Pasta Carbonara. Å her er den beste.

Dette har blitt en av mine favoritter. Pasta Carbonara, men nå har jeg lekt meg litt og stekt litt kyllingfillet som jeg blandet oppi. Dette smakte utrolig godt. Det gjorde retten, for å si det sånn.

Slik ser esken ut.

Denne er fra Noka å den finner du i de fleste helsekost butikker.

 

Utrolig enkelt å ordne. Er ferdig på ca 6 minutter.

 

-Randi Annette-

Når man har lyst på noe godt. En sunn dessert.

 

Når man ikke orker å lage mat fordi det egentlig er alt for sent og man er utslitt, da kan dette være helt ok å spise. Handleturen ble rimelig og enkel. Riskaker med natruell kalkun og tomat. Å en dessert med kesam og en halv appelsin.

 

 Så dette er en seier når man har lyst på noe enkelt og godt, å ikke orker mye styr.

 

Eller, hva synes du?

 Her kommer uansett det du trenger.

Ingredienser:

En appelsin og en boks kesam (gjerne vanilje). 

Ha noen spiseskjeer med kesam i en skål og ha oppskjærte appelsiner oppi. Bland godt sammen og nyt. 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Tv-kveld <3

 

Diggere enn dette blir det ikke. Sitte her under dyna å se tv. Slappe av til jeg bare skal sove og våkne opp frisk og rask for en ny dag men nye utfordringer. Det er så godt å våkne til sol og mildvær at jeg får ikke sagt det nok. Jeg tror nok det kommer snø i mars, men det er bare å nyte dette været som minner om vår. Februar å det er vårstemning. det er jo for godt til å være sant.

 

 

Hva gjør du i kveld?

 

-Randi Annette-

Fresh start på dagen

Jippi, en stor fryd og glede som strømmer inn i kroppen. Ingen trening med vekter, men hjemme kan man trene uten vekter. Det å ta øvelser uten vekter kan være tungt det også.

I dag ble det intervaller på 18+16+17+13+22, til sammen 86 squats. Her legger jeg ved bilder fra tidligere treninger hjemme. Enkelt og greit.

 

Her hjemme ble det squats og hipthrust uten vekter. Bedre enn ingen ting. Skal jo så lite til før man føler seg så mye bedre 😉

 

 

-Randi Annette-

Nå kan slappheten få gå synes jeg.

Fungerer på jobb og fungerer som et menneske. Ja, det er vel det viktigste, men for ei jente som liker å ta seg ut på trening, så er det slik at jeg ser helst at jeg blir kvitt denne slappheten. Med sår hals og med litt små slapp kropp så må jeg bare være rolig. Treningsbaggen blir med alltid når jeg går ut døren, i tilfelle jeg føler meg bedre utover dagen.

Men, med halen i mellom bena var det bare å gå straka hjem etter jobb i går.

Man blir ikke fortere frisk av å stresse kroppen, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Ikke har jeg trent squats siste to dagene heller, men i dag. Ja, i dag blir det squats her hjemme.

 

 

#Squats #Randiae

 

-Randi Annette-

Lei søl og klissete pizzadeig? Prøv dette.

Slik lager du en kjempe god pizza uten pizzadeigen som klistrer seg til ALT. Du slipper å vaske av deigen av benken, noe jeg synes er et ork de gangene jeg lager pizza.

Har man lyst på noe med litt tacosmak så er også dette en fin mulighet.

 

Ingredienser:

Speltlomper fra Buer, kyllingfillet, sopp, avokado, mager kesam, evt karbonadedeig og mozzarella.

Jeg hadde litt ulike ting på mine, men man kan ha hva man måtte ønske seg. Bare husk å krydre godt med pepper, tacokrydder og evt timian dersom du bruker kylling.

 

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 180 grader. Stek kyllingfillet i biter med soppen. Krydre med pepper, og timian. Smør lompene med mager kesam å legg på ønsket fyll. Der du ikke har kyllingfillet kan du for eksempel legge på litt kjøtt av ønsket valg og krydre med litt tacokrydder for smaken sin del. Det er bare å leke seg. Avslutt med deilig mozarella.

 

Herlighetene er ferdig etter ca 12 minutter, men se etter å ta de ut når osten har smeltet.

 

 

Jeg hadde tenkt å hive i meg alle fire å så ikke noe problem med det, helt til at jeg ble mett etter 2,5. Men, da hadde jeg jo mat til dagen etter. Absolutt ikke feil.

 

Å oppvasken? Jo, det ble et fat, en kniv og en gaffel. Å stekepannen. Det er bare hundre ganger bedre enn hva alternativet er.

 

 

Eller hva synes du?

 

Sjekk ut min instagram (Randiae) for å se flere godbiter, eller min facebook side, www.facebook.comrandiannette.blogg.no

 

 

-Randi Annette-

#Randiae

 Det ble woop woop, terninger (merk neglene), god stemning og masse latter. En kanon bursdagsfest, en opplevelse med partytaxi til byen og mange gode venner på en og samme plass.

 

Kort sagt, en gøy kveld. Man setter så stor pris på det å ta seg en fest med gode venner når man så og si aldri er ute på byen.

 

#Randiae

-Randi Annette-

Den mest SERVICE innstilite frisørsalongen som gikk av med prisen som årets salong, i Trondheim

Headmasters ligger i Trondheim og vi har 2 salonger i denne flotte byen. Å det som er gøy er at vi er en internasjonal salong så vi er en del av flotte London. Vi reiser masse til London for å hele tiden være oppdatert og for gi kundene våre det aller beste.

 

Headmasters Olavskvartalet gikk av med den store prisen, ÅRETS SALONG 2013.

Dette er noe vi er meget stolte over.

Sånn passe rørt og veldig glad på dette bildet som ble tatt da jeg fikk utdelt prisen i London i januar i år.

 

Lever på denne lykken enda.

 

Sjekk ut vår nettside her og del gjerne denne siden 🙂

 

 

-Randi Annette-.

Noe annet enn det “orginale” kan lønne seg.

 

Man blir fort lei den samme maten, har jeg selv inntrykk av i såfall. Jeg brukes ofte kylling i salaten, men nå i den siste tiden har jeg begynt med litt andre ingredisneser i stede for eller i tillegg til kylling.

 

Her over ser dere for eksempel en salat med hjemmelagd guacamole og mango i biter. Så mye frisere med en gang.

 

Prøv dette neste gang du lager deg en salat. Med eller uten kylling. Det smakte, det lover jeg.

 

#Randiae

 

-Randi Annette-