HEEEEELG OG JEG SKAL PÅ HYTTETUR! RØROS NEXT!

Peiskos, øl, vin, smågodt, potetgull, spill, ski, gåturer, mat, mat og mat. Jeg gleder meg skikkelig til jeg nå skal stikke avgårde med jentene mine på hyttetur – for andre gang.

 

Peiskos dere – det liker vi.

 

Ja, og på fritiden dere, så leker jeg at jeg er en viking. Kulde – tss, det er for pingler.

 

Okei, fun facts – jeg hater å fryse!!

 

Uansett, jag bjuder på!

 

Bildene her er ifra i fjor høst, da vi var på Oppdal. Herregud som jeg gleder meg nå. Ser på bildene og tenker på alle de rare og gode samtalene vi hadde. Jeg elsker virkelig å dra på tur med denne gjengen.

 

 

 

Og dette er i ferd med å bli en tradisjon. Det er så fantastisk å kunne være en del av noe som dette. Jeg har alltid vært misunnelig på de jentene som har sin gjeng de reiser sammen med. Jeg for min del møter denne gjengen alt fra 1 til 3 ganger i året. Selv om vi alle bor i samme by. Så da er det ekstra fint å kan legge inn en slik reise der vi faktisk prioriterer det å sette av tid sammen.

 

Jeg har mange venner, men fra ulike gjenger.

 

Gode venner er minst like viktig som det å pleie et kjærlighetsforhold. Det handler om å se hverandre, sette av tid som innebærer mer enn å bare eksistere i samme rom.

 

Et forhold er i bunn og grunn det man har med alle mennesker man har rundt seg. Nå ble jeg litt vel dyp her, men la gå.

 

Men hey, nå stikker jeg til Røros. Og jeg skal ta me ski. Herregud, det blir komedien sin det. Tvi – tvi – god helg.

 

-Randi Annette-

ALT FOR MYE “JEG MÅ” – ALT FOR LITE “JEG ØNSKER”

Det slo meg riktig nok nå. At jeg gjør veldig lite, nesten ingenting av det jeg har lyst til, eller det jeg ønsker, sammenlignet med hva jeg . Det høres kanskje fantastisk ut å være student. Man kan dra fra skolen klokken 14.00. Men enkelte dager blir klokken fem og seks også. Det er ti ganger tyngre enn å være i jobb, spesielt i eksamenstiden.

 

 

 

I og med at det er svært mye av ting jeg må, så har jeg satt av helgen med gode venner på hyttetur. Ren jentetur, vel og merke. Så da skal jeg kose meg, slappe av, trolig gå på ski (ja, jeg vet. Det er skikkelig crazy…), og kose meg. Det blir en skikkelig fin avkobling til hverdagen.

 

Det føles som det er en vegg der hele tiden – en sperre. Ikke den berømte veggen som man sier man holder på å møte. Men det krever sitt dette semesteret, men heldigvis så jobber jeg en del mindre nå enn før, slik at jeg har tid til å ikke stresse så mye, og heller slappe av slik at det jeg lærer fester seg bedre.

 

Men ja, jeg ser virkelig frem til å bli ferdig med utdannelsen. Så ærlig må jeg få være. Dette er femte året jeg studerer, så jeg vet ikke helt hva det vil si å ha et liv der man kun jobber. Det første året var jeg daglig leder mens jeg studerte. Det var tøft, men det gikk det også. 3 første årene tok jeg studiekompetanse og nå er jeg i mitt andre år på min bachelor. Jeg begynner å se enden, sakte men sikkert.

 

Så det er bra det er strenge krav, struktur og studie i fokus. Men jammen er det godt å legge vekk det seriøse å slippe seg litt løs noen ganger også.

 

Føler du din hverdag består mest av det du må gjøre eller det du ønsker å gjøre? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

JEG LYKTES – DEN FØLELSEN

Jeg må si jeg er utrolig fornøyd og imponert over meg selv med tanke på gårsdagens økt (dere kan se 2 videoer fra økten på instagramkontoen min, @randiae). Det var så utrolig morsomt. Vanligvis så trener jeg på morgenen, med mindre det er gruppetimer. Jeg føler meg ganske så mye sterkere og pigg når jeg trener på morgene, og jeg kan se forskjell på treningsøktene, basert på energi.

 

Men i går så hadde jeg kun vært hjemme å studert, så kroppen har fått ganske my hvile, sammenlignet med hva den vanligvis gjør. Jeg sykler der jeg skal, så jeg forbruker masse energi iløpet av en dag, så det er helt klart med på å påvirke min trening.

