Nytt treningstøy og formbilder. Det blir det blir.

 

 

1 mnd siden

 

Så bilde i dag

Bare 1 mnd har gått å jeg ser svært mye forskjell selv. Jeg følte litt på meg i dag at jeg følte meg bedre trent og følte at jeg så forskjell. Så da tok jeg bilder og fant bildet fra kun 1 mnd siden. Å da kan jeg bare gjøre en ting, å det er å fortsette med det jeg har gjort å se fremover.

 

Kjenner dette gjorde meg glad.

 

Gleder meg til morgen trening allerede. Da blir det hard styrke. Har sett skikkelig frem til å trene styrke igjen. 

Ønsker dere fortsatt en fin kveld.

 

-Randi Annette-

Jada, det gikk helt greit. Ryggen er virkelig fucka!

Sliter nå med bekkenløsning. Helt jævlig. Det å føde ut en diger unge som sparker så sykt mye at hele fotsålen vises igjennom mangen. Kjente virkelig at hodet til ungen bare skurdde seg fast og ville ut. Jada. Jeg er sikker på at jeg kjente smerter av en fødsel. For fy søren hvor vont jeg hadde det. Våknet og det hele var en drøm (MARERITT). Heldigvis.

 

Så, jeg lå vell veldig rart å strakk noe i ryggen der jeg lå å drømte at jeg fødte. Så på trening i dag gikk det helt greit. Små ekkelt å utføre kast med bekkenløsning vet dere.
For  noe tull. Jaja, håper det gir seg snart.

 

FIkk uansett trent og øvd på teknikker. Håper jeg er bedre i ryggen til i morgen for da blir det en ny økt med jujitsu 🙂

 

 

Fortsatt god kveld.

 

-Randi Annette-

Planlegging og kostholdsplan.

Nå har jeg endelig tid til å sette meg ned å tenke og finne ut hvordan min nye kostholdsplan skal se ut.

Så langt har jeg kommet frem til hvordan min plan ser ut dersom jeg trener før jobb, etter jobb, før og etter jobb og dager jeg ikke trener i det hele tatt. Som da sikkert er kun 1 eller maks 2 dager i uken. Med mindre jeg ikke er ute på farten og reiser da.

 

Så nå vet jeg hvordan den ser ut, så nå er det bare å finne ut hvor mye jeg skal spise de dagene jeg vet hvor mye jeg skal trene.


Bildet er fra julen i fjor, som dere ser.

 

Det er få muligheter til å sette seg ned å finne ut av dette, så søndager er dager der jeg kan gjøre unna husarbeid, slappe av og ikke stresse med noe som helst.

 

Planen min i dag er å trene jujitsu. Terpe litt på teknikker til jeg skal gradere med til brunt belte til jul. Men, jeg har klart vridd noe i ryggen. Lå veldig rart i går natt så det har strekt seg litt. Så jeg får kjenne litt på det. Bli kanskje bedre etter å ha varmet opp litt  tenker jeg.

 

Ellers ønkser jeg dere en flott søndag. Håper dere er friske og raske, uansett hva dere foretok dere i helgen 🙂

 

 

-Randi Annette-

Trening X 2. ELSKER det. Variasjon og inspirasjon til kosthold.

Startet dagen i går med en kopp kaffe med proteinpulver med smak av sjokolade før jeg skulle trene i 50 minutter før jobb.

Varmet opp med å gå fort i 5 minutter og jogget i godt tempo i 2 minutter, 15 sekunder pause osv på mølla. Det hele tok meg 15 minutter. Jeg elsker å trene styrke så det er nok derfor at jeg bruker  minst tid på kardio, men igjen så trener jeg fast annen hver uke tøffere intervaller på lengre tid.

Så over til styrke treningen. Skulle hatt mye mere tid da jeg rakk bare 3 øvelser, men det var greit. Skulle jo trene på kvelden igjen også. Trente markløft, knebøy og hiptrust.

Jeg var så bekymret for at jeg trener alene og ikke fikk til å trene knebøy. Jeg strammet et belte rundt magen jeg, å kjente at jeg fikk god støtte i ryggen. Så det skal bli fremgang selv om jeg må trene alene. Så det så. Det gikk jo kjempe fint og fikk løftet like mye som da jeg hadde to menn på 2 meter på sidene for å passe på meg.

 

Så litt mat rett etterpå. Kornblanding med biola. Jummy.

Greit med ferdig pakket matbokser. Det anbefaler jeg alle å gjøre.

