Grilling og tips til sommerfrisyre.

I dag var det et perfekt vær for å være utendørs og ikke minst grille. Grilling er en av de største høydepunktene med sommeren for min del. Jeg er i grunn veldig glad i å steke laks og grønnsaker på grill, men i dag gjorde vi det veldig enkelt. Pølse i brød. Ikke den sunneste varianten, men jeg vet det ikke skader når det er noe jeg spiser kanskje tre ganger iløpet av ett år. Så hysterisk er jeg ikke. Til dessert ble det jordbær, noe som jeg gjerne kunne ha tenkt meg å spist mye mer av ellers i året også.

 

 


 

I dag så fikk jeg noen fine fletter av denne skjønne jenta, Johanna. Hun er skikkelig dyktig til å flette hår. I dag fikk hun æren av å flette håret på tre stykker. Bildet av meg og flere av mine medarbeidere ser dere på bildet helt nederst.

 

 

Her står vi fint på rekke og rad. Et perfekt tips til sommerfrisyre er nemlig fletter. Dette er bare en liten brøkdel av hva man kan gjøre med håret når det kommer til fletter.

Hvilken flette likte du best?

 

 

 

#Hår #Mote #Frisør #Trondheim #Hårtips #Trend #Mote #fashion #Foto #sommer #Grilling #Mat #sunn #Jordbær

-Randi Annette-

Utrolig digg å være til inspirasjon.

God morgen.

I dag våknet jeg av en følelse av at jeg ikke hadde sovet nok. Det ble vel i overkant av åtte timer med søvn, men jeg tror det har noe med at jeg stod opp tidlig i går og startet dagen med reise. Uansett, i dag vil jeg fortelle dere hvor inspirert jeg blir, av å inspirere. Det er så gøy å få kommentarer på bloggen og ikke minst mail ifra folk som sier at det er på grunn av meg at de orker å trene. Jeg hører folk sier at de prøver ut øvelser jeg har lagt ut på instagram, og det er så utrolig gøy. Jeg blir inspirert av at dere blir inspirert. Så tusen takk for at dere kommer med tilbakemelding om at dere gjør de ulike øvelsene.
Bare fortsett å bruk hashtag #fitmedrandiae og tag meg, @Randiae.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg skal også minne dere om konkurransen som jeg har gående.

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

Jeg trenger motivasjon.

Det er så enormt vanskelig og det er ikke enkelt å finne motivasjonen som jeg absolutt trenger mot eksamen. Jeg droppet trening i kveld fordi jeg må jobbe med matematikken i tilfelle jeg kommer opp i eksamen. Noe jeg føler er 99% sikkert at jeg gjør. På onsdag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig matematikk, og det er skikkelig vanskelig å forberede seg da det er syv kapitler jeg må lese på. Jeg har aldri laget en oppgave selv som skal vare i 10 minutter. Og ikke minst det å bli spurt ut om alt mulig rart etterpå i 20 minutter. Dette blir skikkelig vanskelig.

 

 

Jeg føler nesten det er bortkastet tid å ikke ha trent heller, fordi da har jeg i så fall fått gjort noe fornuftig. Men, her sitter jeg å ser på bøkene som ligger en meter ifra meg. De ligger der, helt urørt. Så hva skal til?

 

Hva skal gi motivasjon? Jeg vet ikke en gang om jeg kommer opp. Ikke tema – ingenting. Da er det ikke enkelt å sette seg ned. Akkurat nå skulle jeg hatt en medstudent. En som kunne ha lest med meg. Det er det jeg hadde trengt akkurat nå.

 

-Randi Annette-

 

STYRKETRENING PÅ MAXTRIM. MASSE BILDER.

Det har vært en fantastisk helg på Frøya, nok en gang. Det har generelt vært veldig lite aktivitet da det var svært behagelig å nyte solen og se på livet som var på øya. Tour de Frøya.

