Blir aldri for gammel til å være litt ung. Ikke jeg i så fall.

 

Kommer sent hjem fra jobb, oppvasken er tatt, varetellingen og lønnen er kjørt. Middagen er ordnet og spist. Vannkokeren står på å jeg er klar for å slappe av og lade opp denne kroppen. Silkepysj og gode varme sokker er på. Dette ble bra vellykket. Skikkelig kosekveld der jeg bare kan slappe av. Kjempe koslig.

 

 

Skikkelig deilig med pysj. Det er kun buksen som har blitt brukt stort sett som en “kosebukse”, men full pakke er lov. Blir aldri for gammel til det vel?

 

-Randi Annette-

Strawberry, crispy and jelly.

 

 

Denne herligheten ligner ikke noe jeg har smakt før. Den var god, men den var mektig. Å det er jo poenget også at den skal mette. Jeg klarte med med halvparten som et mellommåltid.

Denne inneholder 269 kcal og ingrediensene er melk, gluten og soya.
Den er søt, crispy og spennende.

Har du prøvd denne? Hva synes du?

 

-Randi Annette- 

For en sprek dag !

 En sefie må man ta med sinterynke og trutmunn. En fin start på en tidlig trimtur på ladestien.

 Jeg og min gode venn Marte var ute å gikk i en time på ladestien der vi også hadde med oss hunden hennes, Mike. Skikkelig stor bamse som var super søt og stolt der han gikk.
Han holdte oss i godt humør med å lage gul snø og ga oss et godt selskap. 

 

 Like lang tunge som jeg har i sko. Neida, er så søt atte. Ikke vanskelig å se at vi koste oss på tur. Etter en time med en trimtur, stakk jeg alene for å trene litt styrke. Jeg hadde en skikkelig økt.
Slik så mitt program ut i dag.

 

Knebøy: 65 kg 6×3

Benpress: 150 kg  8×3

Dips: 8×3

Skulderpress: 12 kg 6×3

Militærpress: 18.5 kg 6×3

Facepulls: 22.8 kg 8×3

Nedtrekk: 40 kg 8×3

Magerulle: 8×3

 

Rask gange i 15 minutter på mølla før jeg gikk hjem som tok meg 30 minutter

 

Føler meg skikkelig sprek og i god form. Det er dager som er bedre enn andre, men er fornøyd med resultatet. Avsluttet dagen med å ta en kaffe med en annen god venn, June på solsiden. Super kos.

 

-Randi Annette-

Zumba, sol, amerikansk fotball og tapas.

Startet dagen med å stå opp til sol og fint vær. Trente i en time da det gikk i zumba. Jeg hadde det supert. Det var så morsomt. Bare la kroppen få svinge seg og la hoftene gå. Zumba er jo veldig sexy, så det var utrolig digg å bare slå seg løs. Å ja, det var slitsomt. Mye mere givende enn å løpe på en tredemølle eller løpe generelt, spør du meg.

 

Planen var så å gå tur, men det ble heller å se på amerikansk fotball i 4,5 time. Det var jo ikke vind og solen stekte, Å det var topp stemning.

 

 

Mange ble skadet, men det gikk riktig ille for en som fikk skulderen utav ledd. Det så ikke noe særlig godt ut, men det er en tøff sport. Det er harde taklinger, men så utrolig gøy det var å se på.

 

Så ble det å lage masse god tapas.

 

 

Dette var så godt. Det var mye mere også, men jeg måtte jo lage maten og ikke minst spise. Så, dette ble maten dere fikk se. Ellers lærte jeg å lage løkringer, friterte scampi, brytebrød m.m.

 

Nå skal jeg ut å gå en lang tur på ladestien før det blir en styrkeøkt. Ha en fin søndag og håper du ikke har for vont i hodet i dag etter gårsdagens….. fyll 😉

 

-Randi Annette-

Den friskeste og beste fruktsalaten får du her

 

 

Her er det bare å bruke 3-4 ulike favoritter. Jeg har alltid noe frukt liggende, så for min del ble det en banan, 1 grønt eple, en appelsin og et lite dryss med kanel. Jeg har enkelte ganger brukt mager kesam, men jeg fant nå en turkisk yoghurt som jeg ville prøve. 3 ss tyrkisk yoghurt og disse herlige fruktene.

3 ss turkisk yoghurt blir 178 kcal og  disse tre fruktene 197 kcal. Et godt måltid jeg ble mett av og som smakte himmelsk.

 

Skeptisk til kanel, så kan dette sløyfes. Tilsett litt nøtter eller sjokoladepulver. Ikke feil det heller.

 God helg!

 

-Randi Annette-

Kjører man for hardt, får man som bestilt. I kveld blir det andre boller.

Prøvde meg på trening i går, å da var det en uke siden sist. Jeg kjørte litt av det samme programmet som jeg gjorde da siden det hadde gått en hel uke. Jeg måtte finne ut hvordan jeg lå an bare etter en uke med sykdom. Joda, det var utrolig tungt og jeg klarte faktisk ikke å fullføre fordi jeg ble skikkelig kvalm og svimmel. Jeg spiste en del før jeg trente så det var nok bare på grunn av at jeg kjørte meg for hardt. Litt for ivrig heter det kanskje?

 

Men, det gikk bra. Var jo bare å legge seg ned å ikke svime av. Det er jo ikke bra. Burde jo tilpasset treningen til en lettere økt, mye lettere økt.

 

Uansett så føler jeg meg mye bedre i dag, så i  kveld skal jeg trene Kali til en forandring. Det er en kampsport som man benytter stokker som man holder og kniver (type plast eller av tre).

Har trent denne type kampsport tidligere, men det er en stund siden nå, så det blir gøy å prøve det igjen.

 

 

 

Meg for 4 eller 5 år siden i Bærum på treningsleir. Synes det er rart å se meg med et grønt belte. Nå har jeg jo brunt, å det er jo veldig kjekt.

 

 

Det er fredag, å hva skal du gjøre i dag?

 

-Randi Annette-

Lekkert og smekkert. Nail polish.

 

Masse flotte farger som er enkle og flotte, å andre er det mere glitter i. Jeg liker best de som er helfarget, så da er det bare å kjøre på.

Å var ikke dette smart? Bare satt neglelakken oppreist i esken sin så kunne jeg sitte i senga å gjøre det. Mye hyggeligere.

 

Lækkert, som vi sier her i bartebyen.

 

-Randi Annette-

Good morning!

Skjekk det morrastrynet!!

Etter å sovet dårlig, ligget som en klump har jeg et morrastryne fra en annen verden og vont under skulderbladet etter å ikke ligget riktig.

Treningen utgår også i dag desverre på grunn av formen. Må lade opp batteriene.  Sånn er det bare.

 

Håper du har sovet godt, ikke ligget på deg smerter og at du har et bedre morrastryne enn meg.

 

 

Å god dag til deg, fra meg.

 

 

-Randi Annette-