Barnebursdag, klestrøbbel og innflyttingsfest.

 

Vi feiret for første gang en barnebursdag med 1,2,3 kake, brus og kaffe. Å det ble spill og lek også. Utrolig koselig å ha selskap hjemme hos oss som er tante og onkel til skjønneste Vilja.

  

Gjemsel lekte vi også. Jeg hørte at min samboer telte, men jeg sto på kjøkkenet å ryddet opp. Helt til jeg bestemte meg for å være med. Da var det bare å gjøre seg liten (eller mindre). Jeg ble funnet ganske fort siden han hørte meg på kjøkkenet, helt til det ble stille. Dette gjorde at vi fikk masse latter og en god stemning. Festens klovn på barnebursdag, å helt sikkert til innflyttingsfesten vår som er om en time.
Å et lite dilemma når det kommer til antrekk for kvelden. Jeg føler alt er “brukt opp”. Så jeg MÅ på shopping. Å jeg takker ja til en som kan shoppe med meg. Jeg er ikke den som elsker å shoppe. Å så er det så lite fint også for tiden. Eller, kanskje det er jeg som er uinteressert i å prøve.

 

Jeg tror jeg lander på en kjole. Vi får se. Festen er hjemme hos oss, så det er ikke lange veien å gå for å skifte. Det er godt når man er usikker på antrekket.

 

Blir det fest på deg i kveld, eller skal du ta det rolig?

 

 

#Fest #Innflytting #Leilighet #Barnebursdag #bursdag #lek #Gøy #Klær #Mote #Shopping #Trend #Innflyttingsfest

 

-Randi Annette-

Slik planlegger du bedre når det gjelder kosten.

 

Jeg hadde en god økt i går på 3t, der jeg var for aller første gang. I dag har jeg fått med meg ei venninne som ikke har trent på 1,5 år. Hun er livredd innerst inne, men jeg skal bare pushe henne så hun tenker på meg dagene fremover på grunn av at hun er sabla støl. Jeg kan nesten ikke vente. (Mohaha).

 

I går før jeg skulle legge meg lagde jeg en deilig salat og jeg skal da ha tunfisk i vann som tilbehør. Masse gode næringsstoffer som er viktig for ei aktiv jente. Å så slapp jeg å lage denne nå når jeg sto opp. Genialt å planlegge dagen før.

 


Du trenger:

Tomat

Agurk

Grønn pesto

Spinatblader

1 Boks tunfisk (jeg bruker den med vann)

 

 

 

Nå skal jeg løpe til bussen, jobbe og pumpe jern. Kan nesten ikke vente.

 

 

L A G   E N   G O D   D A G

 

#Trening #Salat #Helse #Fokus #Fit #Sporty #Sport #Vekter#Overkropp #3t #Oppskrift #Salat #Sunn#Sunt

 

-Randi Annette-

Hva er din favoritt?

 (Dette er et sponset innlegg)

Jeg går fortsatt å tygger på denne godbiten. Noka med smak av karamell og sjokolade. Den er best når den er litt kald, men jeg er litt sånn med sjokolade generelt. Den legger jeg i kjøleskapet. Jeg har mine barer i et skap på jobb der det er litt kaldere. Perfekt for min smak.

 

Denne inneholder 23g protein,. 11g fett totalt og 39,2 karbohydrater.

 

 Veldig greit som mellommåltid, men også når lysten på noe godt kommer snikende.

 

Hvilken av bare til Noka er din favoritt?

 

 

#noka #nokadietten #sponset #sporty #reklame #blogger #blogg #nokablogger #sunnkost #sunn #helse #næring #næringsrikt

 

-Randi Annette- 

I love accessories.

 

En helt annen siden av meg enn hva jeg kanskje har vist på bloggen. Men, jeg liker dilldall så jeg tok like så greit en fotoshoot jeg.
Livet mitt handler så og si bare om trening. Det er faktisk ikke så rart at bloggen da dreier seg om det heller.  

 Til helgen blir det party, så vi får se hva jeg ender opp med da. Skulle hatt meg en runde på shopping, for jeg har “ingen ting” å ha på meg. Bare skikkelig lei av alt jeg har i skapet. Dere jenter kjenner vel til dette problemet?!

 

 

#Accessories #jålete #Smykke #Dilldall #Stæsj #Pynt #Inspirasjon #Foto #Fotoshoot #Selfie

 

-Randi Annette-

Slik oppnår du ekte treningsglede.