Men, i dag var det på tide å svette litt igjen og kjøre på med hard styrketrening. Det er så greit å ha tilbudet om å trene når jeg er på Frøya så da må jeg bare benytte meg av det.. Maxtrim er et lite, men fint senter der man kan trene ganske mye. Selv er jeg veldig kreativ av meg når det kommer til øvelser, så er apparatene opptatt, så finner jeg enkelt øvelser som er minst like bra.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Ikke verst å perse i skråbenk heller. Flere reps enn før, med 17,5 kg. Det er fremgang som gir motivasjon.I så fall for min del.

 

 

Nye rekorder der jeg løfter tyngre eller klarer flere reps er i seg selv noe som gjør at jeg får motivasjon. Men, treningsklær som gir energi er også viktig. Med denne kule tightsen fra min sponsor, Brazfit blir aldri en trening kjedelig. Fargerik på framsiden, og sort på baksiden. Da blir det heller ikke for mye farger.

 

 

 

Dips.

Denne øvelsen filmet jeg så den finner du på min instagram, @Randiae. Der overrasket jeg meg selv litt også. Der fikk jeg til flere enn før også. Så i dag hadde jeg virkelig dagen.

 


 

I og med at stativet med knebøy var opptatt da jeg kom, trente jeg frontbøy med 12kg manualer i hver hånd som jeg la på skuldrene som litt støtte.. 3 x 10. Det ble veldig tungt det også. Men, rett før vi skulle dra, fikk jeg tatt et bildet og tatt knebøy med kun stangen. Så det ble mest for bildet sin del. Jeg skal ikke skryte på meg noe jeg ikke har gjort. Det blir jo juks, og jeg vil framstille som en ærlig person her på bloggen.


 

Litt om hva Maxtrim har å by på, ser dere under.

 

 

Husk at dere også kan bli med på konkurransen som jeg har gående. Les mer om den her.

 

Ha en fortsatt fin ettermiddag.

 

#Frøya #tourdefrøya #Sykkel #cardio #Kondisjon #Helg #søndag #Blogg #Trening #Foto #Bilder #Mai #maxtrim #Styrketrening #fotoshoot #sponset

-Randi Annette-
 

TOUR DE FRØYA. MASSE BILDER.

I helgen er det et stort arrangement her på Frøya, nemlig Tour de Frøya. Det var over 900 som hadde meldt seg på, men omtrent 40 stykker hadde trukket seg. Men, de som meldte seg på og skulle hive seg ut på de 4,5 milene har virkelig fått kjørt seg i dag. Været har vært fint, sett bort i fra vinden. Det har blåst veldig mye i hele dag, så det har sikkert vært litt ekstra motstand enkelte steder på grunn av det. Uansett er det helt sikkert utrolig gøy å være med og ikke minst slå sine egne rekorder dersom man har deltatt før. I år er det også 10 års jubileum. 

 

 

 

Her handler det mye om å psyke seg opp og forberede seg på syre og at det vil gjøre vondt. Jeg la merket til en ved start som jeg kjente med veldig igjen i. Ikke at jeg har syklet før, men jeg har konkurrert før i andre sammenhenger og jeg kunne nesten føle på meg hva han kjente på. Jeg girer meg selv opp før konkurranser og bare bestemmer meg. For i slike konkurranser, så handler det om å bestemme seg.

 

Ja, det vil gjøre vondt og man vil komme i kjelleren, men igjen så vil man få en bekreftelse på at man er god nok. Det handler vel stort sett om å delta. Så kan man konkurrere med seg selv når det kommer til tiden.

 

 

Her ser vi at de kommer inn mot mål. Jeg var så redd og nervøs fordi de syklet så tett og jeg var livredd for at det skulle oppstå en ulykke. Selv om de var kun to stykker, så syklet de oppi hverandre. En kunne kjenne og føle på stemningen.