Eplene er mellom måltidet og resten er middagen som jeg må spise på jobb, karbonadedeig med digg krydder mix, kokt brokkoli og kokt makaroni med 1 ts olivenolje.

 

Lunsjen besto av 1 bar med smak av eple og spaghetti bolognese fra Noka.

Spaghettien var himmelsk god. Utrolig greit i det kalde været som har kommet. 

Etter treningen ble det restene av middagen jeg ikke rakk å spise tom før treningen, samt proteinshake. Avsluttet med en god milkshake fra Noka med sjokoladesmak.

Gleder meg til å få begynne med å lage mat i bokser igjen. Begynner å krympe godt i fryseren.

 

Ha en flotters dag. Nå skal jeg stille å trene 30 minutter kardio og 30 minutter styrke. Slik går dagene. Å jeg elsker det.

 

-Randi Annette-

 

Har du også prøvd ut ulike varianter av proteinbarer? Nå skal jeg teste ut NOKA barene.

Jeg har vært borti Svebar, nutrilett og få ganger prøvd Noka.

Men, nå tenkte jeg å sette meg ekstra godt inn i en serie, så nå har jeg valgt NOKA DIETTEN.

De har mange ulike varianter innenfor mat og næring, men her ser dere ulike barene som finnes i denne serien.

 

Her ser dere 5 ulike varianter av barene. Det er sjokolade, eple og jordbær med litt crispy konsistens, mens de to siste er med banan og karamell smak. De to sist nevnte har litt mykere konsistens og smaker himmelsk. Jeg har smakt alle disse før, sett bort i fra choco crisp bar. Så dette blir nå en del av mitt kosthold fremover.

 

Ellers er det mye annet som også er i denne serien, men det kommer litt senere.
Gleder meg til å sette meg inn i dette å lage daglige mål når det kommer til kosten. Treningen er det ingen ting å si på.
Jeg trener 5-7 ganger i uken, så styrken er det ikke så mye å si på, men det er heller synligheten av muskler som skal frem nå. Samtidig skal jeg ta mål av kroppen og ta bilder at jeg kan se fremgangen.

 

Elsker å sette meg mål og det å konkurrere. Så når det er meg selv jeg konkurrer med, så vet jeg det blir tøffe tak. I såfall så er det målet mitt.
Det kreves faktisk mye i starten hvis man skal oppnå noe, uansett hva det egentlig dreier seg om. Skal man opp til eksamen, trene mere, bli flink til noe eller sette seg mål, så er det svært viktig å sette seg ned å planlegge og skrive ned ting at man har en oppskrift. Det finnes ingen snarveier til lavere fett % eller til å få toppkarakter på eksamen. Det å sette seg langsiktige mål og være 100% til stede er super viktig. Man skal heller ikke glemme å kose seg og nyte ting, men da må man finne ut når og hvordan dette skal gjøres.

 

I så fall er det slik jeg tenker.

 

I dag blir det en styrke og kondisjonsøkt på morgenen og litt fight til kvelds,

Ønsker dere alle en super flott dag.


Måtte legge ved et bilde fra i sommer. Det har jo blitt så kaldt ute. 😉

#Noka #Nokadietten 

-Randi Annette- 

 

 

Boller fra Mars eller noe. De ble i såfall ikke som planlagt.

Jeg og min kjære skulle prøve oss på skoleboller.

Det har vi jo gjort mange ganger før, men ikke i Danmark. Det var ikke bare å finne frem det man trengte, så vi gjorde det enkelt denne gangen.


Noen overraskelser må man ha. Hvem finner sjokolade bollene, de er jo helt klart sykt gode.

 

Her har vi ordnet klart plass for vaniljekremen og har penslet de ferdig med egg. Så var det å fylle på med vaniljekrem. Den var mer som saus, kan du si. Så vi prøvde å piske den så den ble litt tykkere. Ja, vaniljekrem er ikke slik vi har det i Norge. Så vet dere det. Da ble det en anelse smak av vanilje med sjokolade inni. Å melis oppå for de som ønsket det.

 

 

Tror vi nøt hvert øyeblikk av det å lage dette. De smakte veldig godt, selv om de ikke ble som vi ville. Men, koselig å bake sammen, det var det.

 

 

-Randi Annette-

Hvem drømmer ikke om sommer og livet og sol i parken i disse dager?


 

Se så koselig. Det var rene sommer dagen. Godt og varmt. Det er slik som de sier. Det er deilig å være norsk i Danmark.