Det jeg tenker over som jeg mener er svært viktig når det kommer til trening, er å vite hvorfor man trener. Jeg mener det fordi jeg er redd det er mange som trener fordi det har blitt en trend. Mange ser opp til meg, det har jeg fått mange tilbakemeldinger på i den siste tiden. Både fra jenter og faktisk gutter som spør om tips. Det er veldig hyggelig, men det jeg må få sagt er at alle må innse og akseptere at vi er ulike. Vi har ulike interesser og ulike mål. Noen trener fordi de har hørt det er sunt, noen gjør det fordi de må på grunn av sin helse, andre fordi de ser opp til noen som gjør det eller fordi de synes det er skikkelig gøy. Jeg ligger vel på det sistnevnte, men det er helt klart også fordi det er noe veldig mange gjør. Jeg synes det er veldig kjekt å få oppmerksomhet i form av at folk liker bildene mine på instagram, de viser meg hva de trener og sammen blir man på en måte en gjeng som kommenterer og motiverer hverandre. Det er veldig snodig, men jeg tror mange som trener kjenner seg igjen i dette.

For de som sliter med å finne motivasjonen eller lysten til å starte må sette seg ned. Det er ikke sikkert at du er den som skal trene styrke 4 ganger i uka. Kanskje er det svømming og gåturer som gjelder for deg. Eller bare det å ha gått til jobb er nok. 

 

Her skal jeg dele noen tips siden jeg har fått mye spørsmål om dette med motivasjon. Jeg har nemlig vært en av de en gang selv som ikke hadde lyst til å trene, men følte jeg måtte gjøre det for å være fornøyd med meg selv. Det er ikke noe tvil om at man føler seg bedre etter en treningsøkt.

 

 

* Sett deg mål over hvilke dager du skal trene

* Fokuser på det som er gøy

*Ikke fokuser på tiden du bruker, fokuser på det du gjør

* Sett deg mål om faste dager, start gjerne med to dager å øk antall dager etter hvert

* Vit hvorfor du gjør dette

* Ha langsiktige mål

* Bruk PT

*Tren med en venn

*Fullfør. Ikke vær redd for å kjenne at du blir ubehagelig sliten. Det gir så mye

* Belønne deg selv på slutten av uka, (søndag) med noe godt der du samtidig setter opp mål for neste uke

* Nyt en middag ute på restaurant, shoppe eller gjør noe du setter pris på når du føler du har gjort den jobben du mener du skulle gjort

 

Jeg klarer faktisk ikke å få sagt det nok. Jeg elsker det å trene. Å vet dere hvorfor? Fordi jeg har ført det inn i livet mitt og det har blitt en del av meg. Det å ikke trene er ikke et alternativ. Å grunnen er ganske enkel. Jeg vet jeg har det bedre med meg selv med det å trene, enn å ikke gjøre det.

 

 

Jeg håper at dere som har sendt meg meldinger om tips leser dette. Å ikke minst at dere får noe utav det. Jeg heier på dere alle.

 

 

*L A G   E N   G O D   T R E N I N G S D A G *

 

 

 

#Trening #Helse #Fokus #Treningsglede #Glede #Håp #Mål #Fitness #Fit #Motivasjon #inspirasjon #Samfunn #Instagram #Treningsblogg #blogg #blogger #Pt #Belønning #Målsetting #Forståelse #Kropp #Sinn #Nettavisen #Karitraa #kt #Gohardorgohome

 

Instagram @Randiae

-Randi Annette-

Jeg er så motivert!

 

Jeg er så motivert for tiden. Jeg kjente at jeg hadde en super dag på treningen i dag tidlig. Jeg så i notatene mine hva jeg skulle løfte og hvilke øvelser jeg skulle ta. Jeg bestemte meg skikkelig for å ikke tulle det til. Ikke si til meg selv at jeg ikke klarer eller at det kommer til å bli tungt. Da blir det ofte det også. Jeg hadde spesielt gode opplevelser på dips og pullups. Jeg hadde mål om å kjøre 8×3 på dips. Det var så akkurat. Pullups var skikkelig tungt i dag. Noen dager er det ubeskrivelig tungt. Men, jeg klarte målet mitt som var 3 x 5. Så da er jeg fornøyd med egen innsats.

Det er rart hvordan dagene kan være. Noen dager er mye letter enn andre. Her spiller nok søvn og hva man hadde spist dagen før en viktig rolle.

 

Det er helt greit at jeg ikke klarer like mye som mine notater sier. Det viktigste for meg og min del er å møt opp på trening og yte maksimalt. Så får man heller de gode oppturene når man presterer langt over det om er forventet.

