En skikkelig helgekos i Namsos og ikke minst min herlige sponsor.

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en kald pils og slapper av. Dagen har vært utrolig flott med et godt vær, softis og kos. Det er godt å ikke gjøre noe særlig enn å nyte livet. Har nå vært små slapp og litt forkjølet i en uke, så da er det bare å samle krefter ved å slappe av. Resten av gjengen holder på med å rydde i gamle ting, å jeg tar livet med ro.

 

 

 

 

Her er vi på et senter som har denne herlige utsikten. Det er jo skikkelig fint her i Namsos. Det var på høy tid å reise hit for å se hva Namsos hadde å by på også.

 

Jeg har vært super-tante å lekt, spilt ludo og sett film. På instagram ser dere flere bilder jeg har tatt i dag. Denne har dagen har vært super, så anbefaler dere å stikke innom @Randiae på Instagram.

 

Nå skal jeg kose meg med en liten bar fra Noka som er min sponsor. En liten kos før jeg begynner med ost, kjeks og vin. Det er jo bare å kose seg når man er på tur i flotte Namsos.

God lørdagskveld mine lesere <3

 

#Namsos #Randiae #Noka #sponsor #Nokadietten #Diett #Tur #Reise #kjærlighet #Livet

 

-Randi Annette-

Har du et slitent blondt hår etter sommeren? Se hva jeg gjorde med det her!

Nå har det vært travelt på salongen, noe jeg elsker. Det har vært svært mye blondt hår, men også brunetter med litt rødskjær pågrunn solen. Det har vært stort sett store utfordringer med lyst hår da det fort blir lysere i solen. Det er ofte at kunder vil ha det de alltid har hatt og det de har brukt, men nå skal jeg få opp øynene på de flotte blondinene der ute med å gi dem noe de aldri har fått før. De skal få hilse på den fargen, å de vil takke meg senere.
Nemlig Illumina.

 

 

 

Det er greit å friske opp litt etter en hver årstid, å da spesielt sommer. Solen er slem med håret så det må pleies og få mye oppmerksomhet. Denne kunden er en god venn av meg, så jeg er veldig glad for at jeg får gjøre det jeg vet blir best for håret og kunden. Med denne fargen blir fargen kald og fin. Mye jevnere da den jevner ut skjellaget på hårståret. Rett og slett magisk.

 

 

Før

 

 

Etter

 

 

 

 


Før og etter. Hva synes dere om resultetet? Håret er klipt tre cm, men håret ser jo mye bedre ut. Eller hva synes du?
Gjerne lik og del dette innlegget dersom du kjenner noen som burde se dette.

 

Dere må gjerne følge meg på instagram der jeg ofte legger ut slike bilder. Det har vært en del blondiner nå som jeg nevnte. så dersom kunden lar meg få lov så legger jeg ut bilder av håret. @Randiae på instagram, der finner du meg.

#Illumina #Frisør #Hår #Hårfarge #Farge #Color #Illumina #Wella #Randiae #Instagrakm #Inspirasjon

 

-Randi Annette-

Dette kommer du til å DIGGE!

Her kommer det en enkel, kjapp og ikke minst en veldig god oppskrift på det du kan kose deg litt ekstra med. Nemlig innbakte pakker. Navnet kommer fra meg fordi jeg er så oppfinnsom. Neida, man kan vel kalle det for hva man vil, men poenget er at dette er veldig godt og svært enkelt. Dette passer godt til en god kveld med venner eller alene om man vil kose seg litt ekstra. Jeg skal fortelle dere hva dere trenger og hvordan dere lager disee “innbakte pakkene”.

 

 

For å si det slik som det er så er det ikke alltid man har fått til å gjort det man skulle gjøre. Nemlig det å ta opp middag før man drar på jobb. Det er jo kjekt å bare begynne på den med en gang, men denne gang ei. Jeg og min bedre halvdel fant ut at vi måtte handle raskt og få i oss noe mat slik at vi kom i gang med denne middagen. Så enkelt kan man da gjøre det.