 

I går spilte kroppen virkelig på lag. Jeg lyktes der jeg trodde det kom til å bli bare tungt og grusomt – den følelsen.

 

I går var det overkropp som var i fokus. Vanligvis så passer jeg på å trene hele kroppen når jeg først trener, for jeg vet at det kan komme uventede ting som gjør at treningen på utsettes. Det vil si at det i en periode kan bli mye overkoppsøkter, og lite beinøktøkter – etc,.

 

Uansett, overkroppsøkten gikk over all forventning. Sjekk videoene på Instagram og la deg inspirere til å trene i dag.

 

Lag dere en god dag!

 

-Randi Annette-

UKOMFORTABELT PÅ TRENING!DA ER KOMFORTABLET TRENINGSTØY VIKTIG!

Reklame | Brazfit

Jeg er veldig begeistret over det å ha det vondt på trening. Det er veldig innafor å kjenne på smerte, se mannen med jåen og etterhvert få en anelse av svekket hørsel og dårligere syn. Ja, det skjer. Og da forstår jeg at jeg tar meg fullstendig ut.

 

Men det som er viktig når jeg har det ukomfortabelt er helt klart komfortable treningsklær. Jeg har ikke tid eller interesse av å dra opp tightsen. Rette på overdelen – nei, treningsklærne må sitte fra start til slutt.

 

Og jeg kan med hånden på hjerte virkelig anbefale Brazfit når det kommer til treningsklær. Ikke fordi jeg er ambassadør, men fordi jeg opprinnelig mener det.

 

Du kan også følge meg på Instagram, @randiae

Dynamic Train Insane Royal Blue Tee – 399,- før rabatt.

 

Denne toppen har en så utrolig fin blåfarge. Link til toppen finner du her.

 

 

Bruk min rabattkode ved kjøp som gir 20%. Det er alltid fri frakt.
Kode: randiae20 

 

 

I dag trente jeg aerobic/dans – cardio 60 minutter. Heftige saker altså. Det ble makspuls på 186 eller noe. Det kaller jeg en bra treningsøkt.

 

I morgen skal jeg trene overkropp med ei som går i klassen min. Gleder meg allerede. Men først ser jeg frem til en god natt med søvn.

 

Har du trent i dag, eller har du kanskje en plan for i morgen? Du må gjerne legge igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

SHOOT! ME – MY SELF – AND I

Jeg har virkelig ikke roen i meg. Studie står i fokus, slik som det også skal være. Jeg har også såvidt kommet godt igang med treningen, men det å jobbe med foto og blogg blir derimot nedprioritert, helt til nå.

 

 

I går hadde jeg en egentid, som jeg velger å kalle det. Da stod det mellom det å trene eller å gjøre noe jeg virkelig hadde lyst til. Så da ble det sistnevnte, og en liten fotoshoot hjemme i stuen. Underkroppen er såpass mørbanket etter de tre treningsøktene jeg har hatt så langt denne uken, så en dag uten trening gjorde nok bare godt.

 

3 bilder tatt av meg med selvutløseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrolig morsomt å ta noen bilder uten hestehale og treningsklær også.

 

Men nå kaller jobben. Å som jeg gleder meg til å komme på jobb igjen – jeg elsker virkelig jobben min!

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

FAKK FAKE! DU ER NYDELIG! DU ER BRA NOK! VISSTE DU DET?

Jeg vet ikke om det handler om alderen, eller om det handler om hvor man bruker tiden sin på de ulike mediekanalene som finnes der ute. Et tilbakeblikk…

 

Når jeg var i den rette alderen, som vil si 16 år til 22 ca, så var jeg veldig usikker på meg selv utseendemessig. Ikke var jeg brun store deler av året (som mange av de jeg så opp til var. Som brukte penger på solarium og selvbruning, noe jeg aldri orket å holde vedlike). Ikke hadde jeg de klareste blå øynene. Ikke var jeg blond. Leppende mine var tynne og langt ifra fyldige. Håret mitt krevde å bli stelt for å se bra ut. Hjelbleket bare for å være blond liksom. Var jeg fin som blondine? Ikke litt engang (har jeg sett i ettertid…).

 

Det at jeg nå i en alder av 30 år trives med blek hud, selv om jeg har vært inne på tanken mange ganger å tatt solariuam bare for å kjenne litt på varmen nå i vinterhalvåret, så har det bare blitt med tanken. Jeg har grønne øyne, som er langt ifra blå. Men så mange fine komplementer jeg har fått av de også. Kanskje hørte jeg det i alderen 16 til 22 også, men det gikk rett ut det andre øret igjen. I dag er jeg kjempeglad over at de er nettopp grønne. Det skiller seg litt mer ut, kanskje..

