JEG HAR FULLFØRT MIN BACHELORGRAD INNEN MARKEDSFØRINGSLEDELSE!

Det var mer eller mindre verdt å jobbe etter det målet om å være ferdig med bacheloren til i dag, fredag 29. mai, selv om fristen er først om fem dager, 3.juni. Det innebar riktig nok to dager med intersiv jobbing, fra klokken 09.30 til 21.15 i går, og i dag fra 08.30 til 17.30. Vi har unnet oss fri hver eneste helg, to uker nå og da med fri fra bachelor så vi kunne jobbe med andre fag. Ja, for jeg hadde tre eksamener utenom denne bacheloren også som fortjente litt oppmerksomhet og hard jobbing.

 

I det jeg forstod at det var snakk om noen få minutter til bacheloroppgaven skulle leveres, begynte tårene å presse på. Jeg var rett og slett utslitt. Helt ferdig. Ikke nok med dette eksamenskjøret, jeg har også flyttet og vasket ut en leilighet, ordnet med nye leietakere og det som hører med der. Samt vært i banken og ordnet papirer – ja, fordi jeg kjøpte jo også et hus for tre uker siden.

Så det har vært et kjør (mildt sagt) i hele 2020.

 

Men om jeg synes det er verdt alt strevet? Ja, det er det ingen tvil om.

 

Nå gjenstår det å vente til henholdsvis 3, 5, og 9 juni på de eksamene, også bacheloroppgaven slutten av juni. MÅTTE resultatene bli bra. Det hadde vært utrolig kult å fullført en bachelor på BI med det å ikke måtte ta opp noen fag og gå ut med et hevet hodet om at jeg har fått igjen for alt strevet.

 

 

Egentlig skulle jeg vel strengt talt ligget i ro og slappet av, men jeg har ikke ro i kroppen akkurat nå. Jeg trenger vel noen dager tenker jeg.

 

 

 

Uansett, nå er 6 år med studier over. Og jeg er klar for voksenlivet – ren jobbings. Måtte det bli mange utfordringer, koder å knekke og lærerikt i tiden fremover. Uansett hva som måtte møte meg, så sitter jeg med den tyngden jeg trenger. Jeg jeg klar.

 

 

 

 

-Randi Annette

SLIK VAR MIN 17.MAI FEIRING

 

Dagen startet med å style hele fem personer, så min frisyre ble svært enkel. Ellers oppdaget jeg at mine bunadsko var mer eller mindre gått i oppløsning, så sånn sett passet det bra at jeg skulle feire innendørs og ikke gå i tog som jeg har gjort de siste årene.

 

 

 

Ja, det blir mye bilder av meg og kjæresten min her i starten, men jeg er så utrolig glad i denne skapningen så han fortjener litt plass på dette innlegget.

 

 

 

Etter en utrolig god og hyggelig frokost, ble det masse kaker og ellers mye søtt. I fine farger som kan minne om 17.mai.

 

 

 

Disse lagde kjæresten min. De ble veldig fine. Selv har jeg aldri sett dette før, men jeg kan skrive under på at dette er noe som tar tid og bør planlegges. Det skal jo noen timer til før hvert lag størkner skal dere vite……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pappa var også med på feiringen. Jeg tror det må være 16 år siden sist vi feiret denne dagen sammen. Men nå som jeg om få uker flytter til Frøya får vi mange muligheter til å møtes på slike dager.

 

 

 

 

 

 

 

Å det ble en runde med Kahoot. Hvordan det gikk med meg, lurer du vel kanskje på.

 

 

 

 

Det kunne gått bedre, men det var morsomt å være med. Spørsmålene var rettet til de av oss som var tilstedet. Eksempelvis; “hvem er dette?”, “hva er mellomnavnet til..:”.
Og jada, jeg tok feil mange ganger av min kjæreste og hans tvillingbror. De er eneggde og det gjør ikke ting så enkelt må dere forstå. På bilder er det vanskelig, men heldigvis enklere i virkeheten. Stort sett i såfall.

 

 

 

-Randi Annette-

EN UVANLIG, MEN GOD MORGEN!

Det er lenge siden jeg har vært så rolig som nå en tidlig morgen. Jeg har en eksamen i morgen, men den er jeg idiotsikker på. Den kommer til å gå bra. Samtidig er den så sent som klokken 18.00, så det er ikke noe å stresse over. Endelig kan jeg tillate meg selv å lande litt. Det er et jag til tider, så det å kunne starte dagen rolig med en kopp kaffe, se litt TV og gjøre unna litt husarbeid, er bare helt gull.

En uvanlig, men god morgen.

Til uken skal jeg jobbe ganske bra med bacheloren, i tillegg som jeg skal være i Trondheim noen dager for å jobbe og pakke ned leiligheten min. Så det er ikke rom for å hverken kjede seg eller å sitte i ro. Så med det i betraktning, skal jeg nyte denne morgenen med å ta det litt med ro før jeg starter eksamenslesingen.