Her får du følgende oppskrift.

 

Ingredienser:

Pizzadeig som du lager selv eller kjøper. (Vi var så sultne så vi gjorde det fryktelig enkelt. Nesten flaut, men sånn ble det).
Hermetiske sjampinjong
Asparagus i glass
Bogskinke
Hvitost (etter eget ønske).
Salt

Slik gjør du:

Sett ovnen på ca 220 grader. Er du ekstra flink, lag pizzadeig fra bunnen av, eller gjør som oss som var forferdelig sulten, å kjøp en ferdig deig. Del inn ruter slik at du får 12 ruter. Legg på alle ingrediensene over utenom salt. Legg en skive med hvitost inni for å få mer saftighet. Ta de fire endene på ruten, å trekk de inn i mot midten at det blir en liten “pakke”.
Du kan velge om du vil legge en skive med ost oppå, men det er ikke nødvendig. Det er også mulig å pensle på litt egg for å få de til å se finere ut. Men, dette er ikke avgjørende for smaken.

La de steke i ca 15 minutter, men se an dette selv. De smaker skikkelig godt med litt salt på toppen. Man kan også rulle de sammen som horn om ønskelig. Det er det vi vanligvis har brukt. Min kjære lagde dette til meg en gang for tre år siden, å siden har jeg vært frelst.
 

 

 

 

 

 

 

 

Kos deg.

 

#Mat #Inspirasjon #Middagstips #Middag #Randiae #instagram

 

-Randi Annette-

Dagen ble ikke som tenkt. Kroppen trengte det motsatte.

sIDDK5SGpf
Denne jenta hadde det klart hun. Helt til at kroppen sa stopp. Planen var jo å spise sushi og deretter trene litt styrke. Hadde skrevet treningsprogram å alt. Men, det ble ikke noe av. Har vært små slapp i helgen, men det var så og si kun lørdagskvelden. Å i dag slo det tilbake igjen. Kjenner at det skal ikke mye til før kroppen sier stopp. Det å ligge å slappe av er det som fungerer. Har fått servert en utrolig deilig middag som jeg skal vise dere senere. 
I morgen er det jobb i Oslo som venter. Da er det et møte som varer fra morgen til kveld. Det kan bli spennende. Greit nok at jeg bare skal sitte stille så og si, men det er noe med det å sitte i et tett rom over lengre tid. Luften blir veldig fort dårlig, å det hjelper ikke på med lite søvn og en sliten kropp. Jeg får gjøre det beste utav det. Passe på å få litt frisk luft utover dagen.
Det er nå to  måneder siden jeg var syk sist, men da ble jeg liggende å sove dagen lang, så jeg ber på mine knær om at jeg ikke blir i så dårlig form igjen nå. Det passer seg liksom ikke. Men, det gjør det vel kanskje aldri.
Tvi-tvi.
I morgen er det som sagt tid for å hilse på storbyen Oslo igjen. Legger vel ut en hilsen på instagram utover dagen, så det er bare å søke på navnet mitt, Randiae å se hva jeg legger ut.
Nå får jeg håpe at dere holder dere friske og raske. Ha en fortsatt fin kveld.
#instagram #Randiae #Reise #jobb #Jobbreise #Sykdom #Forkjølelse #Slappfisk
-Randi Annette-

God mandag, kjære lesere. Mitt program for dagen er satt.

 

 

Mandag og en ny uke. Så deilig det er. Mange liker ikke mandager, men jeg synes det er godt å starte på en ny uke med alt det som hører til. For meg innebærer det å fortsette med mine mål som innebærer fremgang i form av trening. Jeg har selv satt meg mål om å løfte det samme som jeg gjorde før sommerferien, å da er det ikke annet å gjøre enn å fokusere å jobbe opp i mot det. I dag er det jobb og en date som står på lista. Jeg skal spise sushi sammen med en god venn som jeg dessverre ikke møter så ofte, men det blir nok lettere nå når hun har flyttet til byen. Etter det blir det en økt med styrketrening. Det som står på dagens program er sumo markløft, leg extension, chins og pushdown. Så her skal det løftes. Husker at denne økten var tung sist uke, så den skal bli noe å se frem til.