 

 

 

 

Leppene mine ja, nå skal dere høre. Overleppen min er skjev, men så er den det da, tenker jeg. Jeg har ikke planer om å endre på det. Slik er jeg skapt, tenker jeg. Lik det, hat det, få frysninger av det, jeg driter rett og slett i hva andre synes om det. Det hemmer meg ikke i hverdagen, selv om jeg ikke er 110% fornøyd med de, så vil jeg trolig bare finne andre ting å irritere meg over hvis jeg gjør noe med det.

 

Jeg skriver dette innlegget fordi det er stort sett kroppspress det har vært snakk om den siste uken med tanke på norges største toppblogger Sophie Elise. Jeg har lest begge sider av saken, men jeg har ikke tenkt å gå innpå den saken i det hele tatt. Men jeg ønsker å formidle et budskap.

 

 

 

 

 

Å det er at vi alle har et eller annet vi ikke er så veldig fornøyd med når det gjelder vårt utseende. Dersom du sliter med selvtilliten så vil jeg anbefale å velge personer å følge på de ulike mediekanalene med et klart hodet. Jeg hører jenter som er yngre enn meg sammenligne seg med kim kardashian. “Sjekk de leppene” .”Sjekk den kroppen”. “ÅHHHHH!!! DEN SMINKEN”.

 

Om jeg har kommet meg over dette presset fordi jeg har blitt eldre, eller om det er fordi jeg velger å ikke få slike bilder i min feed, vet jeg ikke. Men det er jo ingenting å legge skjul på at dersom man følger personer som har en så stor påvirkningskraft så vil man bli påvirket. Selv jeg som føler meg veldig trygg på meg selv og mitt utseende, kunne enkelt ha blitt påvirket dersom jeg har sett det samme hver dag.

 

 

 

 

Det er jeg nesten helt sikker på. Jeg hadde garantert fått svekket min selvtillit da. Heldigvis for meg så har fått verdens beste kjæreste som liker meg for den jeg er.

 

Uansett, jeg vil bare at dere renser opp i deres Instagram, Facebook etc,- Det er nok bedre å se fine middager enn bilder som er redigert slik at du får dårligere selvtillit enn du garantert trenger å ha – dersom det er tilfelle at du føler deg dritt hver gang du ser noe du kunne valgt å unngått å sett.

 

Det er i så fall min mening.

 

Husk du er nydelig – akkurat slik du er (just the way you are – Bruno Mars).

 

-Randi Annette-

RABATTKODE PÅ TRENINGSKLÆR-JEG ER ENDELIG TILBAKE PÅ TRENING

Reklame | Brazfit

Endelig begynner det å se litt lysere ut for min del når det gjelder treningsfronten. Jeg fikk trent litt styrke på lørdag, og i går ble det en kanonbra cardioøkt som inneholdt et høyt nivå med en god kombinasjon av aerobic og dans. Jeg har ikke forbrent så mange kalorier før på en treningsøkt.

Så trening er så mye mer enn bare spinning og styrketrening som jeg oftest trener.

 

 

Nå blir det treningsfri en dag eller to, slik at kroppen greier å henge med. Det er ikke noe poeng i å starte for kjapt igjen når jeg har hatt virus i kroppen. Immunforsvaret må bygges opp igjen, så jeg vinner ikke noe på det å slite meg ut. bare for å komme igang fortest mulig.

 

Ettersom at jeg får en del spøsmål om treningsklærne til Brazfit, så får dere litt generell informasjon om produktene på bildet:

Dynamic Wow Purple Legging – Dette er definitivt en av årets bestselgere
Designet med 2 sommer langs baksiden av tightsen for å gi en hold in effekt som løfter og gir en fin bakdel. Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen. Høy midje som holder magen på plass. Krymper ikke og mister ikke farge etter vask. Egnet for alle typer fysisk aktivitet.
Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan
Stell: For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet – vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

Pris i nettbutikk i dag: 799,-

Brazfit Rio Pink Jacket:
En nydelig og behagelig jakke med løs passform, laget med lett stoff. Den markerer ikke kroppen. Ideell for bruk med Top, bh og genser. God stretch for bedre bevegelighet. Passer ypperlig til trening med høyt aktivitetsnivå, samt tur og fritid. Ikke tettsittende. En størrelse passer alle (XS, S, M, L). Krymper ikke og mister ikke farge etter vask. Hurtigtørkende med høy pusteevne i materialet. Egnet for alle typer fysisk aktivitet.
Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan.
Stell: For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet – vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærene.

