt. Liker jeg å tro da.Gleder meg til å komme inn i rutiner igjen. Da skal det bli fokus – fullt fokus.

 

 

Ha en fin dag. Med eller uten trening.

 

-Randi Annette-

NEON WONDERLAND PARTY

I går var det dag fire av fadderrullan og jeg må si det var denne festen jeg så mest frem til, og det skulle vise seg å være en god grunn til det. Et stort lokalet med plass til 600 personer var dekt av gedigne ballonger, små ballonger, lightsticks og fargerike personer. Jeg hadde tegnet på meg noen stjerner som skulle lyse i mørket, samtidig som jeg kjøpte noe tilbehør.

 

Det er rett og slett ikke en fest der man skal se så himla bra ut. Målet mitt var i så fall å se mest mulig harry ut. Jeg tror jeg fiksa det.

 

 

 

 

 

 

Når bildene ser bedre ut uten farger, så sier det vel litt. Men jeg syntes det var verdt det å ta den helt ut. 

 

 

Jeg fikk ikke til så utrolig gode bilder at det gjør noe, men det ble bare ti minutter til overs for å knipse litt bilder. Og resultatet ble også deretter. Men dere fikk i så fall sett hvordan jeg så ut i går.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om min outfit?

#fadderrullan #fadderuka #fadderuke #trondheim #student #neonlys #neonparty #fest #bi #outfit #blogger #inspirasjon

-Randi Annette-

FADDERUKA – HAWAII PARTY

I går smalt det skikkelig til. Høy partyfaktor og HAWAII PARTY. Det var utrolig morsomt og jeg lo godt med den livlige gjengen jeg ble på faddergruppe sammen med. Selv om jeg er noen å eldre, så gjorde det absolutt ingenting.

 

Dersom du ikke har vært på en slik fest før, så anbefales det. Temafest, generelt er utrolig morsomt.

 

Og det ble ikke tatt noen skikkelige bilder av meg, men her er et jeg tok like før jeg løp til bussen i går. I kveld er det en ny temafest, nemlig Trønderfæst. Det blir nok gode slagere fra DDE, Åge Aleksandersen m.m…..

 

 

KJØR.

 

-Randi Annette-

Å TENKE SMART FOR Å SPARE PENGER

Som fulltidsstudent må man tenke litt annerledes, og det er ett råd jeg har fått som jeg nå har benyttet meg av. Som den jenta jeg er, så går det penger på skjønnhet, og sminke er noe av det jeg bruker penger på. Dere som bruker maskara vet at det koster med sminke og man trenger gjerne litt påfyll inni mellom. Og det er også tilfeller vi ikke trenger påfyll, men kjøper like vel.

 

Jeg bruker en maskara fra Loreal, og den koster 189 kroner. Jeg har en slik maskara i overkant av to måneder, så jeg benyttet meg av et supert tilbud da denne må koster bare 99 kroner på Vita. Jeg kjøpte fem, så det tilsier at jeg har disse i nesten ett år. Det her kaller jeg et godt og et smart kjøp.

 

Ikke et sponset innlegg.

 

Så er det gode tilbud, så gå for det. Det er bedre å handle inn når det er gode tilbud, så lenge kvaliteten holder seg. Disse oppbevarer jeg på en plass der det er mørkt og der det ikke er for varm temperatur.

 

 

Det å melde seg inn i kundeklubber kan ofte virke litt masete og kanskje et tiltak, men du får ofte gode tilbud så det er verdt å prøve. Jeg fikk en sms om tilbudet, og da benyttet jeg meg av det.

 

 

Å tenke smart for å spare penger når økonomien blir snudd på hodet slik som i mitt tilfelle, så er dette faktisk noe man bare er nødt til å fokusere på. Det handler om å bestemme seg. Ikke bare å si det, men faktisk å gjøre noe med det.

 

Student eller ei, lag dere en god dag – med eller uten shopping.

 

#økonomi #student #trondheim #vita #sminke #Makeup #skjønnhet #tips #sparepenger#sparing #penger #loreal #rabatt #tilbud 

-Randi Annette-