 

 

Tenker du det samme eller blir du umotivert over det å prestere dårligere enn forventet?

 

#Trening #Motivasjon #Overkropp #Pullups #Chins #Motivasjon #Helse #Dips #Gym #inspirasjon #Treningsblogg #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

Trening og fokus på jenter.

Helse er noe vi alle har og som vi alle bør ta vare på. Selv mener jeg at god helse er å være fokusert på hva man gjør med sin egen kropp. Det å sette trening i fokus og da hard trening er noe jeg mener bør prioriteres. Det å få en oversikt over hva for mye sukker og fet mat gjør med kroppen. Det å forstå at proteiner er byggesteiner og noe alle må ha inntak av for å oppnå gode resultater. Det er mange meninger om hvordan man får en god helse. For noen er god helse det å få frisk luft, spise sunt, ikke røyke eller det å drikke grønn te. Jeg har tenkt å ta for meg hva jeg mener er god helse. Nemlig trening. Trening innebærer alt i fra det å gå tur, løpe eller det å løfte vekter. Jeg ønsker å bruke meg som et eksempel i denne sammenheng da jeg er og har lenge vært svært aktiv innen trening.Er det bare fordeler ved det å trene?Det positive ved trening er at man får økt selvtillit og man vil da føle seg bedre. Ikke nok med det, men trening er med på å forebygge skader, hjerte og karsykdommer. Diabetes 2 er også noe som mange kan ha, men vil etter hvert kvitte seg med når man trener seg i bedre form. Mange som sliter med ensomhet, angst og depresjoner får ofte beskjed fra lege og psykolog om å komme seg ut døren for å trene. Det gir gode resultater på det indre og det ytre. Man stråler mer og man får mer energi. Vektreduksjon, bedre søvn og mer energi vil også bli noe av de positive resultatene man vil oppnå ved det å trene. Dette har nok ikke bare gode sider med seg, men det er også en risiko ved det å trene.

 

 

Det er noe som heter for kostsirkelen. Den er med på å vise hva man bør spise for å få et sunt og balansert kosthold. Gruppene i kostsirkelen er delt opp i fem grupper og de bør være representert blant det vi bør spise på en dag. Det er mye mineraler som er viktige for oss alle å få i oss daglig. Slik som kalsium, fosfor, natrium og kalium. Meieriprodukter er den viktigste kilden. Sporstoffer er også viktige, men de trengs kun i små mengder. Eksempler på det er jern og jod. Jern er med på å transportere oksygen rundt i kroppen, og jod regulerer forbrenningen i kroppen. Når det kommer til fordøyelsen så er det enzymene som spalter protein, karbohydrater og fett. Gallen finfordeler fettet i tarmen, slik at det lettere tas opp. Karbohydrater, protein og fett blir spaltet til monosakkarider, aminosyrer fettsyrer og glyserol. Det mange ikke tenker over når det gjelder slanking er at man kan få mangler på ulike mineraler og vitaminer. Det mange ikke tenker på er at man må ha et lavere energiinntak enn det daglige energibehovet for å gå ned i vekt. Man skal ikke sulte seg selv, men være mer bevist på det å spise riktig i forhold til det man ønsker å oppnå.

 

Min konklusjon er at trening har mange bra sider, men også mange dårlige sider. Jeg tror det er viktig å lytte til sin egen kropp. Hvis kroppen er sliten og lei, ikke tren. Samle krefter og det med god samvittighet. Man får igjen for det ved neste treningsøkt. Vær stolt over å si at man heller ville slappe av hjemme enn å trene. Det er vel bedre enn å imponere seg selv enn andre. Alle trenger jo oppmerksomhet. Det å høre at man er god nok, flink og sterk. Men, man må selv ha sin egen grense. Ingen som trener fitness holder seg unna sukker 100%. De skeier ut de også, men det skriver de ikke noe om på bloggen. Så da kan vel vi andre unne oss noe godt alle sammen. Alt med måte er det jeg velger å leve etter. Trening skal være gøy, ikke et ork. Det er da trening vipper over til å være en usunn livsstil.

 

Dette er noe jeg har skrevet for en stund siden, men ikke blitt postet før nå. Så håper dere likte det.

 

 

 

#helse #sunnhet #livsstil #Livet #mote #Trend #Blogger #Fokus #Forbildet #Tips #Protein #Fett #karbohydrater #Nettavisen #Aktiv #Livssyn #Samfunn

 

-Randi Annette-

 

Skal du spise middag alene, så fortvil ikke.