 

 

Får se om det blir noe cardio i løpet av økten også. Det er ikke det beste jeg gjør, men det skader jo ikke. Det handler vel bare om å bestemme seg. Ha en flott mandag og tenk positivt. Det er det som skal til for å få en god dag.

Følg meg gjerne på instagram, (Randiae) der jeg ofte legger ut bilder og videoer.

 

#cardio #styrketrening #trening #workout #instagram #randiae #inspirasjon #motivasjon

 

-Randi Annette-

Søndagskos med riktig søndagsmat. Koteletter.

Etter en times gåtur ble det tid for middag. Dette er noe jeg synes en typisk søndag passer til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser for 2 personer:

2 Koteletter, 5 store poteter, 2 store gulrøtter, 1 hel rødløk, noen buketter brokkoli og fetaost. Krydder kan du velge selv.

 

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 220 grader. Del potetene i båter og legg de på et stekebrett med litt olivenolje, salt og pepper. La de stå i 30 minutter.  Stek kotelettene i en stekepanne i ca 4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Skjær opp gulrøttene og løken i skiver og legg over potetene sammen med kotelettene. Det gir en god smak fra kjøttet over på grønnsakene. Etter ca 15 minutter kan du slå av ovnen og legg brokkoli over grønnsakene og la det stå der i ca 10 minutter i ovnen.
Grunnen til at jeg velger å ikke ha på varme når jeg har brokkolien i ovnen er fordi den fort blir brent, å jeg synes ikke brent brokkoli er noe godt. 

 

Server med deilig fetaost. Dersom du er redd det blir for tørt så kan du bruke kesam eller pesto som tilbehør. Selv likte jeg det uten, for det ble utrolig digg og saftig.

 

Ha en fortsatt god søndag.

#Koteletter #kjøtt #middagstips #Middag #sunt #Sunnmat

 

-Randi Annette-

Helt nakent og rett fra hjertet.

Det er søndag formidag, å jeg hadde ikke trodd at dagen skulle starte med hodepine og en følelse av tomrom. Jeg leste om en person som akkurat hadde mistet sin mor i en tragisk ulykke, like ved der jeg kommer fra. Å det var da alt kokte sammen i hodet mitt, å jeg brøt sammen. Jeg gråt og gråt og følte meg så liten og sårbar, som jeg ikke har gjort på lenge. Da var det i gang, igjen.

 

 

 

 

Jeg føler at jeg ikke forstår eller klarer å innse det jeg har vært igjennom. Jeg kjenner svært skjeldent på denne følelsen, av det tapet jeg hadde som åtteåring. Jeg var jo bare et barn. Selv var mamma bare 38 år gammel da hun måtte forlate meg og min familie. Det er tragisk å tenke på. Det er helt forferdelig. Det er ubeskrivelig vont. Det er ikke ord som kan beskrive dette. Man må ha opplevd det selv for å forstå.
Der og da når jeg gråter er det så lite her i livet som betyr noe. Jeg kjenner kun på en følelse som er ubeskrivelig vond, sår, trist og uforståelig. Utenkelig. Å jeg er en som har gått igjennom livet med denne smerten. Jeg, som mange andre har blitt tvunget litt å legge dette til side for å fungere i det offentlige. Men, når man blir minnet på dette ved å lese at andre går igjennom det samme, er det utrolig vanskelig.

 

 

 

Det er en smerte som alltid vil være der. Den kommer frem når jeg ser på bilder eller når jeg tar meg tid til å tenke på henne. Å ikke minst slik som nå, når jeg leser om andre som desverre må gå igjennom det samme.
Det er så trist. Så urettferdig.