 

Kaffe, havregrynsgrøt, en nydelig katt med navn Kikki i fanget og litt TV, så blir dette en flott start på dagen.

 

 

Ønsker dere alle en fin dag videre. Hold ut snøværet, det blir nok bra til slutt.

 

-Randi Annette.

ENDELIG ER TO AV TRE EKSAMENER FULLFØRT!!

I dag hadde jeg den rareste eksamensfølelsen noen sinne. Kanskje fordi jeg hadde hjemmeeksamen i et fag som jeg ellers ville stresset mer over, eller så var jeg så godt forberedt som jeg bare kunne bli. Jeg har løst x-antall eksamensoppgaver og lest meg opp på ulike lover (eksamen i markedsrett), og det har vært grisetørt å jobbe med. Men jeg måtte igjennom det, på lik linje som veldig mange andre kjipe fag jeg måtte ha tatt eksamen i.

 

Alt er ikke kjempe interessant og like enkelt. Men det er jo på sitt vis helt greit å få kjenne på motgang, for så å få selvtillit og en ekstra boost på slutten av et semester.

 

Nå er det bare en eksamen igjen som er på fredag, også en bachelor å finpusse litt på.

 

 

Etter femtimers eksamen gikk jeg en tur ut for å få rørt litt på meg, samt for å få litt friskluft. Og etter det fant jeg en serie på Netflix, og der sovnet jeg på sofaen. Jeg husker ikke sist jeg sovnet på sofaen. Men om det var både godt og nødvendig var det ikke noe tvil om.

 

 

 

 

Og da var det bare å sette seg ned å lese mer på neste eksamen som er allerede på fredag. Nå er jeg helt skutt. Men det er på en merkelig måte litt godt også. Det betyr bare at jeg snart er ferdig med eksamener på en god stund, og ja, kanskje for alltid. Hvem vet hva jeg kommer til å finne på om noen år. Kanskje jeg fyller på med enda mer, selv om jeg tenker at det ikke kommer til å skje, så er jo alt mulig tenker jeg. Det er jo utrolig morsomt å lære noe nytt. Å utfordre seg. Men hey – nå er studietiden snart fullført, og nå skal jeg endelig snart få kjenne på det å kun jobbe.

 

Jeg har jo kjøpt meg et hus så jeg har jo veldig mye å se frem til nå. Og det er godt å tenke på. Jeg trenger det nå.

 

 

 

 

-Randi Annette-

VI HAR KJØPT OSS HUS!

Endelig kan jeg få sagt det – jeg og kjæresten min har kjøpt oss hus. Det er så utrolig koselig, spennende, morsomt og en stor drøm som går i oppfyllelse.

 

Huset på Frøya har vi sett på siden februar, og nå på fredag fikk vi endelig oppfylt drømmen vår.

 

Jeg gråt mange ganger på fredag, av ren glede. Det var en stor opplevelse å ta det steget med noen. Jeg kjøpte min første leilighet da jeg var 25 år, men dette var større. Nå har jeg leid ut min leilighet i Trondheim, og nå satser jeg fullt og helt på kjærligheten og det jeg har drømt om i et helt år. Jeg skal bo med MIN familie, i VÅRT hus, ikke så alt for langt unna der jeg er oppvokst (selv om det er på en annen øy, så er det bare noen minutter unna med båt).

 

Jeg har aldri greid å sett for meg at jeg skulle flytte fra Trondheim. Aldri. Men det har tydeligvis noe med kjemi å gjøre. Man kjenner tydeligvis veldig godt når brikkene faller på plass, når man møter den rette, som det så fint heter. Aldri i livet om jeg hadde turt å gjøre det her om jeg var litt i tvil. Alt føles så rett. Så trygt. Så ekte.

 

 

 

Vi feiret på fredag. Jeg var helt utladet. Eksamenslesing, flytting også nervene som kommer i slike situasjoner. Det var ikke bare bare. Men så deilig det var å føle på en seier.

 

Å skulle flytte og satse, kjenne på at jeg starter på en måte på en ny reise. Jeg har en bachelor innen markedsføringsledelse i boks 3. juni. Også det her.

 

I januar i år så jeg frem til juni, når jeg skulle reise til Italia eller Spania å feire at jeg hadde fullført en bachelor, en gave til meg selv. Når ikke det ble noe av, så skal jeg innrømme det at et huskjøp topper alt som den ferien måtte innebære. Dette er for min del noe av det største valget jeg har tatt. Skummelt? Ja, om jeg tenker over alt som kan være skummelt med det. Men jeg er så sikker. Hva har jeg å tape? Ingenting.

 

Nå legger jeg bak meg seks år med studiet, og nå kan jeg komme tilbake til en hverdag med jobb. Ingen studier. Den følelsen tør jeg ikke tenke på. Magisk. Rett og slett.

 

Og bare for å nevne det, så er det nå et hus på Ansnes til salgs. Så det er bare å løpe å kjøpe, eller ta kontakt for mer informasjon.

 

 

-Randi Annette-