 

Har du deltatt i slike konkurranser før, eller kunne du ha tenkt deg det? 
Jeg vil samtidig minne om konkurransen som jeg har gående på bloggen. Les mer om den her.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin helg.

 

#Frøya #tourdefrøya #Sykkel #cardio #Kondisjon #Helg #lørdag #Blogg #Trening #Foto #Bilder #Mai

-Randi Annette-
 

Fredagsflex. #Fitmedrandiae

Fredagen er her og det er da på sin plass med en liten fredagsflex. Jeg våknet i dag til ren lykke og det er ingen tvil om at det er fordi jeg skal reise vekk i helgen. Komme meg vekk i fra byen og bare nyte sjøduften og det fine været. Turen går denne gang til Frøya.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg må også fortelle dere om tidenes treningsøkt. Den hadde jeg nemlig i går så sent som klokken halv ti. Jeg hadde da med meg ei som så og si har akkurat begynt å trent skikkelig. Hun har vært litt av og på når det kommer til trening, men nå har hun virkelig fått smaken på det. Jeg ville ha henne med på programmet som jeg har fått av Hollywoodtreneren, Cornelis Elander, men det var så mye folk så vi hadde ikke blitt ferdig med det første hvis vi skulle ha kjørt det programmet. Enda en god grunn til å trene tidlig på dagen. Men, da måtte jeg bruke fantasien.

 

Jeg ville kjøre på med en økt som ville gi henne inspirasjon, men samtidig som hun skulle få opp pulsen og se litt stygt på meg. Og jeg kan fortelle dere at jeg fikk til målet jeg hadde satt. Jeg lagde en veldig kort variant av sirkeltrening, og vi avsluttet det hele med burpees. Men, ikke slik dere ser for dere den.

Videoen ligger på min instagram, @Randiae, så sjekk den ut og prøv den selv. Tag meg, @Randiae og bruk min hashtag, #FItmedrandiae og #randiae, så får jeg se deg gjøre den. Den er genial å avlsutte en økt med.

 

Nå skal jeg spise ferdig mitt NOKA måltid og pakke resten før jeg skal på jobb. Gleder meg skikkelig til å komme til Frøya. Elsker den øya.

 

#reise #Helg #Fredag #Fredagsflex #Flex #Fitness #Fit #foto #Fotoshoot #Trondheim #Mai #Vår #Helse #Trening #Treningsblogg #Styrketrening #Trening

-Randi Annette-

 

Resultatet fra mattetentamen og forberedelse til eksamen.

Jeg har nå fått karakteren min på tentamen jeg hadde, og jeg har aldri fått en slik karakter på en matematikktentamen før. Første tentamen jeg hadde fikk jeg 3/4 og den jeg hadde nå, fikk jeg 4+. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet ettersom jeg har jobbet skikkelig hardt og studert så og si helt alene. Jeg har fått litt hjelp via nettskolen og på ENTER her i Trondheim, men jobben tar jeg æren for. Takk og lov for at jeg fikk bedre nå enn sist gang. Det var målet mitt også. Nå sitter jeg for øyeblikket å øver og forbereder meg til en eventuell muntlig eksamen i faget. Jeg har aldri hatt en slik eksamen før, så jeg gjør så godt jeg kan nå for å sette meg inn i alle de sju kapitlene i boken så jeg kan prøve å forberede meg litt. 

 

 

Jeg startet dagen med en deilig frokost med ei venninne som jeg også jobber med. Jeg kjøpte inn det jeg visste hun likte av pålegg, kokte kaffe og gjorde alt for at hun skulle føle seg velkommen. Hun skulle hjelpe meg å dele sine erfaringer med muntlig matematikk da hun har vært opp i en slik eksamen før. Det er greit å ha noen å dele litt tanker og erfaringer sammen med.

 

En enkel frokost. Jeg hadde også juice og tomat som jeg synes er veldig godt som ekstra tilbehør. Må kose seg litt før man må jobbe og være seriøs.

 

 

Ja, seriøs. 