 

Hvordan takle det? Det handler om å respektere det. Respektere at det ble slik. Se på de positive hendelsene som har vært i ettertid. Det er lett å si, det er det. Å grunnen til at jeg sier det er kun av en grunn.
Jeg har ikke noe valg annet enn å akseptere det. Jeg må leve med det resten av mitt liv. Å da må jeg gjøre det som gir meg mening her i livet. Det som gjør det verdt å leve og takle disse periodene som vil være her resten av mitt liv. Man må våge å være svak, vise sårbarhet. Å ikke minst,  være seg selv. 

Man må bare gjøre det beste utav det. Det finnes alltid gode og onde dager. Man må bare lære å takle det.

 

<3 Mamma <3

 

#mamma #mor #savn #død #døden #smerte #sorg #motgang #mestring

 

-Randia Annette-

Nye formbilder.

I går tok jeg nye formbilder. Det var utrolig spennende. Jeg har tatt mål av kroppen for 2,5 uke siden å jeg føler jeg har forandret meg mye, men jeg tror nok det sitter veldig i hodet. Selv om målene jeg tok i går viste at jeg har gått inn en cm rundt magen og på lårene.  Så ja, 2,5 uke med hard trening og et behagelig kosthold har gjort susen. Man føler seg jo så mye bedre etter å ha trent en stund. Men, man ser slike forandringer mye bedre enn andre.

 

 

 

Det blir spennende å se hvordan det blir fremover. Jeg tenker det skal skje mye frem til jul i så fall. Jeg gleder meg til å se forandringer i form av styrkeløft, utseendemessig og selvfølelse. Det er nå det begynner å skje ting. Kan nesten ikke vente.

 

Ha en god lørdag.

 

#Formbilder #Trening #Motivasjon #Inspirasjon

 

-Randi Annette-

Er det et tiltak å komme seg til trening? Det følte jeg igår. Å det gjorde jeg noe med.

 

Selv for meg som elsker det å trene kan synes det er tungt noen dager å komme seg av gårde. Det kan være fordi jeg har hatt en hektisk dag på jobb eller at jeg føler meg lat uten noe spesiell grunn. Jeg bruker ofte å trene fra morgenen å det er mye bedre. Da får jeg energi fra morgenen og har kvelden fri. Slipper å være utslitt etter jobb for så å slite meg ut mer på trening. Men, det er koselig å få trent sammen med min samboer også, så da sparer jeg ofte treningen til kvelden.

 

 

 

 

I går var det bare å få på seg treningstøyet å det var i grunn det som skulle til. Hestehalen kom etterhvert på plass og jeg fikk en ny energi og var klar for å løfte litt vekter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppet av glede og var klar for å løfte litt. Jeg varmet opp med litt cardio. Å det var LITT, (dere vet jo hvor lite glad jeg er i å løpe) og tok tre ulike øvelser med Ketlebells. Øvelsene jeg fokuserte på var knebøy og militærpress. En skikkelig knall hard økt. Jeg skal klare å komme meg i god form igjen. Skal løfte 80 kg i knebøy igjen om litt håper jeg. Håper og tror at det vil skje fort.

 

Snart er det helg også.

 

#Cardio #Ketlebells #Trening #Motivasjon #Inspirasjon #Workout #Randiae #Instagram #Vekter

 

-Randi Annette-

Kjekkasen min har bursdag i dag :D

 

 

Her er min herlige samboer som har bursdag i dag, å som betyr masse for meg. Vi har vært sammen i litt over 3 år og flere år skal det bli. Han er den beste.

 

Vi har vært på veldig mange reiser sammen og jeg gleder meg til den tiden fremover.  Deilig å være så forelsket etter tre år. Da er det vel ekte kjærlighet. Uansett, nyt dagen, den er din <3

 

 

-Randi Annette-