 

Selv nøt jeg det maksimalt da jeg hørte det hadde vært frostnetter her hjemme. Å det kjennes at det blir kaldere.

 

Skal du ute å reise snart kanskje?

Jeg skal til London, Oslo, Danmark og Sverige i løpet av  dette året. Godt å ha mye å se frem til. 

 

Ha en fin dag 🙂

#kvakk #ender #park #danmark

 

-Randi Annette-

Dressed up and ready to take off. Sjekk ut den koppen!

Ja, dere ser rett. Pledd over vinduet. Ikke fått opp rullegardinen enda. Men det blir.

Ingen ting er som en kopp kaffe med navnet sitt på. Eller, ja. Litt feil kanskje, men kaffen smakte den.

 

Kaffe, kryssord, musikk, blad og hygge. Ingen ting var bedre enn dette.

Det er ofte koselig å reise med andre, men så utrolig godt det var å reise alene.

Var redd jeg skulle kjede meg, men er det noe jeg kan så er det å ikke kjede meg. Det er en god egenskap.

 

Så mitt tips til deg som skal reise langt og alene er: Musikk, fulladet mobil, lader om du skulle trenge det etter å spilt masse eller hørt på musikk, kryssord, bok, avis eller et blad.

Tiden flyr når man koser seg. Å det er viktig 🙂

 

-Randi Annette-

Trening i Ålborg der det kom noen overraskelser.

Jeg var i Ålborg på lang helg på besøk til kjæresten min. Å jeg som elsker å trene, måtte teste ut et senter da jeg hadde den muligheten.

Jeg har styrt unna enkelte øvelser her hjemme fordi jeg trener alene stort sett alltid. Det er når det kommer til styrke trening at jeg ønsker å bli enda bedre teknisk og ikke minst sterkere.

Så da benyttet jeg meg av øvelser som benkpress, knebøy og strake markløft. Jeg har ikke trent dette selv fordi jeg har vært redd for å må rope om hjelp. Haha, hører mange slike historier om det å ligge å ta benkpress. HELP?!

 

Det er noe med den tryggheten av å ha noen der. Hvis ikke gir man seg før man egentlig vet at man trenger og man tør ikke å legge på så mye som 5 kg ekstra for å risikere å knekke sammen. Eller, jeg gjør i så fall ikke det.

 

Uansett så var jeg mye sterkere enn jeg trodde. Men, jeg vet jeg ikke kommer til å få noe særlig økning da jeg trener alene, så det er super kjipt.

 

Knebøy har jeg tidligere trodd at jeg klarte 40 kg og 5 reps, men det viste seg at jeg løftet over min egen vekt. Så der løftet jeg 60 kg med 5 reps. Da fikk jeg sjokk. Det er så irriterende å vite at jeg starter med å klare 60 kg, så hvor mye kan jeg ha muligheten til å løfte hvis jeg trener det ofte, tenker jeg,

 

Skulle prøvd mere når jeg enda hadde sjansen, men, det får bli en annen gang 🙂

 

 

Har vært en lang reise i dag. Jeg har vært våken siden kl 04.15,  å mellom landet i Amsterdan. Så nå er klokken snart 21, så får legge meg om en times tid tenker jeg.

Uansett, ha en flott kveld videre 🙂

 

-Randi Annette-

 

Danmark, eller Ålborg. Fint er det uansett.

Nå har jeg vært i Ålborg i 3 dager og synes det er fint å være her. Det blåser litt, men det er såvidt det er. Solen steker og det er rene sommer dagen.  Å jeg sitter inne å cooper til min kjære skal komme hjem fra skolen. Han går jo i 4 klasse. Haha. Sykt.

 

Det blir etter vært å trekke litt frisk luft og nyte sola når jeg enda kan. Så blir det å trene med gutta etter hvert. Avslutter kvelden med litt Wii før det blir å legge seg. Jeg skal ta fly i 6 tiden i morgen tidlig,  så må tidlig i seng i kveld.

 

Skal forhåpentligvis få bestilt meg en ny flytur til min kjære i kveld. Blir 6 uker til jeg skl treffe han igjen. Det blir lengre nå enn hva det var denne gangen. Men, i mellom tiden skal jeg til London og en tur hjem til pappa.  Godt å ha slike hyggelige ting å se frem til også 🙂

Kommer masse bilder og oppdatering om noen dager.

Ønsker dere ellers en festlig og flott dag.

-Randi Annette-