 

Håper dere får en fin dag. Kryss fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig. Om hvis jeg skulle gjøre det –  kryss fingrene for at det går bra.

 

 

-Randi Annette-

Foto og tilbakeblikk.

Det var utrolig gøy å bla igjennom kategorien her på bloggen som heter FOTO. Jeg smiler litt for meg selv når jeg ser på alt det jeg har vært med på når det kommer til foto. Mange tilfeller har jeg tatt bilder selv, men også stått litt modell for andre i ulike sammenhenger. Vanligvis står jeg selv hjemme i stuen min med selvutløseren og knipser. Men, det er ikke det samme i det hele tatt. Ikke har jeg satt meg inn i redigering av bilder heller. Jeg hadde det litt på G, men noe annet har tatt min oppmerksomhet så da har jeg ikke like mye tid til å sette meg inn i det heller. Det tar tid å få til gode bilder, så jeg håper at bloggen min har en ok kvalitet over bildene som blir lagt ut her. Det er sikkert mange meninger om det, men jeg har inntrykk av at mine faste lesere liker det jeg poster.

 

Bildet ble tatt av meg hjemme i stuen for en tid tilbake.

 

Det blir oftest tatt enkle treningsbilder for min del. Men, jeg kunne ha tenkt meg å tatt noen kule fashion bilder også. Så hvis du kjenner en fotograf som vil ha en amatørmodell, tips de gjerne om at jeg vil stille. Foto er og forblir gøy. Det gjelder både foran og bak kamera.

 

Hvor trives du best? Foran eller bak kamera?

 

#Accessories #Foto #Shoot #Fotoshoot #Photo #Selfie #Canoncamera #Canon #Mai #Helg #Trondheim #Fotograf #Bilder

-Randi Annette-

Konkurranse og tips til styrkeøvelser.

Det er lillelørdag og det betyr at det ikke er lenge igjen til helgen. Jeg tenkte å tipse dere som kanskje ikke har sett disse innleggene før ettersom vi alle lever i en stressende hverdag, og treningen kan bli nedprioritert. Dersom du går deg en tur ut, så er det mye i naturen som kan benyttes. Det er kun fantasien som stopper oss. Da jeg trente utendørs, var det en del folk som gikk forbi og folk som stoppet opp. Jeg synes ikke slike ting er flaut lengre, fordi jeg er så vant med å trene og ta bilder utendørs.

Jeg har laget en lenke til de innleggene som går mer på hver enkelt øvelse, så det er bare å trykke på de lengre ned i innlegget.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Min konkurranse som jeg skal dele med dere i tiden framover på min bloggside på facebook, blogg og på min instagramkonto, vil vare til og med 1.Juli 2016.

 

 

Les mer om øvelsen knebøy med press, her

 

 

Les mer om øvelsen som tar godt på midtre rygg, bakside lår og rumpe, her.

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Det hjelper å få rensket opp litt i hodet.

Jeg kjenner på noe, men jeg nekter å la meg kjenne ekstra godt etter. Det er en del folk rundt meg som har vært syk lenge nå, men jeg nekter å bli med i den gruppen. Det er nå et halvt år siden jeg lå med influensa og var skikkelig syk. Og jeg savner det ikke. Ellers hadde jeg i dag tidlig noe gøy å fortelle dere, men det ble i kveld avlyst. I så fall satt litt på vent. Så får vi se om det blir om litt

 

Selv om jeg kjenner at jeg er sliten og trøtt, så skal jeg på tabata i kveld. Har lest matematikk i hele ettermiddag og kveld, så nå må jeg få andre tanker i hodet. Trening hjelper virkelig mot det aller meste. 

 

 

Jeg er sikkert ikke den eneste som forbereder meg til eksamen. Er du også i den situasjonen, da bør du komme deg ut på en gåtur eller skikkelig trening.

 

Det hjelper å få rensket opp litt i hodet.

 

-Randi Annette-