Pris i netbutikk i dag: 799,-

 

Min rabattkode gir dere 20% rabatt og dere får alltid fri frakt. Bruk kode: randiae20

 

Håper dere får en fantastisk fin dag og at dere er på beina. Jeg er i så fall glad for å være på bedringens vei.

 

-Randi Annette-

 

 

 

ENDELIG EN MESTRINGSFØLELSE PÅ TRENING.

Reklame | Brazfit

Jeg må nesten si meg fornøyd med hvor flink jeg har vært med å lytte til kroppen. Jeg har nemlig ikke vært like flink til det tidligere. Når det har gått over en uke uten trening, har det blitt uro i kroppen. Treningsgleden strømmer liksom på når det har gått en periode uten trening.

 

Men etter å ha vært hos legen å fått beskjed om å fokusere på å spise sunt og sørge for å legge inn godt med hvile, så har jeg faktisk hørt etter. Og takken er den, at jeg nemlig kan trene litt igjen nå, sakte men sikkert.

 

 

Ikke nok med det at jeg fikk trent litt igjen, men jammen meg fikk jeg til en øvelse jeg aldri før har greid. Nemlig Monkeybar.

Kort forklart så handler det om å komme seg fra en side til en annen, kun med hendene. Jeg var kanskje litt pysete og bestemte meg vel for at det ikke kom til å gå. Men så gikk jo plutselig, på et vis.

 

Endelig en skikkelig mestringsfølelse på trening – tenkte jeg.

Video ligger på min instagram @randiae.

 

Ellers har de siste tre dagene gått med på å studere. Å det ganske mange timer. Den beste studiehelgen på lenge. Så det er godt.

 

Hva med deg? Har du gjort noe spennende i helgen? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

TRENINGSFRI BYR PÅ SUKKERKIKK!

Det blir svært lite trening på denne jenta, men jeg kjenner jeg begynner sakte men sikkert å bli kvitt hosten, noe som er utrolig godt. Den hadde virkelig satt seg, så jeg kjenner det er en stor lettelse å kjenne at formen begynner å komme seg.

 

Men det å ha en periode uten trening byr på sukkerkikk. I så fall for min del. Når jeg trener og holder meg i form, så frister det å spise sunt og godt. Og det blir helt motsatt når jeg ikke trener. Heldigvis så er jeg flink med kosten. Prøver å spise nok og ikke minst riktig mat. Med det så mener jeg grønnsaker, gode proteinkilder som for eksempel kylling og lignende.

 

I og med at jeg er litt sugen på noe søtt om dagen, så tenkte jeg å vise dere noe bilder jeg har tatt for Soknedal bakeri & konditori.

 

Deilige, luftige og stor boller fyllt med vaniljekrem. Å jeg som ikke er så glad i krem, elsket disse. Selv tok jeg en halv bolle, og ga 1,5 til venninnen min Drea. Noe hun satte stor pris på.

 

 

Soknedal bakeri & konditori i Ilsvika skal starte med å selge is også, med egen ismaskin. Gjett om den skal testes.

 

Lag dere en god kveld. Med noe søtt som en bolle, eller noe annet. Det er lov å unne seg litt.

 

-Randi Annette-

INGEN ANTIBIOTIKA PÅ MEG – HELDIGVIS

Det ble heldigvis ikke noe antibiotika på meg. Kun en resept på hostesaft. Men den blir vel aldri tatt ut. Det var mer som å ha den der dersom jeg ikke skulle bli noe bedre, men som både jeg og legen ble enig om, så var det beste å la kroppen ordne seg selv og unngå for mye medisiner.

 

 

Jeg liker ikke å ta smertestillende engang. Jeg gjør det selvfølgelig dersom jeg må, men det er skjelden jeg tar medisiner. Kroppen har sikkert godt av å kjenne på litt tenker jeg. Da er den bedre rustet senere også. Men skulle jeg virkelig bli lei av hosten, så finnes det reseptfri hostesaft også så det er ikke verre enn som så.

 

Jeg har trolig hatt et virus som sitter godt igjen. Det er kjempe kjipt fordi jeg er nødt til å ta det me ro. Jeg har lyst til å komme igang med trening, men det ser ut til at det blir noen dager til jeg kan gjøre det. Det blir nok med sykkelturen til og fra skolen kjenner jeg. Å det er snakk om 3 km pr. vei. Så det er ikke så mye trening. Men jeg kjenner at kroppen greier ikke mer heller. Jeg er utrolig trøtt og sliten om dagen så det er noe som ligger i kroppen. Men det går seg vel til vil jeg tro.

 

Dagens frustrasjon og klage. Eller hva du velger å kalle det.

 

-Randi Annette-