 

Jeg skulle spise middag alene her i helgen, noe jeg synes er litt kjedelig når jeg har blitt vant med å spise med min kjære. Det er noe med det å komme fra jobb å sette seg sammen rundt bordet å fortelle om dagen som har vært. Å ikke minst det å nyte et godt måltid. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg ville spise, men fant raskt ut hva som fristet meg da jeg ankom Rema 1000.


 

En form med laks som er perfekt for en person. Den kostet rundt 20 kr tror jeg. Så da var det bare å hive oppi litt grønnsaker å steke det i samme formen. Mindre oppvask ble det også.

En frisk salat gjorde denne retten.


 

Hva tror du?

 

Jeg syntes dette ble skikkelig godt. Å så er det super lett å lage. Det er perfekt om man er alene å få middagen fort på bordet, synes jeg. Håper dette ga deg litt inspirasjon om du skal spise alene, men ikke vet hva.

 

Ha en strålende mandag. Snart er januar over.

 

 

#Middag #Tips #Oppskrift #Middagtips #Sunt #Godt #Helse #Fisk #Laks #Salat #Grønnsaker #Måltid #Inspirasjon #Matblogg #blogg #blogger #Rema #Rema1000

 

-Randi Annette-

Er det egentlig så forbaska farlig å spise det man vil, når man vil?

Det er ingen tvil om at gode resultater gir mye motivasjon. Jeg har i grunn den siste tiden, å da siden november vært litt mindre opptatt av det jeg kanskje har vært opptatt av før, men nå skal jeg ta meg skikkelig sammen å bli kjent med en ny side av meg selv. Det er omtrent fire måneder i mellom disse to bildene. Jeg er ikke den som trener så hardt når jeg er på ferie. Ikke er jeg så opptatt av hva jeg spiser heller. Å så var det denne jula. Da var jeg heller ikke noe redd for å overspise. Å da i form av sjokolade og andre godsaker. Jeg er en livsnyter som liker å skille i mellom helg og hverdag. Ferie og dagene som er fylt med rutiner. Det er slik jeg har det bra med meg selv. Ikke være hysterisk, men heller det å være bevist og det å leve i nuet. Jeg har alltid sagt til dere at jeg ikke ønsker å være innen en bestemt ramme. Det å ikke “ha lov” til å spise det jeg vil fordi en person har sagt at man da ikke får resultater. Jeg ser og opplever med meg selv at jeg får resultater. Det beviser jo bildene over. Jeg har så og si i to måneder vært veldig flink med kosthold, å de to andre, (august og desember) vært mindre flink. Altså 50/50. Vi er alle ulike så jeg sier ikke at alle trenger å oppleve det samme som meg.

Jeg har nå sagt ja til å være med i en testgruppe. Jeg brukte veldig lang tid på å svare på dette fordi jeg var usikker på om det passet meg. Jeg snakket litt med noen venner av meg om hva jeg skulle svare. Hva jeg skulle velge og om jeg i det hele tatt ville være med på denne testen.

 

Jeg sendte mail i dag, å jeg takket ja. Jeg kan si så mye som at det har med trening og kosthold å gjøre. Så får dere vente å se hva jeg har gitt meg ut på.

 

 

#Test #Program #Trening #kosthold #Sunnhet #Hysteri #Sukker #Trend #Mat #Sjokolade #Søtsaker #Overkropp #Styrketrening #Formbilder #Foto #Bilder #posere #posering #Karitraa

 

-Randi Annette-

LØØØØØRDAAAG!

Sa noen at det var helg igjen? Jeg synes disse ukene bare flyger. Det er også helt greit at det går fort nå mot våren, (jeg vet det fortsatt bare er januar). Men, jeg tror det går fort jeg. Å da gjør det nok det. Jeg skal først og fremst på jobb å etter det skal jeg ute på restaurant for å spise med ei venninne. Det blir da sushi. Å som jeg gleder meg. Det er så lenge siden jeg har spist det nå.

 I morgen skal jeg ha fotoshoot. Det gleder jeg meg til.

 

Men, først og fremst er det jobben som kaller. Det gledes det skikkelig til. Det er noe med stemningen med det å jobbe på lørdager, men helt klart, jeg verdsetter fri helgene mine veldig også.

 

 

God helg til dere alle sammen.

 

 

#Frisør #jobb #Hår #foto #Fotoshhoot #Lørdag #Sushi #Kos #Hygge #venner #Helg

 

-Randi Annette-